Νέα

Σκάρτος άνδρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε;

Ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή εσύ...  :think:

Για να εξηγηθώ, εγώ εννοούσα ότι ο καθένας βλέπει τι άτομα έχει επιλέξει, τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε σε αυτά, και τι έχει κάνει αυτός, τι έκανε που του άρεσε και δεν του άρεσε, και έτσι μαθαίνει να κάνει καλύτερες επιλογές συντρόφου και να μην κάνει πράγματα που μετανιώνει.
Τι σχέση έχουν οι αξίες;
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι έλεγε ο povel...

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομίζω ότι είναι τσουβάλιασμα αν πει κανείς ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη...
Αν πω ότι οι γυναίκες που κερατώνουν είναι άτιμες πχ. δε σημαίνει ότι θεωρώ όλες τις γυναίκες άτιμες. Και δε μειώνεις κανέναν συγκεκριμένα, λες ότι μια πράξη/στάση/συμπεριφορά είναι σκάρτη.

Και στο κάτω κάτω ο καθένας λέει την άποψή του σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, γι'αυτό ανοίγονται τέτοια θρεντ που λένε "ακούω τις απόψεις σας"... Δεν μου φαίνεται παράξενο, ούτε κατακριτέο να ακούγονται απόψεις  :grin:

Το να παραθέσεις την γνώμη σου είναι τιμητικό, αρχικά που την έχεις αλλά και που έχεις το θάρρος να την στηρίξεις.  ;) Δεν είπα λοιπόν, πως η παράθεση και ανταλλαγή απόψεων είναι μεμπτή πράξη.

Επιμένω όμως πως είναι θέμα συμπεριφορών και χαρακτήρων τόσο το τι θεωρούν "σκάρτο" όσο και το τι πράττουν προκαλώντας ίσως αυτή την συμπεριφορά. Αν δεν κάνω λάθος το σκάρτος είναι επιθετικός προσδιορισμός στο φύλο κι όχι στην πράξη αυτή καθ' αυτή, ειδάλλως θα υπήρχε ένα θρεντ το θεωρείτε "σκάρτο" (Ερινάλ, δεν τα λέω με κακή πρόθεση. Είναι η άποψη μου). Την πράξη θα την κρίνω τον άνθρωπο όμως όχι.

Γιατί για κάποιους υπήρξαμε σκάρτοι ή υπήρξαν αυτοί για μας. Κρίνοντας μεμονωμένα όμως δεν σημαίνει πως κρίνουμε σωστά... Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κατανοητή!...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Και κατι ακομα.....
Οταν ενας ανδρας δεν γουσταρει τα μονιμα και του αρεσει να πηγαινει με διαφορετκες γυναικες(εννοω βεβαια οτι το ξεκαθαριζει εξαρχης..) το αποκαλουν κωλοπαιδο και αληταρα...
Οταν μια γυναικα γουσταρει να πηδιεται με διαφορετκους την αποκαλουν πουτανα και καριολα...

Σκαρτος ειναι πρωτα απ'ολα ο-η υποκριτης....ο-η δηθεν cool και 'δεν εχω προβλημα'.........

Οσο για τις αξιες τις καλλιεργεις μεγαλωνοντας..........Μια χαρα το καταλαβες καλη μου....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.986
Πόντοι
22.785
εγο γιατι εμινα στο ραφι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το να παραθέσεις την γνώμη σου είναι τιμητικό, αρχικά που την έχεις αλλά και που έχεις το θάρρος να την στηρίξεις.  ;) Δεν είπα λοιπόν, πως η παράθεση και ανταλλαγή απόψεων είναι μεμπτή πράξη.

Επιμένω όμως πως είναι θέμα συμπεριφορών και χαρακτήρων τόσο το τι θεωρούν "σκάρτο" όσο και το τι πράττουν προκαλώντας ίσως αυτή την συμπεριφορά. Αν δεν κάνω λάθος το σκάρτος είναι επιθετικός προσδιορισμός στο φύλο κι όχι στην πράξη αυτή καθ' αυτή, ειδάλλως θα υπήρχε ένα θρεντ το θεωρείτε "σκάρτο" (Ερινάλ, δεν τα λέω με κακή πρόθεση. Είναι η άποψη μου). Την πράξη θα την κρίνω τον άνθρωπο όμως όχι.

Γιατί για κάποιους υπήρξαμε σκάρτοι ή υπήρξαν αυτοί για μας. Κρίνοντας μεμονωμένα όμως δεν σημαίνει πως κρίνουμε σωστά... Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κατανοητή!...

Έγινες κατανοητή και συμφωνώ απολύτως, απλά η διαφορά μας ΜΑΛΛΟΝ είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει να μάθω ποιες συμπεριφορές θεωρούνται σκάρτες από άτομα με διαφορετικούς χαρακτήρες και συμπεριφορές  :grin:

Όσο για τον τίτλο του θρεντ, έχει ιστορία, δημιουργήθηκε γιατί πριν έγινε η "σκάρτη γυναίκα", που με τη σειρά του δημιουργήθηκε με αφορμή ένα άλλο θρεντ αν θυμάμαι καλά... Νομίζω πως και από τα δύο μαζί θα φανεί τι θεωρείται σκάρτο γενικά (άλλωστε οι περισσότεροι λένε "είτε για άντρα είτε για γυναίκα αυτό είναι σκάρτο")  :grin:

Και povel, όποιος είναι ξεκάθαρος σε σχέση με το τι θέλει είναι μια χαρά, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι!

Επισκέπτης
Αφού λύσαμε το θέμα σκάρτη γυναίκα με τους ώριμους συλλογισμούς ότι οι γυναίκες ειναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σκάρτες ας περάσουμε και στην αλλη πλευρά. Ποιούς θεωρείτε σκάρτους άνδρες; Ποια ειναι τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου άνδρα;
Η υποκρισία .

batopedios

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα επαναλαβω αυτο που εγραψα και στο θεμα σκαρτη γυναικα

Κυριες και κυριοι
Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι δολοφονοι επειδη ενας σκοτωσε εναν συνανθρωπο μας και ουτε βιαστε ψευτες πουστηδες μαλακες υποκριτες μαφιοζοι ναρκωμανοι κα οτι αλλο σκεφτειτε

Ο ανθρωπος γεννιεται κενος ειναι ενα αδειο ποτηρι που στο περασμα του χρονου με τα βιωματα του τις εμπειριες του την διδασκαλια που λαμβανει τα ερεθισματα που δεχετε απο το περιββαλο στο οποιο ζει γεμιζει.Τωρα αν θα γεμισει με καθαρο δροσερο νερο ή αν θα ειναι λιγο σκουρο ή γεματο αποβλητα τοτε φταιει το περιββαλον στο οποιο υπηρξε

Σκαρτος αντρας σκαρτη γυναικα σκαρτος ανθρωπος κακα τα ψεματα ολοι μας ειμαστε σκαρτοι στα ματια των αλλων δεν μπορουμε ολοι να εχουμε θετικες εντυπωσεις για ολους

Αρα εδω μεσα ο καθε ενας θα πει την γνωμη του οχι με αντικειμενικοτητα αλλα με βαση τα βιωματα του με βαση αυτα που εκανε και αυτους που γνωρισε

Μην περιμενετε λοιπον αντικειμενικη και ξεκαθαρη αποψη

Αυτο που επικρατει για τις γυναικες σε μια υποθετικη ψηφοφορια θα ειναι η αχαριστια και η πουτανια(ειτε ψυχης ειτε σωματος)
Αυτο που επικρατει για τους ανδρες σε μια υποθετικη ψηφοφορια θα ειναι η υποκρισια η ανευθυνοτητα ο σεξισμος και το ποσο γουρουνια ειμαστε

Αρα

μην κρινετε ινα μην κριθειτε :priest:

Αμην

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.634
Πόντοι
19.485
ΚΑΝΟΝΙΚΑ: Ο μαλάκας, ο αχάριστος, ο άπιστος, αυτός που δεν θέλει/έχει επικοινωνία με το άλλο μισό του, αυτός που ζητάει και δε δίνει σε μια σχέση, ο άσχημος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: Αυτός που δεν έχει λεφτά αισθήματα! (Σύντομο και περιεκτικό)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μην κρινετε ινα μην κριθειτε :priest:

Αμην

Μα το θρεντ δεν είναι για αντικειμενική και ξεκάθαρη άποψη αλλά για την προσωπική άποψη του καθενός (με βάση φυσικά τα προσωπικά του βιώματα, ναι) και εμένα προσωπικά αυτό με ενδιαφέρει...

και αυτά που λες ότι επικρατούν για τις γυναίκες και τους άντρες είναι όντως σκάρτες συμπεριφορές κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, γιατί είναι κακό να λέμε ότι είναι σκάρτες συμπεριφορές;

:think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Θες να μου εξηγήσεις γιατί είναι "σκάρτος" όποιος δεν έχει λεφτά; Αν θέλεις βέβαια, αλήθεια με ενδιαφέρει. Και όχι για να συμφωνήσω ή για να διαφωνήσω, απλώς μου αρέσει να ακούω απόψεις  :cheesy:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΝΟΝΙΚΑ: Ο μαλάκας, ο αχάριστος, ο άπιστος, αυτός που δεν θέλει/έχει επικοινωνία με το άλλο μισό του, αυτός που ζητάει και δε δίνει σε μια σχέση, ο άσχημος.

Διακρίνω μια ειρωνεία προς αυτά που στηρίζουν οι περισσότεροι??? :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σκαρτος αντρας ειναι αυτος που νομιζει οτι επειδη εχει λεφτα/θεση/καλο αμαξι α)μπορει να κανει οτι του γουσταρει!! β)οτι τον θελουν ολες γ τα λεφτα του!! βασικα το ''β''χαρακτηριζει τον ανοητο οχι τον σκαρτο... και γ να σοβαρευτω ο υποκριτης/βιαιος/ψευτης/απιστος!μπορον να ειπωθουν με μια λεξη:σκαρτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom