τι μαθαινει κανενας εδω μεσα..
καταρχην ειναι κοιμισμενες οι γυναικες αυτες?γιατι το λεω αυτο τωρα
1.οταν τα χυνετε (εσωρουχα-παπουτσια) δε φαινεται? ειναι "λερωμενα".
2.οταν εξαφανιζονται και εμφανιζονται σε ασχετο χρονο τα εσωρουχα ή και οταν "χανονται" δια παντως δε το καταλαβαινουν?δε φοβαστε μην αποκαλυφτει κατι?παει να βαλει πλυντηριο μετα κ κατι λειπει.ποιος ητανε νωριτερα ή χτες σπιτι?εγω παντως θα καταλαβαινα κατευθειαν αν ελειπε καποιο στρινγκακι ειδικα αυτα που εχουν καποιο ιδιατερο σχεδιο πανω-σταμπα-φιγουρα ή χρωμα.οχι δλδ τα εντελως απλα-καθημερινα,που κ εκεινα μια-δυο ισως να καταλαβαινα οτι λειπουνε.λιγοι κ συγκεκριμενου ανθρωποι μπαινουνε στο σπιτι.δε μπορει να συνδυασει δλδ το θεμα απωλεια με την επισκεψη της μερας? δε ξερω,τι να πω!
3.δε φοβαστε μην αναγνωρισει κανενας τα εσωρουχα της γυναικας του αναμεσα σ αυτες τις φοτο?καρτα θα βγειτε.(συγνωμη αν ειναι χαζες οι αποριες μου,αλλα τι να κανω αναρωτηθηκα)
αν κ δε πιστευω οτι υπαρχει στον κυκλο μου τετοια περιπτωση ανθρωπου,αλλα εντελως συμπτωματικα τωρα που φτιαχνουμε σπιτι με το συντροφο μου φροντισα για αισθητικους λογους κ λογω μοντερνου στυλ να μην υπαρχουνε μεσα στο μπανιο απλυτα και πλυντηριο.αλλα κοιτα που τελικα περα απο τους αισθητικους λογους υπαρχουν κ αλλοι(προς οφελος των γυναικων) για να μην ειναι εκει μεσα..
δεν παρεξηγω κανεναν για τις προτιμησεις του κ τα βιτσια αλλα πραγματικα δε θα ηθελα να μου συμβει κατι τετοιο.θα μου πειτε "κ γιατι μπηκες σε αυτο το θρεντ"? απο περιεργεια,να σκοτωσω την ωρα μου κ ισως προς γνωση του τι υπαρχει κ τι γινεται γυρω μας.
φιλικα παντα