Νέα

Σκάρτος άνδρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
σκαρτος αντρας ειναι αυτος που νομιζει οτι επειδη εχει λεφτα/θεση/καλο αμαξι α)μπορει να κανει οτι του γουσταρει!! β)οτι τον θελουν ολες γ τα λεφτα του!! βασικα το ''β''χαρακτηριζει τον ανοητο οχι τον σκαρτο... και γ να σοβαρευτω ο υποκριτης/βιαιος/ψευτης/απιστος!μπορον να ειπωθουν με μια λεξη:σκαρτος!
Καλώς την loukritia! επιετέλους μια καθαρή, σταράτη απάντηση!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σκαρτος αντρας ειναι αυτος που [size=12pt]νομιζει [/size]οτι επειδη εχει λεφτα/θεση/καλο αμαξι α)μπορει να κανει οτι του γουσταρει!!

Βασικά, αυτός που έχει τα παραπάνω, δεν το νομίζει, ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ό,τι γουστάρει...Αν το εκμεταλεύεται, είναι "μία από τα ίδια" με τη μάζα...Αν όχι, είναι απλά ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ άνθρωπος  :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βασικά, ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ό,τι γουστάρει...Αν το εκμεταλεύεται, είναι "μία από τα ίδια" με τη μάζα...Αν όχι, είναι απλά ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ άνθρωπος  :sunglasses:
βασικα συμφωνω μαζι σου απλα εχω μια παρατηρηση...:9/στις 10 γυναικες σας αφηνουν να πιστευετε οτι τις κανετε οτι θελετε..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
βασικα συμφωνω μαζι σου απλα εχω μια παρατηρηση...:9/στις 10 γυναικες σας αφηνουν να πιστευετε οτι τις κανετε οτι θελετε..

Για αυτό λένε έχε τους φίλους σου κοντά ακι τους εχθρούς κοντύτερα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αν κάποιος στη σχέση έχει μόνιμο άγχος να κυριαρχεί στη σύντροφό του, πώς θα τον χαρακτήριζες;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν κάποιος στη σχέση έχει μόνιμο άγχος να κυριαρχεί στη σύντροφό του, πώς θα τον χαρακτήριζες;
ανασφαλη...εκτος αν το''κυριαρχει ''εμπεριεχει βια οποτε ας μην χαρακτηρισω καλυτερα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και επειδη καταλαβα που το πας σου λεω οτι το ειπα γτ την παροιμια ''με τον παρα μου γαμω κ την κυρα μου ''αντρας την εβγαλε...
Δε μιλάμε για βία, αλλά για τη νοοτροπία "να περνάει το δικό μου"  :idiot:
ανασφαλη...η απλα στερημενο/η!!

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Μεγάλη αλήθεια ομολόγησες!  ;)
και επειδη καταλαβα που το πας σου λεω οτι το ειπα γτ την παροιμια ''με τον παρα μου γαμω κ την κυρα μου ''αντρας την εβγαλε...ανασφαλη...η απλα στερημενο/η!!

Σήμερα κεντάς δεν γράφεις... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ποιούς θεωρείτε σκάρτους άνδρες; Ποια ειναι τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου άνδρα;

Αυτός που ΔΕΝ τιμάει το παντελόνι που φοράει...

Ο λόγος ενός ΑΝΤΡΑ πρέπει να είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ... χωρίς πολύ μπλά-μπλά... να σε κοιτάζει κ να σε βάζει στην θέση σου... όλα τ' άλλα είναι σάλτσες!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκάρτος άντρας:
Ένας άντρας που δεν έχει ψυχή. 
Βαθιά κομπλεξικός και υπολογιστής. Γεμάτος εκδίκηση και ανασφάλεια. Θλιβερά κενός ακόμα και αν γνωρίζει πολλά. Σέρνεται συνήθως σε υπονόμους και έχει κάκιστη επί τοις ουσίας σχέση με το γυναικείο φύλλο, ακόμα και αν παρουσιάζεται ως γαμιάς. Είναι ύπουλος, κακός και δεν είναι καλός εραστής. Είναι αυτός που ενώ δεν έχει να δώσει τίποτα απολύτως, ζητάει τα πάντα, αν και φυσικά ποτέ δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με αυτά, διότι είναι μίζερος. Οι γυναίκες για αυτόν είναι πουτάνες, όλες. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αν σου μιλήσει είναι λογικός, η συμπεριφορά του όμως πρακτικά απέχει παρασάγκας από αυτά που λέει.  Είναι άπιστος γιατί είναι ανασφαλής, και πιστεύει στο δόγμα να την φέρω στον άλλο πριν μου την φέρει εκείνος. Τον ενδιαφέρει να κερδίσει αδιαφορώντας αν δημιουργήσει πρόβλημα στον οποιονδήποτε. Παίζει παιχνίδια από πίσω σου, είναι εμφανώς σακατεμένος στην ψυχή του και δεν μπορεί να δεθεί με κανέναν. Είναι ο άνθρωπος που σε προσπαθεί να σε κάνει να νοιώθεις άσχημα. Δεν έχει φραγμούς, όρια και σεβασμό. Είναι ύπουλος και θα χρησιμοποιήσει τις αδυναμίες σου για να σε διαλύσει. Είναι βαρετός και σκόρπιος. Χλευάζει όσους ζουν με έννοιες που τον κάνουν να δείχνει άσωτος. Με όποιον άνθρωπο συναναστραφεί θα του δημιουργήσει πρόβλημα τελικά. Είναι θρασύδειλος..πότε δεν θα κάνει κάτι ευθέως..αλλά μόνο από πίσω. Είναι αναξιόπιστος και η εμπιστοσύνη δεν συγκαταλέγεται στις αρετές του. Διαστρεβλώνει τα λόγια, τα μεταδίδει, για να κάνει πρόζα. Δεν ξέρει να σεβαστεί, να διακρίνει, να αξιολογήσει.

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σκάρτος άντρας:
Ένας άντρας που δεν έχει ψυχή. 
Βαθιά κομπλεξικός και υπολογιστής. Γεμάτος εκδίκηση και ανασφάλεια. Θλιβερά κενός ακόμα και αν γνωρίζει πολλά. Σέρνεται συνήθως σε υπονόμους και έχει κάκιστη επί τοις ουσίας σχέση με το γυναικείο φύλλο, ακόμα και αν παρουσιάζεται ως γαμιάς. Είναι ύπουλος, κακός και δεν είναι καλός εραστής. Είναι αυτός που ενώ δεν έχει να δώσει τίποτα απολύτως, ζητάει τα πάντα, αν και φυσικά ποτέ δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με αυτά, διότι είναι μίζερος. Οι γυναίκες για αυτόν είναι πουτάνες, όλες. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αν σου μιλήσει είναι λογικός, η συμπεριφορά του όμως πρακτικά απέχει παρασάγκας από αυτά που λέει.  Είναι άπιστος γιατί είναι ανασφαλής, και πιστεύει στο δόγμα να την φέρω στον άλλο πριν μου την φέρει εκείνος. Τον ενδιαφέρει να κερδίσει αδιαφορώντας αν δημιουργήσει πρόβλημα στον οποιονδήποτε. Παίζει παιχνίδια από πίσω σου, είναι εμφανώς σακατεμένος στην ψυχή του και δεν μπορεί να δεθεί με κανέναν. Είναι ο άνθρωπος που σε προσπαθεί να σε κάνει να νοιώθεις άσχημα. Δεν έχει φραγμούς, όρια και σεβασμό. Είναι ύπουλος και θα χρησιμοποιήσει τις αδυναμίες σου για να σε διαλύσει. Είναι βαρετός και σκόρπιος. Χλευάζει όσους ζουν με έννοιες που τον κάνουν να δείχνει άσωτος. Με όποιον άνθρωπο συναναστραφεί θα του δημιουργήσει πρόβλημα τελικά. Είναι θρασύδειλος..πότε δεν θα κάνει κάτι ευθέως..αλλά μόνο από πίσω. Είναι αναξιόπιστος και η εμπιστοσύνη δεν συγκαταλέγεται στις αρετές του. Διαστρεβλώνει τα λόγια, τα μεταδίδει, για να κάνει πρόζα. Δεν ξέρει να σεβαστεί, να διακρίνει, να αξιολογήσει.
τα σπασες κοπελιααα..σωστη :)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σκαρτος αντρας ειναι αυτος που δεν εχει περασει απο τα μονοπατια του πληρωμενου ερωτα.Επισης ο αντρας γαυρος και αυτος που καθεται και διαβαζει τι γραφετε  :birdman:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το σκάρτος/σκάρτη στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιείται ως έκφραση για κάποιον/κάποια  που στάθηκε κατώτερος των προσδοκιών μας. Υπάρχει όμως διαφορά στο να σταθεί κάποιος κατώτερος των προσδοκιών επειδή αυτές ήταν οι ιδιότητες του εξ αρχής, με το να σταθεί κατώτερος των προσδοκιών μας επειδή αυτός το επέλεξε μόλις έκρινε ότι δεν είχε κάποιο συμφέρον από την σχέση. Στην πρώτη περίπτωση είμαστε εμείς αποκλειστικά υπεύθυνοι, διότι οι προσδοκίες μας δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και απλά προχωρήσαμε στην σχέση άλλες φορές με αφέλεια, άλλες φορές με υστεροβουλία, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η ευθύνη μας είναι πολύ μικρότερη και μπορούμε δικαιολογημένα να του αποδώσουμε τον τίτλο του σκάρτου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκαρτος ανθρωπος (νομιζω οτι δεν υπαρχει διαχωρισμος φυλου) ειναι ο ανειλικρινης που δεν ξεκαθαριζει τις προθεσεις του εξ αρχης

ειτε αυτο σημαινει το "γουσταρω το πορτοφολι σου" ειτε αυτο σημαινει "μαρεσει να σε εχω επισημη αλλα παω και στις τανες ενιοτε"

το να μην ειναι ξακαθαρες οι διαθεσεις ενος ανθρωπου ειναι αυτο που τον κανουν σκαρτο κατ εμε γιατι ολα αυτη η συμπεριφορα ειναι η απαρχη για ολες τις υπολοιπες που απλα ειναι παραγωγα ενος υποκριτη ανθρωπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom