Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Boyandhisdog.jpg

Efiagapoula

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ προτιμώ τα μικρούλια που είναι κ παιχνιδιάρικα.  :-*

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
μόλις τα βρούνε  κιμαδακο  τα παιδακια θα τα ξαναπούμε..άλλη μια ράτσα για ευθανασία..Αυτά και τα ροντβαιλερ

πάω στοίχημα ότι δεν ξέρεις πως λέγεται η ράτσα αυτού του σκύλου  :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Απο βολτα στο βουνο με ενα bandog 70 κιλα...

Συνημμένα

• IMAG0451 (2).jpg
    IMAG0451 (2).jpg
    160,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καταρχήν ένας άγριος σκύλος είναι άγριος μόνο στον χώρο του και όχι αν τον βγάλεις έξω..
και δεύτερον τον ποιο έμπιστο σκύλο να έχεις, δεν τον εμπιστεύεσαι δίπλα σε μωρά
ζώο είναι δεν καταλαβαίνει σαν άνθρωπος, και δεν αποκλείει κανείς ότι ένα μωρό θα τον τσατίσει με κάτι και πως μπορεί να αντιδράσει

και φυσικά χεράκια σε ξένα ζώα δεν βάζουμε

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πχ η δικιά μου 5 πόσα χρόνια μέσα στις κότες..
κανένα πρόβλημα

μια καλή μέρα τα πήρε και βρήκα κομμάτια 2-3 κότες  :grin:
ποτέ κοντά σε παιδιά..

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γενικα ο ανθρωπος εχει μια μαλακισμενη αποψη σχετικα με τα σκυλια. Γενικοτερα.

Εγω εχω ένα
61dc2676_53e2_42aa_934d_0eb162b7160a_3.jpg

Αν όχι σε κάθε βολτα, σε ένα ποσοστο 90% μπινελικωνω παιδακια και χαζογκομενες που ερχονται και απλωνουν τα βρωμοχερα τους στο σκυλι χωρις να ρωτησουν ουτε εμενα αλλα ουτε το σκυλι...
Μαγκες δοντια εχουν όλα τα σκυλια και σαν ζωντανα δεν είναι κάθε μερα το ιδιο. Μπορει να εχει νευρα μια μερα το σκυλι, μπορει να ποναει... Δεν απλωνουμε τις χερούκλες και ότι κατσει.

Οσον αφορα τις "αγριες" ρατσες... Αυτά τα σκυλια εχουν την ατυχια να τα αγοραζουν κατά 80% μαλακες. Οι πρωτες κουβέντες που ακους από έναν νέο ιδιοκτητη ροντβαιλερ, ντογκο κλπ είναι ΠΑΡΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΤΟ. Τους φαινεται χαριτωμενο το σκυλι τους να κυνηγαει γατες και να κανει τσαμπουκάδες με αλλα σκυλια, επειδή ο σκυλος εχει τ αρχιδια που λειπουν από το αφεντικο.
Κανενας δεν το κοινωνικοποιεί γιατι θεωρει ότι ένα σωστο ροντβαιλερ πρεπει να είναι ένα αγριο ροντβαιλερ, λες και αν μπεις πχ στο δικο μου το σπιτι και λειπω το σκυλι δεν θα προστατεψει το χωρο του και θα σε αφησει...

Φυσικα μιλαμε για τους ιδιους μαλακες που εχουν στολισει με προφυλακτηρες ολη την Ποσειδωνος, επειδή πηραν ένα αμαξι που δεν μπορουν να χειριστουν, που πετανε τον μισθο τους σε λουλούδια στα μπουζούκια και βγαζουν το μηνα με δανεικα και τα σχετικα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
σκύλος χωρίς χωρίς λουρί ΔΕΝ επιτρέπεται να κυκλοφορεί... έστω και αν το λουρί είναι αρκετά μακρύ ώστε να έχει ελευθερία κινήσεων πρέπει πάντα να είναι υπό εποπτεία ... και ισχύει τόσο για τα μεγαλόσωμα όσο και για τα μικρόσωμα σκυλιά (τα οποία είναι κακά, ζηλιάρικα και μπορούν να επιτεθούν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο)...

επισης ο σκύλος θα πρέπει να φέρει πάντα όχι φίμωτρο αλλά αυτήν την ειδική ελαστική μπάντα που δεν του επιτρέπει να ανοίξει πλήρως τα σαγόνια του (όχι πρακτικά εμποδίζοντας τα αλλά δίνοντας του να καταλάβει ότι είναι υπό εποπτεία και ότι δεν πρέπει να το κάνει)...
Διαφωνω με το φιμωτρο. Δεν θα βασανιζω εγω το δικο μου το σκυλι επειδή μερικοι μαλακιζονται με τα δικα τους.
Λουρι παντα! Στην δυσκολη προστατευει τον περαστικο, το γατακι μεχρι και το σκυλι σου από αλλα σκυλια μεχρι αυτοκίνητα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Γενικα ο ανθρωπος εχει μια μαλακισμενη αποψη σχετικα με τα σκυλια. Γενικοτερα.

Εγω εχω ένα
61dc2676_53e2_42aa_934d_0eb162b7160a_3.jpg

Αν όχι σε κάθε βολτα, σε ένα ποσοστο 90% μπινελικωνω παιδακια και χαζογκομενες που ερχονται και απλωνουν τα βρωμοχερα τους στο σκυλι χωρις να ρωτησουν ουτε εμενα αλλα ουτε το σκυλι...
Μαγκες δοντια εχουν όλα τα σκυλια και σαν ζωντανα δεν είναι κάθε μερα το ιδιο. Μπορει να εχει νευρα μια μερα το σκυλι, μπορει να ποναει... Δεν απλωνουμε τις χερούκλες και ότι κατσει.

Οσον αφορα τις "αγριες" ρατσες... Αυτά τα σκυλια εχουν την ατυχια να τα αγοραζουν κατά 80% μαλακες. Οι πρωτες κουβέντες που ακους από έναν νέο ιδιοκτητη ροντβαιλερ, ντογκο κλπ είναι ΠΑΡΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΤΟ. Τους φαινεται χαριτωμενο το σκυλι τους να κυνηγαει γατες και να κανει τσαμπουκάδες με αλλα σκυλια, επειδή ο σκυλος εχει τ αρχιδια που λειπουν από το αφεντικο.
Κανενας δεν το κοινωνικοποιεί γιατι θεωρει ότι ένα σωστο ροντβαιλερ πρεπει να είναι ένα αγριο ροντβαιλερ, λες και αν μπεις πχ στο δικο μου το σπιτι και λειπω το σκυλι δεν θα προστατεψει το χωρο του και θα σε αφησει...

Φυσικα μιλαμε για τους ιδιους μαλακες που εχουν στολισει με προφυλακτηρες ολη την Ποσειδωνος, επειδή πηραν ένα αμαξι που δεν μπορουν να χειριστουν, που πετανε τον μισθο τους σε λουλούδια στα μπουζούκια και βγαζουν το μηνα με δανεικα και τα σχετικα.

:kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom