Νέα

σκέφτεστε την ζωη σας σε πολλα χρονια??θα γαμάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διονλυσης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???

Γιατι ρε τυπε το χεις σιγουρο
οτι θα ζησεις ως τα 55?  :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
αν από τώρα τύπε σκέφτεσε τέτοια πράγματα, όχι μόνο δε θα γαμάς, αλλά σε βλέπω με τπτ καταθλιπτικά χάπια.
Ζήσε τη ζωή σου, κάνε σωστή ζωή μακριά από κάθε είδους κατάχρηση και όλα θα έρθουν μόνα τους

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
παρτο αποφαση οτι γαμησεις γαμισες οσο εισε μικρος μην περιμενεις σε αυτη την ηλικια να κανεις πολλα πραγματα
διοτι δεν θα μπορεις οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχολογικα

OP
OP
Δ

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν από τώρα τύπε σκέφτεσε τέτοια πράγματα, όχι μόνο δε θα γαμάς, αλλά σε βλέπω με τπτ καταθλιπτικά χάπια.
Ζήσε τη ζωή σου, κάνε σωστή ζωή μακριά από κάθε είδους κατάχρηση και όλα θα έρθουν μόνα τους
εχω τρελαθει ...η καλυτερη ηλικια ειναι στα 18-30 μετα απο αυτα τα χρονια θεωρουμε γερος...

OP
OP
Δ

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παρτο αποφαση οτι γαμησεις γαμισες οσο εισε μικρος μην περιμενεις σε αυτη την ηλικια να κανεις πολλα πραγματα
διοτι δεν θα μπορεις οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχολογικα
ειμαι 18 δηλαδη ειμαι γέρος?δε γαμαω αλλο??παει πεθανε το πουλι μου?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
εχω τρελαθει ...η καλυτερη ηλικια ειναι στα 18-30 μετα απο αυτα τα χρονια θεωρουμε γερος...
τύπε η ηλικία δεν είναι αυτό που λεέι η ταυτότητα, αλλά αυτό που λέει η καρδιά σου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

τι να πουμε κι εμεις ρε τυπε που μας μενουν μονο 4 χρονια μεχρι τα γηρατεια  :S

ειμαι 18 δηλαδη ειμαι γέρος?δε γαμαω αλλο??παει πεθανε το πουλι μου?

:priest:

OP
OP
Δ

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τύπε η ηλικία δεν είναι αυτό που λεέι η ταυτότητα, αλλά αυτό που λέει η καρδιά σου.
ρε παιδια με κανετε και νιωθω καλυτερα σας ευχαριστω πολυ εδω και μια βδομαδα μου εχει μπει στο μιαλο και το σκεφτομαι καθε λιγο και λιγακι,...καθημερινως..

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36

Εσυ με τετοιο αγχος που εχεις θα γερασεις πριν την ωρα σου...χαλαρωσε λιγο  :dancing:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
ρε παιδια με κανετε και νιωθω καλυτερα σας ευχαριστω πολυ εδω και μια βδομαδα μου εχει μπει στο μιαλο και το σκεφτομαι καθε λιγο και λιγακι,...καθημερινως..
τύπε μη μασάς, η ζωή είναι όλη μπροστά σου, πιάστηνε και στίψτινε και μην ακούς κανένα μαλάκα...  :rockon:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Όσο υπάρχουν τάνες και βιάγκρα θα γαμάς (και θα πας) σαν το σκυλί και στα γεράματα τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom