Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή ειπώθηκαν μερικές απόψεις για αδέσποτα,να πω ότι κάπου το 2008 στο δρόμο προς Λούτσα μετά το αεροδρόμιο που έχει μια αριστερή κατηφορική στροφή,είχε αριστερά κάτι χαμόσπιτα και πολλά κοπρόσκυλα.Μια μέρα είχαν ρίξει έναν με ένα Transalp και είχαν πέσει επάνω του.Ευτυχώς από πίσω έρχονταν κάποιοι οδηγοί και τα απώθησαν με τους πυροσβεστήρες.Εγώ έφτασα όταν είχε έρθει η ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ.Ευτυχώς δεν του είχαν κάνει πολλά.Φόραγε δερμάτινα και άντεξαν.Σε περιοχές που το καλοκαίρι έχει κόσμο το χειμώνα έχει κοπρόσκυλα.Τ'αγοράζουν κάποιοι "φιλόζωοι" για να παίζουν το καλοκαίρι τα πιτσιρίκια,το κουτάβι γίνεται σκύλος και δεν έχει θέση στο διαμέρισμα στην Κυψέλη ή στο Παγκράτι και τον παρατάνε.Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος.Να τους βρίσκουν από τσιπάκι και να πληρώνουν 10.000 ευρώ για εγκατάλειψη σκύλου να δω αν αγοράσουν ξανά...
Φιλε πηγα να τσιπαρω το δικο μου και μου ειπαν ότι ο γιατρος δεν είναι υποχρεωμένος να ελεγξει το τσιπ παρα μονο αν του το ζητησω και πληρωσω γι αυτό...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αντέδρασα,αλλά ήταν κοντά και ο ιδιοκτήτης του.Αν όμως ήταν κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος μπορούσε να τον δαγκώσει.
Δεν παιζει.
Εχω μπιγκλ και δεν γουστερει τα παιδια αλλα γαυγιζει και τα διωχνει... ξερει ότι δεν μπορει να τα φαει και ότι με τις φωνες θα τα διωξω εγω  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τα περισσότερα μικρά παιδιά που ξέρω σε οικογένεια με σκύλο, του βγάζουν το λάδι του σκύλου, τι πιλάτεμα τρώει ο σκύλος δεν λέγεται.. Γι αυτό καλύτερα να έχεις κάνα φλώρικο οικογενειακό σκυλάκι όταν έχεις μικρά παιδιά..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο γκεκας ειναι επιθετικος. το ντραχααρτ ειναι δολοφονος. δεν ειναι ολα τα κυνηγοσκυλα το ιδιο. καμια σχεση τα μπιγκλ σετερ λαμπραντορ σπανιελ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ο γκεκας ειναι επιθετικος. το ντραχααρτ ειναι δολοφονος. δεν ειναι ολα τα κυνηγοσκυλα το ιδιο. καμια σχεση τα μπιγκλ σετερ λαμπραντορ σπανιελ

Δολοφόνο το Ντρατχααρ δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις,αλλά είναι σκληρό και δύστροπο σκυλί.Έχει ένας φίλος μου.Καλά τα Λαμπραντόρ,Golden Retreiver,cocker/springer spaniel,irish/english setter,Epagnel Bretton είναι εξαιρετικά σκυλιά.Και τα πόιντερ,Κούρτσχααρ.Ο φίλος μου με το Ντρατχααρ έχει και ένα Βίσλα.Πιο φιλικό σκυλί δεν έχω δει.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
το γκεκας επιθετικο; εγω με ότι κυνηγοσκυλο εχω ερθει σε επαφη την ιδια μαλακισμενη φιλοσοφια ειχαν...
"είμαι καλος μη με μαλωνεις" εσυ μπορει να ξερεις από κυνηγια... δεν σου τη λεω την εμπειρια μου λεω. Επιθετικο γκεκας μεχρι σημερα δεν εχω δει το ιδιο και ντραχααρτ με τη διαφορα ότι κανει πιο τσαμπουκαλεμενο παιχνιδι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δολοφόνο το Ντρατχααρ δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις,αλλά είναι σκληρό και δύστροπο σκυλί.Έχει ένας φίλος μου.Καλά τα Λαμπραντόρ,Golden Retreiver,cocker/springer spaniel,irish/english setter,Epagnel Bretton είναι εξαιρετικά σκυλιά.Και τα πόιντερ,Κούρτσχααρ.Ο φίλος μου με το Ντρατχααρ έχει και ένα Βίσλα.Πιο φιλικό σκυλί δεν έχω δει.

επειδη εχω ασχοληθει αρκετα με κυνηγι και σκυλια στο παρελθον ξερω πεντε πραγματα.
ειναι αριστος κυνηγος αλλα εχει κιλερ ενστικτο στο αιμα του. δεν αφηνει κοτα και γατα ζωντανη μεχρι και μεγαλυτερα ζωα.
δεν μιλαμε για τις εξαιρεσεις και τις εκπαιδευσεις αλλα για τον αιματολογικο κανονα. το ντραχααρτ σκοτωνει.
το βισλα ειναι φανταστικο σκυλι στο απορτ απο το αιμα του διχως εκπαιδευση ας πουμε.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
πρώην ιδιοκτήτης τσομπανόσκυλου, λυκόσκυλου, ροτβαϊλερ
νυν ιδιοκτήτης καυκάσιου, ροτβαϊλερ. τα σκυλιά είναι ήμερα και συμβιώνουν με γάτες.
Παρόλα αυτά ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά. Τα σκυλιά είναι απρόβλεπτα. Μπορώ να διηγηθώ πολλά περιστατικά που το επιβεβαιώνουν. Πάντως ένα μικρό παιδάκι δεν θα το άφηνα ούτε δευτερόλεπτο χωρίς επιτήρηση, ούτε στο πιο αθώο και φαινομενικά άκακο δικό μου σκυλί. Γιατί? Γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει μια πάθηση στο σκυλί, η οποία δεν έχει διαγνωστεί ακόμα και η οποία να επηρεάσει τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Μια απλή δεμοδήκωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλοιώσεις στον χαρακτήρα του σκυλιού, πόσο μάλλον μια πιο σοβαρή πάθηση.
Το σκυλί άλλωστε δεν είναι ρομπότ που πατάς ένα κουμπάκι και κάνει ότι επιθυμείς εσύ.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
νυν ιδιοκτήτης καυκάσιου, ροτβαϊλερ. τα σκυλιά είναι ήμερα και συμβιώνουν με γάτες.
Παρόλα αυτά ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά. Τα σκυλιά είναι απρόβλεπτα. Μπορώ να διηγηθώ πολλά περιστατικά που το επιβεβαιώνουν. Πάντως ένα μικρό παιδάκι δεν θα το άφηνα ούτε δευτερόλεπτο χωρίς επιτήρηση, ούτε στο πιο αθώο και φαινομενικά άκακο δικό μου σκυλί. Γιατί? Γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει μια πάθηση στο σκυλί, η οποία δεν έχει διαγνωστεί ακόμα και η οποία να επηρεάσει τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Μια απλή δεμοδήκωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλοιώσεις στον χαρακτήρα του σκυλιού, πόσο μάλλον μια πιο σοβαρή πάθηση.
Το σκυλί άλλωστε δεν είναι ρομπότ που πατάς ένα κουμπάκι και κάνει ότι επιθυμείς εσύ.
μια σοβαρη αποψη οχι μλκς πληκτρολογιου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Βλακα τα κυνηγόσκυλα εχουν υψος 15 ποντους στα 4 και βαρος περιπου 10 κιλα... + - 4 φαντασου τωρα δυναμη και ζημια που μπορουν να προκαλεσουν.

Φίλε , δεν είσαι σωστός.
Το αγγλικό σέττερ , κλασσικό κυνηγόσκυλο , που δεν είναι και το μεγαλύτερο ,
διάβασε εδώ (60 με 70 πόντους , 21 με 29 κιλά).

Βέβαια , χωρίς να είμαι κυνηγός, το θεωρώ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΥΛΙ
ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
exv rotbailer 7 χρονια
πολυ κοινωνικο το καβαλανε τα πιτσιρικια κ πανε βολτες,,,,αν δεν εισαι μαλακας ο ιδιος ,δεν γινεται κ το σκυλι κακο
κ πιτ μπουλ ειχα θηριο επισης 40κιλα,ειχε κ λιγο απο ντογκο..παλι φιλικοτατο στα παιδια
αλλα
ποτε δεν θα τα αφηνα μονα τους χωρις επιβλεψη,ο διαολος εχει πολλα ποδαρια
το προφιλ του κοζανιτη ειναι κλασικου μαλακα τραχανα ελληναρα
αποστρατιος στρατηγος,8 ροντβαιλερ, βιλλα με καγκελα γκουανταναμο  :jerking: :jerking: :jerking:
..θελει γαμησι απο τον κωλο πολυωρο... >:(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλε , δεν είσαι σωστός.

Το χωριο του Λευτερη είναι κοντα στο Τσερνομπιλ οποτε ο σκύλος ηταν μεταλλαγμένος!  :2funny:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
exv rotbailer 7 χρονια
πολυ κοινωνικο το καβαλανε τα πιτσιρικια κ πανε βολτες,,,,αν δεν εισαι μαλακας ο ιδιος ,δεν γινεται κ το σκυλι κακο
κ πιτ μπουλ ειχα θηριο επισης 40κιλα,ειχε κ λιγο απο ντογκο..παλι φιλικοτατο στα παιδια
αλλα
ποτε δεν θα τα αφηνα μονα τους χωρις επιβλεψη,ο διαολος εχει πολλα ποδαρια
το προφιλ του κοζανιτη ειναι κλασικου μαλακα τραχανα ελληναρα
αποστρατιος στρατηγος,8 ροντβαιλερ, βιλλα με καγκελα γκουανταναμο  :jerking: :jerking: :jerking:
..θελει γαμησι απο τον κωλο πολυωρο... >:(

ο συγκεκριμένος ήταν ραμπο μαλάκας μάλλον. μου κτύπησε άσχημα όταν ο δικηγόρος του είπε ότι τα σκυλιά φυλάσσονταν σε κλειστό δομημένο χώρο. Ήταν επιδίωξή του τα σκυλιά να είναι άγρια και αντικοινωνικά. Δεύτερη μαλακία ότι είχε λέει θυρίδα στο κάτω μέρος της πόρτας για να βγαίνουν τα σκυλιά και την μπλόκαρε με σωλήνα. Ο τύπος ήταν και ανίδεος. Δύο φορές έχουν λυθεί τα σκυλιά στον πατέρα μου παρόλο που δένονται με αλυσίδα και ορειβατικό κρίκο και αυτός επαναπαυόταν σε ένα σωλήνα. Πάντως ένα μικρό μερίδιο ευθύνης έχει και η μητέρα διότι ξέφυγε της προσοχής της. Θα μπορούσε να έχει άλλη εκδοχή το συμβάν. Να μην υπήρχαν τα σκυλιά και απλά το παιδάκι να έβγαινε έξω στο δρόμο και να το άρπαζε κάποιος ή να χανόταν όπως έγινε με το κοριτσάκι στον Σκαραμαγκά. Δυστυχώς ο διάολος κρύβεται πάντοτε στις λεπτομέρειες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ο παππους μου ειχε ενα σκυλι τον Λιακο. Ελεγε οτι ηταν το καλυτερο σκυλι που ειχε ποτε. Πρώτο κυνηγόσκυλο, και αριστος φύλακας. Καποια στιγμη δάγκωσε τον τετραχρονο εγγονο του και πρωτο μου ξάδελφο.Θυμαμαι τον παπου που το φωναξε και το εδεσε απο το λαιμο με ενα σκοινι, και το οδηγησε εξω απο το χωριο. Μετα πηρε την μαγκουρα του και του ερριξε 3-4 στο κεφαλι ωσπου ψόφησε. Καπου 10 χρονων εγω, διαμαρτυρηθηκα για την πραξη του. Σκυλος που δαγκωνει μικρο παιδι θελει εκτελεση μου ειπε. Περάσανε καμια 20αρια χρονια και το σκηνικο επαναληφθηκε στο ιδιο μερος με πρωταγωνιστές την 3χρονη κορη μου και το σκυλι του πατερα μου. Αλλο φοβερο κυνηγόσκυλο κι αυτο. Πήρα το δικανο του πατερα μου και του εβαλα μεσα ενα μονοβολο. Το σκυλι βλεποντας με με το δικανο νομιζε οτι θα το βγαλω για κυνήγι και αρχιζε να χοροπηδα μπροστα μου. Το οδήγησα στο ιδιο σημειο που ειχε δεσει και ο παππους μου τον σκυλο του και το εκτελεσα. Ηταν το πρώτο και ελπιζω το τελευταιο ζωο που σκοτωσα στη ζωη μου, και δεν λυπήθηκα καθολου γι αυτο.Ο πατερας μου ελειπε, η δε μανα μου που ειχε ενστασεις για την πραξη μου σκεφτόταν πως θα το παρει. Οταν λοιπον γύρισε  και του το ειπε, αντι θυμου η απαντηση του ήταν η ιδια με του πατερα του. "Σκυλι που δαγκωνει μικρο παιδι, πρεπει να εκετελειται..."
Αφου ηταν και γαμω τα κυνηγοσκυλα γιατι δεν το πουλησες ρε εξυπνε??? Εχει κατι αρρωστημενους κυνηγους που δινουν ακομα και σημερα "5ψηφια" για ενα καλο σκυλι... Μπραβο,μπραβο... Ειχες ενα κερδισμενο λαχνο κ το εβαλες φωτια... Μπραβο χουβαρντα μου...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αφου ηταν και γαμω τα κυνηγοσκυλα γιατι δεν το πουλησες ρε εξυπνε??? Εχει κατι αρρωστημενους κυνηγους που δινουν ακομα και σημερα "5ψηφια" για ενα καλο σκυλι...

Ξοδεύουν πολλά λεφτά οι τύποι.
Στα σκοπευτήρια πήλινου στόχου , τους ακούς να λένε τα σχετικά.
Κόλλημα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε , δεν είσαι σωστός.

τα σετερακια δεν τα εβαλα καν στην κατηγορια σκυλου, το ειπα εξαλου...
γενικα είναι αστειο να λες ότι κυνηγοσκυλο εκανε πεσιμο στα καλα καθουμενα σε παιδι. Εκτως αν είναι λυσσασμενο η το εχει παλαβωσει τελειως το αφεντικο, πραγμα σπανιο γιατι δεν είναι από τα σκυλια που επιλεγουν οι μαλακες για τσαμπουκάδες.

Ένα κυνηγοσκυλο στο χωριο αντε ν αρπαξει κανενα μπατζακι από κανεναν πιτσιρικα με ποδηλατο για να παιξει, όχι για να τον φαει. Τωρα αν του τραβηξαν καμια ουρα και τους εριξε καμια ξοφαλτση προσεκτικα με τρεμαμενα δοντια δεν είναι λογος για να αφερεσεις την ζωη του σκυλου... Ισα ισα και το παιδακι θα μαθει να μην κανει μαλακιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ξοδεύουν πολλά λεφτά οι τύποι.
Στα σκοπευτήρια πήλινου στόχου , τους ακούς να λένε τα σχετικά.
Κόλλημα.
Τύπε καποτε ειχα εναν πελατη που ηθελε να κανει μηνυση οτι του σκοτωσε ο γειτονας το σκυλο. Μιλαμε για τρομερη ενταση και παθος, του λεω ηρεμησε ρε φιλε, ενταξει, δεν σου σκοτωσε και το παιδι.
Με κοιταει λες και ειδε εξωγηινο.
Α καλα μου λεει, εσυ δεν εχεις συνειδητοποιησει τη σοβαροτητα της υποθεσης, και φευγει!!! (παει ο πελατης, τι θελω και μιλαω)  :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τύπε καποτε ειχα εναν πελατη που ηθελε να κανει μηνυση οτι του σκοτωσε ο γειτονας το σκυλο. Μιλαμε για τρομερη ενταση και παθος, του λεω ηρεμησε ρε φιλε, ενταξει, δεν σου σκοτωσε και το παιδι.
Με κοιταει λες και ειδε εξωγηινο.
Α καλα μου λεει, εσυ δεν εχεις συνειδητοποιησει τη σοβαροτητα της υποθεσης, και φευγει!!! (παει ο πελατης, τι θελω και μιλαω)  :2funny:
Πρέπει να ηταν πριν με γνωρισεις αυτο και αγαπήσεις τα σκυλια  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom