επισης και μια αλλη απορια ..οταν παω γερος θα λεω πιτσιρικας εβαζα σκουλαρικια και ειχα μαλλι μοικανα ...και θα ειναι καπως..και οτι ακουγα ραπ ενω πιο παλια δεν τα ξερανε η παλιες γηρατιες..
Δημιούργησε νέο νήμα γι'αυτές τις απορίες.....
επισης και μια αλλη απορια ..οταν παω γερος θα λεω πιτσιρικας εβαζα σκουλαρικια και ειχα μαλλι μοικανα ...και θα ειναι καπως..και οτι ακουγα ραπ ενω πιο παλια δεν τα ξερανε η παλιες γηρατιες..
εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???
αχαχαχαχαχα ..:/ τι ειναι η ζωη φιλε μ:/ μετα απο τον θανατο τι θα γινει?
Θα γαμάω όσο μου σηκώνεται (είτε αυτοβούλως, είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας).
Μετά θα γλύφω και θα δαχτυλιάζω!![]()
http://[URL unfurl="true"]www.nyworms.com/images/mealwormsbigpic.JPG[/img[/URL]]
[/quote] χαχαχαχαχ εισαι τρελος φιλε πολυ κιολας...
χαχαχαχαχ εισαι τρελος φιλε πολυ κιολας...
Απευθύνσου στο μελος tramountana...εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???
για να γινει αυτο πρεπει να εχουμε λεφτα
και για να εχουμε λεφτα, πρεπει να εχουμε εσοδα..
αρα, μην προτρεχετε
Θα γαμαμε και θα δερνουμε οπως παντα.... Αρκει να μη μας προλαβει ο χαρος...
εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???
θα αντεξεις κ 2 γυρους.2 χρόνια δεν έκανα αθλητική ζωή και τώρα αν μου φέρεις την πιο καυλιάρα γκόμενα δεν θα αντέξω 2 γύρους...
εισαι ωραιος!!Φίλε...άκου να δεις...κάποτε άντεχα όλο το βράδυ...αλλά αθλούμουνα καθημερινά...
Τώρα δεν μπορώ ούτε τις σκάλες να ανέβω...πιάνεται ο τετρακέφαλος...
Μαλακία τραβάω και πιάνεται το χέρι μου...
Αυτά κάνει η καθηστική ζωή...
Πρέπει να ξαναβρώ τη φόρμα μου...γιατί χύπησα 2 γκομενάκια και αν τους πω δεν αντέχω θα κλαίνει από τα γέλια...