Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η γενική άποψη για τα ροτβαιλερ είναι ότι χρειάζονται ιδιαίτερη εκπαίδευση και

έμπειρο ιδιοκτήτη. Είναι κατάλληλα για συμβίωση με μικρά παιδιά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ε προφανώς σκυλιά που είναι μαντρωμένα σε χωριά και βλέπουν κόσμο μία στο τόσο θα είναι άγρια.. Τα τσομπανόσκυλα πάντως που έχουν στα χωριά είναι αρκετά επιθετικά και μπορούν αρχικά άνετα να σε ψαρώσουν..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Η γενική άποψη για τα ροτβαιλερ είναι ότι χρειάζονται ιδιαίτερη εκπαίδευση και

έμπειρο ιδιοκτήτη. Είναι κατάλληλα για συμβίωση με μικρά παιδιά.

Δεν θελουν τιποτα το ιδιαιτερο τα ροτ μωρε...
Εγω πριν ειχα γερμανικο ποιμενικο για 16 χρονια και με πιο αγρια ενστικτα απο το ροτ.
Σεβασμο θελουν και οχι κακομεταχειριση για μια αρμονικη συμβιωση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:jerking: :jerking: :jerking:

ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς ακούς εδώ μέσα...

σε σκυλιά που δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα σε συναναστροφή με ανθρώπους,

δεν αφήνουμε τα 5χρονα παιδιά μας να βόσκουν δίπλα. Οι μόνοι που φταίνε είναι οι γονείς.

Αν αφήσω το παιδί μου στο Σχιστό δε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από το κράτος που το μάζεψαν

τσιγγάνοι να το κάνουν παλιοσίδερα. Έλεος

δεν είναι ανάγκη τα σκυλιά να είναι εκπαιδευμένα για συναναστροφή με ανθρώπους το έχουν σαν ένστικτο... ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης τους πρέπει να είναι εκπαιδευμένος στο τι σημαίνει συναναστροφή με ανθρώπους και να δινει το παράδειγμα...

ένας τύπος μουρτζούφλης που περπατάει και βρίζει σαν να του φταίνε όλα και όλοι όταν έχει σκύλο μαζί του καλύτερα να είστε μακρυά γιατί ο σκύλος μπορεί να σας επιτεθεί απλά και μόνον γιατί έχει την ίδια διάθεση με το αφεντικό του

αν δείτε έναν χαμογελαστό τύπο που περπατάει και χαιρετάει όλον τον κόσμο, γελάει με τα παιδιά, κάνει κομπλιμέντα στις κοπέλλες να έχει μαζί του έναν σκύλαρο θηρίο και από τις περίφημες "επιθετικές" ράτσες (αρχίδια) πλησιάστε άφοβα... ο σκύλος δνε πρόκειται να σας πειράξει...

ο κωλόγερος αυτός, υποτίθεται για να προφυλάξει την περιουσία του ασέλγησε πάνω στα σκυλιά και τα έκανε άγρια και ακοινώνητα σαν και αυτόν... τα δικά του χούγια πήρανε...

οι σκύλοι-φύλακες είναι κοινωνικότατα ζώα, έχουν επαφή με άλλους ανθρώπους, χαίρονται αυτήν την επαφή σαν όλα τα σκυλιά συντροφιάς (ανεξαρτήτως μεγέθους)... απλά έχουν εκπαιδευτεί να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο και να επεμβαίνουν όταν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κίνδυνος και όχι φανταστικός...

προφανώς ο κωλόγερος κυνηγούσε τα παιδιά της περιοχής είτε γιατί μπαίνανε μέσα στο κτήμα του, είτε γιατί παίζανε μπάλλα απέξω είτε γιατί φωνάζανε το μεσημέρι και δεν μπορούσε να ξεραθεί στον ύπνο... αποτέλεσμα τα σκυλιά του που τα είχε αγριέψει δεν μπορέσαν να ξεχωρίσουν αν υπάρχει κίνδυνος, είδαν μπροστά τους φιγούρες τις οποίες ο σκατόγερος τις θεωρεί εχθρούς και του επιτεθήκανε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε προφανώς σκυλιά που είναι μαντρωμένα σε χωριά και βλέπουν κόσμο μία στο τόσο θα είναι άγρια.. Τα τσομπανόσκυλα πάντως που έχουν στα χωριά είναι αρκετά επιθετικά και μπορούν αρχικά άνετα να σε ψαρώσουν..

τα τσομπανόσκυλα είναι επιθετικά γιατί συνεχώς αντιμετωπίζουν απειλές κατά του κοπαδιού, είτε λύκο, είτε κλέφτη είτε πρόβατο που πάει να ξεφύγει...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν θελουν τιποτα το ιδιαιτερο τα ροτ μωρε...
Εγω πριν ειχα γερμανικο ποιμενικο για 16 χρονια και με πιο αγρια ενστικτα απο το ροτ.
Σεβασμο θελουν και οχι κακομεταχειριση για μια αρμονικη συμβιωση.

Τύπε άλλα κυβικά το ροτ άλλα ο γερμανικός ποιμενικός  :P

Τα τσομπανόσκυλα έτσι πρέπει να είναι τύπε.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
δεν είναι ανάγκη τα σκυλιά να είναι εκπαιδευμένα για συναναστροφή με ανθρώπους το έχουν σαν ένστικτο... ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης τους πρέπει να είναι εκπαιδευμένος στο τι σημαίνει συναναστροφή με ανθρώπους και να δινει το παράδειγμα...

ένας τύπος μουρτζούφλης που περπατάει και βρίζει σαν να του φταίνε όλα και όλοι όταν έχει σκύλο μαζί του καλύτερα να είστε μακρυά γιατί ο σκύλος μπορεί να σας επιτεθεί απλά και μόνον γιατί έχει την ίδια διάθεση με το αφεντικό του

αν δείτε έναν χαμογελαστό τύπο που περπατάει και χαιρετάει όλον τον κόσμο, γελάει με τα παιδιά, κάνει κομπλιμέντα στις κοπέλλες να έχει μαζί του έναν σκύλαρο θηρίο και από τις περίφημες "επιθετικές" ράτσες (αρχίδια) πλησιάστε άφοβα... ο σκύλος δνε πρόκειται να σας πειράξει...

ο κωλόγερος αυτός, υποτίθεται για να προφυλάξει την περιουσία του ασέλγησε πάνω στα σκυλιά και τα έκανε άγρια και ακοινώνητα σαν και αυτόν... τα δικά του χούγια πήρανε...

οι σκύλοι-φύλακες είναι κοινωνικότατα ζώα, έχουν επαφή με άλλους ανθρώπους, χαίρονται αυτήν την επαφή σαν όλα τα σκυλιά συντροφιάς (ανεξαρτήτως μεγέθους)... απλά έχουν εκπαιδευτεί να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο και να επεμβαίνουν όταν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κίνδυνος και όχι φανταστικός...

προφανώς ο κωλόγερος κυνηγούσε τα παιδιά της περιοχής είτε γιατί μπαίνανε μέσα στο κτήμα του, είτε γιατί παίζανε μπάλλα απέξω είτε γιατί φωνάζανε το μεσημέρι και δεν μπορούσε να ξεραθεί στον ύπνο... αποτέλεσμα τα σκυλιά του που τα είχε αγριέψει δεν μπορέσαν να ξεχωρίσουν αν υπάρχει κίνδυνος, είδαν μπροστά τους φιγούρες τις οποίες ο σκατόγερος τις θεωρεί εχθρούς και του επιτεθήκανε...

Έτσι ακριβώς :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
καλά τα λέει ο τραμουντάνης

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.027
Πόντοι
6.256
Τι κανουν σωστα οι ελληνες για να το κανουν και με τα σκυλια τους.
Οταν βλεπεις δεκαεξαχρονο κοριτσι να βγαζει βολτα πιτ μπουλ σε πολυσυχναστη πλατεια καταλαβαινεις πολλα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Το γνωριζω φιλε μου γι αυτο εγραψα οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις..Εχει τυχει σε γνωστο μου να παρει τετοιο 'χαλασμενο' σκυλι ρατσας rottweiler και να του κανει ευθανασια στους 9 μηνες διοτι ειχε νευρολογικο θεμα που το εκανε επιθετικο ακομα και με τον εαυτο του..Το σκυλι κουτουλαγε μονο του στους τοιχους του σπιτιου οταν το επιανε.Ο τυπος ηταν υπεθυνος ομως και το 'κοιμησε',δεν το αφησε να αλωνιζει σαν τον χαρο.

