κ εγω τ ιδιο πιστευς οι σαλβε ειναι μακραν καλυτερεσ..εχεισ προσωπιικεσ εμειριεσ απ εκεινεσ τισ κοπελεσ δανεζεσ κτλ??
εμενα παντως με ειχαν φιλοξενησει 3 δανεζες στη δανια και εχω να πω...
οτι οι ανθρωποι εκει δεν τρωνε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!!!!!!
ειναι απιστευτο το πως μπορουν και συντηρουνται με τοσο λιγο φαι
το διαιτολογιο ειχε ως εξης
-στις 8-9 πρωινο...νορμαλ,ψωμακια τυρακια φρουτακια και μαλακιουλες...(ποσοτητα κανονικη και για τον ελληνα)
-μεσημεριανο στις 12-13...μικροτερο απ το πρωινο!!την πρωτη μερα νομιζα οτι αυτο ηταν το κολατσιο!!
παλι κανα ψωμακι με τυρακι ,ή μια αλλη μερα ειχαμε πιει σοκολατα με κρουασανακια για μεσημεριανο!!
-βραδινο στις 18.00 περιπου...μια μεριδα κανονικου φαγητου,σχετικα μικρη...κανα μπιφτεκι με πατατες ξερω γω...
και τιποτα αλλο!!!!
γυρισα πισω 3 κιλα λιγοτερα και μετα την τριτη τεταρτη μερα ειχα βρει εναν τουρκο με μπεργκερ κτλ και πηγαινα καθε βραδυ και ξεκωλιαζομουν!!
κατι αλλο που μου χε κανει εντυπωση ,επειδη εγω τις ειχα γνωρισει τις σκανδιναβες ως τουριστριες στα νησια μας να
και να παρταρουν ,ηταν το ποσο διαφορετικες ηταν εκει...
αν και δεν ειχα βγει νυχτα πολυ...και δεν ξερω τι παιχνιδι γινοταν στα μπαρακια(μπορεις παντως πολυ ευκολα να γνωρισεις γυναικες)...τη μερα δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει να σε κοιταξει γκομενα...
οχι απο σνομπαρια,αλλα ειναι στον κοσμο τους εντελως..."τωρα παμε στη δουλεια μας και δε σκεφτομαστε τιποτα αλλο " ξερω γω...
ειναι λιγο ρομποτακια στη συμπεριφορα τους...τη νυχτα λες και πατανε κουμπι και αλλαζουν προσωπικοτητα...
παιζει βεβαια μεγαλο ρολο και το αλκοολ...αν δεν πιουν ειναι αρκετα κλειστες...
επισης κατι που μου κανε εντυπωση ηταν ποσοι νεοι ηλικιας 20-25 (εγω τοτε ημουν 21),ηταν σε μακροχρονιους δεσμους 3,5,6 χρονων...και εδειχναν πολυ αγαπημενοι και κατασταλαγμενοι...
μεγαλο ποσοστο...
και επισης εβλεπες εναν ομορφο με μια χοντρουλα,που ο αντιστοιχος ελληνας δε θα την καταδεχοταν γκομενα του ξερω γω,ή και το αντιθετο(που παιζει και στην ελλαδα
)...
το πρωτο μου βραδυ στη δανια(κοπεγχαγη) ηταν περιεργο
ειχα φτασει το μεσημερι και ειχα παει κατευθειαν σπιτι,οποτε δεν ειχα βγει καθολου εξω μεχρι το βραδυ που πηγαμε σ ενα σπιτικο παρτυ
το παρτυ ηταν τυπου " house warming" ,οπου η φιλη της φιλης μου και ενα φιλικο της ζευγαρι εκαναν παρτυ στο καινουργιο τους σπιτι για να το "ζεστανουν"
η φιλη μου ,μου ειχε πει οτι ο γκομενος της αλλης κοπελας(ο κασπερ) ειναι λιγο περιεργος ,οπως και οι φιλοι του
αλλα δε μου χε εξηγησει παραπανω...
φτανουμε στο σπιτι και βλεπω εκτος απο κατι νορμαλ δανεζες οπως τις ειχα στο μυαλο μου,κατι νταγλαραδες με δολοφονικες φατσες και γεματοι ολοι τατου...
πω ρε πουστη λεω,τι αλανια ειναι αυτοι οι δανοι :S
μετα απο λιγο επιασα κουβεντα με μια κοπελιτσα και μου ειπε οτι ο κασπερ ειχε κανα 6μηνο που αποφυλακιστηκε και ολοι οι φιλοι του ηταν φυλακοβιοι,με αναστολη ειχαν βγει οι περισσοτεροι...
επιασα λιγη κουβεντα με τον κασπερ και κατι αλλους και μου παν για τη φυλακη και τους λογους που ειχαν μπει(βια,ναρκωτικα,χουλιγκανισμος) και καμαρωναν...
τις επομενες μερες παρατηρησα οτι γενικα επαιζε πολλη αλητεια