You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
αντε μεγαλε τη Σονια θα την βρεις πιπινου 118. πηγαινε γαμπρος ντυμενος!!!
Κατέβα στο σταθμό Βικτώρια και πέρνα στο πεζοδρόμιο προς Αχαρνών (αν έρχεσαι απο Κηφισιά,δε χρειάζεται να αλλάξεις πλευρά).Η Πιπίνου είναι κάθετος δρόμος προς την Πατησίων,Γ'Σεπτεμβρίου,Αριστοτέλους,Αχαρνών.Ανεβαίνεις την Αριστοτέλους αντίθετα με τη ροή της κίνησης και θα τη συναντήσεις μπροστά σου.Αν θυμάμαι καλά,στη Γωνία με την Αριστοτέλους είναι ένα μαγαζί που πουλάει στερεοφωνικά.
Για να πας Πιπινου 118 εσύ κατεβαίνεις Βικτωρια? Μηπως δεν εχεις παει ποτέ ? Γιατι κατω απο το 118 έχει και μετρό και ηλεκτρικό...λεω εγω τωρα...
Κ επειδη το εχω ξαναδιαβάσει οτι για Πιπινου βολεύει να κατε΄βεις Βικτωρια τι να πω...
ή δεν εχετε πάει ποτε και λέτε μαλακίες ή δεν εχετε μπει ποτε σε ηλεκτρικό....
Να ρωτησω κατι... Πιστευετε οτι στη Σονια αρεσει να γλειφει αρχιδια ή να τη χυνουν στα βυζια? Μηπως προτιμαει να τελειωνουμε μεσα της κανονικα με το προφυλακτικο? Το λεω γιατι αυτη η κοπελα εχει κανει τοσα πολλα για τον..αμαχο πληθυσμο και εχει δειξει τετοιο επαγγελματισμο , ωστε εχω αρχισει να αισθανομαι τυψεις...
Μηπως δεν τις αρεσει? Γιατι εχω προσεξει οτι δε θα σου πει εκεινη να τη χυσεις, πρεπει να της το ζητησεις εσυ. Αρα μαλλον κοιταει να το αποφυγει. Και μολις το πει ο πελατης απο απιστευτη καλοσυνη και επαγγελματισμο το κανει. Αν δεν της αρεσει δε θα της τα ξανακανω... Ουτως ή αλλως και χωρις το γλειψαρχιδισμα η γυναικα ειναι ...σκετη καυλα.
Θα ηθελα αποψεις...
Μηπως δεν τις αρεσει? Γιατι εχω προσεξει οτι δε θα σου πει εκεινη να τη χυσεις, πρεπει να της το ζητησεις εσυ. Αρα μαλλον κοιταει να το αποφυγει. Και μολις το πει ο πελατης απο απιστευτη καλοσυνη και επαγγελματισμο το κανει. Αν δεν της αρεσει δε θα της τα ξανακανω... Ουτως ή αλλως και χωρις το γλειψαρχιδισμα η γυναικα ειναι ...σκετη καυλα.
Θα ηθελα αποψεις...
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μήπως έχει χλαμύδια άν ισχύει αυτό για το παρατεταμένο αίμα? Έχει κάποιον βρωμιάρη συνοδό έχει αναφερθεί. Πάντως μάλλον μαλακία της τσατσάς που δεν θυμάται τους ερωτήσαντες και λέει το ίδιο ψέμα μου ακούγεται...
Όσο για τα χυσίματα κλπ φυσικά και είναι καλό άτομο και ανεκτικό και μη τεμπέλα, γιατί αυτά σημαίνουν πλύσιμο. Κάθε ήρεμος και ανεκτικός άνθρωπος είναι και καλύτερος στον τομέα προσφοράς υπηρεσιών. Είναι και καλή χριστιανή έχει συζητηθεί. Μάλλον μας βλέπει με συμπάθεια και εκτιμά τον ιδρώτα για να βγεί το λαϊκό 50ρικο αν και παίρνει μόνο τα 20. Αυτά απο μόνα τους αποτελούν σεμινάριο μάρκετινκ για άριστους πωλητές. She's a natural!
Όσο για τα χυσίματα κλπ φυσικά και είναι καλό άτομο και ανεκτικό και μη τεμπέλα, γιατί αυτά σημαίνουν πλύσιμο. Κάθε ήρεμος και ανεκτικός άνθρωπος είναι και καλύτερος στον τομέα προσφοράς υπηρεσιών. Είναι και καλή χριστιανή έχει συζητηθεί. Μάλλον μας βλέπει με συμπάθεια και εκτιμά τον ιδρώτα για να βγεί το λαϊκό 50ρικο αν και παίρνει μόνο τα 20. Αυτά απο μόνα τους αποτελούν σεμινάριο μάρκετινκ για άριστους πωλητές. She's a natural!
Περα ως περα αληθες αυτο που θα σας αναφερω(εδω χτυπαει η καρδια της ενημερωσης).Η Σονια εχει δημιουργησει τοσα προβληματα στις αλλες ιεροδουλες των στουντιο με το σούπερ προγραμμα της ωστε καμια δε δεχεται να παει στη Λελας Καραγιαννη (οπου «μεγαλουργησε « η Σονιάρα) να δουλεψει. Μου το εκμηστυρευτηκε αλλη ιεροδουλος. Μου ειπε οτι τους πελατες της Λελας Καραγιαννη τους εχει «χαλασει» και ολοι ζητανε να τους γλειφουμε τα αρχιδια!!!! Επισης μου ειπε οτι μια αλλη ιεροδουλος (η παλιά Λινα απο Ισμηνης αν θυμαστε) την ειχε δειρει τη Σονια.
Ρε τι γινεται στον κοσμο!!!!
Ρε τι γινεται στον κοσμο!!!!
Επισκέπτης
Πια Λινα αυτη που εφτιαξε τα βυζια της.
Τι να μας πει και η Λινα που ψεκαστε σκουπιστε.
Μια ειναι η μουναρα η Σονια η κουκλαρα.
Θα παω σημερα να δω τι γινετε και θα σας ενημερωσω.
Τι να μας πει και η Λινα που ψεκαστε σκουπιστε.
Μια ειναι η μουναρα η Σονια η κουκλαρα.
Θα παω σημερα να δω τι γινετε και θα σας ενημερωσω.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Φίλε άσχετο αλλά δεν είναι σωστό να λες Λελας ''πορνης ''Καραγιαννη,
Η Λέλα Καραγιάννη ήταν αντιστασιακ ή αγωνίστρια στην κατοχή, βοήθησε πολύ κόσμο και την εκτελέσανε οι Γερμανοί... .αξίζει σεβασμό η μνήμη της, (οχι πάντως πως και οι πόρνες δεν αξίζουν τον σεβασμό μας, κάθε άλλο).
Και εγγονή της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.
με προλαβες, για τη λελα καραγιαννη
Επισκέπτης
Που ειναι η ΣΟΝΙΑ
Επισκέπτης
Λοιπον μετα απο ψαξιμο αρκετο εχω να πω πως τελειωσε η Σονια απο Πιπινου.
Το καλο ειναι οτι παλι θα αφησουμε και φετος τα ωραια μας Ευρω στην Λελας.
Ντουετο στην Λελας και φετος Σονια Νταρια αντε και καλο βολι μαγκες συναδελφοι.
Τα νεα μου τα ειπε η Νταρια Σαββατο μεσημερι.
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Το μονο κακο ειναι οτι θα φαμε και φετος το δουλεμα της χρονιας μας απο την τσατσα...Λοιπον μετα απο ψαξιμο αρκετο εχω να πω πως τελειωσε η Σονια απο Πιπινου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 869
- Εμφανίσεις
- 29K