Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τα σκυλια που χαρακτηριζονται ρατσες ως φυλακες δεν ειναι κατ'ευφημισμον εχουν γονιδιακη επιθετικοτητα.
θα πρεπει να διεπονται απο νομους αντιστοιχους οπλοφοριας. ο κατοχος θα πρεπει να υποβαλει δικαιολογητικα και εξετασεις να κριθει καταλληλος αδειας.
εξισου σε περιστατικα να κρινεται ο κατοχος με τους ιδιους νομους οπλοχρησιας.
αντε με τον καθε μαλακα και ανιδεο που παιρνει σκυλια
εκτορ σπικινγκ.

Θεός ο Έκτωρ.
Ζωγράφισε πάλι.

Δεν μας είπε ο Άλεξ.
Αν πίσω από την πόρτα με τις ξύλινες αμπάρες υπήρχε οπλισμένο όπλο και σκοτωνόταν το παιδί θα τον είχαν σκίσει το γέρο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδη ποσοι σαλεπιτζηδες και χασαπηδες εχουν προφυλακισθει για ανθρωποκτονια απο αμελεια?
Το εχετε τερματισει σημερα ε?
ρε μονο εσυ σαν νομικος παιζεις με τους ορους... Για ολους εμας δεν είναι αμελεια να εχεις 8 σκυλια δολοφόνους και να μην τα κλειδώσεις όταν εχεις 5χρονους επισκεπτες :headbang:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτην την τραγικη ιστορια μην την επικαλεισαι, ειναι ντροπη.
Χαθηκαν δυο ανθρωποι που εκαναν απλως τη δουλεια τους.

Λαπρό δείγμα.
Οι καραβανάδες, έβγαζαν λάδι τον δικό τους.
Και ο άλλος τους γάμησε το μουνί που τους πέταγε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Λαπρό δείγμα.
Οι καραβανάδες, έβγαζαν λάδι τον δικό τους.
Και ο άλλος τους γάμησε το μουνί που τους πέταγε.
Kανενας δεν εβγαινε λαδι. 5 χρονια φυλακη του ειχαν βαλει, που ηταν το ανωτατο οριο της ποινης.
Και ο δυστυχος πατερας σκοτωσε δυο ανθρωπους που δεν του εφταιγαν τιποτα.
Αυτη ειναι η αληθεια. Νετη σκετη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ρε μονο εσυ σαν νομικος παιζεις με τους ορους... Για ολους εμας δεν είναι αμελεια να εχεις 8 σκυλια δολοφόνους και να μην τα κλειδώσεις όταν εχεις 5χρονους επισκεπτες :headbang:
Ξερεις ομως κατι τύπε, το τι ειναι αμελεια δεν ειναι "υποκειμενικο".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Θεός ο Έκτωρ.
Ζωγράφισε πάλι.

Δεν μας είπε ο Άλεξ.
Αν πίσω από την πόρτα με τις ξύλινες αμπάρες υπήρχε οπλισμένο όπλο και σκοτωνόταν το παιδί θα τον είχαν σκίσει το γέρο.
Ο Αλεξ σας τα λεει οπως ισχυουν και οπως πρεπει να ειναι.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ξερεις ομως κατι τύπε, το τι ειναι αμελεια δεν ειναι "υποκειμενικο".
Σαφως αμελεια είναι να εχει και ενας τυπος οπλισμένη καραμπινα στην ντουλαπα του αλλα αν τη βρει παιδι και κουμπουριασει κανεναν τον γαμησαν...
Η δουλεια σου δεν είναι να υπερασπίζεσαι λαθος νομους που δενουν τα χερια του δικαστη. Τελειωνε με τη μαλακια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σαφως αμελεια είναι να εχει και ενας τυπος οπλισμένη καραμπινα στην ντουλαπα του αλλα αν τη βρει παιδι και κουμπουριασει κανεναν τον γαμησαν...
Η δουλεια σου δεν είναι να υπερασπίζεσαι λαθος νομους που δενουν τα χερια του δικαστη. Τελειωνε με τη μαλακια
Αμέλεια ειναι η έλλειψη της προσοχης την οποια οφειλε να επιδειξει καποιος και δεν το εκανε, με αποτελεσμα να μην προβλεψει την επελευση ενος γεγονοτος.

Ληξις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αμέλεια ειναι η έλλειψη της προσοχης την οποια οφειλε να επιδειξει καποιος και δεν το εκανε, με αποτελεσμα να μην προβλεψει την επελευση ενος γεγονοτος.

Ληξις.
ποια ελλειψη προσοχης βρε παπαρα;;
Ο τυπος μεγαλωνε σκυλια δολοφόνους που εβαζε φραχτη για να δεχτει κοσμο στο σπιτι... Και ξεχασε να κλειδωσει την πορτα την μερα που ειχε 5 χρονων επισκεπτη.
Και μου συγκρινεις αυτό το πραγμα, με τον τυπο που περναει το στοπ η οδηγει χωρις διπλωμα...
Αμα σε πω τωρα μαλακα θα μου κοψεις και μενα την καλημέρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ποια ελλειψη προσοχης βρε παπαρα;;
Ο τυπος μεγαλωνε σκυλια δολοφόνους που εβαζε φραχτη για να δεχτει κοσμο στο σπιτι... Και ξεχασε να κλειδωσει την πορτα την μερα που ειχε 5 χρονων επισκεπτη.
Και μου συγκρινεις αυτό το πραγμα, με τον τυπο που περναει το στοπ η οδηγει χωρις διπλωμα...
Αμα σε πω τωρα μαλακα θα μου κοψεις και μενα την καλημέρα;
Τι να κανουμε ρε φιλε ομως, εγω εχω δικιο. Πώς να το κανουμε, δεν αλλαζει αυτο.

Δεν γινεται να εχουμε εναν νομο για τον καθενα, αναλογως με το τι γουσταρει. Ετσι ειναι τα πραγματα και οχι αλλιως.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

Ληξις.

η σωστη ερμηνεια ειναι αυτη,απλα στη λεξη αμελεια ο καθεναςμας βαζει το συναισθημα και το ερμηνευει αλλιως,το λαθος ειναι οτι πισω απο τη λεξη αμελεια ο νομοθετης τα εχει κανει σκατα σε μια σωρεια εγκληματικων πραξεων

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι να κανουμε ρε φιλε ομως, εγω εχω δικιο. Πώς να το κανουμε, δεν αλλαζει αυτο.

Δεν γινεται να εχουμε εναν νομο για τον καθενα, αναλογως με το τι γουσταρει. Ετσι ειναι τα πραγματα και οχι αλλιως.
εξηγησε μου βαση λογικης γιατι είναι άλλη αμελεια να ξεχασεις ένα οπλο με σφαιρες σε μια ντουλαπα η 8 αγριεμένα ροντβαιλερ ξεκλείδωτα και εγω θα σου πω εχεις δικιο...
Σκεψου μονο ότι στην περιπτωση του οπλου υπαρχει η πιθανοτητα να μην βρει ο πιτσιρικας την ασφαλεια, να μην ριξει, να μην πετυχει καποιον... και ότι αν ανοιξει η πορτα με τα 8 σκυλια καποιος θα παθει κακο με 100% πιθανότητες.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
εξηγησε μου βαση λογικης γιατι είναι άλλη αμελεια να ξεχασεις ένα οπλο με σφαιρες σε μια ντουλαπα η 8 αγριεμένα ροντβαιλερ ξεκλείδωτα και εγω θα σου πω εχεις δικιο...
Σκεψου μονο ότι στην περιπτωση του οπλου υπαρχει η πιθανοτητα να μην βρει ο πιτσιρικας την ασφαλεια, να μην ριξει, να μην πετυχει καποιον... και ότι αν ανοιξει η πορτα με τα 8 σκυλια καποιος θα παθει κακο με 100% πιθανότητες και εγω θα σου πω ναι εχεις δικιο.

αν διαβασεις ποινικο δικαιο και ερμηνευτικα βιβλια αυτου θα καταλαβεις τον αλεξ,αλλιως αντιλαμβανεται ο νομοθετης τη νομικη υποσταση της πραξης και αλλιως εμεις την ερμηνευουμε,που να δεις για την αποπειρα τελεσης τι γραφει...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
αν διαβασεις ποινικο δικαιο και ερμηνευτικα βιβλια αυτου θα καταλαβεις τον αλεξ,αλλιως αντιλαμβανεται ο νομοθετης τη νομικη υποσταση της πραξης και αλλιως εμεις την ερμηνευουμε,που να δεις για την αποπειρα τελεσης τι γραφει...
και γιατι ρε μεγαλε πρεπει να δεχτω με το στανιο την μαλακια του νομοθετη;;;
Ο νομοθέτης στην Ελλαδα βαφτιζει χρηστες αυτους με τα κιλα και βαζει μεσα αυτους με τα γραμμαρια... Πρεπει να πω ότι μπραβο νομοθετη καλα κανεις και εισαι μαλακας;;
Δεν σας καταλαβαινω ωρες ωρες :S

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
και γιατι ρε μεγαλε πρεπει να δεχτω με το στανιο την μαλακια του νομοθετη;;;
Ο νομοθέτης στην Ελλαδα βαφτιζει χρηστες αυτους με τα κιλα και βαζει μεσα αυτους με τα γραμμαρια... Πρεπει να πω ότι μπραβο νομοθετη καλα κανεις και εισαι μαλακας;;
Δεν σας καταλαβαινω ωρες ωρες :S

αλλο αυτο φιλε και συμφωνω,οταν δικαστεις βαση των γραπτων νομων θα πας

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
αλλο αυτο φιλε και συμφωνω,οταν δικαστεις βαση των γραπτων νομων θα πας
Μα αυτά πρεπει να σχολιαζουμε σε ένα δημοσιο φορουμ. Όχι αν μας αρεσουν η όχι τα ροντβαιλερ...
Προφανως και ο τυπος θα δικαστει με τους νομους που ισχυουν απλα οι νομοι αυτοι είναι λαθος και αυτό είναι το πρόβλημα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι ταμπέλες που βάζουν κάποιοι στην πόρτα σε εξασφαλίζουν καθόλου νομικά αν κάνει ο σκύλος κανένα πάκι κομμάτια η είναι τυπικές ?

25557_0_L.jpg

αν και η δικαιοσύνη επι σύριζα θα δείξει περισσότερη ευαισθησία αν πρόκειται για πάκι απ ότι για ένα παιδάκι λέμε τώρα...

θα πρεπει να δικαστει ο πακης για αλλοιωμενη τροφη του σκυλου μου επικινδυνη στην υγεια του και να καταδικαστει η οικογενεια του σε κοινωνικη εργασια να σκαβει τον υμηττο να ενωθει η αθηνα με τα μεσογεια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ο παππους μου ειχε ενα σκυλι τον Λιακο. Ελεγε οτι ηταν το καλυτερο σκυλι που ειχε ποτε. Πρώτο κυνηγόσκυλο, και αριστος φύλακας. Καποια στιγμη δάγκωσε τον τετραχρονο εγγονο του και πρωτο μου ξάδελφο.Θυμαμαι τον παπου που το φωναξε και το εδεσε απο το λαιμο με ενα σκοινι, και το οδηγησε εξω απο το χωριο. Μετα πηρε την μαγκουρα του και του ερριξε 3-4 στο κεφαλι ωσπου ψόφησε. Καπου 10 χρονων εγω, διαμαρτυρηθηκα για την πραξη του. Σκυλος που δαγκωνει μικρο παιδι θελει εκτελεση μου ειπε. Περάσανε καμια 20αρια χρονια και το σκηνικο επαναληφθηκε στο ιδιο μερος με πρωταγωνιστές την 3χρονη κορη μου και το σκυλι του πατερα μου. Αλλο φοβερο κυνηγόσκυλο κι αυτο. Πήρα το δικανο του πατερα μου και του εβαλα μεσα ενα μονοβολο. Το σκυλι βλεποντας με με το δικανο νομιζε οτι θα το βγαλω για κυνήγι και αρχιζε να χοροπηδα μπροστα μου. Το οδήγησα στο ιδιο σημειο που ειχε δεσει και ο παππους μου τον σκυλο του και το εκτελεσα. Ηταν το πρώτο και ελπιζω το τελευταιο ζωο που σκοτωσα στη ζωη μου, και δεν λυπήθηκα καθολου γι αυτο.Ο πατερας μου ελειπε, η δε μανα μου που ειχε ενστασεις για την πραξη μου σκεφτόταν πως θα το παρει. Οταν λοιπον γύρισε  και του το ειπε, αντι θυμου η απαντηση του ήταν η ιδια με του πατερα του. "Σκυλι που δαγκωνει μικρο παιδι, πρεπει να εκετελειται..."

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επισης κατ εμε μεγαλο λαθος είναι ότι οι νομοι δεσμευουν σε μεγαλο βαθμο τον δικαστη...
Μπορω εγω πχ να βγω με 8 ροντβαιλερ για πογκρόμ σε πακια και να πω "αχ μωρε ξεχασα να τα δεσω" τι όχι;;; :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom