lasme64
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 57
- Πόντοι
- 1
Έχω <γνωρίσει> ότι ράτσα σκυλιού θες. Το πόρισμα είναι ένα.
Η συμπεριφορά ενός σκυλιού είναι δημιούργημα του αφεντικού του. ΝΟΜΟΣ.
Έχω <γνωρίσει> ότι ράτσα σκυλιού θες. Το πόρισμα είναι ένα.
Η συμπεριφορά ενός σκυλιού είναι δημιούργημα του αφεντικού του. ΝΟΜΟΣ.
Η γενική άποψη για τα ροτβαιλερ είναι ότι χρειάζονται ιδιαίτερη εκπαίδευση και
έμπειρο ιδιοκτήτη. Είναι κατάλληλα για συμβίωση με μικρά παιδιά.
ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς ακούς εδώ μέσα...
σε σκυλιά που δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα σε συναναστροφή με ανθρώπους,
δεν αφήνουμε τα 5χρονα παιδιά μας να βόσκουν δίπλα. Οι μόνοι που φταίνε είναι οι γονείς.
Αν αφήσω το παιδί μου στο Σχιστό δε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από το κράτος που το μάζεψαν
τσιγγάνοι να το κάνουν παλιοσίδερα. Έλεος
Ε προφανώς σκυλιά που είναι μαντρωμένα σε χωριά και βλέπουν κόσμο μία στο τόσο θα είναι άγρια.. Τα τσομπανόσκυλα πάντως που έχουν στα χωριά είναι αρκετά επιθετικά και μπορούν αρχικά άνετα να σε ψαρώσουν..
Δεν θελουν τιποτα το ιδιαιτερο τα ροτ μωρε...
Εγω πριν ειχα γερμανικο ποιμενικο για 16 χρονια και με πιο αγρια ενστικτα απο το ροτ.
Σεβασμο θελουν και οχι κακομεταχειριση για μια αρμονικη συμβιωση.
Ε προφανώς σκυλιά που είναι μαντρωμένα σε χωριά και βλέπουν κόσμο μία στο τόσο θα είναι άγρια.. Τα τσομπανόσκυλα πάντως που έχουν στα χωριά είναι αρκετά επιθετικά και μπορούν αρχικά άνετα να σε ψαρώσουν..
δεν είναι ανάγκη τα σκυλιά να είναι εκπαιδευμένα για συναναστροφή με ανθρώπους το έχουν σαν ένστικτο... ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης τους πρέπει να είναι εκπαιδευμένος στο τι σημαίνει συναναστροφή με ανθρώπους και να δινει το παράδειγμα...
ένας τύπος μουρτζούφλης που περπατάει και βρίζει σαν να του φταίνε όλα και όλοι όταν έχει σκύλο μαζί του καλύτερα να είστε μακρυά γιατί ο σκύλος μπορεί να σας επιτεθεί απλά και μόνον γιατί έχει την ίδια διάθεση με το αφεντικό του
αν δείτε έναν χαμογελαστό τύπο που περπατάει και χαιρετάει όλον τον κόσμο, γελάει με τα παιδιά, κάνει κομπλιμέντα στις κοπέλλες να έχει μαζί του έναν σκύλαρο θηρίο και από τις περίφημες "επιθετικές" ράτσες (αρχίδια) πλησιάστε άφοβα... ο σκύλος δνε πρόκειται να σας πειράξει...
ο κωλόγερος αυτός, υποτίθεται για να προφυλάξει την περιουσία του ασέλγησε πάνω στα σκυλιά και τα έκανε άγρια και ακοινώνητα σαν και αυτόν... τα δικά του χούγια πήρανε...
οι σκύλοι-φύλακες είναι κοινωνικότατα ζώα, έχουν επαφή με άλλους ανθρώπους, χαίρονται αυτήν την επαφή σαν όλα τα σκυλιά συντροφιάς (ανεξαρτήτως μεγέθους)... απλά έχουν εκπαιδευτεί να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο και να επεμβαίνουν όταν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κίνδυνος και όχι φανταστικός...
προφανώς ο κωλόγερος κυνηγούσε τα παιδιά της περιοχής είτε γιατί μπαίνανε μέσα στο κτήμα του, είτε γιατί παίζανε μπάλλα απέξω είτε γιατί φωνάζανε το μεσημέρι και δεν μπορούσε να ξεραθεί στον ύπνο... αποτέλεσμα τα σκυλιά του που τα είχε αγριέψει δεν μπορέσαν να ξεχωρίσουν αν υπάρχει κίνδυνος, είδαν μπροστά τους φιγούρες τις οποίες ο σκατόγερος τις θεωρεί εχθρούς και του επιτεθήκανε...
Το γνωριζω φιλε μου γι αυτο εγραψα οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις..Εχει τυχει σε γνωστο μου να παρει τετοιο 'χαλασμενο' σκυλι ρατσας rottweiler και να του κανει ευθανασια στους 9 μηνες διοτι ειχε νευρολογικο θεμα που το εκανε επιθετικο ακομα και με τον εαυτο του..Το σκυλι κουτουλαγε μονο του στους τοιχους του σπιτιου οταν το επιανε.Ο τυπος ηταν υπεθυνος ομως και το 'κοιμησε',δεν το αφησε να αλωνιζει σαν τον χαρο.
Εχεις δικιο..
Αλλα βλεπω να μιλανε ατομα με τετοιο μισος για τα σκυλια λες και φταινε μονο αυτα.Καθε χρονο παγκοσμιος πιο πολλα ατομα πεθαινουν απο τσιμπιμα μελισσας παρα απο σκυλους..Να σκοτωσουμε τις μελισσες λοιπον??
Εγω ειχα χασκι,μαλαμουτ αλασκα και τωρα εχω ακιτα..Αμα ψαξεις για τις ρατσες αυτες ειναι ολες με προβληματα,επιθετικοτητα κτλ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Και τα 3 αρνια ηταν γιατι ετσι τα εμαθα..Αμα εμπαινε κλεφτης μπορει και να παιζαν μαζι του!!!Αλλα αφιερωνα περισσοτερο χρονο σε αυτα παρα στην γκομενα μου..
Γιαπωνεζικο..Πιο μικρο σε μεγεθος αλλα πιο επιθετικο..
Εχεις δικιο..
Αλλα βλεπω να μιλανε ατομα με τετοιο μισος για τα σκυλια λες και φταινε μονο αυτα.Καθε χρονο παγκοσμιος πιο πολλα ατομα πεθαινουν απο τσιμπιμα μελισσας παρα απο σκυλους..Να σκοτωσουμε τις μελισσες λοιπον??
Εγω ειχα χασκι,μαλαμουτ αλασκα και τωρα εχω ακιτα..Αμα ψαξεις για τις ρατσες αυτες ειναι ολες με προβληματα,επιθετικοτητα κτλ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Και τα 3 αρνια ηταν γιατι ετσι τα εμαθα..Αμα εμπαινε κλεφτης μπορει και να παιζαν μαζι του!!!Αλλα αφιερωνα περισσοτερο χρονο σε αυτα παρα στην γκομενα μου..
δεν είναι αρνιά αλλά λύκοι σε ένδυση αρνιού. Δυστυχώς το αίμα παίζει ρόλο.δεν παίρνει ίδια εκπαίδευση το border collie η Ο βελκικος ποιμενικος με το χασκιΕχεις δικιο..
δεν είναι αρνιά αλλά λύκοι σε ένδυση αρνιού. Δυστυχώς το αίμα παίζει ρόλο.δεν παίρνει ίδια εκπαίδευση το border collie η Ο βελκικος ποιμενικος με το χασκι
εσύ ασχολήσου με την Χριστίνα στο Κολωνού 53 δεν είσαι για πολλά πολλά γιατί βραχυκυκλώνεις
και λες χαζομαρούλες
και στον άνθρωπο παιζει και στα σκυλιά...άκιτα ...χασκυ..τσοουτσοου...τα χειρότερα σκυλια...μακρια
εσύ ασχολήσου με την Χριστίνα στο Κολωνού 53 δεν είσαι για πολλά πολλά γιατί βραχυκυκλώνεις
και λες χαζομαρούλες