Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
φτασατε και στις καρακαξες ρε... το μπου ειναι μαγικο
:hi:

μιας και ασχολεισαι με ροτ...εχεις γενικα παντως ξανακουσει, αυτο που γραφτηκε σε καποιο σχολιο, σχετικα με την επιθετικοτητα της συγκεκριμενης ρατσας απεναντι στα μικρα παιδακια?   

Φυσικα και το εχω ακουσει.Το σκυλι αυτο μου το χαρισαν σε ηλικια ενος χρονου φιλικο μου ζευγαρι επιδει θα εκαναν μωρο και φοβοντουσαν αυτες τις φημες.Την ημερα που μου την εφεραν σπιτι το πρωτο που εκανε ηταν να ξαπλωσει στον καναπε παρεα με τους 2 μου γιους ηλικιας 4-5 ετων τοτε και να βλεπουν παρεα Nikelodeon.  :P
Να συμπληρωσω επισης οτι την ταιζω μονο barf τροφη (ωμοφαγια) και η συμπεριφορα του καθε αλλο παρα τρελοσκυλου δεν ειναι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εγω μια φορα πηγα να χαϊδεψω ενα κανις που ειχε ενα γκομενακι στο δρομο και μου αρπαξε το χερι το κακιασμενο  :grin:
Η νύφη μου πάσαρε ενα μικρο πατσαβουροσκυλο στην μάνα μου και οποτε πήγαινα στο πατρικο μου σεληνιαζοταν μονο που με εβλεπε :S
Εννοειται οτι με δαγκωσε πολλές φορες μεχρι που το εχωσα σε μια κούτα και το εστειλα πισω στην νύφη μου :tickedoff:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Ξέρω περιστατικο που golden retriever :o αρπαξε 3χρονο με αποτελεσμα ραμματα στο προσωπο
Μάλιστα η μανα του παιδιού το προετρεψε να το χαιδεψει, αφου ήταν φιλοζωη και γνωστρια :headbang:
Ποτε δεν ξέρεις ποτε θα γινει η μαλακια, καλύτερα να υπαρχει προληψη και ας φαινεται αχρείαστη

+φωνο
Η νύφη μου πάσαρε ενα μικρο πατσαβουροσκυλο στην μάνα μου και οποτε πήγαινα στο πατρικο μου σεληνιαζοταν μονο που με εβλεπε :S
Εννοειται οτι με δαγκωσε πολλές φορες μεχρι που το εχωσα σε μια κούτα και το εστειλα πισω στην νύφη μου :tickedoff:

Αυτα δαγκωνουν απο φοβο  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
η πλακα ειναι οτι στη γειτονια μου, εχουμε κατι κυριουλες 50+ χρονων, οι οποιες βγαζουν τους σκυλαρους των γιων τους βολτα, ή κατι κοριτσακια το πολυ 50-60 κιλα, που στην κυριολεξια σερνονται απ τα σκυλια, μην εχοντας κανεναν ελεγχο πανω τους...

και το θεμα ειναι αν, ου μη γενοιτο, "θολωσει", αγριεψει και ορμησει το σκυλι, σε καναν ανθρωπο ή σε κανα αλλο σκυλι, υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να το συγκρατησουν? ουδεμια....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Πρέπει να ζηλευε το συγκεκριμένο
Οταν επαιζα με την ανιψια μου ερχόταν να με φάει :S

Το κανουν αυτα τα μικρα σκυλια...

Ενα παιχνιδι που κανω με την δικη μου ειναι οτι κανω οτι χτυπαω τα παιδια μου στα ψεμματα και τοτε τρεχει και μου δαγκωνει το χερι απαλα στο καρπο.Το ιδιο κανει και οταν τα παιδια κανουν οτι χτυπουν εμενα..ερχεται και τους πιανει τα χερια με το στομα και γαυγιζει αλλα οχι γαυγισμα επιθετικοτητας η γρυλλισμα,πιο πολυ για να κανει φασαρια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του.

Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

αυτο το αρχιδι ο "εισαγγελεας" θελει μια στο δοξα πατρι

ακου εξ  αμελειας  :jerking: :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
η πλακα ειναι οτι στη γειτονια μου, εχουμε κατι κυριουλες 50+ χρονων, οι οποιες βγαζουν τους σκυλαρους των γιων τους βολτα, ή κατι κοριτσακια το πολυ 50-60 κιλα, που στην κυριολεξια σερνονται απ τα σκυλια, μην εχοντας κανεναν ελεγχο πανω τους...

και το θεμα ειναι αν, ου μη γενοιτο, "θολωσει", αγριεψει και ορμησει το σκυλι, σε καναν ανθρωπο ή σε κανα αλλο σκυλι, υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να το συγκρατησουν? ουδεμια....

Η λύση ειναι απλή
Φίμωτρο και συμβιώνουμε όλοι ειρηνικά :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το κανουν αυτα τα μικρα σκυλια...

Ενα παιχνιδι που κανω με την δικη μου ειναι οτι κανω οτι χτυπαω τα παιδια μου στα ψεμματα και τοτε τρεχει και μου δαγκωνει το χερι απαλα στο καρπο.Το ιδιο κανει και οταν τα παιδια κανουν οτι χτυπουν εμενα..ερχεται και τους πιανει τα χερια με το στομα και γαυγιζει αλλα οχι γαυγισμα επιθετικοτητας η γρυλλισμα,πιο πολυ για να κανει φασαρια.

Εμένα με άρπαζε κανονικά τύπε >:(

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Βάση της λογικής όλων σας όσων δεν έχετε συναναστραφεί με σκυλιά και εννοώ να έχετε ένα δικό σας και όχι να δείτε κανενα στον δρόμο και να πάτε να το χαϊδεύετε σαν μαλακες και να σας επιτεθεί  τότε επρεπε να απαγορεύσουμε τα άλογα,τις αγελάδες,τα κατσίκια (τράγος) και οποιοδήποτε άλλο ζώο ερχετε σε επαφή με τον άνθρωπο και μπορει να σε προκαλέσει ζημιά μιας και τα παραπάνω μπορούν να σε σκοτωσουν πιο εύκολα απο ένα σκύλο..Κανενα σκυλί δεν γεννιέται επιθετικό.Οσοι έχουν σκυλιά το γνωρίζουν αυτό.Επιθετικα τα κάνουν οι κάθε άσχετοι που τα περνουν για μαγκιά κλανια..Οταν βλέπεις μια αγελάδα στο χωράφι δεν πας να την χαϊδέψεις,έτσι λοιπόν οταν βλέπεις ένα σκύλο στο δρόμο και δεν ξέρεις τι και πως να κάθεσαι στα αυγά σου.Τωρα οι εξαιρέσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν όπως υπάρχουν και οι ψυχανώμαλοι άνθρωποι που σκοτώνουν εν ψυχρό στον δρόμο.Τι να κάνουμε να μην κυκλοφορούν και οι άνθρωποι έξω;;;

Μην εισαι τοσο απολυτος σε αυτο.Ειμαι και εγω της γνωμης οτι τα σκυλια παιρνουν απο τον χαρακτηρα του αφεντικου τους.Αν εχεις κομπλεξ θα τα βγαλεις στο σκυλι σου. Υπαρχουν ομως και <χαλασμενα> σκυλια απο γεννα. Φυσικα σε αυτο φταινει και οι εκτροφεις διαφορων ρατσων που κοιτανε την τσεπη τους για το πως να βγαλουν πιο αγρια σκυλια και να χτυπησουν υψηλοτερες τιμες στα κουταβια τους.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
θεάρα το μωρο μου  :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 1511839_714872305191570_769524883_o.jpg
    1511839_714872305191570_769524883_o.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 15

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
σε αγροικια και τα ειχε κλεισμενα σε ημι-υπογειο αποθηκης...

γενικα στα χωρια εχω την εντυπωση οτι τα σκυλια τα εχουν αποκλειστικα για χρηστικους λογους, σε αντιθεση με τις πολεις που υπαρχει και η εννοια της συντροφικοτητας...

γι αυτο και αυτα ειναι πιο αγρια

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
σε αγροικια και τα ειχε κλεισμενα σε ημι-υπογειο αποθηκης...

γενικα στα χωρια εχω την εντυπωση οτι τα σκυλια τα εχουν αποκλειστικα για χρηστικους λογους, σε αντιθεση με τις πολεις που υπαρχει και η εννοια της συντροφικοτητας... <----- κοινωνικοποιηση

γι αυτο και αυτα ειναι πιο αγρια

κοινωνικοποιηση,αυτο μαλλον θες να πεις..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515
Αν έχουν όλοι ένα 38ρι
ή το 12αρι προχειρο ...
ούτε αρκούδα δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

αυτά είναι  :rockon:

αμα οπλοφορουσαν οσοι ηταν κοντα στη φαση θα τα μπουμπουνιζαν τα παλιοσκυλα κα θα σωζονταν το παιδι

λακη η απουσια σου ηταν αισθητη

:orchestra:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
αυτά είναι  :rockon:

αμα οπλοφορουσαν οσοι ηταν κοντα στη φαση θα τα μπουμπουνιζαν τα παλιοσκυλα κα θα σωζονταν το παιδι

λακη η απουσια σου ηταν αισθητη

:orchestra:

:jerking: :jerking: :jerking:

ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς ακούς εδώ μέσα...

σε σκυλιά που δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα σε συναναστροφή με ανθρώπους,

δεν αφήνουμε τα 5χρονα παιδιά μας να βόσκουν δίπλα. Οι μόνοι που φταίνε είναι οι γονείς.

Αν αφήσω το παιδί μου στο Σχιστό δε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από το κράτος που το μάζεψαν

τσιγγάνοι να το κάνουν παλιοσίδερα. Έλεος

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Έχω <γνωρίσει> ότι ράτσα σκυλιού θες. Το πόρισμα είναι ένα.

Η συμπεριφορά ενός σκυλιού είναι δημιούργημα του αφεντικού του. ΝΟΜΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom