Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Πώς επετραπη στον γραφικο τύπο να φτιαξει το γκραφιτι?

Σταματησε καποιος την κυκλοφορια?

Συνεληφθη στη συνεχεια?

Νομιζω οτι ο δρόμος αυτός είναι που συνέδεε το παλαιό αεροδρόμιο με την Βουλιαγμένης οπότε τώρα πια δεν περνάει σχεδόν κανένα αυτοκίνητο, δεν είναι απίθανο να τον είχαν κλείσει κιόλας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Νομιζω οτι ο δρόμος αυτός είναι που συνέδεε το παλαιό αεροδρόμιο με την Βουλιαγμένης οπότε τώρα πια δεν περνάει σχεδόν κανένα αυτοκίνητο, δεν είναι απίθανο να τον είχαν κλείσει κιόλας.

ναι αλλα συνεχεια περνας αμα θες γιατι κοβεις δρομο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Οταν δεν εχεις μορφωση και υποδομη σαν ανθρωπος, η ξαφνικη επιτυχια σε συντριβει.

Ναι αυτο ειναι αληθεια και απο τι φαίνεται δεν είχε και η οικογένεια του για να τον βοηθήσει που θέλουν σώνει και καλά να αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελιδης αλλά μια απο τις κοπέλες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ετσι τυπε...αυτος ο δρομος εχει μηδεν κινηση...γι αυτό πηγε από εκει ο παντελος μας να ξεφορτωσει τα φλοκια του, αλλα τον προλαβε μπαμπεσικα ο ηλιος φονιάς που άφησε να γίνει το κακό και σκοτώσανε το σταυραετό και τον αυγερινό κάτω στο σταυροδρόμι σκοτώσανε το νιο.....
:orchestra:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201802/pantelis_pantelidis_prwhn_maria_gewrgakaki.jpg[/img[/URL]]

Η γυναίκα - σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, η γυναίκα που έγινε η αιτία να γράψει τα πρώτα του τραγούδια ο Παντελής και να γίνει γνωστός 2 σχεδόν χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα μιλά πρώτη φορά για την σχέση τους και για το πως ήταν ο τραγουδιστής πριν γίνει διάσημος...

Η Μαρία Γεωγρακάκη που όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά πλέον έχει φτιάξει την ζωή της και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Όταν ο Παντελίδης άρχισε να αποκτά όνομα και χρήματα η Μαρία δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και είπε το τέλος.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: "Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής."

Το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στο αυτοκίνητο μπορεί να ήταν η Μαρία Γεωργακάκη αν το προηγούμενο βράδυ είχε δεχτεί την πρόσκλησή του

"Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "Κατέβα να φάμε ψαράκι" Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω "Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: "Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν" και το κλείσαμε."

[url=https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/article/news/508512-apokalypsh-bomba-gia-pantelh-pantelidh-o-megalos-toy-erwtas-h-maria-gewrgakakh-mila-prwth-fora-gia-thn-sxesh-toys-o-pragmatikos-logos-poy-xwrisan-kai-h]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• .pantelidis..jpg
    .pantelidis..jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 33

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Παντελής Παντελίδης: Γιατί ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

PANTELHS.jpg

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, οι εξελίξεις εξακολουθούν να «τρέχουν» τόσο γύρω από το σκέλος που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα όσο στην κλοπή πνευματικού υλικού του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε  την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2016, ο φάκελος ανοίγει ξανά  καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών  Σοφοκλή Λογοθέτη ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτιάσεις της οικογένειας του Παντελίδη.

Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας  χωρίς αυτό να προδικάζει φυσικά αλλαγή του αποτελέσματος , προκειμένου να έχουν εξαντληθεί  όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα  και να υπάρχει στη διάθεση των Αρχών  κάθε στοιχείο που μπορεί ν αποκαλύψει  δίχως αμφιβολία τι συνέβη  το μοιραίο βράδυ.

Στην προσφυγή  που σύμφωνα με την πηγή του Εφετείου , αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες , η πλευρά της οικογένειας  φέρεται να σημειώνει  τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη  της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται  στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την  υπόθεση στο αρχείο.

«Κλοπή» πνευματικού υλικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ζήτημα της υποκλοπής ακυκλοφόρητων τραγουδιών και προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς του Παντελίδη.

Μάλιστα η έρευνα έχει προχωρήσει  καθώς έχει κατατεθεί  πρόταση εισαγγελέα  για την υπόθεση και εκκρεμεί το σχετικό βούλευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία  που θα οδηγήσουν σε περεταίρω  διερεύνηση της υπόθεσης , η οποία έχει ξεκινήσει  να ερευνάται και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  ύστερα από μηνυτήρια αναφορά  που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη μήνυση καταγγελόταν πως άγνωστοι έχουν υποκλέψει ακυκλοφόρητα τραγούδια  αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις, έχουν χακάρει τις σελίδες του τραγουδιστή σε κοινωνικά δίκτυα και τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λογαριασμό στο You Τube από όπου εμφανίζεται ζημιά ύψους 200.000 ευρώ.

www.newsbomb.gr/ellada/news/story/861740/pantelis-pantelidis-giati-anoigei-xana-o-fakelos-tis-ypothesis]Πηγή[/url]

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Δυό χρόνια πέρασαν μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής.

Κρίμα κρίμα κρίμα.............

Συνημμένα

• Pantelis Pantelides.jpg
    Pantelis Pantelides.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα εδώ και δύο χρόνια γράφονται για το θέμα του τραγουδιστή που χάθηκε άδικα και κρίμα.
Την ίδια περίοδο συγκεκριμένα 11-2-2016 σκοτώθηκαν τρία παληκάρια αξιωματικοί Πιλοτοι του πολεμικού Ναυτικού στη Νήσο Κιναρο δυτικά της Λέρου κατά τη διάρκεια άσκησης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αυτά τα παληκάρια άραγε τα θυμάται κανείς....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλημέρα εδώ και δύο χρόνια γράφονται για το θέμα του τραγουδιστή που χάθηκε άδικα και κρίμα.
Την ίδια περίοδο συγκεκριμένα 11-2-2016 σκοτώθηκαν τρία παληκάρια αξιωματικοί Πιλοτοι του πολεμικού Ναυτικού στη Νήσο Κιναρο δυτικά της κατά τη διάρκεια άσκησης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αυτά τα παληκάρια άραγε τα θυμάται κανείς....
Που τραγούδαν;Ηταν με γκόμενες όταν σκοτώθηκαν;Οι δικοί τους πόσα εισπράττουν απο τα δικαιώματα των τραγουδιών τους;

Χεσε ρε φίλε με την κατάντια μας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Αυτος ειναι ο σύγχρονος Ελληνας, ανακήρυξε λαϊκό ήρωα εναν τύπο που ειχε πιει ολο το Βοσπορο και μετα καβάλησε ενα τζιπ για να βγει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και να πάρει παραμαζωμα όποιον εβρισκε μπροστά του...αυτή είναι η κατάντια μας.

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Θέλετε την αντικειμενική αλήθεια για τον Παντελίδη; Θα φάω κράξιμο αλλά στα αρχίδια μου. Ήταν ένας μετρίου ταλέντου overated αλκοολικός τραγουδοποιός που το βεληνεκές του ήταν μόνο η καψούρα, 5-6 συγχορδίες και 4 το πολύ διαφορετικά τέμπο, μελωδίες τόσο εύκολες που τις πιάνει και το νεκρό παιδί της ξαδέρφης μου και ενορχήστρωση πιο εμπορική και από το iPhone X. Η πρώτη σκέψη μου όταν άκουσα για τον θάνατο του; "τουλάχιστον τώρα θα σταματήσει να γράφει τραγούδια". Όσο και να μη σας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι η γη είναι στρογγυλή τόσο αλήθεια είναι και τα παραπάνω. *ΠΡΟΣΟΧΗ* αυτό όσον αφορά το επάγγελμά του ΜΟΝΟ. Ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα που έφυγαν άδικα και λυπάμαι πάρα πολύ την οικογένεια του για τον χαμό. Αλλά προσωπικά στα αρχίδια μου που πέθανε

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Που τραγούδαν;Ηταν με γκόμενες όταν σκοτώθηκαν;Οι δικοί τους πόσα εισπράττουν απο τα δικαιώματα των τραγουδιών τους;

Χεσε ρε φίλε με την κατάντια μας.
Αυτος ειναι ο σύγχρονος Ελληνας, ανακήρυξε λαϊκό ήρωα εναν τύπο που ειχε πιει ολο το Βοσπορο και μετα καβάλησε ενα τζιπ για να βγει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και να πάρει παραμαζωμα όποιον εβρισκε μπροστά του...αυτή είναι η κατάντια μας.
Θέλετε την αντικειμενική αλήθεια για τον Παντελίδη; Θα φάω κράξιμο αλλά στα αρχίδια μου. Ήταν ένας μετρίου ταλέντου overated αλκοολικός τραγουδοποιός που το βεληνεκές του ήταν μόνο η καψούρα, 5-6 συγχορδίες και 4 το πολύ διαφορετικά τέμπο, μελωδίες τόσο εύκολες που τις πιάνει και το νεκρό παιδί της ξαδέρφης μου και ενορχήστρωση πιο εμπορική και από το iPhone X. Η πρώτη σκέψη μου όταν άκουσα για τον θάνατο του; "τουλάχιστον τώρα θα σταματήσει να γράφει τραγούδια". Όσο και να μη σας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι η γη είναι στρογγυλή τόσο αλήθεια είναι και τα παραπάνω. *ΠΡΟΣΟΧΗ* αυτό όσον αφορά το επάγγελμά του ΜΟΝΟ. Ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα που έφυγαν άδικα και λυπάμαι πάρα πολύ την οικογένεια του για τον χαμό. Αλλά προσωπικά στα αρχίδια μου που πέθανε

Προσκυνώ για πάντα. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δε λέω ΟΚ κάποιοι υποστηρίζουν πως μόνος του ξεκίνησε μέσω Youtube και δεν είχε πίσω του ένα Φοίβο ή ένα Ψινάκη να του κλείνουν συμφωνίες. Αλλά έλεος. Όχι άλλη κλάψα και στα τραγούδια και στη ζωή. Ένας μέτριος ήταν που σαν χιλιάδες άλλους πουλούσε κλάψα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

Το κακό είναι οτι το προιόν του κλωνοποιήθηκε. Και συνεχίζουμε και ακούμε κακής ποιότητας μουσική.

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Το κακό είναι οτι το προιόν του κλωνοποιήθηκε. Και συνεχίζουμε και ακούμε κακής ποιότητας μουσική.

"παντελοσ μονο!!!!111"  "καψουρα μου"

Ορίστε λίγες από τις πολλές νεοελληνικές ρήσεις που αυτοί που τις λένε είναι περήφανοι που ακούνε "παντέλο". Η νέα Ελλάδα είναι επιθετικός καρκίνος του μυαλού σε προχωρημένο στάδιο. Δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα. Χαίρομαι που δεν μένω Ελλάδα και ούτε σκοπεύω να γυρίσω ποτέ για πάντα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αυτο τυπε μουνι...
και ευτυχως δεν θερισε αθωο κοσμακι

