Νέα

Snowballing έχετε κάνει ποτέ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τύπισσα είμαι,τύπε γαμώ το γλωσσικό σεξισμό μου γαμώ

Λέτε να ήταν κρυφο-ομοφυλόφιλος που τα έπινε? :think:

στάνταρ , αμα κρίνω απο το λεξιλογιό σου , σίγουρα θα τον στραπόνιαζες τον τύπο

OP
OP
N

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Να κάνω μιά ανακεφαλαίωση : Δεν είμαι αδερφή gay κλπ ειμαι εντελώς straight δεν το κανω με την γυναικα μου το εχω κανει με διαφορες σχεσεις, αρπαχτες και εκδιδομενες μονο σε επιπεδο call girl που εννοειται για όλες ότι είναι πεντα καθαρες. Επισης εχω κανει το χυσιμο σε μαπα ή βυζια και το γλυψιμο τους στην συνεχεια ... Παντως πριν απο λιγο που μολις ..... δεν τελειωνα με τιποτα και δεν το καταφερε ουτε η τυπισσα με handjob και τελλειωσα μονος μου  :rockon:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Η άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο τι έχεις φάι πριν. Το χρησιμοποιώ και για να πείσω τις γυναίκες να καταπίνουν αλλά δεν πιάνει συνήθως ,,,,

Μια μερα εχυσα μια στο στομα και της αρεσε πολυ η γευση και μου ειπε ηταν πολυ νοστιμο τι εφαγες πιο πριν? Και την ειπα οτι ειχα φαει παγωτο ματζικ νταμπλ καραμελ της αλτζιντα.  :rockon:

OP
OP
N

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Το βασικο ειναι να μην συχαινεσαι τον εαυτο σου Για παραδειγμα ειχα μια σχεση που καναμε ass to mouth και οταν τη ελεγα να πλυθω δεν με πειραζει - ελεγε τον εαυτο μου δεν με νοιαζει ειμαι καθαρη !!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μια μερα εχυσα μια στο στομα και της αρεσε πολυ η γευση και μου ειπε ηταν πολυ νοστιμο τι εφαγες πιο πριν? Και την ειπα οτι ειχα φαει παγωτο ματζικ νταμπλ καραμελ της αλτζιντα.  :rockon:

πουτανα ή καριολα εξω σκιερε..;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Το βασικο ειναι να μην συχαινεσαι τον εαυτο σου Για παραδειγμα ειχα μια σχεση που καναμε ass to mouth και οταν τη ελεγα να πλυθω δεν με πειραζει - ελεγε τον εαυτο μου δεν με νοιαζει ειμαι καθαρη !!!

a2m με προφυλακτικο η ανευ φιλε νικ..;;

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......

Μ@ν μήπως έχεις καμμία σχέση με τον Γκάμπριελ??? Κι αυτός έκανε κάτι τέτοια κι έβαζε και καρότα!!! :s&m_3:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......

Dislike  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
...αντε να δούμε τι άλλη παπαριά θα γράψετε χριστουγεννιάτικα :uglystupid:
μπήκα κι εγω να δω απο περιέργεια τι άθλημα είναι αυτό ,αν το χουν εντάξει στους χειμερινους ολυμπιακους :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom