You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Είσαι ηλίθιος;Γιατί αν δεν είσαι τον παριστάνεις πολύ καλά!!Τι 17 λες; 8 ηταν.Τα εχει σε φωτογραφια και στο λινκ που παραθέτεις που ακομα και μια μερα μετα το συμβαν κοβουν βολτες ελευθερα στην αυλη.
Εσύ έγραψες για αγέλη 8 σκύλων που επιτέθηκε στο παιδί ενώ ήταν 2 αυτά που έκαναν την επίθεση.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Είσαι ηλίθιος;Γιατί αν δεν είσαι τον παριστάνεις πολύ καλά!!
Εσύ έγραψες για αγέλη 8 σκύλων που επιτέθηκε στο παιδί ενώ ήταν 2 αυτά που έκαναν την επίθεση.
Όλα τα δελτιά ειδήσεων , είπαν ότι ο Ξ.Π.Γ. 72χρονος
είχε συνολικά 8 ροτβάϊλερ στο κτήμα αυτό
και από αυτά όντως 2 κλειδωμένα , απελευθερώθηκαν
και έφαγαν το παιδί.
Προφανώς κάποια , τα είχε πιο "μοβόρα" ο γαμιόπουστας.
Μπορεί να μην τα άφηνε να βλέπουν ποτέ ανθρώπους, να τρώγαν ωμό κρέας ...
ποιός ξέρει τι άλλο.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μια μερα μετα δειχνει τον δημοσιογραφο στο σπιτι να τον χωριζει ενας φρακτης από τοσα σκυλια.Αμα καταλαθος βρεθει μεσα και του ορμηξουν,εσυ θα μετρας ποιο τον δαγκωσε;Ειπαμε,8 σκυλια.Εχεις πρόβλημα κατανοησης;Είσαι ηλίθιος;Γιατί αν δεν είσαι τον παριστάνεις πολύ καλά!!
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Δεν ξέρω αν έχει βρεθεί κανείς νύχτα σε Εκάλη , Διόνυσο σε κάποια στενά ...
που αμολάνε ηλίθιοι όλα τα σκυλιά της γειτονιάς στο δρόμο ...
Και να οπλοφορείς εκεί , έχεις θέμα.
Μιλάμε για αγέλες πάνω από 30 σκυλιά.
Και κανένα δεν είναι ... σέτερ ...
που αμολάνε ηλίθιοι όλα τα σκυλιά της γειτονιάς στο δρόμο ...
Και να οπλοφορείς εκεί , έχεις θέμα.
Μιλάμε για αγέλες πάνω από 30 σκυλιά.
Και κανένα δεν είναι ... σέτερ ...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
,
οποιος επινοησε την ανθρωποκτονια απο αμελεια ηταν ο μαγακυτερος τρομπας του ποινικου δικαιου,πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
απλο παραδειγμα,παιρνω ενα αμαξι και περναω 1κοκκινο σφαιρα και καθαριζω 3πεζους.
ανθρωποκτονια απο αμελεια θα μου ριξουν.παπαρια δλδ.οταν περνας κοκκινο στοπ κλπ εισαι εν δυναμει δολοφονος το ξερεις και το αποδεχεσαι αλλιως σταματας οπως πρεπει...
οποιος εχει παιδι νιωθει τον πονο,ξερεις τι ειναι ναχεις κοπιασει να φερεις μια ζωη στο κοσμο και απο παρομοιες μλκς να το χανεις;;
Και πάλι το τροχαίο είναι πιο ελαφρύ θεωρώ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΜΕΛΕΙΑ.
Και το να έχει κάποιος επιθετικά σκυλιά , πρέπει να είναι εξειδικευμένο αδίκημα.
Σημαίνει ότι είναι διεστραμμένος.
Και πιθανόν γουστάρει να βλέπει το σκυλί του να κάνει κακό.
Έχω δει μαλάκα μουσάτο κλαρινογαμπρό , με ροτβάϊλερ κι αυτός
να κάνει χάζι το σκυλί του που ξέσκιζε ένα ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ.
Ήθελα να κατέβω να τον σκοτώσω τον πούστη , αλλά πηγαίναμε σε ένα κοντινό σπίτι
με το αμάξι της γυναίκας μου και το πάτησε και φύγαμε.
Υπάρχουν πολλοί πανηλίθιοι , που τη βρίσκουν με τα κωλόσκυλά τους.
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
συμφωνω φιλε μου αλλα κανουμε κακουργημα(νομιζω) το βασανισμο ζωων και καλα κανουμε αλλα οταν αυτα βασανιζουν ανθρωπους μεσω ηλιθιων ιδιοκτητων αβαβα...
με τα τροχαια εφερα ενα απλο παραδειγμα,θεσμοθετησε ρε κωλοκρατος οποιος περναει κοκκινο αφαιρεση διπλωματος δια παντως να δεις κουνιεται φυλλο μετα;;εχουμε φτασει σε καποιες διασταυρωσεις να περανε πιο πολλα αμαξια με κοκκινο παρα με πρασινο.και να τα κομμενα ποδια και οι αναπηριες
με τα τροχαια εφερα ενα απλο παραδειγμα,θεσμοθετησε ρε κωλοκρατος οποιος περναει κοκκινο αφαιρεση διπλωματος δια παντως να δεις κουνιεται φυλλο μετα;;εχουμε φτασει σε καποιες διασταυρωσεις να περανε πιο πολλα αμαξια με κοκκινο παρα με πρασινο.και να τα κομμενα ποδια και οι αναπηριες
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ηταν ένα καλοκαιρι πριν χρονια στη Ναξο ο αδερφος μου ,στον Αγιο Προκοπιο νομιζω,και σε ένα δρομακι ηταν ενας σκυλος που ηταν ο φοβος και τρομος.Κανενας δε περναγε από κει,ολοι πηγαιναν γυρω γυρω.Μερικες φορες που προσπαθησε να περασει,κινηθηκε απειλητικα εναντιον του και οπου φυγει φυγει ο αδερφος μου,στο τσακ τη γλιτωσε.Την άλλη μερα αποφασιζει να ξαναπερασει από κει,αλλα αυτή τη φορα ειχε κι ένα ματσουκι στα χερια.Προχωραει ησυχα και ωραια το δρομο του,του επιτίθεται ο σκυλος να τον δαγκωσει.Ε,του σκαει δυο γερες με το ξυλο,και τρεπεται σε ατακτη υποχωρηση.Τις επομενες μερες που τον εβλεπε να περναει από κει,εβαζε την ουρα στα σκελια και ηταν πολύ καλο σκυλακι.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Και πάλι το τροχαίο είναι πιο ελαφρύ θεωρώ.
Και το να έχει κάποιος επιθετικά σκυλιά , πρέπει να είναι εξειδικευμένο αδίκημα.
Έχω δει μαλάκα μουσάτο κλαρινογαμπρό , με ροτβάϊλερ κι αυτός
να κάνει χάζι το σκυλί του που ξέσκιζε ένα ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ.
Ήθελα να κατέβω να τον σκοτώσω τον πούστη , αλλά πηγαίναμε σε ένα κοντινό σπίτι
με το αμάξι της γυναίκας μου και το πάτησε και φύγαμε.
Υπάρχουν πολλοί πανηλίθιοι , που τη βρίσκουν με τα κωλόσκυλά τους.
λακη ακουγεσαι πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος απο πριν !! σου εκανε καλο η απουσια απ το μπου!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.032
- Πόντοι
- 6.256
Για ενα χρονο στο παρελθον ειχα μολοσο, γκρι Δανο αρλεκινο, για ενα χρονο τον αντεξα απο αναγκη, μετα πηρα καναρινι.
Συνεχίζεις να γραφεις μαλακιες.Οσα και να είναι τα σκυλια σε ολη την περιοχή 2 επιτέθηκαν και σκότωσαν το παιδάκι.Δεν του επιτέθηκαν και τα 8.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;Μια μερα μετα δειχνει τον δημοσιογραφο στο σπιτι να τον χωριζει ενας φρακτης από τοσα σκυλια.Αμα καταλαθος βρεθει μεσα και του ορμηξουν,εσυ θα μετρας ποιο τον δαγκωσε;Ειπαμε,8 σκυλια.Εχεις πρόβλημα κατανοησης;
Αν τα έχει τα σκυλιά για προστασία απο κλέφτες;Και πάλι το τροχαίο είναι πιο ελαφρύ θεωρώ.
Δεν πιστευω να μην έχεις πει ποτέ όταν άκουσες για μπούκα σε σπίτι ότι μακάρι να υπήρχαν σκυλιά να ξέσκιζαν τον κλέφτη.
Και όσο για την αμέλεια
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Τα καλύτερα σκυλάκια!
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Και όσο για την αμέλεια
Εδώ είναι ενσυνείδητη ή ενδεχόμενος δόλος.
Εγώ είμαι υπέρ του
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τέτοιες ράτσες σκύλων όπως η συγκεκριμένη, χρειάζεται εκπαίδευση και οπωσδήποτε κοινωνικοποίηση γιατί τα σκυλιά από τη φύση τους είναι απίστευτα δυνατά και αν δεν εκπαιδευτούν σωστά είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Ο ιδιοκτήτης προφανώς είναι προβληματικό άτομο και τα πήρε επειδή είναι σκυλιά δολοφόνοι. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό. Τι φταίνε όμως αυτοί οι γονείς για την ανωμαλία του καθενός? Εγώ αν ήμουν στη θέση των γονιών θα πυροβολούσα και αυτόν και τα σκυλιά του.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εγώ αν ήμουν στη θέση των γονιών θα πυροβολούσα και αυτόν και τα σκυλιά του.
Έτσι . Τον ψυχανώμαλο.
Έχω φρικάρει από τη στιγμή που το άκουσα.
Μικρό παιδάκι να το φάνε τα σκυλιά του ΚΑΡΙΟΛΗ , ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.
Κλαίγαν οι ιατροί στο νοσοκομείο λέγαν οι ειδήσεις ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις