δεν αντιλαμβανομαι που ειδες την υποκρισια, αλλα ψαχνεσαι παντα να δημιουργησεις θεμα μου φαινεται.
ειμαι εναντιον της θανατικης ποινης μονο κ μονο γιατι θεωρω οτι δεν εχουμε δικαιωμα ν αφαιρουμε μια ζωη, οποια κ αν ειναι αυτη, εκτος αν το θελει ο ιδιος ο ανθρωπος (βλ. ευθανασια). επισης γιατι υπαρχει η πιθανοτητα του λαθους.
Ηθικά και αγγελικά και εύηχα αυτά.
Τότε πώς συμβιβάζονται με το να λες "μπράβο, να τους βιάσουνε";
Εδώ δεν υπάρχει η πιθανότητα του λάθους;
Η ανθρώπινη και σεξουαλική αξιοπρέπεια;
Το "όποιος κι αν είναι";
Από τη μια παπαγαλίζεις τις ανθρωπιστικές κοινοτοπίες περί θανατικής ποινής κι από την άλλη εμφανίζεσαι ίδια με εκείνη την ανώμαλη Αμερικάνα στο Αμπού Γκράιμπ να φχαριστιέσαι στη σκέψη ότι κάποιους παγιδευμένους σε κλουβί ανθρώπους θα τους βιάσουνε.
Ασχέτως βέβαια που εμένα στ' αρχίδια μου το τι θα πάθουν τα μουνόπανα. Εμένα στ' αρχίδια μου τι θα πάθουν αυτοί, όπως στ' αρχίδια μου τι έπαθε η καημένη η κοπελίτσα, όπως στ' αρχίδια μου γενικώς.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει μόνο δύναμη και αδυναμία.
ΑΥτοί οι σωματέμποροι βιαστές ό,τι κι αν πάθουνε εκεί μέσα δεν θα το πάθουνε επειδή έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά επειδή πιάστηκαν. Άμα δεν είχαν πιαστεί, άμα είχανε άκρες με τους μπάτσους και τους τα σκάγανε, μια χαρά θα έμεναν ατιμώρητοι και μια χαρά θα εξέδιδαν την κοπέλα και μια χαρά θα κονομάγανε και θα γίνονταν και "τίμιοι οικογενειάρχαι".
Την αποτυχία τους πληρώνουν, όχι τις πράξεις τους.
Αλλά όχι και να πουλάμε "πνεύμα και ηθική" και μετά να χειροκροτάμε τους βιασμούς αντρών μέσα στις φυλακές.
Άσε που αν εσύ, η κοινή γνώμη κάνεις μούγκα σήμερα για τα δικαιώματα των κρατουμένων, να δω τι θα λες αν μπει ο αδερφός σου για λίγο φυλακή και καταλήξει νυφούλα του κάθε βαρυποινίτη, ενώ οι δεσμοφύλακες σφυράνε αδιάφορα, καθώς ο αδερφούλης σου ουρλιάζει, γιατί θα νιώθουνε δικαιωμένοι από τη δική σου τωρινή σαδιστική σιωπή.
Και, εν τέλει, αν η κοινωνία έχει αρχίδια, ας θεσμοθετήσει τον βιασμό των βιαστών ως νόμιμη ποινή στην πλατεία Συντάγματος και ας πάψει να μας πρήζει τ' αρχίδια με ανθρωπισμούς και λοιπές φαντασιωτικές παπαριές, την ίδια στιγμή που ανέχεται βιασμούς στα υποτιθέμενα "καταστήματα σωφρονισμού" της.