Σιγουρα!!!αμαν τι δυνατο επιχειρημα ηταν αυτο τυπε. δηλαδη αμα θες να πεισεις τις γκομενες για πρωκτικο φανταζομαι τι θα φορτωνεις στον κωλο σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Snowballing έχετε κάνει ποτέ ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τυπε εμεις μονο snowboard κανουμε εδω αυτα τα σατανικα δεν τα ξερουμεΚαλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......
Τύπε μήπως είσαι και εσύ κλώνος του πικερ ;
denborotisvromomounes
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
αηδία ρε φίλε ..! αηδία!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Η άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο τι έχεις φάι πριν. Το χρησιμοποιώ και για να πείσω τις γυναίκες να καταπίνουν αλλά δεν πιάνει συνήθως ,,,,
Στη γεύση παίζει...
Είναι μια απαιτητική η οποία τα πίνει και εκτιμά την υγιεινή μου διατροφή με φρούτα κτλ.
Η ταναπού μια φορά είχε πάρει πρέφα ότι είχα πιεί μπύρα πριν 2 μέρες...
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.035
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......
Φίλε αν πας σε μπουρδέλο και δώσεις γλωσσόφιλο στην πουτάνα είναι σαν να κάνεις snowballing αλλά σε ξένα φλόκια ... (σε πολλά μάλιστα,πάρα πολλά...)
Φαντασιώσου κάτι τέτοιο και μετά να κυλάει αργά και βασανιστικά στο στόμα σου
company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 31.558
Από παπαρολόγους καφενόβιους και ζώα άλλο τίποτα
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκαςσαν να σου λεει πιες τα μαλεα. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......
ισχύει που λεν αν φας τζατζίκι θα βρωμάν σκόρδο τα χύσια ή μας δουλεύον οι πουτάνες
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Συνήθως καταπίνουν από μόνες τους!Η άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο τι έχεις φάι πριν. Το χρησιμοποιώ και για να πείσω τις γυναίκες να καταπίνουν αλλά δεν πιάνει συνήθως ,,,,
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Φίλε αν πας σε μπουρδέλο και δώσεις γλωσσόφιλο στην πουτάνα είναι σαν να κάνεις snowballing αλλά σε ξένα φλόκια ... (σε πολλά μάλιστα,πάρα πολλά...)
Φαντασιώσου κάτι τέτοιο και μετά να κυλάει αργά και βασανιστικά στο στόμα σου
όχι μόνο γλωσσόφιλο , αλλά γενικότερα αν χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου , τότε σίγουρα θα γλείψεις πάκικο σπέρμα
Επισκέπτης
αμαν τι δυνατο επιχειρημα ηταν αυτο τυπε. δηλαδη αμα θες να πεισεις τις γκομενες για πρωκτικο φανταζομαι τι θα φορτωνεις στον κωλο σου
Γιατί ξηγιεσαι έτσι ρε φιλε;Από παπαρολόγους καφενόβιους και ζώα άλλο τίποτα
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.035
- Πόντοι
- 216
όχι μόνο γλωσσόφιλο , αλλά γενικότερα αν χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου , τότε σίγουρα θα γλείψεις πάκικο σπέρμα
Φαντάζομαι τι γέλιο θα κάνει η πουτάνα που ξέρει ότι την έχει χύσει ο Πάκης στο σημείο που γλύφεις εσύ (και δεν σε προειδοποιεί)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
η εκδίκηση της πόρνηςΦαντάζομαι τι γέλιο θα κάνει η πουτάνα που ξέρει ότι την έχει χύσει ο Πάκης στο σημείο που γλύφεις εσύ (και δεν σε προειδοποιεί)
Επισκέπτης
τυπε πιανεται αλλα σου χαλουσε τη μασκαρα ο αλητης...
Επισκέπτης
τωρα πρωην ειναι οποτε μην ανησυχεις :SΤύπισσα είμαι,τύπε γαμώ το γλωσσικό σεξισμό μου γαμώ
Λέτε να ήταν κρυφο-ομοφυλόφιλος που τα έπινε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 8K