artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Ο παππους μου ειχε ενα σκυλι τον Λιακο. Ελεγε οτι ηταν το καλυτερο σκυλι που ειχε ποτε. Πρώτο κυνηγόσκυλο, και αριστος φύλακας. Καποια στιγμη δάγκωσε τον τετραχρονο εγγονο του και πρωτο μου ξάδελφο.Θυμαμαι τον παπου που το φωναξε και το εδεσε απο το λαιμο με ενα σκοινι, και το οδηγησε εξω απο το χωριο. Μετα πηρε την μαγκουρα του και του ερριξε 3-4 στο κεφαλι ωσπου ψόφησε. Καπου 10 χρονων εγω, διαμαρτυρηθηκα για την πραξη του. Σκυλος που δαγκωνει μικρο παιδι θελει εκτελεση μου ειπε. Περάσανε καμια 20αρια χρονια και το σκηνικο επαναληφθηκε στο ιδιο μερος με πρωταγωνιστές την 3χρονη κορη μου και το σκυλι του πατερα μου. Αλλο φοβερο κυνηγόσκυλο κι αυτο. Πήρα το δικανο του πατερα μου και του εβαλα μεσα ενα μονοβολο. Το σκυλι βλεποντας με με το δικανο νομιζε οτι θα το βγαλω για κυνήγι και αρχιζε να χοροπηδα μπροστα μου. Το οδήγησα στο ιδιο σημειο που ειχε δεσει και ο παππους μου τον σκυλο του και το εκτελεσα. Ηταν το πρώτο και ελπιζω το τελευταιο ζωο που σκοτωσα στη ζωη μου, και δεν λυπήθηκα καθολου γι αυτο.Ο πατερας μου ελειπε, η δε μανα μου που ειχε ενστασεις για την πραξη μου σκεφτόταν πως θα το παρει. Οταν λοιπον γύρισε και του το ειπε, αντι θυμου η απαντηση του ήταν η ιδια με του πατερα του. "Σκυλι που δαγκωνει μικρο παιδι, πρεπει να εκετελειται..."
σοϊ παει το βασιλειο :S