Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.661
Πόντοι
41.129
Νομίζω οι κάτοικοι της περιοχής που έμενε, ζήτησαν να πάρει ένας δρόμος το όνομα του
Ο δήμαρχος αρνήθηκε και έγιναν έξαλλοι

εμενα χτες σαββατοβραδο με σταματησαν για αλκοτεστ και μου λεει η μπατσινα ελα να σου κανω ενα τεστ παντελιδη !

παρακαλω ??? της λεω χωρις να εχω καταλαβει τι εννοει !! η μπατσινοκορασιδα μου ειπε οτι το αλκοτεστ θα λεγεται

πλεον τεστ παντελιδη μιας ο χοντρος βαρδος εσπασε τα κοντερια και καθε οριο ποσοστου αλκοολ στο αιμα του και ετσι

η νεα μοναδα μετρησης εγινε και προς τιμη του !!!  :hi: :hi: :kneel: :kneel:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
εμενα χτες σαββατοβραδο με σταματησαν για αλκοτεστ και μου λεει η μπατσινα ελα να σου κανω ενα τεστ παντελιδη !

παρακαλω ??? της λεω χωρις να εχω καταλαβει τι εννοει !! η μπατσινοκορασιδα μου ειπε οτι το αλκοτεστ θα λεγεται

πλεον τεστ παντελιδη μιας ο χοντρος βαρδος εσπασε τα κοντερια και καθε οριο ποσοστου αλκοολ στο αιμα του και ετσι

η νεα μοναδα μετρησης εγινε και προς τιμη του !!!   :hi: :hi: :kneel: :kneel:

:rockon:  :headbang2:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

η νεα μοναδα μετρησης εγινε και προς τιμη του !!!   :hi: :hi: :kneel: :kneel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Η ουδέτερη τοποθέτησή σου επί του θέματος δείχνει ότι αρχίζεις πλέον να αντιλαμβάνεσαι ποια και που βρίσκεται η αλήθεια στην υπόθεση.

καθόλου ουδέτερη!
εννοείται πως πρέπει να ονομαστούν δρόμοι, πλατείες,πόλεις και νησιά απ'το όνομά του!
ο άνθρωπος που μας έδωσε το "όσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις", πρόσφερε τεράστιο πολιτιστικό έργο και πρέπει να τον τιμήσουμε!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
καθόλου ουδέτερη!
εννοείται πως πρέπει να ονομαστούν δρόμοι, πλατείες,πόλεις και νησιά απ'το όνομά του!
ο άνθρωπος που μας έδωσε το "όσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις", πρόσφερε τεράστιο πολιτιστικό έργο και πρέπει να τον τιμήσουμε!
Συμφωνώ!
:rockon:

Beirut

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
0
μας τα πριξαν με αυτον ρε μαγκες.. ημαρτον να πουμε.... αν μπειτε στο astynomia.gr στα στατιστικα στοιχεια στα τροχαία σκοτώνονται μονο ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 20 ατομα τον μηνα περιπου...ελεος.. κολησαμε στον παντ. ελεος...

Πέστα ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε :helpplea:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
καθόλου ουδέτερη!

να συμπληρώσουμε το μεγάλο σουξέ για τη σκάρτη γκόμενα από τα κατεχόμενα

Να ζήσουν οι σκυλάδες και τα σκυλάδικα...

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
  http://[URL unfurl="true"]www.kastra.eu/pics/palamidi1.jpg[/img[/URL]]

Το Παντελιδι (πρωην Παλαμηδι) είναι φρούριο στο Ναύπλιο το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς, ύστερα από την κατάληψη του λόφου στον οποίο βρίσκεται, μετά από σφοδρή μάχη με τους Οθωμανούς κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο. Ο λόφος πάνω στο οποίο βρίσκεται έχει ύψος 216 μέτρα και η ανάβαση στο Παλαμήδι γίνεται είτε μέσω αμαξωτής οδού είτε μέσω μιας σκάλας με πολλά σκαλοπάτια (αναφέρονται ως 999 σκαλοπάτια). Το 1715, κατά την διάρκεια του τελευταίου Βενετοτουρκικού Πολέμου οι Οθωμανοί το κυρίευσαν αφού ανατίναξαν τμήμα του.

Κατά την διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 οι Τούρκοι οχυρώθηκαν στο Παλαμήδι αλλά στις 30 Νοεμβρίου 1822 οι Έλληνες το κατέλαβαν έπειτα από μάχη στην οποία συμμετείχαν ο Στάικος Σταϊκόπουλος ο Μοσχονησιώτης και 300 άνδρες.

Μετά την Επανάσταση, το Παλαμήδι χρησίμευσε σαν φυλακή, στην οποία το 1833 φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και αποφυλακίστηκε 11 μήνες μετά , έπειτα από χάρη του βασιλιά Όθωνα.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 μετονομάστηκε σε Παντελίδι προς τιμή του εθνικου ήρωα των μπουζουκιών Παντελή Παντελίδη που έπεσε ηρωικά στη μάχη της ασφάλτου μετά από σφοδρή μάχη με 2 μπουκάλια ουίσκι .

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
  http://[URL unfurl="true"]www.kastra.eu/pics/palamidi1.jpg[/img[/URL]]

Το Παντελιδι (πρωην Παλαμηδι) είναι φρούριο στο Ναύπλιο το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς, ύστερα από την κατάληψη του λόφου στον οποίο βρίσκεται, μετά από σφοδρή μάχη με τους Οθωμανούς κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο. Ο λόφος πάνω στο οποίο βρίσκεται έχει ύψος 216 μέτρα και η ανάβαση στο Παλαμήδι γίνεται είτε μέσω αμαξωτής οδού είτε μέσω μιας σκάλας με πολλά σκαλοπάτια (αναφέρονται ως 999 σκαλοπάτια).

Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 μετονομάστηκε σε Παντελίδι προς τιμή του εθνικου ήρωα των μπουζουκιών Παντελή Παντελίδη που έπεσε ηρωικά στη μάχη της ασφάλτου μετά από σφοδρή μάχη με 2 μπουκάλια ουίσκι .

[/quote]

Πολύ καλό το αφιέρωμά σου φίλε μου στα νέα ιστορικά Παντελιδηκά μνημεία της πατρίδας μας. :hi:

Απλά να συμπληρώσω μόνο πως η ανάβαση στο Παντελίδι γίνεται πλέον με αυτοκίνητα τύπου τζιπ Μερσεντες ίδια με το αμάξι του Παντέλου της καρδιάς μας.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τον έφαγες Φροσωβρωμόμουνο αλλά έρχεται η Θεία Δίκη.

Γιατί δεν πήρε ταξί εκείνη την νύχτα ο Παντελής Παντελίδης;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον Παντελή Παντελίδη.

Στην κυριολεξία, βόμβα μεγατόνων έρχεται στο προσκήνιο αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν πήρε ταξί την μοιραία βραδιά του δυστυχήματός του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με την παρέα του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου, αναφέρουν ότι έγινε κι άλλη συζήτηση, πέρα από τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο Παντελίδης κι ότι υπήρξε παράλληλα διάλογος της Φρόσως Κυριακού με τα γκαρσόνια που υπήρχαν στον χώρο όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής με την παρέα του λίγο πριν την τελευταία βόλτα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τον «Ελεύθερο Τύπο», στην κουβέντα που έλαβε χώρα, η 21χρονη Φρόσω φέρεται να δέχεται την εξής ερώτηση από έναν:

«Είναι καλό να καλέσουμε ένα ταξί για τον Παντελή.Δεν τον αφήνετε εδώ, να τον στείλουμε σπίτι του με έναν δικό μας ταξιτζή;»

Για να πάρει αμέσως ευθύς απάντηση από την Φρόσω:
«Μαζί μας ήρθε ο Παντελής και μαζί μας θα φύγει λοιπόν…».

Η απόφασή της τελικά, δυστυχώς αποδείχθηκε μοιραία…

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.666
Πόντοι
6.056
Για να πάρει αμέσως ευθύς απάντηση από την Φρόσω:
«Μαζί μας ήρθε ο Παντελής και μαζί μας θα φύγει λοιπόν…».

Η απόφασή της τελικά, δυστυχώς αποδείχθηκε μοιραία…
εφυγε μονος του τελικα... :priest:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.661
Πόντοι
41.129
η φροσω προσφατα κυκλοφορουσε στη γλυφαδα με σημαδια πνιγμου στο λαιμο της, όχι δεν της επεσαν να την βιασουν από κωλο όπως θα της αξιζε

όπως δηλωσε σε στενη της φιλη της αρεσει να την πνιγει ο γαμιας πανω στο γαμησι, θα γαμιεμαι ασύστολα και θα τρωω ξυλο στο γαμησι εκμυστηρευτηκε

στην φιλη της θελωντας να συμπαρασταθεί ετσι στον πονο της οικογενειας του παντελο μας.

Συνημμένα

• froso-1.jpg
    froso-1.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Για τα ψέμματα που είπατε για τον Παντέλο θα φάτε καλά βρωμόμουνα.

Άσχημα ΝΕΑ για Μίνα και Φρόσω:  :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Το μοιραίο «ΛΑΘΟΣ» που έκαναν στις καταθέσεις τους

Η Αρναούτη δίνει την πρώτη κατάθεση της για το Τροχαίο στις 20 Απριλίου.

Και έξι μέρες μετά η Φρόσω Κυριάκου δίνει συμπληρωματική κατάθεση.
Δεν ξέρω αν ο χρονικός προσδιορισμός «δείχνει» κάτι.
Το σίγουρο είναι πως οι δυο καταθέσεις μοιάζουν πολύ.

Μόνο που από αυτές και παρά τις ομοιότητες βγαίνει σήμερα ένα λαβράκι που εικάζω ότι αν η υπόθεση τραβήξει θα αποτελέσει ένα από τα βασικά ερωτήματα της οικογένειας Παντελίδη. Ένα ερώτημα ανάμεσα σε τόσα άλλα.

Στην κατάθεση της η Μίνα λέει:

«Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στην θέση του συνοδηγού η Κυριάκου Ευφροσύνη ενώ στη θέση του οδηγού ήταν ο Παντελής Παντελίδης».
Άρα μας λέει η Μίνα ότι καθόταν πίσω από την θέση του συνοδηγού.
Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά της καθόταν πίσω από την Φρόσω και όχι πίσω από τον οδηγό.
Και τραυματίστηκε πολύ.
Πάρα πολύ.

Κι εγώ έρχομαι να ρωτήσω.
Πώς είναι δυνατόν να τραυματίστηκε τόσο πολύ η Μίνα από την δυο μπάρες που πέρασαν από την θέση του συνοδηγού κυρίως και να μην τραυματίστηκε η συνοδηγός αλλά ο Παντελής που σύμφωνα με τις δυο καταθέσεις ήταν ο οδηγός;

Σε σχετική ερώτηση των αρχών στην Φρόσω εκείνη απαντά:
«Εγώ όπως είχα καταθέσει κάθισα στην θέση του συνοδηγού και η Αρναούτη στο πίσω κάθισμα. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ».

Κι εγώ έρχομαι να ρωτήσω.
Αν όντως ο Παντελής οδηγούσε και ανέπτυξε ταχύτητακαι αν όντως η Μίνα φοβήθηκε όπως είπε στην κατάθεση της φόρεσε την ζώνη της και φώναξε στον Παντελή, η Φρόσω δεν γύρισε να δει την φίλη της ή που καθόταν αυτή;

Σε λίγες μερες θα σας έχω περισσότερα…

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ιησού,δώσε το μικρόφωνο να τραγουδήσει ο Παντέλος ΜΑΣ σήμερα που κλείνουν επτά μήνες απλό τότε που τον πήρες δίπλα Σου

Σήμερα συμπληρώνονται επτά μήνες από το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Μια είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές τον κρατούν με κάθε τρόπο ζωντανό και δεν τον ξεχνούν ποτέ.
Από νωρίς σήμερα το πρωί, πολλοί θαυμαστές του τον μνημονεύουν, μεταξύ των οποίων και ένας ο οποίος ανέβασε μία πραγματικά συγκινητική φωτογραφία.

Σε αυτήν απεικονίζεται ο Χριστός να κρατάει το πορτρέτο του τραγουδιστή ο οποίος κρατάει το μικρόφωνο και γεμίζει τη γειτονιά των Αγγέλων με τις μουσικές και τη φωνή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom