Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?

επισης μην το ξεχασω γιατι το 2ο ηταν και πιο σημαντικο κι επισης πιο καυλιαρα αυτη τη φορα η ...κοπελα που της ανηκε το εσωρουχο.
ηταν η ξαδερφη μου,αλλη καυλα απο κει,που χε ερθει απο χωριο.φοβερο σωμα,ψηλη γενικα,ομορφουτσικο προσωπο,μεγαλη καριολα κι αυτη(δικηγορινα τωρα ασχετο βεβαια αυτο).παντως φοβερο σωμα εχει η 1η ξαδερφουλα μου.τεσπα,
κι ειχε ερθει σπιτι μου,και θυμαμαι μια φορα που ελειπε κι ειχε αφησει τη βαλιτσα της γεματη με εσωρουχα κτλ.ειχα αρπαξει λοιπον ενα μαυρο κοιλοτακι κι απλα το κοιταζα,το εβαζα στον πουτσο μου κτλ.
και προφανως μια φορα οταν σιδερωνε και φοραγε ενα απ αυτο τα γαματα κολλαν,γκριζο ητανε,
εγω την ψιλοεπαιξα κι εχυσα ενω κοιταζα την κωλαρα της.τι να κανω,μας εχουνε κατακαθλωσει οι πουτανες.

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω κοντα 4000 μηνυματα λες να εισαι ο πρωτος που μου λεει κατι τετοιο;
και λες να υποκυψω τωρα και να βαλω τπτ;
ωπα βρε περιζητητο θηλυκο. σιγα μην πεσεις απο το καλαμι. εγω εξαλλου δεν ζητησα φωτο σου, μονο απο τα κυλοτακια σου, στο κατω κατω δεν στο ζηταει οποιοσδηποτε τυχαιος παρα ο θρυλικος κυλοτακιας.... :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ωπα βρε περιζητητο θηλυκο. σιγα μην πεσεις απο το καλαμι. εγω εξαλλου δεν ζητησα φωτο σου, μονο απο τα κυλοτακια σου, στο κατω κατω δεν στο ζηταει οποιοσδηποτε τυχαιος παρα ο θρυλικος κυλοτακιας.... :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
88
Πόντοι
16
εχω κοντα 4000 μηνυματα λες να εισαι ο πρωτος που μου λεει κατι τετοιο;
και λες να υποκυψω τωρα και να βαλω τπτ;

Kαλώς την και πάλι.Αν δεν θέλεις να ποστάρεις τα κιλοτάκια σου τουλάχιστον πες σε καμμιά φίλη σου
αν ενδιαφέρεται να κάνει χορηγία στο θρεντάκι.  :boobies:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Kαλώς την και πάλι.Αν δεν θέλεις να ποστάρεις τα κιλοτάκια σου τουλάχιστον πες σε καμμιά φίλη σου
αν ενδιαφέρεται να κάνει χορηγία στο θρεντάκι.  :boobies:

οι φιλες μου δεν μπαινουν σε τετοια σαιτς

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
ωραιος ρε συνφετιχιστη αλλα θελω να κανω 2 παρατηρησεις. βγαζετα φωτο πριν τα χυσεις, δεν εχουμε ορεξη να βλεπουμε τα χυσια σου :uglystupid: :headbang: :crazy: :new_shocked:, και 2ον βγαλτα ετσι ωστε να φαινεται ο λεκες...

συνεχισε ετσι, καλη δουλεια!!!!

to thread μιλάει για σπερμα σε κυλοτάκια...  δεν μιλά για λερωμένα/φορεμένα κυλοτάκια... ειναι λογικό ότι οι φωτο πρέπει να έχουν σπερμα επάνω...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
είναι φακντ απ τελείως το νήμα...εντελώς.

Πρόσεξε μην αφήσεις έγγυο το αιηζέντ προβοκατεουρ

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
to thread μιλάει για σπερμα σε κυλοτάκια...  δεν μιλά για λερωμένα/φορεμένα κυλοτάκια... ειναι λογικό ότι οι φωτο πρέπει να έχουν σπερμα επάνω...
ας μας πουνε τοτε και οι αλλοι την γνωμη τους...

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
οριστε...και της sexoulas της αρέσουν !  ... λίγος σεβασμός λοιπόν στον κόπο του άλλου...

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
τι θα γινει ρε παληκάρια.  θα δούμε άλλα σπερματόβρεχτα κυλοτάκια ???

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
περιμένουμε εναγωνίως lefty2...και φυσικά συνεχίζουμε και τις δικές μας προσπάθειες !!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing:

Συνημμένα