alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κάτσε ρε τύπε, κουβέντα κανουμε.Αυτοι ας κανουν οτι θελουν, εμεις γιατι ασχολουμαστε.
Να ασχοληθουμε ας πουμε παλι με τα βυζια της Αλι?
Κάτσε ρε τύπε, κουβέντα κανουμε.Αυτοι ας κανουν οτι θελουν, εμεις γιατι ασχολουμαστε.
Πως ειναι λιγο παρωδια το θεμα για να μιλας λιγο σοβαρα.Με την λογική που ασχολούμαστε με τόσα και τόσα άκυρα να περνά η ώρα.Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
Ζούμε σε εναν κοσμο, όπου οι περισσοτεροι ανθρωποι κάνουν μέτριες επιλογές ή σκεφτονται μέτρια, εξαιτιας αρνητικού ψυχικού προγραμματισμού από τις οικογένειές τους, ελλιπούς παιδείας και εκπαίδευσης και προκαταλήψεων.
Εν προκειμένω, εαν καποιος πιστεψει οτι εμεινε ενα χαρτακι εκει, στηριγμενο με πετρούλα, μέχρι να το βρει ο αδελφός του μακαρίτη, ειναι οντως θλιβερό. Θέλω να πιστευω πάντως οτι ελαχιστοι θα το πιστευαν.
Εγω είμαι επιφυλακτική ακόμα για το ποιός είναι αθώος .Οχι απο αυτο το χαρτάκι που άφησαν στον τάφο του χθες φυσικά..Προφανώς ο πονος ειναι μεγαλος.
Αλλά εδω δεν εχουμε να κανουμε με εκφραση πόνου, αλλά πλέον εγειρονται υπονοιες σχεδιασμού για αποφυγη οικονομικών συνεπειών.
Και αυτο ειναι μεν κατανοητό, πλην όμως όχι σεβαστό εφόσον προϋποθέτει την συκοφαντηση αθώων.
Παγκοσμια ειναι αυτα. Οτι βλακεια μας ερχεται εδω, καρκινος, εμβολια, κτλ πρωτα εχουν κανει τον κυκλο τους στις αλλες χωρες.Έχεις σκεφτεί ποτέ να κεφαλαιοποιήσεις τη βλακεία που επικρατεί,δίχως φυσικά να υπόσχεσαι θεραπεία καρκίνου με φραπελιά,κ.λ.π.;
Είχα διαβάσει ότι ένα αστρολόγος,αυτός με τα ξανθά βαμμένα μαλλιά δε θυμάμαι όνομα,είχε επί δραχμής,ηδη 500εκ δραχμές από τις τηλεφωνικές χρεώσεις στα κανάλια που έβγαινε.
Κάποτε ήταν το νερό του Καματερού,η αγία αθανασία του Αιγάλεω,αργότερα η φραπελιά,τα 600 δισ του αρτέμη σώρα,ο τσε γκεβάρα τσίπρας..
Άλεξ,σίγουρα ξέρεις όλα τα προαναφερθέντα.
Βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι από την εποχή του θαυματουργού νερού,μέχρι αυτήν του θαυματουργού τσίπρα;
Καμία ελπίδα..
Παγκοσμια ειναι αυτα. Οτι βλακεια μας ερχεται εδω, καρκινος, εμβολια, κτλ πρωτα εχουν κανει τον κυκλο τους στις αλλες χωρες.
Είχα διαβάσει ότι ένα αστρολόγος,αυτός με τα ξανθά βαμμένα μαλλιά δε θυμάμαι όνομα,είχε επί δραχμής,ηδη 500εκ δραχμές από τις τηλεφωνικές χρεώσεις στα κανάλια που έβγαινε.
Αρνητες εμβολιων, θρησκευτικες αιρεσεις, πολλες μαλισταν εκαναν και ομαδικες αυτοκτονιες, ιλλουμινατοι, εξωγηινοι, ψευδοφαρμακα για τον καρκινο, ομοιοπαθητικη.
Οτι θες σου βρισκω.
Αρνητες εμβολιων.
o xortareas eixe ferrari 360 k thn stoykare sthn ethniki
τυπε παει και εσενα το μυαλο σου στην μοσαντ, όπως και το δικο μου?Γιατι βόλεψε πολλους αυτο το σενάριο!δλδ να οδηγούσε ο Παντελίδης.
τυπε παει και εσενα το μυαλο σου στην μοσαντ, όπως και το δικο μου?
ο,τι και να λεμε, παει το παιδι μας τυπε..το φαγανε... :'(τυοε σε λιγο θα μας πουνε οτι ο παντελος ηταν και μυστικος πρακτορας :S :S :S
ο,τι και να λεμε, παει το παιδι μας τυπε..το φαγανε... :'(