Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 3.715
Θα γαμαμε και θα δερνουμε οπως παντα.... Αρκει να μη μας προλαβει ο χαρος...
θα φάει κι αυτός λοούούούούούτσοοοοοοοοο!
Θα γαμαμε και θα δερνουμε οπως παντα.... Αρκει να μη μας προλαβει ο χαρος...
Σωστος!!! ;)non stop !
καλά θέλει κι ερώτημα;
τί είμαστε Αρσακειάδες ή κολλεγιόπαιδα που κοιμούνται σε διαφορετικά κρεββάτια με τις γυναίκες τους;
Θα γαμάμε όσο μας κάνει κούκου στο κεφάλι
κι αν δεν κάνει στο κάτω κεφάλι...υπάρχει κι η χημεία που φτιάχνει τέρατα.
Ξες, όταν κάποια πράγματα στη ζωή σου πάνε λίγο στραβά, αμελείς την προσωπική σου ζωή και έχει το αποτέλεσμα που προανέφερα...εισαι ωραιος!!
ξαναρχισε λοιπον γυμναστικη.ειτε σε γυμναστηριο ειτε σε κανενα γηπεδο κοντα στο σπιτι.αυριο κιολας.
τη δικια μας ζωη εμεις τη καθοριζουμε.αρα κ το χρονο μας που κ πως θα τον διαθεσουμε..
μετα απο ενα μηνα θα αισθανεσαι πολυ καλυτερα κ πολυ δυνατος.
μπραβο κ για τα γκομενακια.
εισαι ωραιος!!
ξαναρχισε λοιπον γυμναστικη.ειτε σε γυμναστηριο ειτε σε κανενα γηπεδο κοντα στο σπιτι.αυριο κιολας.
τη δικια μας ζωη εμεις τη καθοριζουμε.αρα κ το χρονο μας που κ πως θα τον διαθεσουμε..
μετα απο ενα μηνα θα αισθανεσαι πολυ καλυτερα κ πολυ δυνατος.
μπραβο κ για τα γκομενακια.
Όχι τύπε δε θα γαμάς. Θα πιρφορίζεις.εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?
εδω δεν γαμαμε τωρα ρε πουστη που ειμαστε νεοι, σταρχιδια μου τι θα κανω τοτε
εδω δεν γαμαμε τωρα ρε πουστη που ειμαστε νεοι, σταρχιδια μου τι θα κανω τοτε
γιατι να μην γαμας στα 55 ρε τυπε?εμενα μου εχει γινει ψυχολογικο θελω να παω σε ψυχολογο ειμαι 18 θα γαμαω στα 55?η θα με γερος?και γιατι να πεθενουν οι ανθρωποι???
και πιο νωρις θα ελεγα,γυρω στα 30απο ποια ηλικια αρχιζει η γερατια?απο τα 45?
και πιο νωρις θα ελεγα,γυρω στα 30
Σιγα μην ξεκιναει απο τα 20...
Από την στιγμή της σύλληψης τα κύτταρα γερνάνε. Με κάθε διαίρεση των κυττάρων το βιολογικό ρολόι μετράει αντίστροφα : . Ηθικό δίδαγμα: Μια ζωή γερνάμε !Σιγα μην ξεκιναει απο τα 20...
Σωστα. Μεχρι τα 30 ανεβαινεις και μετα αρχιζει η φθορα.και πιο νωρις θα ελεγα,γυρω στα 30
Σωστα. Μεχρι τα 30 ανεβαινεις και μετα αρχιζει η φθορα.
μπραβο ρε φιλετου σώματος...
του μυαλού όμως...