Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δε νομίζω
κινητό και υπολογιστής που αλλάζουν αυτόματα λένε 11
κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας πει

Θα ρωτήσουμε τον Στίβεν Χογκινς να μας λύσει το μυστήριο.. :rolleyes:

Ακόμη και το 10χρονο ανηψάκι μου ξέρει πως η ώρα αλλάζει κάθε τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη και του Μάρτη αντίστοιχα..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.321
Πόντοι
14.615
Το thread μυρίζει χθεσινή νύχτα αλκοολική.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Θα ρωτήσουμε τον Στίβεν Χογκινς να μας λύσει το μυστήριο.. :rolleyes:

Ακόμη και το 10χρονο ανηψάκι μου ξέρει πως η ώρα αλλάζει κάθε τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη και του Μάρτη αντίστοιχα..

μεγάλε, εγώ δε ξέρω ούτε πότε έχω γενέθλια
θα ξέρω τι μέρα είναι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
μεγάλε, εγώ δε ξέρω ούτε πότε έχω γενέθλια
θα ξέρω τι μέρα είναι?

Σωστά,εσύ κατέχεις σημαντικότερες πληροφορίες, όπως ποιος χώρισε με ποια μοντέλα και άλλες πίπες που διαβάζεις/σχολιάζεις στο site του γουμενίδη..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καμμιά γυμνή φωτογραφία δεν θα βγάλει το Αρναουτάκι μας;  :erection:

Μίνα Αρναούτη: Η νέα φωτογραφία στο Instagram και οι τελευταίες αναρτήσεις της

Τη ζωή της προσπαθεί να συνεχίσει μετά το Γολγοθά που πέρασε η Μίνα Αρναούτη.

Η 30χρονη που βρέθηκε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τους μήνες που έμεινε στην εντατική και τις σοβαρές επεμβάσεις επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της.
Ωστόσο, οι αναρτήσεις και οι αναφορές στο τροχαίο δεν σταματούν.

Έχοντας δεχτεί πολλά σχόλια μετά το θάνατο του Παντέλου, η Μίνα πριν λίγες μέρες ξέσπασε με κείμενό της στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

“Εάν ήθελα να σας παρουσιάσω την πραγματική κατάστασή μου και εικόνα μου, θα ανέβαζα το αναπηρικό καροτσάκι, τη βοήθεια από άλλους, τα σημάδια, θα ήμουν άβαφη και απεριποίητη. Εγώ, όμως, κάνω τα ανάποδα, γιατί θέλω να ξεπεράσω την εικόνα μου στο νοσοκομείο και να μοιάσω στον άνθρωπο που ήμουν πριν το ατύχημα”.

Και η αλήθεια είναι πως αυτό προσπαθεί να κάνει.
Χθες λοιπόν, ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της στο Instagram, χαμογελαστή και ήρεμη, με τους φίλους της να τις γράφουν τα θετικά τους σχόλια...
Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που της “επιτίθενται” μέσα από τα social media, αλλά εκείνη προσπαθεί να τα αγνοεί.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
τελικα μαθαμε αν η αρναουτη εχει καμια σχεση με τον αρναουτογλου και αν μεσω αυτου γνωρισε τον παντελιδη ?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Άρχισε τα ξεγυμνώματα το Αρναουτάκι - εις μνήμη του Παντέλου βέβαια και ενώ ονειρεύεται την αποζημίωση

Μίνα Αρναούτη: Πόζαρει sexy όσο ποτέ!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε, οκτώ μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Η Μίνα Αρναούτη, μετά τον Γολγοθά που πέρασε με τα απανωτά χειρουργεία και την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο, προσπαθεί να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς.

Οι αναρτήσεις της στα social media προκαλούν πολυποίκιλα σχόλια. Έχοντας δεχτεί έντονη κριτική, μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η 30χρονη κάνει συχνά αναφορές στο τροχαίο. Ωστόσο, χθες, η φωτογραφία που ανέβασε ήταν σε άλλο κλίμα…

Με ένα στενό ροζ φόρεμα, η Μίνα ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, πιο sexy από ποτέ!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Άρχισε τα ξεγυμνώματα το Αρναουτάκι - εις μνήμη του Παντέλου βέβαια και ενώ ονειρεύεται την αποζημίωση

Μίνα Αρναούτη: Πόζαρει sexy όσο ποτέ!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε, οκτώ μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Η Μίνα Αρναούτη, μετά τον Γολγοθά που πέρασε με τα απανωτά χειρουργεία και την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο, προσπαθεί να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς.

Οι αναρτήσεις της στα social media προκαλούν πολυποίκιλα σχόλια. Έχοντας δεχτεί έντονη κριτική, μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η 30χρονη κάνει συχνά αναφορές στο τροχαίο. Ωστόσο, χθες, η φωτογραφία που ανέβασε ήταν σε άλλο κλίμα…

Με ένα στενό ροζ φόρεμα, η Μίνα ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, πιο sexy από ποτέ!

Ακομα ασχολουμαστε με το τσουλιδιο??

Τσουλιδιο ητανε και τσουλιδιο θα παραμεινει...

:rolleyes: :rolleyes:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δηλαδή στο τέλος θα μας πει ότι είναι τόσο μεγαλόψυχη που συγχωρεί τον Παντέλο!

Mίνα Αρναούτη στον Παντελή Παντελίδη: Εσένα δε σου θύμωσα ποτέ

Με μια νέα ανάρτησή της, στα social media με την οποία της αρέσει να επικοινωνεί, η Μίνα Αρναούτη για πρώτη φορά αναφέρεται στον Παντελή Παντελίδη, ακριβώς 8 μήνες μετά το τραγικό τροχαίο.

Η Μίνα που ακόμα συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της εκείνη τη μοιραία νύχτα που σκοτώθηκε ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα προσωπικά της social media γράφοντας:

"Να ξέρεις μόνο πως όλοι μου φταίνε... εσένα όμως δεν σου θύμωσα"...

Η φράση της αυτή δείχνει την αγάπη της και τη στεναχώρια της για τον θάνατο του Παντελή αλλά και κάτι άλλο..
Λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι οδηγούσε εκείνος τη βραδιά του τροχαίου...

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλο αυτό τον καιρό η Μίνα εκτός από το πρόβλημα της υγείας της, είχε να αντιμετωπίσει και την οργή του κόσμου που την εξέφραζαν με βρισιές μέσω facebook και instagram αν και η ίδια δεν ευθύνεται σε τίποτα για το τροχαίο...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΡΕ
δεν εχετε τιποτα σοβαροτερο στην ζωη σας

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έχουμε:Ποιος παρακολουθεί την Κυρία Αθηνά;;; :police:

Αθηνά Παντελίδη.»Με παρακολουθούν και το ξέρω. Και ξέρω και ποιοί είναι και γιατί»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε χθές μιλώντας στο blog μας η Αθηνά Παντελίδη.
Η τραγική μάνα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, είναι αποφασισμένη μέχρι να φύγει απο αυτη τη ζωή-όπως η ίδια λέει- να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του γιού της και ν΄αποκαλύψει όλους όσοι ενεπλάκησαν εκείνο το βράδυ στην ιστορία.

Ξέρει πολύ καλά πώς θα δικαιωθεί και γι΄αυτό τον λόγο έχει μπεί σε μια διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα βοηθήσουν τις αρχές να κατανοήσουν τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε το δυστύχημα και να αποδώσουν περαιτερω τις ευθύνες στους πραγματικούς υπαιτίους.

«Περιμένω να κλείσει ο φάκελος της τροχαίας με όλα τα στοιχεία.
Η διαφορά είναι πως εμείς μαζί με τον δικηγόρο μας κ. Χαράλαμπο Λυκούδη, προσκομίζουμε στοιχεία και όχι μόνο λόγια.
Όσο για αυτούς που παρακολουθούν τις κινήσεις μου καθημερινά, τόσο στο σπίτι αλλά και στο μαγαζί, έχω να τους πώς ότι δεν καταλαβαίνω εγώ απο αυτά και πως σε λίγο καιρό θα τα πούμε όλα».

Όταν δε την ρωτάμε ποιοί είναι αυτοί που την παρακολουθούν και πως το διαπίστωσε αποκρίνεται: «Δεν είναι δυνατόν να ξέρω μόνο εγώ και τα παιδιά μου, το πρόγραμμα μου για παράδειγμα την Τρίτη και ξαφνικά να μαθαίνω απο μια συγκεκριμένη ομαδούλα της νύχτας, τα όσα έκανα την ημέρα εκείνη.
Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αλλιώς. Τώρα γιατί με παρακολουθούν;
Προφανώς επειδή κάτι φοβούνται. Αλλά εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω.
Ας δικαιωθεί το παιδί μου και ας φύγω κι εγώ».

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Ποιος την παρακολουθεί. Tα A.T.I.A,το Sasquatch?  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom