Νέα

Σωματέμποροι απήγαγαν Αλβανίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βεντούζα.....και βιασμό???Αυτά δεν τα συγχωρούν μέσα....με το ίδιο νόμισμα.....

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που "πρέπει" βάσει των νόμων του κράτους είναι δίκη και, ΑΝ κριθούν ένοχοι, φυλάκιση με βάση τις προβλεπόμενες ποινές.

Τίποτε άλλο δεν "πρέπει".

Απλώς, η πραγματικότητα δεν φτιάχνεται από "πρέπει", αλλά από "μπορώ και το κάνω". Αυτοί μπόρεσαν και απήγαγαν και βίασαν και σκόπευαν να εκδώσουν την κοπέλα (ΑΝ το έκαναν) και αντίστοιχα, οι Αλβανοί της φυλακής μπορούν να τους κάνουν ό,τι γουστάρουν, για να εκδικηθούν για την ομοεθνή τους.

Έτσι πάνε αυτά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οκ αφου θες να παιζουμε με τις λεξεις.
κ αν μπορουν, καλα θα τους κανουν, οι αλλοι, ΑΝ βρεθουν ενοχοι, αυτοι, για ολα αυτα κ τους πανε μεσα.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί;

ΔΗλαδή οι νόμιμες ποινές δεν μας φτάνουν;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι νομιμες ποινες οπως τα "ισοβια" σε δολοφονους, βιαστες κλπ?
που μετα απο καμια 20αρια χρονια βγαινουν κ κανουν τα ιδια?
αν δεν μπορεις να σεβαστεις ενα αλλο ανθρωπο κ του φερεσαι ετσι, δεν σου αξιζει να σου φερθουν καλυτερα.
βιασες? να σε βιασουν να δουμε αμα σ αρεσει. η να σε πουλησουν.
μονο στη θανατικη ποινη ειμαι εναντιον, αλλα ειμαι υπερ των πραγματικων ισοβιων τα οποια δυστυχως δεν υπαρχουν.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παραλήρημα υποκρισίας.

Εναντίον της θανατικής ποινής, αλλά υπέρ του βιασμού στη φυλακή. Ο οποίος φυσικά είναι εξίσου παράνομος.

Ή υπάρχει νόμος και τηρείται (λέμε τώρα) ή να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας.

Εκεί όμως σε παίρνει ή θα τρέχεις να κρυφτείς πίσω από τα μπράτσα και τα γκάνια του όποιου ισχυρού αρσενικού αφέντη σου, πουλώντας σε αντάλλαγμα τον εαυτό σου;

Παρεμπιπτόντως, αν είμαστε υπέρ του "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" τότε ν' αρχίσουμε να καθαρίζουμε και όσες γυναίκες έκαναν έκτρωση; Ν' αρχίσουμε να καθαρίζουμε και όσες γυναίκες σκότωσαν τον άντρα τους επειδή τις χτυπούσε; Να καθαρίσουμε και τις γυναίκες που σκότωσαν τους βιαστές τους;

Ή μόνο οι άντρες είναι κακοί και πρέπει να τιμωρούνται δίχως νόμο;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν μιλησα ουτε για ανδρες ουτε για γυναικες.
μιλησα γενικα για ανθρωπους. δεν αντιλαμβανομαι που ειδες την υποκρισια, αλλα ψαχνεσαι παντα να δημιουργησεις θεμα μου φαινεται.
ειμαι εναντιον της θανατικης ποινης μονο κ μονο γιατι θεωρω οτι δεν εχουμε δικαιωμα ν αφαιρουμε μια ζωη, οποια κ αν ειναι αυτη, εκτος αν το θελει ο ιδιος ο ανθρωπος (βλ. ευθανασια). επισης γιατι υπαρχει η πιθανοτητα του λαθους. κ σ αυτη τη περιπτωση ο λαζαρος μας τελειωσε.
μακαρι να υπηρχαν πραγματικα ισοβια ομως.
δλδ τι συγκρινεις? τον βιασμο με τον φονο? ειναι το ιδιο? δεν ειναι.
οσο για την εκτρωση εχω πει την αποψη μου στο αναλογο θεμα.

μπορει απλα να διαφωνουμε. δεν χρειαζεται ν αντιδρας καπως καθε φορα.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν αντιλαμβανομαι που ειδες την υποκρισια, αλλα ψαχνεσαι παντα να δημιουργησεις θεμα μου φαινεται.
ειμαι εναντιον της θανατικης ποινης μονο κ μονο γιατι θεωρω οτι δεν εχουμε δικαιωμα ν αφαιρουμε μια ζωη, οποια κ αν ειναι αυτη, εκτος αν το θελει ο ιδιος ο ανθρωπος (βλ. ευθανασια). επισης γιατι υπαρχει η πιθανοτητα του λαθους.

Ηθικά και αγγελικά και εύηχα αυτά.

Τότε πώς συμβιβάζονται με το να λες "μπράβο, να τους βιάσουνε";
Εδώ δεν υπάρχει η πιθανότητα του λάθους;
Η ανθρώπινη και σεξουαλική αξιοπρέπεια;
Το "όποιος κι αν είναι";

Από τη μια παπαγαλίζεις τις ανθρωπιστικές κοινοτοπίες περί θανατικής ποινής κι από την άλλη εμφανίζεσαι ίδια με εκείνη την ανώμαλη Αμερικάνα στο Αμπού Γκράιμπ να φχαριστιέσαι στη σκέψη ότι κάποιους παγιδευμένους σε κλουβί ανθρώπους θα τους βιάσουνε.

Ασχέτως βέβαια που εμένα στ' αρχίδια μου το τι θα πάθουν τα μουνόπανα. Εμένα στ' αρχίδια μου τι θα πάθουν αυτοί, όπως στ' αρχίδια μου τι έπαθε η καημένη η κοπελίτσα, όπως στ' αρχίδια μου γενικώς.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει μόνο δύναμη και αδυναμία.
ΑΥτοί οι σωματέμποροι βιαστές ό,τι κι αν πάθουνε εκεί μέσα δεν θα το πάθουνε επειδή έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά επειδή πιάστηκαν. Άμα δεν είχαν πιαστεί, άμα είχανε άκρες με τους μπάτσους και τους τα σκάγανε, μια χαρά θα έμεναν ατιμώρητοι και μια χαρά θα εξέδιδαν την κοπέλα και μια χαρά θα κονομάγανε και θα γίνονταν και "τίμιοι οικογενειάρχαι".
Την αποτυχία τους πληρώνουν, όχι τις πράξεις τους.

Αλλά όχι και να πουλάμε "πνεύμα και ηθική" και μετά να χειροκροτάμε τους βιασμούς αντρών μέσα στις φυλακές.

Άσε που αν εσύ, η κοινή γνώμη κάνεις μούγκα σήμερα για τα δικαιώματα των κρατουμένων, να δω τι θα λες αν μπει ο αδερφός σου για λίγο φυλακή και καταλήξει νυφούλα του κάθε βαρυποινίτη, ενώ οι δεσμοφύλακες σφυράνε αδιάφορα, καθώς ο αδερφούλης σου ουρλιάζει, γιατί θα νιώθουνε δικαιωμένοι από τη δική σου τωρινή σαδιστική σιωπή.

Και, εν τέλει, αν η κοινωνία έχει αρχίδια, ας θεσμοθετήσει τον βιασμό των βιαστών ως νόμιμη ποινή στην πλατεία Συντάγματος και ας πάψει να μας πρήζει τ' αρχίδια με ανθρωπισμούς και λοιπές φαντασιωτικές παπαριές, την ίδια στιγμή που ανέχεται βιασμούς στα υποτιθέμενα "καταστήματα σωφρονισμού" της.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
(Αλλά τι λέω... καμμιά κοινωνία δεν έχει αρχίδια... Λιθοβολεί τους αποτυχημένους εγκληματίες, ενώ τους επιτυχημένους εγκληματίες τους γλείφει.)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν κανει ποτε ο αδερφος μου κατι τετοιο, πρωτη εγω θα τον ξεγραψω.
παυει να ειναι ανθρωπος αν κανει κατι τετοιο.

η πιθανοτητα του λαθους παντα υπαρχει, αλλα εδω ειναι απειρως μικροτερη κατα τη γνωμη μου. στη τελικη μιλαμε για πληρη αποδειξη οτι καποιος εκανε κατι τετοιο. κ εκει ναι ειμαι υπερ του οφθαλμον αντι οφθαλμου. αν βιασε ο ανδρας τοτε να δει τη γλυκα κ ο ιδιος. πιριοντ. ειναι η αποψη μου. το ιδιο να δει κ η γυναικα που ισως ελεγε κ μπραβο σε κατι τετοιο ή συνεργουσε στην πωληση ανθρωπων.
εκτος αν προκειται για θανατικη ποινη, κ το εξηγησα πιο πανω γιατι. γνωμη μου.
αλλα παλι παιζουμε με τις λεξεις.

ενιγουει, με κουραζεις, με κουραζει το ολο στυλακι σου, το οποιο ειναι παντα καπως, κ προσβλητικο κ με υφακι απεναντι στις γυναικες μονο, για καποιο λογο, εδω μεσα.
δεν μ ενδιαφερει αν συμφωνεις ή οχι, μαλλον διαφωνεις. αλλα εγω βαριεμαι να συνεχιζω να συζηταω μαζι σου οταν μου μιλας μ ενα τροπο καθε αλλο παρα σεβομενος το συνομιλητη σου (εμενα δλδ)
μιλησε με τη αδερφουλα σου, αν υπαρχει, που μαλλον συνεννοειστε καλυτερα.
καλα να περνας

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Οπότε μια που εσύ λες μπράβο στους βιασμούς στη φυλακή, τότε, βάσει όσων λες πρέπει να σε βιάσουν και σένα.

Υποκρίτρια.

Α, και για τον αδερφούλη σου... δεν χρειάζεται να έχεις βιάσει, προκειμένου να σε βιάσουν στη φυλακή. Άμα γουστάρουν κι άμα οι δεσμοφύλακες κάνουν τα στραβά μάτια, σε βιάζουν έτσι κι αλλιώς.

Κι όταν οι καθωσπρέπει μικροαστές σαν του λόγου σου κάνουν μόκο σε αυτά, να μην κλαίγονται αν αύριο ο αδερφούλης τους ή ο γιόκας τους καταλήξει με ξεσκισμένο έντερο, επειδή πιάστηκε με 15 γραμμάρια χασίς.

Η αδερφή μου ΚΑΙ υπάρχει ΚΑΙ είναι όσα είναι ΚΑΙ έχει αυτές τις απόψεις ΚΑΙ σ' έχει ήδη καταχωρήσει ως κατινάρα παρθενοπιπίτσα φοιτητριούλα που κάνεις τη φαντασιακή "ανέγγιχτη γόησσα" του bourdela.com.

Αν σε τσούζει, βάλε κρέμα.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να υποθέσω ότι θεωρείς τον βιασμό δίκαιη τιμωρία και για τις γυναίκες;

Έλα μωρέ που κάνουνε όλες "αααααχ" με τον βιασμό!
Λες και το σύμπαν κρέμεται από το αν θα δώσουν το μουνί τους εθελοντικώς.

Επί χιλιάδες χρόνια που η παρθενιά ήταν MUST, οι γυναίκες θεωρούσαν τον βιασμό απλώς μια ατυχία.

Σήμερα που πηδιούνται δεξιά κι αριστερά (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, για να μην παρεξηγιόμαστε), ΄κάποιος τις βιάζει και ξαφνικά χρειάζονται μια ντουζίνα ψυχολόγους για να ξεπεράσουν "το κακό που τις βρήκε".

Κι όλα αυτά, ενώ ο βιασμός είναι η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ φαντασίωση όλων των γυναικών!

Μιλάμε για παράλογο.

ΟΚ, συμφωνώ ότι ο βιασμός πρέπει να τιμ ωρείται αυστηρότατα, αλλά όχι και να κλείνουμε τα μάτια στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ βιασμούς μέσα στα καταστήματα ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ λέγοντας "καλά τους κάνανε"!

Άμα είναι έτσι κι άμα το κάθε φύλο υποστηρίζει μόνο την πάρτη του, ε, τότε κι εγώ λέω "καλά της κάνανε" της καθεμιανής που βιάσανε.

Πού θα μας οδηγήσει αυτό;

Στον νόμο της ζούγκλας.

Ώπα...

Στον νόμο της ζουγκλας;
Χμμμ...
Δεν είν' κακό...
Για έναν άντρα...

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μόνο που, αν πάμε στον νόμο της ζούγκλας, τότε ο βιασμός και η σωματεμπορία δεν θα τιμωρούνται καθόλου.

Το αντέχουν αυτό οι "ανθρωπίστριες" κρυφοσαδίστριες δεσποινίδες;

Επισκέπτης
Εγώ πάντως πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα ότι ζητήσαν λύτρα από.... τον εργοδότη!!!! :2funny:

Ε, αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οπότε μια που εσύ λες μπράβο στους βιασμούς στη φυλακή, τότε, βάσει όσων λες πρέπει να σε βιάσουν και σένα.

Υποκρίτρια.

μπλαμπλαμπλαμπλα...

εμενα γιατι να με βιασουν? εχω βιασει κανενα? εχω κανει κακο σε κανενα?
οχι
οποτε σταματα να λες ατοπα πραγματα. επισης δοκιμασε κ να σταματησεις τους χαρακτηρισμους.
κ τις προσβολες οταν δεν σε προσβαλλουν.
τεσπα επειδη καθε αλλο παρα νεος χρηστης εισαι, οφκορς μπορεις να το αρνηθεις ειναι συνηθες για σενα, ας κανουμε τα στραβα ματια.
κ επειδη ειμαι ειλικρινης λεμε, οταν σου λεω οτι με κουραζεις κ εισαι βαρετος, ις δε τρουθ.

@τοντοκ δε διαβασες καλα τι ειπα... ειτε γυναικα ειτε ανδρας κανει κατι τετοιο σε καποιον αλλο ανθρωπο, τοτε θα τους αξιζε να τους κανουν το ιδιο. τελος.

δεν θυμαμαι να προσπαθησα να σας αλλαξω αποψη για οτιδηποτε, να σας προσβαλα για τις αποψεις σας ουτε, μαλλον τις σεβαστηκα. θα περιμενα να κανετε το ιδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom