Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
60 σελιδες θεμα  :jerking:

βεβαια στις 15 ο Αλεκος  ψηνει την αλλη την σαπια που μινι κουπερ ουτε σε ματσμποξ δεν εχει..

ο αβραμης δεν εχει διπλωμα που να ξερει ρε. γιαυτο εδινε ραντεβου στον σφερδεκλο στο μετρο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
απο νομικης μεριας μπορει να στεκει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να ειναι συναμα και ηθικο...
στη ζωη δεν ειναι μοναχα πως να εκμεταλλευτουμε την καθε προκυπτουσα κατασταση για να βγαλουμε χρηματα...
υπαρχουν και καποιες αξιες που ισως για καποιος σαν του λογου σου υφιστανται μονο στη σφαιρα της φαντασιας...
ειναι σαν να μου λες οτι θα παω να τα πιω με το φιλο μου, θα τρακαρουμε ενω αυτος οδηγα, και θα ζηταω μετα κι αποζημιωση ενω θα χει πεθανει...
ρε δε παμε καλα  :orchestra:

ευτυχως δεν εχω γνωρισει ποτε απο κοντα ατομο με τετοιες αποψεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
απο νομικης μεριας μπορει να στεκει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να ειναι συναμα και ηθικο...
στη ζωη δεν ειναι μοναχα πως να εκμεταλλευτουμε την καθε προκυπτουσα κατασταση για να βγαλουμε χρηματα...
υπαρχουν και καποιες αξιες που ισως για καποιος σαν του λογου σου υφισταναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας...
ειναι σαν να μου λες οτι θα παω να τα πιω με το φιλο μου, θα τρακαρουμε ενω αυτος οδηγα, και θα ζηταω μετα κι αποζημιωση ενω θα χει πεθανει...

Ακριβώς.  :hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπαρχουν και καποιες αξιες που ισως για καποιος σαν του λογου σου υφισταναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας...

ενω ειναι ηθικο που βγαζεις ηδη πορισμα σαν εμπειρογνωμονας τι και πως εγινε στο τροχαιο και ποιος αξιζει αποζημιωση αλλα ο νομος ειναι ανηθικος που κρινει για ολα με αποδειξεις. μαλιστα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ενω ειναι ηθικο που βγαζεις ηδη πορισμα σαν εμπειρογνωμονας τι και πως εγινε στο τροχαιο και ποιος αξιζει αποζημιωση αλλα ο νομος ειναι ανηθικος που κρινει για ολα με αποδειξεις. μαλιστα.
αυτα που λες, περι πορισματων και τα υπολοιπα, ανηκουν στη σφαιρα της νομικης....αν δεν καταλαβες κι απο πριν, δεν μπαινω, ουτε προκειται μπω σε αυτο το κομματι καν....το γιατι θα το καταλαβεις απο τα παρακατω
η ηθικη ειναι κατι που την οριζεις εσυ... δεν ειμαι της λογικης "οτι ειναι νομιμο πρεπει να ειναι και ηθικο"...
αν θες να στο πω κανω πιο λιανο, αν ημουν στη θεση των κοπελιων, θα σεβομουν τη μνημη του νεκρου και δεν θα εκανα τιποτα...

εαν ησουν εσυ ας πηγαινες να διεκδικουσες...
αυτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτα που λες, περι πορισματων και τα υπολοιπα, ανηκουν στη σφαιρα της νομικης....αν δεν καταλαβες κι απο πριν, δεν μπαινω, ουτε προκειται μπω σε αυτο το κομματι καν....το γιατι θα το καταλαβεις απο τα παρακατω
η ηθικη ειναι κατι που την οριζεις εσυ... δεν ειμαι της λογικης "οτι ειναι νομιμο πρεπει να ειναι και ηθικο"...
αν θες να στο πω κανω πιο λιανο, αν ημουν στη θεση των κοπελιων, θα σεβομουν τη μνημη του νεκρου και δεν θα εκανα τιποτα...

εαν ησουν εσυ ας πηγαινες να διεκδικουσες...
αυτα

οι ασφαλιστικες πληρωνονται για αυτον τον λογο. που ειναι το ανηθικο να αποζημιωνουν?
οι κοπελες εχουν χασει την υγεια τους και τις δουλειες τους για απροσδιοριστο διαστημα ακομα επειδη ηταν συνεπιβατες. που ειναι το ανηθικο?
την επομενη φορα που θα τρακαρεις εσυ να πεις στην ασφαλιστικη σου οτι τα κερνας λογω ηθους.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
καλα ρε μαλακες τι εγινε.
Η μια απο τις δυο κοπελες ειχε 5,000 followers την πεμπτη το πρωι και σημερα ειδα 11,650+ followers .
Ελεοςςςςςςςςςςςς μαλακες !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οι ασφαλιστικες πληρωνονται για αυτον τον λογο. που ειναι το ανηθικο να αποζημιωνουν?
οι κοπελες εχουν χασει την υγεια τους και τις δουλειες τους για απροσδιοριστο διαστημα ακομα επειδη ηταν συνεπιβατες. που ειναι το ανηθικο?
την επομενη φορα που θα τρακαρεις εσυ να πεις στην ασφαλιστικη σου οτι τα κερνας λογω ηθους.
ρε μαν δεν λεω οτι ειναι ανηθικες οι ασφαλιστικες.....αυτος ειναι ο λογος υπαρξης τους αλλωστε (αυτα που γραφεις)....δεν αμφισβητειται αυτο....

οι δικες μου αρχες δεν προκρινουν να προβω σε μια τετοια ενεργεια, να απαιτησω δηλαδη φραγκα απο καποιον που μεχρι πριν απο λιγο τα πιναμε, τον γαμουσα, γελαγαμε, μιλαγαμε και στο τελος ειχαμε αυτη την ασχημη καταληξη (που κανεις μας δεν την ηθελε)....
μη τα συγχεεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom