Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα.
Παιδια γραφτηκα μελος στο σαιτ μονο και μονο γιατι μου αρεσουν τα απλυτα κυλοτακια και θα ηθελα να μοιραστω τις εμπειριες μου (:jerking:) και τα μυστικα του επαγγελματος. εχω και πλουσιο φωτογραφικο υλικο που σιγα σιγα θα το ανεβασω. (δικο μου αλλα και απο ιντερνετ). θα χαρω να επικοινωνησω με αλλους συμφετιχιστες.
Ευχαριστω πολυ!
Υ.Γ Θα προτεινα να αλλαξει και ο τιτλος του θεματος σε κατι διαφορετικο. π.χ (Φορεμενα κυλοτακια γνωστων μας)

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να ειναι τα υγρα της.αν και πιο πολυ για σκατιλα το κοβω....
:)πως φαινεται οτι δεν εισαι ειδικος. καθαρη μουνιλα ειναι και ειναι ενα απο τα καλυτερα κυλοτακια που εχω δει. και αν το δεις προσεκτικα θα δεις οτι ειναι μουνιλα αρκει να φανταστεις πως εφαρμοζει ενα κυλοτακι στο γυναικειο σωμα. εχω διατριβη στο θεμα.  :rockon:
παιδια οσοι απο τους υπολοιπους βαζετε φωτο βγαλτεσ τες λιγο διαφορετικα να φαινεται το επιμαχο σημειο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
[quote author=kilotakias2 link=topic=31850.msg736542#msg736542 date=12
Υ.Γ Θα προτεινα να αλλαξει και ο τιτλος του θεματος σε κατι διαφορετικο. π.χ (Φορεμενα κυλοτακια γνωστων μας)

[/quote]αλλο θεμα το ενα αλλο το αλλο

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά προτιμώ την κωλίλα (ή σκατίλα αν θέλετε) αλλά και η μουνίλα (κίτρινη ή όχι) είναι πολύ μυρωδάτη.

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι μαθαινει κανενας εδω μεσα..   :uglystupid:

καταρχην ειναι κοιμισμενες οι γυναικες αυτες?γιατι το λεω αυτο τωρα

1.οταν τα χυνετε (εσωρουχα-παπουτσια) δε φαινεται? ειναι "λερωμενα".
2.οταν εξαφανιζονται και εμφανιζονται σε ασχετο χρονο τα εσωρουχα ή και οταν "χανονται" δια παντως δε το καταλαβαινουν?δε φοβαστε μην αποκαλυφτει κατι?παει να βαλει πλυντηριο μετα κ κατι λειπει.ποιος ητανε νωριτερα ή χτες σπιτι?εγω παντως θα καταλαβαινα κατευθειαν αν ελειπε καποιο στρινγκακι ειδικα αυτα που εχουν καποιο ιδιατερο σχεδιο πανω-σταμπα-φιγουρα ή χρωμα.οχι δλδ τα εντελως απλα-καθημερινα,που κ εκεινα μια-δυο ισως να καταλαβαινα οτι λειπουνε.λιγοι κ συγκεκριμενου ανθρωποι μπαινουνε στο σπιτι.δε μπορει να συνδυασει δλδ το θεμα απωλεια με την επισκεψη της μερας? δε ξερω,τι να πω!
3.δε φοβαστε μην αναγνωρισει κανενας τα εσωρουχα της γυναικας του αναμεσα σ αυτες τις φοτο?καρτα θα βγειτε.(συγνωμη αν ειναι χαζες οι αποριες μου,αλλα τι να κανω αναρωτηθηκα)

αν κ δε πιστευω οτι υπαρχει στον κυκλο μου τετοια περιπτωση ανθρωπου,αλλα εντελως συμπτωματικα τωρα που φτιαχνουμε σπιτι με το συντροφο μου φροντισα για αισθητικους λογους κ λογω μοντερνου στυλ να μην υπαρχουνε μεσα στο μπανιο απλυτα και πλυντηριο.αλλα κοιτα που τελικα περα απο τους αισθητικους λογους υπαρχουν κ αλλοι(προς οφελος των γυναικων) για να μην ειναι εκει μεσα..

δεν παρεξηγω κανεναν για τις προτιμησεις του κ τα βιτσια αλλα πραγματικα δε θα ηθελα να μου συμβει κατι τετοιο.θα μου πειτε "κ γιατι μπηκες σε αυτο το θρεντ"? απο περιεργεια,να σκοτωσω την ωρα μου κ ισως προς γνωση του τι υπαρχει κ τι γινεται γυρω μας.

φιλικα παντα

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
τι μαθαινει κανενας εδω μεσα..   :uglystupid:

καταρχην ειναι κοιμισμενες οι γυναικες αυτες?γιατι το λεω αυτο τωρα

1.οταν τα χυνετε (εσωρουχα-παπουτσια) δε φαινεται? ειναι "λερωμενα".
2.οταν εξαφανιζονται και εμφανιζονται σε ασχετο χρονο τα εσωρουχα ή και οταν "χανονται" δια παντως δε το καταλαβαινουν?δε φοβαστε μην αποκαλυφτει κατι?παει να βαλει πλυντηριο μετα κ κατι λειπει.ποιος ητανε νωριτερα ή χτες σπιτι?εγω παντως θα καταλαβαινα κατευθειαν αν ελειπε καποιο στρινγκακι ειδικα αυτα που εχουν καποιο ιδιατερο σχεδιο πανω-σταμπα-φιγουρα ή χρωμα.οχι δλδ τα εντελως απλα-καθημερινα,που κ εκεινα μια-δυο ισως να καταλαβαινα οτι λειπουνε.λιγοι κ συγκεκριμενου ανθρωποι μπαινουνε στο σπιτι.δε μπορει να συνδυασει δλδ το θεμα απωλεια με την επισκεψη της μερας? δε ξερω,τι να πω!
3.δε φοβαστε μην αναγνωρισει κανενας τα εσωρουχα της γυναικας του αναμεσα σ αυτες τις φοτο?καρτα θα βγειτε.(συγνωμη αν ειναι χαζες οι αποριες μου,αλλα τι να κανω αναρωτηθηκα)

αν κ δε πιστευω οτι υπαρχει στον κυκλο μου τετοια περιπτωση ανθρωπου,αλλα εντελως συμπτωματικα τωρα που φτιαχνουμε σπιτι με το συντροφο μου φροντισα για αισθητικους λογους κ λογω μοντερνου στυλ να μην υπαρχουνε μεσα στο μπανιο απλυτα και πλυντηριο.αλλα κοιτα που τελικα περα απο τους αισθητικους λογους υπαρχουν κ αλλοι(προς οφελος των γυναικων) για να μην ειναι εκει μεσα..

δεν παρεξηγω κανεναν για τις προτιμησεις του κ τα βιτσια αλλα πραγματικα δε θα ηθελα να μου συμβει κατι τετοιο.θα μου πειτε "κ γιατι μπηκες σε αυτο το θρεντ"? απο περιεργεια,να σκοτωσω την ωρα μου κ ισως προς γνωση του τι υπαρχει κ τι γινεται γυρω μας.

φιλικα παντα
μια κι εκανες το κοπο και μπηκες δεν ανεβαζεις και κανα δικο σου βρακακι

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειστε απαιχτοι!  :birdman: :cheesy: :cheesy:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ??  :rolleyes: :rolleyes:

Συνημμένα

• string.gif
    string.gif
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 68

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ειστε απαιχτοι!  :birdman: :cheesy: :cheesy:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ??  :rolleyes: :rolleyes:
κι εσύ επίσης και να σκεφτείς ότι ήθελα να σε κομπλάρω.
μια συμβουλή προτιμουμε να φαίνεται η εσωτερική επιφανεια
τωρα που έκανες την αρχη αντε κι εις αλλα με υγεια

mplou

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν και καλυτέρα κιλοτάκια και τα θεεεεελουμε ,ναι τα θέλουμε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Προτιμω να φοραει το στριγκ και εγω να το γλυφο,και μαζι με το περιεχομενο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Φίλε εσύ που έχεις τις πολλές απορίες, κανονικά το μυρίζομε και το γλέφομε και το χύνομε και το ξαναβάζομε στα άπλυα. Ισως να πάρουμε και φωτογραφία. Ετσι δεν λείπει και τα χύσια έχουν ξεραθεί όταν το πιάνουν για να πάει πλυντήριο. Μερικές φορές γίνεται και απαγωγή δηλαδή το παίρνεςι σπίτι σου το κάνεις απίστευες μαλακίες μυρίζοντάς το και γλύφο΄ντάς το και σε πρώτη ευκαιρία το ξαναπάς πίσω. Εγώ προσωπικα΄προτιμώ τα κοινά κυλοτάκια χωρίς περίλαμπρα στολίδα ώστε να μην φαίνεται ότι λείπουν.

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: divine2u2000
Φίλε εσύ που έχεις τις πολλές απορίες,

καταρχην ειμαι κοριτσι,νομιζω οτι φαινεται απο πολλα σημεια,τεσπα!
thanks για την διαφωτιση  :grin: :grin:

mplou

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άντε θα δούμε κάνα κιλοτάκι να καυλώσουμε λιγάκι!

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Electra καλώς ήλθες στο θρεντ μας. Δεν κατάλαβα ότι είσαι κορίτσι. Χαιρόμαστε πάντως όλοι εμείς οι ανώμαλοι εδώ μέσα που μπαίνουν και κορίτσια. Δεν χειάζεται να σου πώ ότι θα μας ενθουσιάσεις αν στείλεις φωτογραφίες από δικές σου φορεμένες κυλότες.

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να απαντησω κι εγω ωσ πιο ειδικοσ απο ολους εδω μεσα πιστευω (ασκω το φετιχ περιπου 20 χρονια)
σπανια βουταω κυλοτακι. οταν το κανω προσπαθω νσ υπαρχουν πολλα απλυτα και αν το δυνατον ιδιου σχηματος μαρκας και χρωματος (μεσα στα 10 δεν φαινεται ενα λιγοτερο αν και αυτο ειναι λιγο δυσκολο στην δικη μου πηγη μιας και εχω ψιλιαστει οτι αλλαζει καθε μιαμιση με 2 μερες). ποτε δεν χυνω επανω τους. δεν μου παει η καρδια να χαλαω τετοια αριστουργηματα τεχνης. προσπαθω παντα να πεφτω σε φρεσκοβγαλμενο (οχι οτι τα παλιοτερα υστερουν σε κατι αλλα οπως να γινει ειναι καλυτερα). εγω προτιμω να τα γλυφω. και τελος παντα προσπαθω να αφηνω το μερος με οσο το δυνατον λιγοτερα σημαδια.
Ελεκτρα περιμενουμε τα σχολια σου καθως και λεπτομεριες για τα δικα σου. ποσο συχνα αλλαζεις ποσο λερωνουν κτλ. και φυσικα φωτγραφιες....
Φιλικα

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλα πραγματικα δε θα ηθελα να μου συμβει κατι τετοιο.
γιατι εισαι τοσο απολυτη? τοσο τραγικο ειναι πια καποιος να ελέγχει τα κυλοτακια σου? στο κατω κατω ειναι κολακευτικο γιατι καποιος σε γουσταρει και αφου δεν μπορει να σου την πεσει στα ισα την πεφτει σε αυτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom