Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στο εξωτερικο όταν παει να εξετασει ο αστυνομικος επιτοπίως το συμβαν,πρωτα βγαζει το οπλο και θανατωνει το ζωο{το σκυλο,οχι τον ιδιοκτητη} και μετα εξεταζει τι εγινε.Ειτε πρόκειται για επιθεση σε ανθρωπο από λιονταρι,τιγρη,σκυλο,αρκουδα,γατα.
Που στο εξωτερικο γινεται αυτο;
Αμα ειναι επιθετικος προφανως, στις περισσοτερες περιπτωσεις το μαζευει υπηρεσια ζωων που εχουν και τα πανε για θανατωση.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
σκύλος χωρίς χωρίς λουρί ΔΕΝ επιτρέπεται να κυκλοφορεί... έστω και αν το λουρί είναι αρκετά μακρύ ώστε να έχει ελευθερία κινήσεων πρέπει πάντα να είναι υπό εποπτεία ... και ισχύει τόσο για τα μεγαλόσωμα όσο και για τα μικρόσωμα σκυλιά (τα οποία είναι κακά, ζηλιάρικα και μπορούν να επιτεθούν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο)...

επισης ο σκύλος θα πρέπει να φέρει πάντα όχι φίμωτρο αλλά αυτήν την ειδική ελαστική μπάντα που δεν του επιτρέπει να ανοίξει πλήρως τα σαγόνια του (όχι πρακτικά εμποδίζοντας τα αλλά δίνοντας του να καταλάβει ότι είναι υπό εποπτεία και ότι δεν πρέπει να το κάνει)...

Επίσης στην Αγγλία γέρο
αν βοσκός θεωρήσει ότι απειλούνται τα ζώα του
ή και τα τσοπανόσκυλα από ΑΔΕΣΠΟΤΑ
επιτρέπεται να ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ.
Τελείως κυριλέ, χωρίς καμία συνέπεια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αλλαζει κατι στο γεγονος οτι βαζει σε κινδυνο τον ιδιο, οποιους ειναι μαζι του, και οποιος ατυχος μπορει να περναει απο εκει;

Το να πυροβολήσεις μία καρακάξα πάνω σε δέντρο ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μαλακιζεσαι σημερα. Τι λεω εγω, με τι απαντας εσυ.
Μπουζουκι.

Ρώτησες που πυροβολούν οι μπάτσοι σκύλους.
Πήρες απάντηση , το πρώτο που μου έβγαλε ο γούγκλης.
Η πραγματικότητα είναι αυτή.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το να πυροβολήσεις μία καρακάξα πάνω σε δέντρο ;
Δεν μπορεις να σκοτωσεις καρακαξα;
Εδω κυνηγετικοι συλλογοι βγαινουν ειδικα για κυνηγι καρακαξας. Οχι φυσικα για το κυνηγι η επειδη κανει ωραιο φαγητο, αλλα διοτι ειναι επιβλαβες για τα αλλα πουλια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρώτησες που πυροβολούν οι μπάτσοι σκύλους.
Πήρες απάντηση , το πρώτο που μου έβγαλε ο γούγκλης.
Η πραγματικότητα είναι αυτή.
Και εγινε θεμα διοτι ειναι κοινη πρακτικη;
Στο βιντεο μαλιστα, δεν ειχε καν προηγηθει επιθεση, χεστηκε πανω του ο αλλος και το πυροβολησε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επίσης στην Αγγλία γέρο
αν βοσκός θεωρήσει ότι απειλούνται τα ζώα του
ή και τα τσοπανόσκυλα από ΑΔΕΣΠΟΤΑ
επιτρέπεται να ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ.
Τελείως κυριλέ, χωρίς καμία συνέπεια.

στην Αγγλία παίκτη μου δεν υπάρχουν αδέσποτα...

και τα πρόβατα του ο τσομπάνης δεν τα έχει αμολυτά μέσα σε χωράφια άλλων αλλά μέσα στα δικά του βοσκοτόπια που είναι σχεδόν πάντα περιφραγμένα...

και έχει και τα σκυλιά αμολυτά για να τα κάνουν κουμάντο, να κυνηγάνε τυχόν λύκους και αλεπούδες όπως επίσης και τους τυχόν περαστικούς που μπαίνουν χωρίς άδεια στις ιδιοκτησίες τους...

γκεγκε Τραλαλάκη Α! ??

peak-district-cycling.jpg

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μαλακιζεσαι σημερα. Τι λεω εγω, με τι απαντας εσυ.
Μπουζουκι.

να σφάξεις την καρακάξα με σουγιά επιστρέπετε η έχεις και με αυτό πρόβλημα ?
άσε ρε κλόουν να πούμε  :2on1:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Aπο τις μαλακιες που διάβασε για αυτα που λετε για τα ροτβάιλερ η δικια μου την επεσε για υπνο.... :effemine:
η φωτογραφια του σκυλου σου να κοιμαται, δεν μας λεει κατι...

και αφου εισαι και κατοχος της συγκεκριμενης ρατσας, θα χεις και μια αποψη επι του θεματος, δεν μας τη λες κιολας...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Το να σου δωσουν προστιμο είναι η καλη περιπτωση.

Η κακη είναι να πεσεις στα χερια μου την ωρα που το κανεις

επαυξανω αλλα ειναι μαλακας ο τυπος οποτε ειπα να μην απαντησω σε δικο του σχολιο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μηπως εννοει ο Λακης ενα πουλι μεγαλο σε μεγεθος, που καταστρεφει και αυτο φωλιες κτλ. Εχω κολλησει και δεν θυμαμαι το ονομα.
Αλλα δεν νομιζω να ειναι προστατευομενο.

να σφάξεις την καρακάξα με σουγιά επιστρέπετε η έχεις και με αυτό πρόβλημα ?
άσε ρε κλόουν να πούμε  :2on1:
Αμα τα καταφερεις σου δινω και βραβειο.  :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.359
Πόντοι
12.056
η φωτογραφια του σκυλου σου να κοιμαται, δεν μας λεει κατι...

και αφου εισαι και κατοχος της συγκεκριμενης ρατσας, θα χεις και μια αποψη επι του θεματος, δεν μας τη λες κιολας...

To σκυλι ειναι ηλικιας 5 ετων.Δεν εχει βγαλει θεματα επιθετικοτητας πανω σε παιδια.Τους γαυγιζει οταν παιρνανε εξω απο τον κηπο αλλα μεχρι εκει.Στις βολτες που την βγαζω και σε παρκα δεν εχει δειξει κατι.Εννοειτε οτι σαν σωστος κηδεμονας τετοιου σκυλιου δεν θα παω ποτε να το βαλω σε χωρο που παιζουν και κινουνται πολλα παιδια γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
Ποτε δεν αφηνω το σκυλι απο τα ματια μου σε δημοσιο χωρο και παντα με αλυσιδα καλη και εκπαιδευτικο πνιχτη στην βολτα γιατι ειναι κυριαρχικη και επιθετικη με τα αλλα σκυλια.Με τους αγνωστους ανθρωπους και παιδια ειναι απλα αδιαφορη.  :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
To σκυλι ειναι ηλικιας 5 ετων.Δεν εχει βγαλει θεματα επιθετικοτητας πανω σε παιδια.Τους γαυγιζει οταν παιρνανε εξω απο τον κηπο αλλα μεχρι εκει.Στις βολτες που την βγαζω και σε παρκα δεν εχει δειξει κατι.Εννοειτε οτι σαν σωστος κηδεμονας τετοιου σκυλιου δεν θα παω ποτε να το βαλω σε χωρο που παιζουν και κινουνται πολλα παιδια γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
Ποτε δεν αφηνω το σκυλι απο τα ματια μου σε δημοσιο χωρο και παντα με αλυσιδα καλη και εκπαιδευτικο πνιχτη στην βολτα γιατι ειναι κυριαρχικη και επιθετικη με τα αλλα σκυλια.Με τους αγνωστους ανθρωπους και παιδια ειναι απλα αδιαφορη.  :hi:

Στο αεροδρομιο ειδα αστυνομικους με σκυλια τα οποια ειχαν φιμωτρο
Μιλαμε για τα απολύτως εκπαιδευμενα σκυλια με επισης εκπαιδευμενους συνοδους.
Αλλά το φιμωτρο, φιμωτρο..
Πρεπει ολοι να βαζουν φιμωτρο στους σκύλους γιατι οπως και ο ιδιος παραδεχεσαι, ο διαολος εχει πολλά ποδαρια

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.359
Πόντοι
12.056
Στο αεροδρομιο ειδα αστυνομικους με σκυλια τα οποια ειχαν φιμωτρο
Μιλαμε για τα απολύτως εκπαιδευμενα σκυλια με επισης εκπαιδευμενους συνοδους.
Αλλά το φιμωτρο, φιμωτρο..
Πρεπει ολοι να βαζουν φιμωτρο στους σκύλους γιατι οπως και ο ιδιος παραδεχεσαι, ο διαολος εχει πολλά ποδαρια

Και στο ξαναλεω...δεν ειναι επιθετικο σκυλι οταν το βγαζω εξω.Δεν δινει καν σημασια οσοι ανθρωποι και να περνουν απο διπλα της.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φτασατε και στις καρακαξες ρε... το μπου ειναι μαγικο

:hi:

μιας και ασχολεισαι με ροτ...εχεις γενικα παντως ξανακουσει, αυτο που γραφτηκε σε καποιο σχολιο, σχετικα με την επιθετικοτητα της συγκεκριμενης ρατσας απεναντι στα μικρα παιδακια? 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και στο ξαναλεω...δεν ειναι επιθετικο σκυλι οταν το βγαζω εξω.Δεν δινει καν σημασια οσοι ανθρωποι και να περνουν απο διπλα της.
Ξέρω περιστατικο που golden retriever :o αρπαξε 3χρονο με αποτελεσμα ραμματα στο προσωπο
Μάλιστα η μανα του παιδιού το προετρεψε να το χαιδεψει, αφου ήταν φιλοζωη και γνωστρια :headbang:
Ποτε δεν ξέρεις ποτε θα γινει η μαλακια, καλύτερα να υπαρχει προληψη και ας φαινεται αχρείαστη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω μια φορα πηγα να χαϊδεψω ενα κανις που ειχε ενα γκομενακι στο δρομο και μου αρπαξε το χερι το κακιασμενο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom