γεια σας!εδω και αρκετο καιρο εχω περιοδοντιτιδα στα δοντια και ολο το αμελουσα αλλα βλεπω πλεον οτι εχουν υποχωρισει αρκετα τα ουλα και πρεπει να επισκευτω περιοδοντολογο!εχει καποιος αναλογη εμπειρια για την θεραπεια ποσο κοστιζει,ποσο καιρο σου περνει,αν επανερχοντε τα ουλα και αν εχει και καποιο γιατρο να προτινει!ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS περιοδοντίτιδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επρεπε να εχεισ παει ηδη σε γιατρο κι εγω το αφησα και μετα ετρεχα.οι θεραπειες πολλες απο αντιβιωση μεχρι χειρουργειο..ελπιζω να το προλαβης γιατρο να βρης εναν περιοδοντολογο και οχι απλο οδοντιατρο.ο δικος μου εφυγε για αμερικη πριν απο ενα χρονο...μην το αφησης κοιταξετο γρηγορα.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
γεια σας!εδω και αρκετο καιρο εχω περιοδοντιτιδα στα δοντια και ολο το αμελουσα αλλα βλεπω πλεον οτι εχουν υποχωρισει αρκετα τα ουλα και πρεπει να επισκευτω περιοδοντολογο!εχει καποιος αναλογη εμπειρια για την θεραπεια ποσο κοστιζει,ποσο καιρο σου περνει,αν επανερχοντε τα ουλα και αν εχει και καποιο γιατρο να προτινει!ευχαριστω
:'( :'( :'(
Συνημμένα
Πρωτα απο ολα να βεβαιωθεις πως πασχεις απο περιοδοντιτιδα. Η υποχωρηση των ουλων δεν σημαινει απαραιτητα και αυτο. Πολλοι ασθενεις βουρτσιζουν με μεγαλη δυναμη τραυματιζοντας το εξωτερικο κομματι των ουλων το οποιο υποχωρει. Αυτο ΔΕΝ ειναι περιοδοντιτιδα γιατι το κομματι του οστου που στηριζει τα δοντια παραμενει ανεπαφο.
Τωρα, οσον αφορα την περιοδοντιτιδα... Οχι, δεν επανερχεται τιποτα (στις περισσοτερες περιπτωσεις γιατι σπανια μπορεις να αναδομησεις το οστο και αυτο μονο τοπικα). Οτι εχασες απο κοκκαλο, το εχασες. Μαλιστα θα θεωρεισαι για παντα εν δυναμει περιοδοντικος ασθενης. Ελεγχεται και δεν θεραπευεται. Κοστος θεραπειας, εξαρταται απο τη θεραπεια. Εαν ειναι βαθιες ριζικες αποξεσεις νομιζω μεχρι 300-400 ευρω. Εαν χρειαστεις και χειρουργεια, θα παει παραπανω. Σημαντικο: πηγαινε σε περιοδοντολογο και ΟΧΙ γενικο οδοντιατρο. Δεν μπορουν να ελεγξουν σωστα μια τετοια παθηση. Περιοδοντολογοι υπαρχουν αρκετοι. Για ποιο συγκεκριμενα εξαρταται απο το ποια περιοχη σε βολευει
Τωρα, οσον αφορα την περιοδοντιτιδα... Οχι, δεν επανερχεται τιποτα (στις περισσοτερες περιπτωσεις γιατι σπανια μπορεις να αναδομησεις το οστο και αυτο μονο τοπικα). Οτι εχασες απο κοκκαλο, το εχασες. Μαλιστα θα θεωρεισαι για παντα εν δυναμει περιοδοντικος ασθενης. Ελεγχεται και δεν θεραπευεται. Κοστος θεραπειας, εξαρταται απο τη θεραπεια. Εαν ειναι βαθιες ριζικες αποξεσεις νομιζω μεχρι 300-400 ευρω. Εαν χρειαστεις και χειρουργεια, θα παει παραπανω. Σημαντικο: πηγαινε σε περιοδοντολογο και ΟΧΙ γενικο οδοντιατρο. Δεν μπορουν να ελεγξουν σωστα μια τετοια παθηση. Περιοδοντολογοι υπαρχουν αρκετοι. Για ποιο συγκεκριμενα εξαρταται απο το ποια περιοχη σε βολευει
:'( :'( :'(
πολυ εξυπνο!
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε τι ηλικια εχεις?παιζει ρολο η ηλικια σε αυτη την παθηση?
27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για αυτην την παθηση!ευτυχος δεν μου κουναει καποιο δοντι αλλα εχουν υποχωρισει παρα πολυ τα ουλα!αν δεν εχει πειραχτει το κοκαλο επανερχοντε τα ουλα?
επειδή η θεραπεία είναι κάπως μακροχρονια , ο γιατρός να είναι σε απόσταση βολική ως πρός την καθημερινή σου διαδρομή αλλιώς θα σε κουράση η διαδικασία . ;) κουραγιο27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για αυτην την παθηση!ευτυχος δεν μου κουναει καποιο δοντι αλλα εχουν υποχωρισει παρα πολυ τα ουλα!αν δεν εχει πειραχτει το κοκαλο επανερχοντε τα ουλα?
περιοδοντιτιδα παθηση κληρονομικη.ξεκιναμε με ουλιτις,μετα προσβαλετε το οστο.ας το πουμε απλα μαζευει το οστο κ γι αυτο υποχωρουν τα ουλα.δεν θεραπευεται.θελει τρομερη υγιεινη.ξεκιναει αρχομενη,προχωρημενη κ τελικο σταδιο επιπλεγμενη οπου χανεις δοντια.υπαρχει κ η επιθετικη περιοδοντιτιδα οπου ολα γινονται σε γοργους σχετικα χρονους.βγαλε πανοραμικη ακτινογραφια γιατι ειναι απαραιτητη να πας μονο σε ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟ.δεν χρειαζεσαι απλα καθαρισμο αλλα ριζικη αποξεση.βρες εναν καλο περιοδοντολογο κ να ξερεις...τον παντρευεσαι λογω της περιο αν θελεις τα δοντια σου.κ η θεραπεια ειναι ψιλοαλμυρη.
δεν παιζει.φιλε τι ηλικια εχεις?παιζει ρολο η ηλικια σε αυτη την παθηση?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε για πες στον λακη27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?
δεν πιστευω ομως να εισαι κουμμουνιστης?
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τυπε για πες στον λακη
δεν πιστευω ομως να εισαι κουμμουνιστης?
Θα τον αναλάβει λες τύπε;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Aν μενεις Εξαρχεια, εχουμε να σου συστησουμε το φιλο μας τον Λακη...27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για αυτην την παθηση!ευτυχος δεν μου κουναει καποιο δοντι αλλα εχουν υποχωρισει παρα πολυ τα ουλα!αν δεν εχει πειραχτει το κοκαλο επανερχοντε τα ουλα?
Θα σε περιποιηθει σαν δικο του ανθρωπο...
Δεν θα σε ξαναενοχλησουν τα δοντια σου ποτέ...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν αναλαμβανει κουμμουνιστας τυπεΘα τον αναλάβει λες τύπε;
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν αναλαμβανει κουμμουνιστας τυπε
Ο τύπος θα βγει έτσι .....
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
μάγκα αν εχεις πάθει περιοδοντίτιδα έχεις "φάει" πακέτο...
μια θειά μου είχε πάθει κ εκανε χειρουργιο εβγαλε ΟΛΑ της τα δόντια και εβαλε εμφυτευματα. ειχαμε δραχμες ακόμα τότε και της είχαν πάει γύρω στα 5.000.000
μπορεις βεβαια να πας με γέφυρες ή μασελάκι
μια θειά μου είχε πάθει κ εκανε χειρουργιο εβγαλε ΟΛΑ της τα δόντια και εβαλε εμφυτευματα. ειχαμε δραχμες ακόμα τότε και της είχαν πάει γύρω στα 5.000.000
μπορεις βεβαια να πας με γέφυρες ή μασελάκι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 226