Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Σωστός ο κυλοτάκιας. Πρέπει να έχεις καλή πηγή φίλε.Αν αλλάζει κάθε 1,5 με 2 μέρες θα λερώνονται καλά και θα έιναι ιδιαιτέρως απολαυστικά. Εγώ (διότι και εγώ παλιός είμαι) έχω κάνει και μαγιώ που επίσης μπορούν να είναι πολύ μυρωδάτα. Επίσης καλτσόν και κάλστες για αυτούς που το συνδυάζουνε με ποδολατρεία.

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει, καλα ειναι και αυτα αλλα οτι δεν μυριζει μουνι δεν με εξιταρει. οσο για τις φωτο δεν ξερω αν αντεχει το φορουμ να δει τοσο εξτριμ κυλοτακι. θα με πουν βρωμιαρη και τα σχετικα. της ηλεκτρας περιμενω να δω τωρα...

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η ηλέκτρα είναι μέσα και δεν μας απαντάει....

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ποσο βρωμιαρηδες και αγαμητοι ειστε.τραβατε να γαμησετε καμια γυναικα[πουτανα]διοτι νορμαλ γυναικα δεν προκειται να σας κατσει βρωμιαρηδες.ανωμαλαρες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδη δεν καπνιζω γινεται να μου φερεις καμια σοκολατα lacta?  :grin: :grin: :grin:

βέβαια. αλλά για να μην ξεφεύγουμε απ' το θέμα, θες να κρύψω μέσα κανένα λερωμένο σώβρακό μου;

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
electra ανεβασε αν ψηνεσαι καποιο φορεμενο δικο σου να μας στειλεις... :) Ουτε θα εκτεθεις και θα γουσταρεις με τα σχολια κιολας!! :)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
Αι στα διαλα ρε βρωμιαρηδες μερικοι μερικοι... :grin: Τι να το κανετε ρε το φορεμενο εσωρουχο?Θα το μυρισετε απ'την οθονη?Ή θα καβλωσετε βλεποντας τους "λεκεδες"? :jerking: :jerking:  Get a life ρεεεεε!! :uglystupid:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
για να απαντησω κι εγω ωσ πιο ειδικοσ απο ολους εδω μεσα πιστευω (ασκω το φετιχ περιπου 20 χρονια)
σπανια βουταω κυλοτακι. οταν το κανω προσπαθω νσ υπαρχουν πολλα απλυτα και αν το δυνατον ιδιου σχηματος μαρκας και χρωματος (μεσα στα 10 δεν φαινεται ενα λιγοτερο αν και αυτο ειναι λιγο δυσκολο στην δικη μου πηγη μιας και εχω ψιλιαστει οτι αλλαζει καθε μιαμιση με 2 μερες). ποτε δεν χυνω επανω τους. δεν μου παει η καρδια να χαλαω τετοια αριστουργηματα τεχνης. προσπαθω παντα να πεφτω σε φρεσκοβγαλμενο (οχι οτι τα παλιοτερα υστερουν σε κατι αλλα οπως να γινει ειναι καλυτερα). εγω προτιμω να τα γλυφω. και τελος παντα προσπαθω να αφηνω το μερος με οσο το δυνατον λιγοτερα σημαδια.
Ελεκτρα περιμενουμε τα σχολια σου καθως και λεπτομεριες για τα δικα σου. ποσο συχνα αλλαζεις ποσο λερωνουν κτλ. και φυσικα φωτγραφιες....
Φιλικα

20 χρονια ρε συναγωνιστη; μιλαμε πρεπει να εισαι προφεσορας στο αθλημα!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
πρεπει να βαλεις codec για τα αναλογα αρχεια ή κατεβασε ενα προγραμμα που παιζει flv αρχεια

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ποιο? οταν το ανοιξε το ανοιξε με gom player αλλα και παλι ενω επαιζε εδειχνε μια μαυρη οθονη :think:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
για κανε μια αναζητηση στο γκογκλ flv player βαλε αναζητηση και θα βρει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για κανε μια αναζητηση στο γκογκλ flv player βαλε αναζητηση και θα βρει.
βρε γκόμπρ......εσύ έτσι και χύσεις θέλεις ένα ολόκληρο συρτάρι με στρινγκάκια....που να σε καλύψει ένα μόνο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom