alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κατα τα αλλα "ποια ειναι αυτη" ε?ποια ειναι αυτη τυπε; Αυτηνης που της βάζει χέρι στο μουνι σε μια φωτο στα βράχια;
Κατα τα αλλα "ποια ειναι αυτη" ε?ποια ειναι αυτη τυπε; Αυτηνης που της βάζει χέρι στο μουνι σε μια φωτο στα βράχια;
μα το χριστο τυχαία το είπαΚατα τα αλλα "ποια ειναι αυτη" ε?
τυπε αμφισβητεις την πνευματικοτητα της δημητρας; :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=236990.0;attach=646814;image[/img[/URL]]
[/quote]
:erection: :erection: :erection: :erection:
πιο χοντρή κι απο την γκομενα που ειχε γαμησει ο παπαζολης και την ειχε βάλει εδω
και οτι μας παρακολουθούν πολλά μελοι μέλι κωνοφόρων ανθεωνΤωρα θα μπει ο πουσι βαγκον και θα πει οτι μας παρακολουθει πολυς κοσμος και ριχνουμε το επιπεδο.
Σωστο κι αυτο.Μακάρι να μην αποδειχθεί ότι ήταν τελικά δολιοφθορά στο αυτοκίνητο,
γιατί η οργή θα ξεχειλίσει στον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος το ζει πολύ πιο έντονα αυτό το τραγικό γεγονός, από ότι αν συνέβαινε 10 χρόνια νωρίτερα ή δεν είχαμε κρίση.
Η κρίση μας έκανε πιο ευαίσθητους σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, και ο άνθρωπος αυτός εμφανίστηκε μέσα στην κρίση, δίνοντας μια ακτίδα φωτός...
Κρίμα ρε πούστη μου.
Σε ποιους εδωσε αυτην την ακτιδα φωτος; Τι ακριβως ειδαν;Μακάρι να μην αποδειχθεί ότι ήταν τελικά δολιοφθορά στο αυτοκίνητο,
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος το ζει πολύ πιο έντονα αυτό το τραγικό γεγονός, από ότι αν συνέβαινε 10 χρόνια νωρίτερα ή δεν είχαμε κρίση.
Η κρίση μας έκανε πιο ευαίσθητους σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, και ο άνθρωπος αυτός εμφανίστηκε μέσα στην κρίση, δίνοντας μια ακτίδα φωτός...
Κρίμα ρε πούστη μου.
Περίμενε, όπου να ναι θα εχουμε πλατεία,οδό και άγαλμα Π. Παντελιδη. Μη σου πω και εθνικη εορτή. Είπαμε, ενταξει, οκ, αλλα αυτος ο λαος ειναι το κατι αλλο.
Σε ποιους εδωσε αυτην την ακτιδα φωτος; Τι ακριβως ειδαν;
Πως κατι νεο "γεννιεται" και πλεον δεν πεθαινουν ολα;
Τι να πω.
Και αυτη η οργη παντα να κατευθυνεται σε λαθος πραγματα.
τυπε υποψιαζεσαι την μοσαντ, οπως εγω?Μακάρι να μην αποδειχθεί ότι ήταν τελικά δολιοφθορά στο αυτοκίνητο,
Κρίμα ρε πούστη μου.
τυπε υποψιαζεσαι την μοσαντ, οπως εγω?
Μακάρι να μην αποδειχθεί ότι ήταν τελικά δολιοφθορά στο αυτοκίνητο,
Κρίμα ρε πούστη μου.
Σαν τους μαλακες που ελεγαν οτι το ελικοπτερο το εριξαν οι τουρκοι....Μαλακας ελληνας,μια ζωη θεωριας συνωμοσιας.