Γενικα ο ανθρωπος εχει μια μαλακισμενη αποψη σχετικα με τα σκυλια. Γενικοτερα.
Εγω εχω ένα
Αν όχι σε κάθε βολτα, σε ένα ποσοστο 90% μπινελικωνω παιδακια και χαζογκομενες που ερχονται και απλωνουν τα βρωμοχερα τους στο σκυλι χωρις να ρωτησουν ουτε εμενα αλλα ουτε το σκυλι...
Μαγκες δοντια εχουν όλα τα σκυλια και σαν ζωντανα δεν είναι κάθε μερα το ιδιο. Μπορει να εχει νευρα μια μερα το σκυλι, μπορει να ποναει... Δεν απλωνουμε τις χερούκλες και ότι κατσει.
Οσον αφορα τις "αγριες" ρατσες...
Αυτά τα σκυλια εχουν την ατυχια να τα αγοραζουν κατά 80% μαλακες. Οι πρωτες κουβέντες που ακους από έναν νέο ιδιοκτητη ροντβαιλερ, ντογκο κλπ είναι ΠΑΡΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΤΟ. Τους φαινεται χαριτωμενο το σκυλι τους να κυνηγαει γατες και να κανει τσαμπουκάδες με αλλα σκυλια,
επειδή ο σκυλος εχει τ αρχιδια που λειπουν από το αφεντικο.
Κανενας δεν το κοινωνικοποιεί γιατι θεωρει ότι ένα σωστο ροντβαιλερ πρεπει να είναι ένα αγριο ροντβαιλερ, λες και αν μπεις πχ στο δικο μου το σπιτι και λειπω το σκυλι δεν θα προστατεψει το χωρο του και θα σε αφησει...
Φυσικα μιλαμε για τους ιδιους μαλακες που εχουν στολισει με προφυλακτηρες ολη την Ποσειδωνος, επειδή πηραν ένα αμαξι που δεν μπορουν να χειριστουν, που πετανε τον μισθο τους σε λουλούδια στα μπουζούκια και βγαζουν το μηνα με δανεικα και τα σχετικα.