jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εσυ οταν πεθανεις θα αγιοποιηθειςτυπε εγω το πιστευω παντως
χαχαχαχαχα
εσυ οταν πεθανεις θα αγιοποιηθειςτυπε εγω το πιστευω παντως
αμα καποιος θελει να επισκεφτει την χωρα δν μπορει να δει και πολλα εε?εννοω απ clubs με κοριτσια μπουρδελα..οπως στην πολωνια ουκρανια..
εσυ οταν πεθανεις θα αγιοποιηθεις
χαχαχαχαχα
ο τζιμινις ειναι δυσπιστος με τους ανθρωπους αννι μην δινεις σημασια :Sδν εχω λογο ν σ πω ψεμματα ..η μανα μου ειναι απ κει κ εγω δν ξερω τ γλωσσα..εγω εδω μαγαλωσα π ειναι τ παραξενο??
στην ουκρανια εχεις παει αννι?ε καλα κ τι με νοιαζει εγω ξερω απ π ειμαι κ τι ειμαι..ασ πιστευει οτι θελει..και ναι εχω 2 ονοματα το βικυ βγαινει απ τ βασιλικι απ την γιαγιασ μου κ τ αννι αρεσε στην μανα μου..
ο τζιμινις ειναι δυσπιστος με τα μποτ αννι μην δινεις σημασια :S
γιατι σε μπαλγαρωσαν τυπε?Mαγγες οποιος γουσταρει οτιδηποτε περι Νορβηγιας ευχαριστως να πληροφορησω μετα απο 3 χρονια διαμονης εκει.τα παντα ολα μεχρι κ πως ειναι στην ψειρου...
γιατι σε μπαλγαρωσαν τυπε?
για μπουκαδορο τον κοβω τυπεΓια προσβολή δημοσίας αιδούς
Πολύ ευχαρίστως να πληροφορίσεις τύπε μου... Για προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας και διαμονής σε αυτήν τη χώρα. Κάθε άποψη σου είναι ευπρόσδεκτη!Mαγγες οποιος γουσταρει οτιδηποτε περι Νορβηγιας ευχαριστως να πληροφορησω μετα απο 3 χρονια διαμονης εκει.τα παντα ολα μεχρι κ πως ειναι στην ψειρου...
για μπουκαδορο τον κοβω τυπε
επειδη μενω 4 χρονια πανωΠολύ ευχαρίστως να πληροφορίσεις τύπε μου... Για προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας και διαμονής σε αυτήν τη χώρα. Κάθε άποψη σου είναι ευπρόσδεκτη!
καμια σχεση με ρατσισμο με εμενα με υποδεχτηκαν μια χαρα,ασε που ολους τους αφρικανους τους εχουν σπιτωσει οι 60+ γριες πανωΣτη Δανία υπάρχει σαφής ρατσισμός.Μέχρι και νεοναζί.Κυρίως οι άντρες είναι ρατσιστές.Γενικά θα έλεγα δε χωνεύουν καθόλου ό,τι έρχεται από τα Βαλκάνια.Τριχωτοί Ελληνες,γυφταλέοι Τούρκοι που παραβιάζουν όλους τους κανόνες,νταβάδες Αλβανοί με μάγκικο ύφος,Σέρβοι με τεράστιους βραχίονες να περπατάνε σαν ο Χάρος να βγήκε παγανιά και Βούλγαροι με βοδινούς σβέρκους(που είναι αδύνατο να πνίξεις) προκαλούν μια απέχθεια στους Βίκινγκς και επιθυμία για αντίμετρα.Για αυτό πρέπει κανείς να είναι καλοντυμένος και να περιορίζει το βαλκανικό χαρακτήρα της εμφάνισής του.(δεν παίζει να κυκλοφορείς με κομπολόγια,καδένες,χρυσάφια,ανοιχτά πουκάμισα και διαπασών τη μουσική γιατί τρως αντίδραση από όλες τις μεριές).
Τώρα οι Σκανδιναυές φυσικά έλκονται από το διαφορετικό το Βαλκάνιο μάγκα γόη στο βαθμό που του επιτρέπουν οι Σκανδιανυοί να εκδηλωθεί.Θα έλεγα οτι στη Σουηδία είναι καλύτερα τα πράγματα.Επίσης τους αρέσει το ελληνικό χιούμορ και ο χαβαλές γελάνε απεριόριστα.
μην ξεχασω να αναφερω οτι οι αφρικανοι πανω για να μην κανουν εγκληματα οι νορβιγικη κυβερνηση τους πληρωνει για 9 μηνεςκαμια σχεση με ρατσισμο με εμενα με υποδεχτηκαν μια χαρα,ασε που ολους τους αφρικανους τους εχουν σπιτωσει οι 60+ γριες πανω
το θεμα αλκολισμου υπαρχει ολοι και ολες πρεπει να μεθυσουν και να πηδηχτουν το σαββατο που ξεκινανεν να πεινουν απο το μεσημερι μεχρι να πεσουν κατω
μιλαω παντα για νορβηγια
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες τύπε μου!επειδη μενω 4 χρονια πανω
για μεταναστευση
o oaed gia ergasia
η για σπιτι
οσο ποιο βορεια τοσο καλυτερα ποιο φτηνα νοικια
Οτιδήποτε άλλο (π.χ. δουλειές που παίζουν, έξοδα αρχικής εγκατάστασης κτλ.) μπορείς να διαφωτίσεις είναι ευπρόσδεκτα!μην ξεχασω να αναφερω οτι οι αφρικανοι πανω για να μην κανουν εγκληματα οι νορβιγικη κυβερνηση τους πληρωνει για 9 μηνες
αμα δεν βρουν δουλεια μεχρι τοτε τον πουλο γυρνανε πισω
αν θελει καποιος ποιο γενικες πληροφοριες με χαρα να απαντησω και να μου στειλει p.m.
μην ξεχασω να αναφερω οτι οι αφρικανοι πανω για να μην κανουν εγκληματα οι νορβιγικη κυβερνηση τους πληρωνει για 9 μηνες
αμα δεν βρουν δουλεια μεχρι τοτε τον πουλο γυρνανε πισω
αν θελει καποιος ποιο γενικες πληροφοριες με χαρα να απαντησω και να μου στειλει p.m.