Ετσι ακριβως  :hi:

Αν αυτο ζευγαρωνε για συνεχιζοταν η μαλακια...  :jerking:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εχεις δικιο..
Αλλα βλεπω να μιλανε ατομα με τετοιο μισος για τα σκυλια λες και φταινε μονο αυτα.Καθε χρονο παγκοσμιος πιο πολλα ατομα πεθαινουν απο τσιμπιμα μελισσας παρα απο σκυλους..Να σκοτωσουμε τις μελισσες λοιπον??

Εγω ειχα χασκι,μαλαμουτ αλασκα και τωρα εχω ακιτα..Αμα ψαξεις για τις ρατσες αυτες ειναι ολες με προβληματα,επιθετικοτητα κτλ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Και τα 3 αρνια ηταν γιατι ετσι τα εμαθα..Αμα εμπαινε κλεφτης μπορει και να παιζαν μαζι του!!!Αλλα αφιερωνα περισσοτερο χρονο σε αυτα παρα στην γκομενα μου..

Ακίτα αμερικάνικο η γιαπωνέζικο μύστη ?

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Πολυ σωστα τα λες, και εγω εδω στην επαρχια που ζω φροντιζω καθε μερα να των βγαζω εξω για να μαθαινει τα γειτονικα προσωπα που συναστρεφεται χωρις να γινεται επιθετικος, Ομως δεν επιτρεπω σε κανεναν να τον αγγιξει γιατι ξερω πως θα αντιδραση ο σκυλος ειδικα αν των πλησιασουν σε αποσταση 1 μετρα για ανθρωπους και παιδια και 2 μετρα για αλλα σκυλια δεν ειναι καθολου φιλικος.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Εχεις δικιο..
Αλλα βλεπω να μιλανε ατομα με τετοιο μισος για τα σκυλια λες και φταινε μονο αυτα.Καθε χρονο παγκοσμιος πιο πολλα ατομα πεθαινουν απο τσιμπιμα μελισσας παρα απο σκυλους..Να σκοτωσουμε τις μελισσες λοιπον??

Εγω ειχα χασκι,μαλαμουτ αλασκα και τωρα εχω ακιτα..Αμα ψαξεις για τις ρατσες αυτες ειναι ολες με προβληματα,επιθετικοτητα κτλ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Και τα 3 αρνια ηταν γιατι ετσι τα εμαθα..Αμα εμπαινε κλεφτης μπορει και να παιζαν μαζι του!!!Αλλα αφιερωνα περισσοτερο χρονο σε αυτα παρα στην γκομενα μου..

Ανθρωπο που φοβαται τα σκυλια δεν τον εμπιστευομαι με την καμία...

Αυτο για τα Ακιτα το εχω ακουσει και εγω...αλλα δεν εχει τυχει να συναναστραφω με κανενα για να εχω προσωπικη γνωμη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εχεις δικιο..

δεν είναι αρνιά αλλά λύκοι σε ένδυση  αρνιού. Δυστυχώς το αίμα παίζει ρόλο.δεν παίρνει ίδια εκπαίδευση  το  border collie η Ο βελκικος ποιμενικος με το χασκι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
δεν είναι αρνιά αλλά λύκοι σε ένδυση  αρνιού. Δυστυχώς το αίμα παίζει ρόλο.δεν παίρνει ίδια εκπαίδευση  το  border collie η Ο βελκικος ποιμενικος με το χασκι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ ασχολήσου με την Χριστίνα στο Κολωνού 53 δεν είσαι για πολλά πολλά γιατί βραχυκυκλώνεις

και λες χαζομαρούλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056

εσύ ασχολήσου με την Χριστίνα στο Κολωνού 53 δεν είσαι για πολλά πολλά γιατί βραχυκυκλώνεις

Αμα κανει κουταβι η δικια μου θα κανω ενα δωρο στον 13 για να μπορω να κυκλοφορα ανετα στην πιατσα και να παψεις να τον τραμπουκιζεις...
Πιστευω πως θα το εχει τεραστια αναγκη...   :tooth: :tooth: :tooth:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

και στον άνθρωπο παιζει και στα σκυλιά...άκιτα ...χασκυ..τσοουτσοου...τα χειρότερα  σκυλια...μακρια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Η μαλακία σε αυτό το θέμα έχει χτυπήσει ρεκόρ!!!Οτι παπαριά εχει ακούσει κάποιος το λεει σαν θεσφατο!!!
Ανθρωποι που δεν ξερουν ούτε πόσα πόδια έχουν τα σκυλιά το παίζουν ειδήμονες για αίματα,ράτσες,εκπαίδευση κλπ κλπ κλπ.

ΕΛΕΟΣ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom