pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Aσε ρε φιλε την ψαχνω μηνες τωρα...Εχει γλυψει ολα τα αρχιδια της Αθηνας 2 και 3 φορες και τα δικα μου ουτε μια...
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ
Ποιά εξτρα προγράμματα ρε παιδιά, κάποιος να δώσει τα φώτα του να μάθουμε κι εμείςοτι δηλαδη η Σονια εχει γινει...Τούρκος με την Νταρια για τα εξτρα προγραμματα της
Αν ειναι αυτος ο λογος που εφυγε η Σονια, η λυση ειναι απλή...Τελικα επιβεβαιωνονται αυτοι που λενε οτι υπαρχει κριση στις σχεσεις Σόνιας ? Ντάριας . (οτι δηλαδη η Σονια εχει γινει...Τούρκος με την Νταρια για τα εξτρα προγραμματα της). Μολις ηρθε στην Πιπινου η Ντάρια , την εκανε η Σονια με ελαφρα πηδηματακια, οπως ειχε γινει και στη Λελας. Παντως αφου η Σονια δεν ειναι ουτε στη Λελας, ουτε στην Πιπίνου , λογικά θα ειναι στην Αριστομενους ,γιατι ως γνωστον , το αφεντικο της εχει μονο αυτα τα 3 σπιτια ... Οποιος εχει ανιχνευσει το χωρο ας μας ενημερωσει...(φιλε kinky30 σε σενα ελπιζουμε... )
Aσε ρε φιλε την ψαχνω μηνες τωρα...Εχει γλυψει ολα τα αρχιδια της Αθηνας 2 και 3 φορες και τα δικα μου ουτε μια...
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ
Ποιά εξτρα προγράμματα ρε παιδιά, κάποιος να δώσει τα φώτα του να μάθουμε κι εμείς
Στην Αριστομενους 72 ψαξατε ρε παιδια? Ειναι το ιδιο σπιτι με την Πιπινου αλλα στην διπλα εισοδο στον πρωτο οροφο. Αφου δεν ειναι Λελας και Πιπινου αναγκαστικα θα ειναι εκει γιατι μονο αυτα τα 3 σπιτια εχει το αφεντικο της
Τί εννοεις "την επισκεφτηκαν οι Ρωσοι"? Παγωσα τωρα... Δηλαδη?τη Σόνια την επισκέφτηκαν οι «Ρώσοι»...
Τί εννοεις "την επισκεφτηκαν οι Ρωσοι"? Παγωσα τωρα... Δηλαδη?
Ρε Βασο δεν ειναι ωρα για αστεια...παιδια εμαθα που ειναι η σονια!!!!!!!!!!αλλα για να σας πω θα πρεπει να μου υποσχεθειτε κατι.........οτι δεν θα της πειραξετε ξανα την κωλοτρυπιδα.......εχει ενοχληθει αφανταστα απο την συμπεριφορα ορισμενων πελατων με συνεπεια να μην θελει να εμφανιστει για το που ειναι!!!!!!!!!!!!!!!
ααα vaso, ωστε εχεις παρε-δωσε και με την Σονια εε ?