Νέα

Snowballing έχετε κάνει ποτέ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......
τυπε εμεις μονο snowboard κανουμε εδω αυτα τα σατανικα δεν τα ξερουμε

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκας. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......

Τύπε μήπως είσαι και εσύ κλώνος του πικερ ;

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Τελικά πες μας ρε μάστορα να ξέρουμε: Έχει κουκούτσια το σπέρμα?
Για να πείσουμε τις γκόμενες μας να τα καταπιούνε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αντε ρε  και νομισα κατι τετοιο

Συνημμένα

• Snowball-fight01.jpg
    Snowball-fight01.jpg
    267,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο τι έχεις φάι πριν. Το χρησιμοποιώ και για να πείσω τις γυναίκες να καταπίνουν αλλά δεν πιάνει συνήθως ,,,,

Στη γεύση παίζει...

Είναι μια απαιτητική η οποία τα πίνει και εκτιμά την υγιεινή μου διατροφή με φρούτα κτλ.

Η ταναπού μια φορά είχε πάρει πρέφα ότι είχα πιεί μπύρα πριν 2 μέρες...  :helpplea:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.035
Πόντοι
216

Φίλε αν πας σε μπουρδέλο και δώσεις γλωσσόφιλο στην πουτάνα είναι σαν να κάνεις snowballing  :2funny: αλλά σε ξένα φλόκια ... (σε πολλά μάλιστα,πάρα πολλά...)

1094447-sperm-cocktail-jamie-huxley--brunette-meets-cocks.jpg

Φαντασιώσου κάτι τέτοιο και μετά να κυλάει αργά και βασανιστικά στο στόμα σου  :grin:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Από παπαρολόγους  καφενόβιους και ζώα άλλο τίποτα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε κάνει ποτέ snowballing ; Είναι η εκσπερμάτωση ενός άντρα στο στόμα μιάς γυναίκας και στην συνέχεια η μεταφορά του σπέρματος μέσω ενός καυτού φιλιού όπου η γυναίκα είναι από πάνω βέβαια στο στόμα του άντρα και στην συνέχεια η κατάποσή του από τον άντρα υπό το χαμόγελο και το γελάκι της γυναίκαςσαν να σου λεει πιες τα μαλεα. Έχω κάνει πολλές φορές και με εκδισόμενες και με μη και μάλιστα μία εκδισόμνενη είχε ξεψαρώσει τόσο που μου άνοιγε το στόμα με την μία και μου έφτυνε το σπέρμα μου μέσα ......

ισχύει που λεν αν φας τζατζίκι θα βρωμάν σκόρδο τα χύσια ή μας δουλεύον οι πουτάνες  :tickedoff:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Η άποψή μου είναι ότι δεν παίζει ρόλο τι έχεις φάι πριν. Το χρησιμοποιώ και για να πείσω τις γυναίκες να καταπίνουν αλλά δεν πιάνει συνήθως ,,,,
Συνήθως καταπίνουν από μόνες τους!  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φίλε αν πας σε μπουρδέλο και δώσεις γλωσσόφιλο στην πουτάνα είναι σαν να κάνεις snowballing  :2funny: αλλά σε ξένα φλόκια ... (σε πολλά μάλιστα,πάρα πολλά...)

1094447-sperm-cocktail-jamie-huxley--brunette-meets-cocks.jpg

Φαντασιώσου κάτι τέτοιο και μετά να κυλάει αργά και βασανιστικά στο στόμα σου  :grin:

όχι μόνο γλωσσόφιλο , αλλά γενικότερα αν χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου , τότε σίγουρα θα γλείψεις πάκικο σπέρμα  :)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.035
Πόντοι
216
όχι μόνο γλωσσόφιλο , αλλά γενικότερα αν χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου , τότε σίγουρα θα γλείψεις πάκικο σπέρμα  :)

Φαντάζομαι τι γέλιο θα κάνει η πουτάνα που ξέρει ότι την έχει χύσει ο Πάκης στο σημείο που γλύφεις εσύ  :grin: (και δεν σε προειδοποιεί)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εγώ είχα έναν πρώην για 7 μήνες κάπου,που με έχυνε στη μάπα και μετά τα έγλειφε,πιάνεται?  :think:

Επισκέπτης
τυπε πιανεται αλλα σου χαλουσε τη μασκαρα ο αλητης...  :tickedoff:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16