:2on1:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Η σημερινή κατάντια της χώρας,άριστα και επακριβώς προσδιορίζεται και στη μουσική.
Από τον Καζαντζίδη και τον Μπιθικώτση,την Νίνου, την Αλεξίου και την Πολύ Πάνου καταντησαμε έτσι να έχουμε είδωλα τον Παντελίδη,τον Ρέμο και την Πάολα.
Το παιδί αυτό βέβαια χάθηκε τζάμπα,κρίμα στην οικογένεια του.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
H θεια του Παντελη στεκεται ορθια πανω απο το μνήμα του Παντελου,μολις αντιλαμβανεται οτι τραβουνε οι καμερες(παιρνοντας και το οκ απο τη δημοσιογραφο) γονατιζει και φιλάει την εικονα του για να μας δειξει τον πονο της.  :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    412,2 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    392,9 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 3.jpg
    3.jpg
    375,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 4.jpg
    4.jpg
    384,3 KB · Εμφανίσεις: 68

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
H θεια του Παντελη στεκεται ορθια πανω απο το μνήμα του Παντελου,μολις αντιλαμβανεται οτι τραβουνε οι καμερες(παιρνοντας και το οκ απο τη δημοσιογραφο) γονατιζει και φιλάει την εικονα του για να μας δειξει τον πονο της.  :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Σαπίλα, καλτίλα, βρομιά. Αυτή η εικόνα είναι όλος ο νεοελληνικός πολιτισμός. Τα πάντα για το θεαθήναι και τη δηθενιά. Εγώ τα χώνω ακόμα και στους συγγενείς μου όταν κάνουν παρόμοιες βλακείες πχ στα οικογενειακά τραπέζια. "αχ καλέ γιώτα πόσο χαίρομαι που σε βλέπω έχεις ομορφύνει πολύ!!!" "και εσύ καλέ ρούλα βγάζεις σπίθες" μες στη ξυνίλα εντωμεταξύ και οι δύο. "τι κοροιδεύεστε ρε μεταξύ σας αφού ούτε καν πιστεύεται αυτά που λέτε. Κυράτσες μου θέλετε να σας μιλάνε και στον πληθυντικό"

και αυτός είναι ο λόγος που το μισό μου σόι με μισεί. Καθίστε εκεί να χορτάσετε δηθενιά κυράτσες. Υποβαθμισμένες cougar, τρωγλοδύτες, νυχτοφύλακες μουσείου νεοελληνικής κατινιάς, filthy ελλεηνίδες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
H θεια του Παντελη στεκεται ορθια πανω απο το μνήμα του Παντελου,μολις αντιλαμβανεται οτι τραβουνε οι καμερες(παιρνοντας και το οκ απο τη δημοσιογραφο) γονατιζει και φιλάει την εικονα του για να μας δειξει τον πονο της.  :S :S :S

Αυτή η οικογένεια πρέπει να είναι ελεεινή και τρισάθλια.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201802/d9a5c9_.jpg[/img[/URL]]

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στα social media!

Η ίδια μάλιστα έπεσε πάνω σε ένα μήνυμα στο twitter το οποίο της έκανε εντύπωση και δεν δίστασε να το δημοσιεύσει στο Facebook!

Η Μίνα πόσταρε την εξής ανάρτηση στα social media: «Αύριο υπό άλλες συνθήκες ο Παντελίδης θα μιλούσε σε κάνα Λιάγκα για το χέρι της Παναγίας που τον έβγαλε από τα συντρίμμια και θα αφιέρωνε το νέο του τραγούδι στον άγγελο που χάθηκε τόσο άδικα ...τη Μίνα...Αλλά δυστυχώς τη ζωή δεν τη γράφει ο Παπακαλιάτης!».

Και σχολίασε: «Όπως κοίταζα το twitter εμφανίστηκε αυτό. Τώρα σκέφτομαι ότι στη ζωή όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν νιώθω όμως χαρούμενη... μπορεί να με τρόμαξε το σενάριο που διάβασα ,αλλά δεν με ικανοποίησε το σήμερα.. Είμαι άπληστη Θεέ μου; Ήθελα κι αυτός.......!!!».

[url=https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/article/news/509794-h-anatrixiastikh-anarthsh-ths-arnaoyth-gia-ta-2-xronia-apo-ton-xamo-toy-pantelidh-laquo-xathhke-apo-thn-zwh-h-mina-raquo]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• .mina.jpg
    .mina.jpg
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 78

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom