Νέα

SOS περιοδοντίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
γεια σας!εδω και αρκετο καιρο εχω περιοδοντιτιδα στα δοντια και ολο το αμελουσα αλλα βλεπω πλεον οτι εχουν υποχωρισει αρκετα τα ουλα και πρεπει να επισκευτω περιοδοντολογο!εχει καποιος αναλογη εμπειρια για την θεραπεια ποσο κοστιζει,ποσο καιρο σου περνει,αν επανερχοντε τα ουλα και αν εχει και καποιο γιατρο να προτινει!ευχαριστω

steed

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επρεπε  να  εχεισ  παει  ηδη  σε γιατρο  κι εγω το αφησα και μετα  ετρεχα.οι θεραπειες πολλες  απο αντιβιωση  μεχρι  χειρουργειο..ελπιζω  να  το προλαβης  γιατρο  να  βρης εναν  περιοδοντολογο  και οχι απλο οδοντιατρο.ο δικος μου  εφυγε  για αμερικη πριν απο ενα χρονο...μην το αφησης κοιταξετο γρηγορα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
γεια σας!εδω και αρκετο καιρο εχω περιοδοντιτιδα στα δοντια και ολο το αμελουσα αλλα βλεπω πλεον οτι εχουν υποχωρισει αρκετα τα ουλα και πρεπει να επισκευτω περιοδοντολογο!εχει καποιος αναλογη εμπειρια για την θεραπεια ποσο κοστιζει,ποσο καιρο σου περνει,αν επανερχοντε τα ουλα και αν εχει και καποιο γιατρο να προτινει!ευχαριστω

:'( :'( :'(

Συνημμένα

• T.jpg
    T.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 49

Ταναλιας

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα απο ολα να βεβαιωθεις πως πασχεις απο περιοδοντιτιδα. Η υποχωρηση των ουλων δεν σημαινει απαραιτητα και αυτο. Πολλοι ασθενεις βουρτσιζουν με μεγαλη δυναμη τραυματιζοντας το εξωτερικο κομματι των ουλων το οποιο υποχωρει. Αυτο ΔΕΝ ειναι περιοδοντιτιδα γιατι το κομματι του οστου που στηριζει τα δοντια παραμενει ανεπαφο.

Τωρα, οσον αφορα την περιοδοντιτιδα... Οχι, δεν επανερχεται τιποτα (στις περισσοτερες περιπτωσεις γιατι σπανια μπορεις να αναδομησεις το οστο και αυτο μονο τοπικα). Οτι εχασες απο κοκκαλο, το εχασες. Μαλιστα θα θεωρεισαι για παντα εν δυναμει περιοδοντικος ασθενης. Ελεγχεται και δεν θεραπευεται. Κοστος θεραπειας, εξαρταται απο τη θεραπεια. Εαν ειναι βαθιες ριζικες αποξεσεις νομιζω μεχρι 300-400 ευρω. Εαν χρειαστεις και χειρουργεια, θα παει παραπανω. Σημαντικο: πηγαινε σε περιοδοντολογο και ΟΧΙ γενικο οδοντιατρο. Δεν μπορουν να ελεγξουν σωστα μια τετοια παθηση. Περιοδοντολογοι υπαρχουν αρκετοι. Για ποιο συγκεκριμενα εξαρταται απο το ποια περιοχη σε βολευει

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε τι ηλικια εχεις?παιζει ρολο η ηλικια σε αυτη την παθηση?

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για αυτην την παθηση!ευτυχος δεν μου κουναει καποιο δοντι αλλα εχουν υποχωρισει παρα πολυ τα ουλα!αν δεν εχει πειραχτει το κοκαλο επανερχοντε τα ουλα?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
27 ειμαι!κεντρο μενω!εχει να προτινει καποιος καποιο καλο γιατρο?εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για αυτην την παθηση!ευτυχος δεν μου κουναει καποιο δοντι αλλα εχουν υποχωρισει παρα πολυ τα ουλα!αν δεν εχει πειραχτει το κοκαλο επανερχοντε τα ουλα?
επειδή η θεραπεία είναι κάπως μακροχρονια , ο γιατρός να είναι σε απόσταση βολική ως πρός την καθημερινή σου διαδρομή αλλιώς θα σε κουράση η διαδικασία . ;) κουραγιο

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
περιοδοντιτιδα παθηση κληρονομικη.ξεκιναμε με ουλιτις,μετα προσβαλετε το οστο.ας το πουμε απλα μαζευει το οστο κ γι αυτο υποχωρουν τα ουλα.δεν θεραπευεται.θελει τρομερη υγιεινη.ξεκιναει αρχομενη,προχωρημενη κ τελικο σταδιο επιπλεγμενη οπου χανεις δοντια.υπαρχει κ η επιθετικη περιοδοντιτιδα οπου ολα γινονται σε γοργους σχετικα χρονους.βγαλε πανοραμικη ακτινογραφια γιατι ειναι απαραιτητη να πας μονο σε ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟ.δεν χρειαζεσαι απλα καθαρισμο αλλα ριζικη αποξεση.βρες εναν καλο περιοδοντολογο κ να ξερεις...τον παντρευεσαι λογω της περιο αν θελεις τα δοντια σου.κ η θεραπεια ειναι ψιλοαλμυρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Aν μενεις Εξαρχεια, εχουμε να σου συστησουμε το φιλο μας τον Λακη...
Θα σε περιποιηθει σαν δικο του ανθρωπο... :grin: :grin: :grin:
Δεν θα σε ξαναενοχλησουν τα δοντια σου ποτέ...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
δηλαδη σε ολα τα θεματα,ακομα κ οταν καποιος ρωταει κατι σοβαρο γι αυτο πρεπει να γραφεται εσεις οι πουθεναδες κ να γαματε το ποστ του καθενος?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πως το καταλαβες οτι εχεις περιοδοντιτιδα?ποια ειναι τα συμπτωματα?

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
μάγκα αν εχεις πάθει περιοδοντίτιδα έχεις "φάει" πακέτο...

μια θειά μου είχε πάθει κ εκανε χειρουργιο εβγαλε ΟΛΑ της τα δόντια και εβαλε εμφυτευματα. ειχαμε δραχμες ακόμα τότε και της είχαν πάει γύρω στα 5.000.000

μπορεις βεβαια να πας με γέφυρες ή μασελάκι

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Σε ιατρικά forum ρωτάνε πληροφορίες για πουτάνες άραγε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom