duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ποσο εισαι δηλαδη?
τυπε διακρινω αρχες Αλτσχαιμερ :S
εχω τρελαθει ...η καλυτερη ηλικια ειναι στα 18-30 μετα απο αυτα τα χρονια θεωρουμε γερος...
ποσο εισαι δηλαδη?
εχω τρελαθει ...η καλυτερη ηλικια ειναι στα 18-30 μετα απο αυτα τα χρονια θεωρουμε γερος...
κατά τα δικά σου μαθηματικά είμαι 39...ποσο εισαι δηλαδη?
θα με κανετε να σας αγαπησω ρε τρελακιδες σας ευχριστω ολους μου ανεβασατε την διαθεση και θα σκεφτομε λιγοτερο εως και καθολου!!!κατά τα δικά σου μαθηματικά είμαι 39...
χαχαχα δηλαδη?κατά τα δικά σου μαθηματικά είμαι 39...
Γιατι ρε τυπε το χεις σιγουρο
οτι θα ζησεις ως τα 55?
39 ακριβώς δηλαδήχαχαχα δηλαδη?
νεος εισαι ακομα για γαμησια ...εδω γαμανε γεροι βλεπω σε τσοντες αλλα αμα γερασω θα μας συχενονται οι γκομενες ...39 ακριβώς δηλαδή
αμα εχεις λεφτα μη φοβασαι δεν θα σε συχαινοντε,φανερα τουλαχιστοννεος εισαι ακομα για γαμησια ...εδω γαμανε γεροι βλεπω σε τσοντες αλλα αμα γερασω θα μας συχενονται οι γκομενες ...
ΝΕΟΣ είμαι γενικώς τύπε, όχι μόνο για τα γαμήσιανεος εισαι ακομα για γαμησια ...εδω γαμανε γεροι βλεπω σε τσοντες αλλα αμα γερασω θα μας συχενονται οι γκομενες ...
αχαχαχαχαχα ..:/ τι ειναι η ζωη φιλε μ:/ μετα απο τον θανατο τι θα γινει?αμα εχεις λεφτα μη φοβασαι δεν θα σε συχαινοντε,φανερα τουλαχιστον
η γηρατεια δηλαδη η τριτη ηλικια απο ποια χρονια αρχιζει??αχαχαχαχαχα ..:/ τι ειναι η ζωη φιλε μ:/ μετα απο τον θανατο τι θα γινει?
[move] [/move]Θα γαμάω όσο μου σηκώνεται (είτε αυτοβούλως, είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας).
Μετά θα γλύφω και θα δαχτυλιάζω!
Θα γαμάω όσο μου σηκώνεται (είτε αυτοβούλως, είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας).
ναι ομως δεν θα χυνεις..Θα γαμάω όσο μου σηκώνεται (είτε αυτοβούλως, είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας).
ναι ομως δεν θα χυνεις..
γιατι? ειναι σαν να λες οτι ο γερος ανθρωπος δεν ουραει.ναι ομως δεν θα χυνεις..
διαγραφω το θρεντακι με κανατε ολη χαρουμενο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΕίτε χύνω, είτε όχι, φροντίζω να τρυγώ τη δροσιά και τη φρεσκάδα του γυναικείου κορμιού που έχω στην αγκαλιά μου!
Είτε χύνω, είτε όχι, φροντίζω να τρυγώ τη δροσιά και τη φρεσκάδα του γυναικείου κορμιού που έχω στην αγκαλιά μου!