Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Παραδοξως το πενθος για τον Παντελιδη εχει λαβει διαστασεις κοινωνικου φαινομενου.
Σημερα στο μεγκα θα συζητησουν λεει τις αιτιες για την εκρηξη τοσο μεγαλου πενθους.

Τελικα δεν ηταν απλώς ενας ακομη θανατος επωνυμου.
Καλώς, κακώς, ετσι ειναι.
Και οι αιτιες ειναι συζητησιμες. Αλλά υπαρχουν.

Στηρίζεις κούλη έτσι!? ... πες την αλήθεια ...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
σιγα ρε τυπε μην μεταναστευσουν για αυτα που ειπαν για τον παντελιδη.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μεχρι την δευτερα θα εχει ηδη ξεχαστει οτι πεθανε ο παντελιδης, λες να τελειωσει η καριερα της σκορδα γιαυτο????

εχεις περασει απο το σημειο που εγινε να δεις τι γινεται ?

μονιμως κλεισμενη ειναι η βουλιαγμενης εκει.

ο παντελιδης ειχε τεραστια απηχηση και το γεγονος οτι εφαγε τρελο κραξιμο απο την συγκεκριμενη 2 μερες πριν πεθανει θα ειναι καταστροφικο για την καριερα τους σαν εκπομπη.

θα το δεις και μονος σου τους επομενους μηνες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Παραδοξως το πενθος για τον Παντελιδη εχει λαβει διαστασεις κοινωνικου φαινομενου.
Σημερα στο μεγκα θα συζητησουν λεει τις αιτιες για την εκρηξη τοσο μεγαλου πενθους.

Τελικα δεν ηταν απλώς ενας ακομη θανατος επωνυμου.
Καλώς, κακώς, ετσι ειναι.
Και οι αιτιες ειναι συζητησιμες. Αλλά υπαρχουν.
ποιο κοινωνικο φαινομενο ρε συ??υπαρχει ζωη και εκτος ιντερνετ και τβ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εχεις περασει απο το σημειο που εγινε να δεις τι γινεται ?

μονιμως κλεισμενη ειναι η βουλιαγμενης εκει.

ο παντελιδης ειχε τεραστια απηχηση και το γεγονος οτι εφαγε τρελο κραξιμο απο την συγκεκριμενη 2 μερες πριν πεθανει θα ειναι καταστροφικο για την καριερα τους σαν εκπομπη.

θα το δεις και μονος σου τους επομενους μηνες.
ο λαος ψοφαει για υποκρισια και πανυγηρι....απο βδομαδα ολοι αυτοι θα πανε στην παολα για να βρουν το καινουριο ειδωλο τους και θα συνεχιστει η ζωη.... να σου θυμισω τι λεγανε οτι θα παθουν αυτοι που τραμπουκιζαν τον γιακουμακη στα γιαννενα???απο βδομαδα θα χουμε κανα νεο θεμα να ασχοληθουμε και απο δω παν κι αλλοι..καλο κουραγιο στην οικογενεια του παντελιδη, αλλα μεχρι εκει..σιγα μην πεσει και η κυβερνηση με τον θανατο του...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
αυτο το ποστ ειναι ευθεια βολη κατα των μελων του σαιτ τυπε. θες να σηκωσεις θυελλα εναντιον σου σαν τη φαιη?
σταρχιδια μου..θα μπω με τον κλωνο μου και ολα μια χαρα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ο λαος ψοφαει για υποκρισια και πανυγηρι....απο βδομαδα ολοι αυτοι θα πανε στην παολα για να βρουν το καινουριο ειδωλο τους και θα συνεχιστει η ζωη.... να σου θυμισω τι λεγανε οτι θα παθουν αυτοι που τραμπουκιζαν τον γιακουμακη στα γιαννενα???απο βδομαδα θα χουμε κανα νεο θεμα να ασχοληθουμε και απο δω παν κι αλλοι..καλο κουραγιο στην οικογενεια του παντελιδη, αλλα μεχρι εκει..σιγα μην πεσει και η κυβερνηση με τον θανατο του...

οκ απλα διαφωνουμε. εχω την αισθηση οτι ο συγκεκριμενος θανατος ητανε διαφορετικος απο τους αλλους.
γνωμη μου. μενει να φανει στο μελλον

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οκ απλα διαφωνουμε. εχω την αισθηση οτι ο συγκεκριμενος θανατος ητανε διαφορετικος απο τους αλλους.
γνωμη μου. μενει να φανει στο μελλον

Πιστεύεις οτι παίζει ενδεχόμενο νεκροφάνειας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πες τα γαμω το κουτοχορτο :headbang:
Ειπα εγω οτι ειναι ορθό?
Ειπα οτι ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Για ποιο κουτοχορτο μιλας?
Δηλαδη ΔΕΝ βλεπετε οτι ο συγκεκριμενος θάνατος πειραξε παραπανω τον πολυ κοσμο απο εναν οποιονδηποτε αλλο θανατο επωνυμου?
Δεν ζειτε στον κοσμο?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

ο γιακουμακης δεν αφησε τιποτα πισω του μαν.

την στιγμη που θα παει ο νεοελληνας να ξεχασει τον παντελιδη θα πεταγεται στο γκαζι αυτο

και οι μνημες θα ανασταινονται.

δεν υπαρχει πλεον σωτηρια για σκορδα-λιαγκα. ειναι τελιωμενοι για εμενα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ο γιακουμακης δεν αφησε τιποτα πισω του μαν.

την στιγμη που θα παει ο νεοελληνας να ξεχασει τον παντελιδη θα πεταγεται στο γκαζι αυτο

και οι μνημες θα ανασταινονται.

δεν υπαρχει πλεον σωτηρια για σκορδα-λιαγκα. ειναι τελιωμενοι για εμενα.
οκ γνωμη σου ειναι και την σεβομαι...
παντως τι ακριβως σε πειραξε στην φαιη: ότι τον κατηγορουσε ή οτι μετα τον θανατο του τα γυρισε?????αν ειναι το δευτερο, οκ και εγω συμφωνω,αν ειναι ομως το πρωτο, σιγα το πραγμα ρε μεγαλε...δηλαδη δεν μπορει να υπαρχει αρνητικη γνωμη για τον παντελιδη??ποιος ηταν,ο γκαντι???

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ειπα εγω οτι ειναι ορθό?
Ειπα οτι ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Για ποιο κουτοχορτο μιλας?
Δηλαδη ΔΕΝ βλεπετε οτι ο συγκεκριμενος θάνατος πειραξε παραπανω τον πολυ κοσμο απο εναν οποιονδηποτε αλλο θανατο επωνυμου?
Δεν ζειτε στον κοσμο?

Παίζει και ενδεχόμενο δολιοφθορας άλλωστε ...

URL]]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για οσους μιλανε για μια απλη απωλεια και αντιδρουν στον ορο φαινομενο,πως εξηγουν εκτος τη προφανη αγαπη του κοσμου οτι ο Παντελιδης οταν πηγαινε σε νυκτερινα κεντρα ως θαμωνας ,αμεσως εσπευδαν οι τραγουδιστες του σχηματος και του ζητουσαν να τραγουδησει λιγο μαζι τους;Πλουταρχος,Ρεμος,Ηλιαδη,Μαζωνακης,Στανιση,Πανταζης,Βισση,Βανδη,Καρρας.Και η λιστα ειναι ατελειωτη.Ηξεραν τι απειχηση ειχε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οκ γνωμη σου ειναι και την σεβομαι...
παντως τι ακριβως σε πειραξε στην φαιη: ότι τον κατηγορουσε ή οτι μετα τον θανατο του τα γυρισε?????αν ειναι το δευτερο, οκ και εγω συμφωνω,αν ειναι ομως το πρωτο, σιγα το πραγμα ρε μεγαλε...δηλαδη δεν μπορει να υπαρχει αρνητικη γνωμη για τον παντελιδη??ποιος ηταν,ο γκαντι???
Τύπε, συγκεντρωσου.
Εμεις λεμε οτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Εσυ λες οτι ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Πιθανον να ειναι οντως βλακεια που συμβαινει, αλλά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Οντως η Σκορδα και ο Λιαγκας ειναι τελειωμενοι.
Δεν λεμε οτι ΣΩΣΤΑ ειναι τελειωμενοι.
Λεμε οτι ΕΙΝΑΙ.
Και ο Τσιπρας ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ να ειναι πρωθυπουργος αλλά ειναι.
Πιο κατανοητο τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom