Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ολοι βλεπω γινατε ειδημονες στα σκυλια, ολοι ειχατε και απο ενα κοπαδι στο σπιτι σας  :2funny: ρε χαλαρωστε λιγο..τσποπανοσκυλο με δαγκωσε πριν χρονια γιατι ειχα παει σε σπιτι φιλου και αυτο καθοταν καπου που δεν το ειδα και οταν ενιωσε οτι απειλειτε με ορμηξε και με δαγκωσε λιγο στο ποδι.Το σκυλια ετσι λειτουργουν δεν κυνηγανε ανθρωπους για να τους φανε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ολοι βλεπω γινατε ειδημονες στα σκυλια, ολοι ειχατε και απο ενα κοπαδι στο σπιτι σας  :2funny: ρε χαλαρωστε λιγο..τσποπανοσκυλο με δαγκωσε πριν χρονια γιατι ειχα παει σε σπιτι φιλου και αυτο καθοταν καπου που δεν το ειδα και οταν ενιωσε οτι απειλειτε με ορμηξε και με δαγκωσε λιγο στο ποδι.Το σκυλια ετσι λειτουργουν δεν κυνηγανε ανθρωπους για να τους φανε.
Εμενα παραλιγο να με δαγκωσει ενα γιορκσαιρ τεριε. Παρότι εχει μεγαλώσει σε σπίτι, δεν εχει κοινωνικοποιηθεί και δεν του έχουν θέσει ποτέ όρια, ο σκύλος είναι το αφεντικό στο συγκεκριμένο σπίτι. Τα σκυλιά λειτουργούν έτσι όταν δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εμενα παραλιγο να με δαγκωσει ενα γιορκσαιρ τεριε. Παρότι εχει μεγαλώσει σε σπίτι, δεν εχει κοινωνικοποιηθεί και δεν του έχουν θέσει ποτέ όρια, ο σκύλος είναι το αφεντικό στο συγκεκριμένο σπίτι. Τα σκυλιά λειτουργούν έτσι όταν δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά.
Τι να δαγκωσει μωρε το γιορκσαιρ?????????????

(Την ζουμπι εννοεις?)
images

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλε ναι το σκασμενο!!!
Πηγε να μου αρπάξει το χερι οπως το απλωσα να τη χαιδεψω.
Aφου πηγες να της αρπαξεις το μπολακι της, με την σκυλοτροφη για να το φας.
Καλα σου εκανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλε ναι το σκασμενο!!!
Πηγε να μου αρπάξει το χερι οπως το απλωσα να τη χαιδεψω.
Καπου εχω διαβασει οτι αν βαλεις το χερι απο πανω για να τα χαιδεψεις, το θεωρουν απειλη και τρομαζουν.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
τσποπανοσκυλο με δαγκωσε πριν χρονια γιατι ειχα παει σε σπιτι φιλου και αυτο καθοταν καπου που δεν το ειδα και οταν ενιωσε οτι απειλειτε με ορμηξε και με δαγκωσε λιγο στο ποδι.Το σκυλια ετσι λειτουργουν δεν κυνηγανε ανθρωπους για να τους φανε.

Δεν αισθανθηκε οτι απειλειτε αλλα ειδε των εισβολεα, σε μενα η μανα μια μερα που εβρεχε και δεν πηρε ομπρελα εβαλε το μπουφαν πανω στο κεφαλι και εκρυψε το προσωπο, αποτελεσμα να της κανει επιθεση οταν ανοιξε την πορτα δεν την δαγκωσε αλλα την στριμωξε στον τοιχο μεχρι να παω εγω και να του φωναξω.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αφου σαλιαριζετε εσεις να πω και γω το ακυρο μου.Εχετε κανα προστυχο ανεεκδοτακι να βαλω στο φβ γιατι αρεσουν στις πιτσιρικες  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καπου εχω διαβασει οτι αν βαλεις το χερι απο πανω για να τα χαιδεψεις, το θεωρουν απειλη και τρομαζουν.
Δεν το βαλα πανω. Ειχα ηδη ωρα που την χαιδευα, εκανα μια παυση κ οταν ξαναπλησιασα το χερι στο υψος της μουσουδας αγριεψε.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν αισθανθηκε οτι απειλειτε αλλα ειδε των εισβολεα, σε μενα η μανα μια μερα που εβρεχε και δεν πηρε ομπρελα εβαλε το μπουφαν πανω στο κεφαλι και εκρυψε το προσωπο, αποτελεσμα να της κανει επιθεση οταν ανοιξε την πορτα δεν την δαγκωσε αλλα την στριμωξε στον τοιχο μεχρι να παω εγω και να του φωναξω.
Δεν ειδε κανενα εισβολεα αμα ηταν ετσι θα γαυγιζε και θα εφευγε, αλλα το μερος που ηταν ειχε αδιεξοδο για αυτο και επρεπε να ερθει κατα πανω μου.Στο αλλο που λες συνηθως τα σκυλια μυριζουν η αναγνωριζουν την φωνη απ τα αφεντικα τους και σταματανε...να ξερεις δεν βλεπουν χρωματα σχεδον ολους το ιδιο μας βλεπουν.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Δεν ειδε κανενα εισβολεα αμα ηταν ετσι θα γαυγιζε και θα εφευγε, αλλα το μερος που ηταν ειχε αδιεξοδο για αυτο και επρεπε να ερθει κατα πανω μου.Στο αλλο που λες συνηθως τα σκυλια μυριζουν η αναγνωριζουν την φωνη απ τα αφεντικα τους και σταματανε...να ξερεις δεν βλεπουν χρωματα σχεδον ολους το ιδιο μας βλεπουν.

Εισαι λαθος στο οτι θα γαυγιζε και θα εφευγε, μαλλον δεν εχεις ελ ποιμενικο να δεις τι κανει πραγματικα πρωτα γαβγιζει εντονα και αν δει οτι των αγνοεις και δεν καθεσε ακινητος τοτε σε δαγκωνει, οσο για την φωνη που αναγνωριζει ειναι μονο η δικη μου αλλα και σε αλλους κατοχους ελ ποιμενικων, ο σκυλος μου μονο εμενα εχει μαθει να ακουει και κανεναν αλλον γιατι απλα δεν ξερουν να το κουμανταρουν σωστα. Για αυτο αλλωστε δεν αφηνω παιδια να το πλησιασουν αλλα και το βαζω στο δωματιο κλειδωμενο οταν εχω επισκεψης μην γινει οτι εγινε με των πιτσιρικο. Οσο για κοινωνικοποιηση φροντιζω καθε μερα αλλα εδω στην μικρη επαρχια δεν περιμενω και πολλα οταν οι αλλοι τα εχουν δεμενα 24ωρες το 24ωρο και φοβουνται και την σκια τους ασε που η ποιο πολυ ξερουν οπως λενε απο σκυλους και τα εχουν "τιγκα" στα τσιμπουρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.074
Πόντοι
5.506

Ποτέ δεν απλώνεις χέρι να χαιδέψεις ένα άγνωστό σου σκυλί πάνω στο κεφάλι και γενικά σε σημείο που δεν το βλέπει, το ίδιο. Η καλύτερη προσέγγιση, αν θέλεις καλά και σώνει να το προσεγγίσεις, είναι να δώσεις αργά και προσεκτικά το χέρι σου προς τη μουσούδα του να το ΜΥΡΙΣΕΙ πρώτα. Και προτιμότερο το χέρι να είναι κλειστό, σε σχήμα γροθιάς, να μη μπορεί στην χειρότερη περίπτωση να το αρπάξει με το στόμα.

Επίσης, τα Rottweiler είναι μια άκρως ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ φυλή. Από ΚΑΚΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μια συμβουλη και καληνυχτα...Οσοι σκεφτεστε να παρετε κατοικιδιο να προτειμησετε τις γατες! εγω απο μικρος εχω να κανω με δαυτες και μπορω να πω με σιγουρια οτι δενεται με τον ανθρωπο πολυ περισσοτερο απο τι ο σκυλος. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μια συμβουλη και καληνυχτα...Οσοι σκεφτεστε να παρετε κατοικιδιο να προτειμησετε τις γατες! εγω απο μικρος εχω να κανω με δαυτες και μπορω να πω με σιγουρια οτι δενεται με τον ανθρωπο πολυ περισσοτερο απο τι ο σκυλος. :grin:
Με σιγουριά κιολας. Η γατα δένεται πιο πολυ απο τον σκυλο.  :headbang: :headbang: :headbang:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Με σιγουριά κιολας. Η γατα δένεται πιο πολυ απο τον σκυλο.  :headbang: :headbang: :headbang:

και ψυχολογικα με τις γατες εχεις?..τι διαολο

εχω ακουσει και αλλον δικηγορο με παρομοια νοσο περι γατιων....μαλλον ξερουν καλυτερα αυτες  :orchestra: :orchestra:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Εγω ειμαι ποιο πολυ σκυλοφιλος και ο αδερφος μου ποιο πολυ γατοφιλος, να σου πω κατι απο εμπειρια που ειδα τοσο σε μενα τοσο και των αδερφο μου, τοσο το ενα τοσο το αλλο αν δεν τα εκπαιδευσης σωστα δεν θα εχεις αυτο που θες. Δεν μιλαω να κανεις γατα η γατο φυλακα αλλα να μαθουν να ειναι κοινωνικοποιημενα να ζουν αρμονικα με ολους/α. Παντως ο δικος μου σκυλος του πηρε 1 εβδομαδα να μαθει να μην ενοχλη της γατες και γατους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom