Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
ρε αλλαξε η ωρα σημερα δεν το πηρετε χαμπαρι ??
Μέγας είσαι Ιησού και θαυμαστά τα έργα σου!
ΟΚ, μπορείς και Βλέπεις στο μέλλον.ρε αλλαξε η ωρα σημερα δεν το πηρετε χαμπαρι ??
δε νομίζω
κινητό και υπολογιστής που αλλάζουν αυτόματα λένε 11
κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας πει
δε νομίζω
κινητό και υπολογιστής που αλλάζουν αυτόματα λένε 11
κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας πει
Θα ρωτήσουμε τον Στίβεν Χογκινς να μας λύσει το μυστήριο..
Ακόμη και το 10χρονο ανηψάκι μου ξέρει πως η ώρα αλλάζει κάθε τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη και του Μάρτη αντίστοιχα..
Το thread μυρίζει χθεσινή νύχτα αλκοολική.
μεγάλε, εγώ δε ξέρω ούτε πότε έχω γενέθλια
θα ξέρω τι μέρα είναι?
Σωστά,εσύ κατέχεις σημαντικότερες πληροφορίες, όπως ποιος χώρισε με ποια μοντέλα και άλλες πίπες που διαβάζεις/σχολιάζεις στο site του γουμενίδη..
Λες να είναι συγγενείς;τελικα μαθαμε αν η αρναουτη εχει καμια σχεση με τον αρναουτογλου και αν μεσω αυτου γνωρισε τον παντελιδη ?
Ακομα ασχολουμαστε με το τσουλιδιο??Άρχισε τα ξεγυμνώματα το Αρναουτάκι - εις μνήμη του Παντέλου βέβαια και ενώ ονειρεύεται την αποζημίωση
Μίνα Αρναούτη: Πόζαρει sexy όσο ποτέ!
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε, οκτώ μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Η Μίνα Αρναούτη, μετά τον Γολγοθά που πέρασε με τα απανωτά χειρουργεία και την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο, προσπαθεί να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς.
Οι αναρτήσεις της στα social media προκαλούν πολυποίκιλα σχόλια. Έχοντας δεχτεί έντονη κριτική, μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η 30χρονη κάνει συχνά αναφορές στο τροχαίο. Ωστόσο, χθες, η φωτογραφία που ανέβασε ήταν σε άλλο κλίμα…
Με ένα στενό ροζ φόρεμα, η Μίνα ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, πιο sexy από ποτέ!