Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Φαντάσου λαγέ το μπουκαλάκι να έχει τη μουνίλα από την Petite του BBW

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
δικε μου ειχαμε κανενα χυσιμο τελευταια;χαθηκες

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μην τον τσιμπησανε με τον πεουλα σε καμμια κυλοτα και εφαγε τιποτα μαπες φοβαμαι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τις θελουμε λερωμενες ομως τυπε :grin:

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
πάντως για τα κορίτσια (ΜΟΝΟ), δωρεάν προσφορά, αποστέλλω σώβρακα αρωματισμένα με Ελληνικότατη βαρβατίλα.

Είσαι λάθος φίλε..στο site τους γράφει αυτό :

"Αποκλειστικά στο Erotic.gr μπορείτε να βρείτε το ΝΕΟ φετίχ που κάνει [size=20pt]πάταγο στο εξωτερικό....[/size]

Φορεμένα κυλοτάκια από κοπέλες 18+ ειδικά για εσάς..."

Αφου κάνει λοιπόν τοοοσο πάταγο στο εξωτερικό είναι μεγάλη ευκαιρία για την χώρα μας να ξεχρεώσει!!!Μαζί με ρεύμα απο τον ήλιο μπορούμε να εξάγουμε μεταχειρισμένα βρακιά και νομίζω πως έδωσες μια χρυσή ιδέα να εξάγουμε και φορεμένα σώβρακα για τις γυναίκες που στο πρόσωπο του του Τακμαν ή του Δημητράκη πχ. βλέπουν τον Ελληνα greeklover που δεν θα μπορέσουν ποτέ να έχουν.
Να εισάγουμε σώβρακα απο Κίνα με 1 € και να τα πουλάμε 30 φορεμένα απο τον μέσο Ελληνα και 60 απο Τακ και Δημητρακη.Χοντρή κονόμα...Η Μέρκελ σίγουρα θα ήθελε μια ντουζίνα απο δαύτα..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
:bigdick:

Συνημμένα

• moto_0047.jpg
    moto_0047.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 167

kaggelos78

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γράφτηκα και ειλικρινά με εντυπωσίασε έως και έφτιαξε άγρια αυτό το thread.Είμαι και εγώ fun τέτοιου είδους και το έκανα συχνά πιο παλιά.Συγχαρητήρια σε όσους πόσταραν κιλοτάκια γνωστών τους.Αντιπαρέρχομαι τον αρνητικών σχολίων.Κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια είναι άξια και κυρίως δεν προσβάλει και δεν εκθέτει προσωπικά δεδομένα.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω και εγώ με λεπτομέρειες κιόλας όπως ηλικία κτλ.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ρε φίλε,
κι εγώ γουστάρω να χύνω στα στριγκάκια της δικιάς μου,όταν κάνουμε τηλεφωνικό όμως ή θέλω να την ανάψω!
Όχι σε ξένα σπίτια με το βρακί της καθεμιάς,δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε ρε τύποι  :headbang: :headbang:    :rockon: :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το θεμε ανοιξε στις 24/5/2008 και ομως ηταν σαββατο,οχι κυριακη...περιεργο

Stories