noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Κοίτα,αν περάσουν ακόμη 2-3 χρόνια,γίνεις δε γίνεις δεν θα μας πολυνοιάζει..
Οι περισσότεροι εδώ μέσα το αρνάκι μας το προτιμάμε γάλακτος...
Η φράση ''ποσο πάει'' ειναι στο στομα μαςμπαίνω στο σαιτ πουτανιάριδων...αρα είμαι πουτάνα?
τρελή λογική
και περίεργο επίσης που δε προωθώ τις υπηρεσίες μου
χάλια επιχειρηματίας είμαι
Η φράση ''ποσο πάει'' ειναι στο στομα μας
Τι να τα κανουμε τα φιλακιαε οκ αν σας δίνει ικανοποίση να τις βγάζετε όλες πουτάνες δε θα σας το χαλάσω το χατίρι
πείτε ο,τι θέλετε
εγώ τη βαρέθηκα την ίδια καραμέλα στα τόσα χρόνια που μπαίνω εδώ
κι ούτε έχω να αποδείξω τίποτα
φιλάκια :-* :-* :-*
κρίμα
και σας ήθελα κολασμένα
Μύστη μου το μολδαβακι ειναι για καθημερινη χρησηΕσύ με το Μολδαβάκι παραλίγο να με κάνεις να κάνω μονοήμερο ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα
Εσύ με το Μολδαβάκι παραλίγο να με κάνεις να κάνω μονοήμερο ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα
Εμείς πάλι όχι,έχουμε άπειρες επιλογές για γαμήσι
Μύστη μου το μολδαβακι ειναι για καθημερινη χρηση
Οταν ερθεις επιβαλλονται 6-7 μανικια σε μια βδομαδα
μα γιατί με πληγώνεις τόσο?
ο μονος λογος που θα ηθελα να μου στηθεις για τα χρηματα ειναι για να κανουμε σεξ και μετα να παω να παιξω PRO στο πλεϊστεϊσο, μετα το γαμησι οι γυναικες εισαστε αχρηστες οπως το χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο.
δυστυχως δε μπορειτε να κρατησετε ενα αντρα διπλα σας.
Εσύ με το Μολδαβάκι παραλίγο να με κάνεις να κάνω μονοήμερο ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα
Εμείς πάλι όχι,έχουμε άπειρες επιλογές για γαμήσι
πάρε δρόμο και πήγαινε στο δικό σου θρεντεπίσης , αν τις πληρώνεις φυσικά και έχεις επιλογές
αν δε τις πλήρωνες, ποιά θα το 'κανε το ψυχικό?
όπως είπε και ο Κλεγκέιν στον Τύριον (που γαμάει πουτάνες) στο GOT "it's not hunting when you pay for it" ;)
εγω παντως σε γαμαω και τζαμπα αν θελεις..δεν ειναι θεμα χρηματων
H μεγάλη χρησιμοτητα των πουτανακιων ειναι ναεπίσης , αν τις πληρώνεις φυσικά και έχεις επιλογές
όπως είπε και ο Κλεγκέιν στον Τύριον (που γαμάει πουτάνες) στο GOT "it's not hunting when you pay for it" ;)
επίσης , αν τις πληρώνεις φυσικά και έχεις επιλογές
επίσης , αν τις πληρώνεις φυσικά και έχεις επιλογές
ολες το ιδιο σκεπτικο εχετε πια ?? να σας κυνηγανε οι αντρες για να εχετε να διαλεξετε ποιος θα σας γαμησει ?
τι κολλημα εχετε με το κυνηγητο και τον αντρα κυνηγο ?
αυτη τη καριολα τελικα την συναρμολογησαν?Το βρωμόμουνο τη Μίνα που άρχισε τα σνεκδοτάκια θα τη σχολιάσεις Μαριάννα ή και εδώ θα μας κάνεις την Εσκιμώα;
Μίνα Αρναούτη: Η προκλητική ανάρτηση στα sosial media.
Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε η 31χρονη
Επτά και πλέον μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η 31χρονη Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία, προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας της.
Η Μίνα Αρναούτη ανεβάζει selfies της στα social media, ενώ πρόσφατα πόσταρε μία φωτογραφία της από την πρώτη της νυχτερινή έξοδο μετά το τροχαίο.
Ωστόσο, μία ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media. Όπως είναι γνωστό, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Η αιματολογική εξέταση.έδειξε, ότι ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το πρωινό της 18ής Φεβρουαρίου.
Η Μίνα Αρναούτη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook:
«Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά ,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα... Τι είναι ο Κωστίκας;;;». «Τραγουδιστής», απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος.
Την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη κοινοποίησαν κάποιοι χρήστες στο Facebook. Ένας μάλιστα
την κοινοποίησε σε σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Παντελή Παντελίδη. Πολλοί χρήστες εξύβρισαν την 31χρονη και την κατηγόρησαν ότι προσβάλλει τη μνήμη του τραγουδιστή.