Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Πιπίνου αλλά η Σόνια δεν ήταν εκεί. Ήταν μια ξανθιά μέτριας ομορφιάς με πιασίματα που δεν μου γέμισε το μάτι και έφυγα. Ρώτησα την τσατσά για τη Σόνια και μου είπε ότι αν και δουλεύει απογεύματα σήμερα κάτι έτυχε και δεν ήταν εκεί. Αύριο θα είναι λέει κανονικά. Είναι η δεύτερη φορά που πάω και δεν την πετυχαίνω και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Τελικά δεν είναι γραφτό μου να τη δοκιμάσω. Θα πάω και αύριο ελπίζοντας να σταθώ τυχερός.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Τι ωρα τελειωνει ;
24:00 ;
00:00 - 00:30...
Εξαρτάτε από το πόσο θα «κρατήσει» ο τελευταίος πελάτης...!!!
ξερει κανενας αυριο που ειναι η Σονια και τι ωρες?
Από 5-5.30 έως 12-12.30 στην Πιπίνου 118.
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αποψε θα παω να την γαμησω
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Σόνια , απλά η κορυφάια επαγγελματίας σε στούντιο εδω και 2 χρόνια που την ξέρω!
Αυτά τα 2 χρόνια δεν βρέθηκε όυτε μια κοπέλα να την ξεπεράσει σε εξυπηρέτηση, καλοσύνη, υπομονή,επαγγελματισμό.
Ειχα να πάω απο τον Φεβρουάριο που μας πέρασε,και κάθε φορά γινεται και καλύτερη!
Φόραγε κατι υπέροχα λευκα εσώρουχα σκέτη καύλα!
Και παρόλο που έχει τα χρονάκια της (ειναι άνω των 35) το κορμί που έχει και η επιδερμίδα της δεν παιζονται! (ασε η κολάρα!)
Yποκλίνομαι
0 0
Αυτά τα 2 χρόνια δεν βρέθηκε όυτε μια κοπέλα να την ξεπεράσει σε εξυπηρέτηση, καλοσύνη, υπομονή,επαγγελματισμό.
Ειχα να πάω απο τον Φεβρουάριο που μας πέρασε,και κάθε φορά γινεται και καλύτερη!
Φόραγε κατι υπέροχα λευκα εσώρουχα σκέτη καύλα!
Και παρόλο που έχει τα χρονάκια της (ειναι άνω των 35) το κορμί που έχει και η επιδερμίδα της δεν παιζονται! (ασε η κολάρα!)
Yποκλίνομαι
0 0
Η προσφορα της δεν ειναι μονο οτι κανει σουπερ προγραμμα, αλλα οτι αναγκαζει και τις αλλες να την ακολυθησουν μπας και μαζεψουν κι αυτες κανα φραγκο. Ηδη η Νταρια εχει καταβαλλει αρκε!τες προσπαθειες
Τελικα ρε παιδια η Σονια ξερει για την υπαρξη του σαιτ?
Τελικα ρε παιδια η Σονια ξερει για την υπαρξη του σαιτ?
καλημερα παιδια,
αυτην την εβδομαδα τι βαρδια παιζει η Σονια?
εχω παει γυρω στης 7-8 φορες και δεν την εχω πετυχει.
εμφανισιακα πως ειναι? διοτι αν ρωτησω τη κυρια επι των τιμων μπορει
να με κοροιδεψει.κουλουρακι δινει? ποσο παει?
καλη μας γαμηστερη μερα
αυτην την εβδομαδα τι βαρδια παιζει η Σονια?
εχω παει γυρω στης 7-8 φορες και δεν την εχω πετυχει.
εμφανισιακα πως ειναι? διοτι αν ρωτησω τη κυρια επι των τιμων μπορει
να με κοροιδεψει.κουλουρακι δινει? ποσο παει?
καλη μας γαμηστερη μερα
Σόνια , απλά η κορυφαία επαγγελματίας σε στούντιο... και παρόλο που έχει τα χρονάκια της (ειναι άνω των 35) το κορμί που έχει και η επιδερμίδα της δεν παιζονται!
ε... φυσικό είναι με τόσα χύσια που της δίνουν κάθε μέρα να έχει υπέροχη επιδερμίδα... είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ !!!
Η Νταρια μου ειπε αυτο ακριβως το πραγμα οταν εχυνα πανω της . Της ειπα, "Αν σιχαινεσαι δεν υπαρχει προβλημα,να σταματησω" και μου ειπε,"Οχι,κανει καλο στην επιδερμιδα μου,χυσε αφοβα"ε... φυσικό είναι με τόσα χύσια που της δίνουν κάθε μέρα να έχει υπέροχη επιδερμίδα... είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ !!!
Ρε τι γινεται στον κοσμο...
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Η Νταρια μου ειπε αυτο ακριβως το πραγμα οταν εχυνα πανω της . Της ειπα, "Αν σιχαινεσαι δεν υπαρχει προβλημα,να σταματησω" και μου ειπε,"Οχι,κανει καλο στην επιδερμιδα μου,χυσε αφοβα"
Ρε τι γινεται στον κοσμο...
Μή λές τέτοια μεσημεριάτικο γιατι σε λίγο με βλέπω πιππίνου 117+1 !!!!!!
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδια, η σονια είναι Πιπίνου 117 ή Λέλας Καραγιάννη?
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια τι γινεται με τη Σονια???Πηγα Πιπινου 118 γι αυτην και μου σκαει μια Σαμπρινα.... Ποτε δουλευει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 869
- Εμφανίσεις
- 28K