Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενω εσενα που σου αρεσει να φορας χρησιμοποιημενα εσωρουχα μας αρεσει να σε ακουμε,αν σου αρεσει να σε  βλεπουν μεσα στην βρωμα και στην δησοδια.αλλα φανταζομαι και εσυ ποσο αγαμητη εισαι και βρωμιαρα,τραβα να πλυθεις να ξεβρομισεις και μετα μας ξαναμιλας βρωμιαρα με τα σκατενια εσωρουχα σου.στην ιαπωνια ειναι βρωμιαρηδες και ευτυχως σαν ελληνες ειμαστε πολλη ποιο καθαρος λαος σε ατομικη καθαριοτητα απο τους ιαπωνες,αντε βτραβα τωρα διοτι η μποχα απο την απλυσια σου εχει φτασει σε ολο το σαιτ βρωμιαρα.

πολλα λες ρε φιλε  :-
too much my friend.... too much :/

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τυπε, οταν βαλει εσωρουχο μπετατζη ή φορτηγατζη θα παραγγειλω δυο.
Εκει βεβαια που οι παραγγελιες θα απογειωθουν, θα ειναι οταν προσφερει για μυρωδια κυλοτες απο παροπλισμενα grannies... :rockon:
τι μαλακας εισαι ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατι τετοια λες και μετα απορεις γιατι ολοι σε ερωτευονται.
Τα θυματα σου ειναι πολλα [ αχαχουχας boldi ] και συνεχως αυξονονται σαν επιδημια.

Τι ειμαι εγω??? καααλα ναι  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατι τετοια λες και μετα απορεις γιατι ολοι σε ερωτευονται.
Τα θυματα σου ειναι πολλα [ αχαχουχας boldi ] και συνεχως αυξονονται σαν επιδημια.
Μαριε να χαρεις οτι αγαπας ......  :tickedoff:

Θα σου κανω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας....

Πως μπορει να ερωτευτει κανεις, μια κοπελα που δεν εχει δει ποτε του ?....  μου λες ?

Το εχω απορια αυτο  :sunglasses:

Ελεος δηλαδη με τις βλακειες..... :S

URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Πως μπορει να ερωτευτει κανεις, μια κοπελα που δεν εχει δει ποτε του ?....  μου λες ?

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
... ενω το Μαριαννα88 που το εχεις δει τσιτσιδο... κανεις ζημιες για παρτη της.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ο ορος ερωτευτηκες ηταν σαφως υπερβολικος.
Ο ορος σου κινησε το ενδιαφερον ακουγεται καλλιτερα?
Να κανονισουμε και ομαδα απεξαρτησης  :headbang3:

Επισκέπτης
Παιδιά μόλις έλαβα κιλοτάκι με απίστευτη μουνό-μυρωδιά από το

Παρήγγειλα το βρακάκι της Ελίζας και είχε απίστευτη μυρωδιά, και πήρα και φωτογραφία με την κοπέλα να το φοράει.

Όποιος δεν έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να νιώσει την κάβλα.
το θελω και εγω το κυλοτακι να το μυρισω και να το τυλιξω στην πουτσα μου απιστευτη καυλα :2funny: :2funny:

tzitzikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε τύπε μόνο γυναικείο μουνάκι. Σαν καθαρό μουνάκι που λίγο ίδρωσε, λίγο κάβλωσε και λίγο ούρησε.

σου μιλάω η μυρωδιά αναστατώνει

quote author=Ροκαβλόν link=topic=31850.msg3315530#msg3315530 date=1322489836]
Μυρίζει και κωλίλα τύπε;
[/quote]

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε σεις ..το σαιτ μιλάει για σεξ.. Το παιδι άνοιξε ένα thread για μια φετιχιστική τάση..όπως ειναι η λαγνεια με τα γυναικεία εσώρουχα..
Μπαίνετε και κοροϊδευετε, καταδικάζετε...λες και ειστε η "Ηθική Τάξη" του μπουρδελα.com..

Εχετε κανει μια γαμω-κλικα...και οριζετε τι ειναι ηθικο και τι ανηθικο... Και αντε αυτους που κανουν πλακα το καταλαβαινω, και διασκεδάζω και εγω...
αλλα όταν παίρνετε το ηθικο ύφος..και βριζετε...σαν την ελενη λουκα...

Το άλλο το παιδι τον male tsouli μετα την πλάκα, αρχίσατε και τον παρομοιάζετε με το λιλα! Μεχρι εκει εφτασε η μαλακια του εγκεφάλου σας. Αλλά καλα κανει και δεν ασχολείται, γραφει αυτα που εχει να πει, εκει που πρέπει, αφου του δινει αυτη τη δυνατοτητα το σαιτ και σας εχει γραμμενους..
Και μπορει κάποιοι να φτιαχνονται με τα σκατα όπως λέτε..αλλα εσεις τα κουβαλάτε μεσα στη ψυχη σας και στο κεφαλι σας...

tzitzikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις ..το σαιτ μιλάει για σεξ.. Το παιδι άνοιξε ένα thread για μια φετιχιστική τάση..όπως ειναι η λαγνεια με τα γυναικεία εσώρουχα..
Μπαίνετε και κοροϊδευετε, καταδικάζετε...λες και ειστε η "Ηθική Τάξη" του μπουρδελα.com..

Εχετε κανει μια γαμω-κλικα...και οριζετε τι ειναι ηθικο και τι ανηθικο... Και αντε αυτους που κανουν πλακα το καταλαβαινω, και διασκεδάζω και εγω...

Το άλλο το παιδι τον male tsouli μετα την πλάκα, αρχίσατε και τον παρομοιάζετε με το λιλα! Μεχρι εκει εφτασε η μαλακια του εγκεφάλου σας. Αλλά καλα κανει και δεν ασχολείται, γραφει αυτα που εχει να πει, εκει που πρέπει, αφου του δινει αυτη τη δυνατοτητα το σαιτ και σας εχει γραμμενους..
Και μπορει κάποιοι να φτιαχνονται με τα σκατα όπως λέτε..αλλα εσεις τα κουβαλάτε μεσα στη ψυχη σας και στο κεφαλι σας...
Μπράβο !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ω! Κάνω χεντμπάνγκινγκ! :cheesy:

tzitzikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε μαλακα αμα πεσει καμια σταγονα κατα λαθος πανω μου και βγω εξω θα με κυνηγανε ολα τα αδεσποτα σκυλια της ομονοιας να με γαμησουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δείτε και αυτό http://www.vulva-original.com/?voafp=215687]Vulva Original ]. Μυρωδιά αιδοίου ή αλλιώς μουνιού από πραγματικά υγρά μουνιού. Πήρα ένα μπουκαλάκι, είναι πολύ μικρό αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Απίστευτη μυρωδιά, άμεση κάβλα

Από πραγματικά υγρά? :huh:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δείτε και αυτό http://www.vulva-original.com/?voafp=215687]Vulva Original ]. Μυρωδιά αιδοίου ή αλλιώς μουνιού από πραγματικά υγρά μουνιού. Πήρα ένα μπουκαλάκι, είναι πολύ μικρό αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Απίστευτη μυρωδιά, άμεση κάβλα
με καυλωσες ανωμαλε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom