Νέα

Σκάρτος άνδρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή σου, αναρωτιέμαι όμως αν με το "imo" εννοείς "emo".

χαχαχααα, όχι, imo σημαίνει in my opinion  ;)

και άσχετα από το αν είναι άντρας ή γυναίκα, όταν κάποιος έχει γκόμενο/α για τη μόστρα σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο γκόμενος/α του. Τότε αρχίζουν οι αχαριστίες, τα κέρατα, η εκμετάλλευση κάθε είδους. Είτε αρχίζει μια σχέση με αυτό το σκεπτικό είτε καταλήγει να μην γουστάρει τον/την γκόμενο/α του, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
erinal δεν βλέπω προκοπή. Μάλλον το γυναικείο φύλο δεν είναι έτοιμο ακόμα...

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
:2funny:

Τι κότες ρε! Για τις σκάρτες γυναίκες λένε τη γνώμη τους, για τους σκάρτους άντρες περιμένουν μπας και βρίσει καμία τους σκάρτους άντρες για να προσβληθεί όλο το ανδρικό φύλο!
Σαν τις φεμινίστριες ένα πράμα!!  :grin:
Και πάλι ενδιαφέρον το σχόλιό σου, όσοι λοιπόν από εμάς έχουμε τοποθετηθεί για τις "σκάρτες γυναίκες" στο σχετικό thread, είναι λογικό να εκφράσουμε την τοποθέτησή μας και σε αυτό.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως άσχετα από το αν έχει πει κανείς τη γνώμη του στο θρεντ για τις σκάρτες γυναίκες, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που για τους σκάρτους άντρες δεν έχει απαντήσει κανείς!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Τι κότες ρε! Για τις σκάρτες γυναίκες λένε τη γνώμη τους, για τους σκάρτους άντρες περιμένουν μπας και βρίσει καμία τους σκάρτους άντρες για να προσβληθεί όλο το ανδρικό φύλο!
Σαν τις φεμινίστριες ένα πράμα!!  :grin:
Edit: που είναι όντως μεγάλες κότες  :tickedoff:

Ελπιζω οτι δεν αναφερεσε σε εμενα boomb-ουκα γιατι ουτε κοτα ειμαι(εστω και αν δεν μπορω να το αποδειξω απο εδω),ουτε την αποψη μου εχω εκφρασει(συνδεθηκα πριν απο κανενα μισαωρο).

Τεσπα,σκαρτος ειναι αυτος που δεν ξερει τι θελει..Λεει και κανει αλλα σημερα και αυριο καυλωνει και το γυρναει στο καλαματιανο.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες..

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
... οι αχαριστίες, τα κέρατα, η εκμετάλλευση κάθε είδους. Είτε αρχίζει μια σχέση με αυτό το σκεπτικό .....

Αν εννοείς εκείνον που συν τοις άλλοις εκμεταλλεύεται συναισθηματικά την σύντροφό του, ο δόκιμος χαρακτηρισμός είναι "καριόλης"

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ελπιζω οτι δεν αναφερεσε σε εμενα boomb-ουκα γιατι ουτε κοτα ειμαι(εστω και αν δεν μπορω να το αποδειξω απο εδω),ουτε την αποψη μου εχω εκφρασει(συνδεθηκα πριν απο κανενα μισαωρο).

Τεσπα,σκαρτος ειναι αυτος που δεν ξερει τι θελει..Λεει και κανει αλλα σημερα και αυριο καυλωνει και το γυρναει στο καλαματιανο.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες..

Έεεετσι! Ακούστηκε και μια γνώμη.  :thumbsup:

Φυσικά και δεν αναφερόμουν σε σένα  :smitten: , δεν επιτίθεμαι σε κάποιον έτσι. Γενικά το είπα γιατί πάμε για τρίτη σελίδα και δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Αν εννοείς εκείνον που συν τοις άλλοις εκμεταλλεύεται συναισθηματικά την σύντροφό του, ο δόκιμος χαρακτηρισμός είναι "καριόλης"

Εννοώ κάθε είδους εκμετάλλευση, και αυτήν (ενίοτε και αυτόν) που "αρμέγει" τον/την σύντροφό της/του.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι τελείος σκάρτος. Βαριέμαι να περιγράφω.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
η λέξη σκαρτος νομίζω έχει ίδια έννοια για κάθε άνθρωπο. ....
Επειδή είναι διαδορετική η ψυχοσύνθεση της γυναίκας από αυτή του άνδρα, ίσως να διαφέρουν κατά πολύ οι κρατούσες απόψεις μεταξύ των δύο φύλων. Πες την άποψή σου.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
σωστό αυτό αλλά και το αντίστοιχο "καριόλα" για τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ολοι οφειλουμε να παραδεχθουμε (m οr f) οτι καποια στιγμη στην ζωη γιναμε σκαρτοι,καριολες η καριοληδες, οχι απαραιτητα στην μαζικη εννοια της λεξης αλλα εστω για μια στιγμη..Το θεμα ειναι να τα μετρησεις και να καταλαβεις τι θελεις...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ολοι οφειλουμε να παραδεχθουμε (m οr f) οτι καποια στιγμη στην ζωη γιναμε σκαρτοι,καριολες η καριοληδες, οχι απαραιτητα στην μαζικη εννοια της λεξης αλλα εστω για μια στιγμη..Το θεμα ειναι να τα μετρησεις και να καταλαβεις τι θελεις...
είναι αναπόφευκτο αυτό.

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αφού λύσαμε το θέμα σκάρτη γυναίκα με τους ώριμους συλλογισμούς ότι οι γυναίκες ειναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σκάρτες ας περάσουμε και στην αλλη πλευρά. Ποιούς θεωρείτε σκάρτους άνδρες; Ποια ειναι τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου άνδρα;

Δεν ξέρω τι "λύσατε" για την σκάρτη γυναίκα, δεν πήρα θέση κι ούτε σκοπεύω γιατί απλούστατα το "σκάρτο" είναι υποκειμενικό με προσωπικά κριτήρια.
Δεν πιστεύω στην ύπαρξη του "σκάρτου" είτε γυναίκα είτε άντρα και το γράφω "εδώ" για να μην πει κανείς πως υπερασπίζομαι το φύλο μου.

Είναι θέμα χαρακτήρων και συμβατικότητας αυτών. Τα δικά μου "σκουπίδια" θα είναι κάποιου θησαυρός, γιατί λοιπόν να το αποκαλέσω με τον τάδε ή τον δείνα χαρακτηρισμό, με ποιο δικαίωμα να κρίνω "τσουβαλιάζοντας"? Καθείς είναι υπεύθυνος για την ατομικότητα του, άπαξ και μειώσεις τον δίπλα έχεις κατορθώσει κάτι?  :huh: :huh:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ολοι οφειλουμε να παραδεχθουμε (m οr f) οτι καποια στιγμη στην ζωη γιναμε σκαρτοι,καριολες η καριοληδες...
Φυσικά, γι αυτό και υπάρχει μούγκα στο thread

..Το θεμα ειναι να τα μετρησεις και να καταλαβεις τι θελεις...
Ατομικές αξίες.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δεν ξέρω τι "λύσατε" για την σκάρτη γυναίκα, δεν πήρα θέση κι ούτε σκοπεύω γιατί απλούστατα το "σκάρτο" είναι υποκειμενικό με προσωπικά κριτήρια.
Δεν πιστεύω στην ύπαρξη του "σκάρτου" είτε γυναίκα είτε άντρα και το γράφω "εδώ" για να μην πει κανείς πως υπερασπίζομαι το φύλο μου.

Είναι θέμα χαρακτήρων και συμβατικότητας αυτών. Τα δικά μου "σκουπίδια" θα είναι κάποιου θησαυρός, γιατί λοιπόν να το αποκαλέσω με τον τάδε ή τον δείνα χαρακτηρισμό, με ποιο δικαίωμα να κρίνω "τσουβαλιάζοντας"? Καθείς είναι υπεύθυνος για την ατομικότητα του, άπαξ και μειώσεις τον δίπλα έχεις κατορθώσει κάτι?  :huh: :huh:
Έγραψες. Ωραία και σοφή άποψη.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Δεν νομίζω ότι είναι τσουβάλιασμα αν πει κανείς ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη...
Αν πω ότι οι γυναίκες που κερατώνουν είναι άτιμες πχ. δε σημαίνει ότι θεωρώ όλες τις γυναίκες άτιμες. Και δε μειώνεις κανέναν συγκεκριμένα, λες ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη.

Και στο κάτω κάτω ο καθένας λέει την άποψή του σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, γι'αυτό ανοίγονται τέτοια θρεντ που λένε "ακούω τις απόψεις σας"... Δεν μου φαίνεται παράξενο, ούτε κατακριτέο να ακούγονται απόψεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom