coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ΑΥΤΟ
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
Δεν είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, για την ακρίβεια δεν είναι καθόλου ΑΥΤΟ. Όποιος δεν έχει αξίες, "θα μετρήσει, θα καταλάβει" και θα πράξει ανάλογα.
ΑΥΤΟ
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
Δεν νομίζω ότι είναι τσουβάλιασμα αν πει κανείς ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη...
Αν πω ότι οι γυναίκες που κερατώνουν είναι άτιμες πχ. δε σημαίνει ότι θεωρώ όλες τις γυναίκες άτιμες. Και δε μειώνεις κανέναν συγκεκριμένα, λες ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη.
Και στο κάτω κάτω ο καθένας λέει την άποψή του σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, γι'αυτό ανοίγονται τέτοια θρεντ που λένε "ακούω τις απόψεις σας"... Δεν μου φαίνεται παράξενο, ούτε κατακριτέο να ακούγονται απόψεις
Το να παραθέσεις την γνώμη σου είναι τιμητικό, αρχικά που την έχεις αλλά και που έχεις το θάρρος να την στηρίξεις. ;) Δεν είπα λοιπόν, πως η παράθεση και ανταλλαγή απόψεων είναι μεμπτή πράξη.
Επιμένω όμως πως είναι θέμα συμπεριφορών και χαρακτήρων τόσο το τι θεωρούν "σκάρτο" όσο και το τι πράττουν προκαλώντας ίσως αυτή την συμπεριφορά. Αν δεν κάνω λάθος το σκάρτος είναι επιθετικός προσδιορισμός στο φύλο κι όχι στην πράξη αυτή καθ' αυτή, ειδάλλως θα υπήρχε ένα θρεντ το θεωρείτε "σκάρτο" (Ερινάλ, δεν τα λέω με κακή πρόθεση. Είναι η άποψη μου). Την πράξη θα την κρίνω τον άνθρωπο όμως όχι.
Γιατί για κάποιους υπήρξαμε σκάρτοι ή υπήρξαν αυτοί για μας. Κρίνοντας μεμονωμένα όμως δεν σημαίνει πως κρίνουμε σωστά... Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κατανοητή!...
Η υποκρισία .Αφού λύσαμε το θέμα σκάρτη γυναίκα με τους ώριμους συλλογισμούς ότι οι γυναίκες ειναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σκάρτες ας περάσουμε και στην αλλη πλευρά. Ποιούς θεωρείτε σκάρτους άνδρες; Ποια ειναι τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου άνδρα;
μην κρινετε ινα μην κριθειτε
Αμην
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: Αυτός που δεν έχει λεφτά αισθήματα! (Σύντομο και περιεκτικό)
καλα σιγουρα δεν ειναι ετσι.Ευτυχως δηλαδη...
Καλά έτσι είναι, απλά έχεις μπερδέψει τον κανόνα με την εξαίρεση!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ: Ο μαλάκας, ο αχάριστος, ο άπιστος, αυτός που δεν θέλει/έχει επικοινωνία με το άλλο μισό του, αυτός που ζητάει και δε δίνει σε μια σχέση, ο άσχημος.
εφτιχοσ που εχο φιλο πανεπιστιμικοΕ τοτε πεφτω συνεχεια σε εξαιρεσεις δεν εξηγειται αλλιως
Διακρίνω μια ειρωνεία προς αυτά που στηρίζουν οι περισσότεροι???
dikse moy to filo sou na sou po pios iseεφτιχοσ που εχο φιλο πανεπιστιμικο
κ λινι τα προβλιματα
ρε σι μι γραφισ γριτλισ θα σε βεραναρουνεdikse moy to filo sou na sou po pios ise