Νέα

Σκανδιναβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ο φιλος που μενει πανω.ΠΟΣΟ ευχαριστημενος ειναι?πες ποσο εχει το πακετο σα τσιγαρα!95 κορωνες στο KIWI Κ ΣΤΟ  REMA!ΤΟ ΚΡΕΑΣ  στο 40 ευρω κ πανω.ο καιρος που σαπιζει τα παντα...οι ανθρωποι που ειναι ξενερωτοι?τα δικαιωματα που εχουν οι πακιστανοι σε σχεση με σενα?
αληθεια περνας καλα?απλα σου λεω οτι ΠΡΙΝ φυγω δουλευα στη SNAP DRIVE επερνα 26000 netto.k tα παρατησα!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Την συμπεριφορά και την νοοτροπία των γυναικών θέλω να μάθω εγώ.Είναι όντως τόσο εντυπωσιακές;Δεν μιλάω για μοντέλα αλλά για την μέση Σκανδιναβή σε σχέση με την μέση Ελληνίδα.
oxi!η ΝΕΑ γενια ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΒΛΕΣ!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
oxi!η ΝΕΑ γενια ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΒΛΕΣ!
Ηρέμησε παιχταρά μου! Μούρη πουλάνε οι χαζογκόμενες και δεν ξέρουν ούτε μια πίπα της προκοπής να πάρουν... Χαμένος χρόνος σου λέω...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36
ναι ειναι θεες,κατι σαν την τζουλια δουλευουν στα σουπερ μαρκετ,αν και αβιζες και ακολες οι περισσοτερες,αυτα που κανουν στα νησια τα κανουν και πανω,πολυ ελευθερες αλλα και πολυ ανεξαρτητες σε ολα,καμια δεν θα σε ρωτησειτι δουλεια κανεις η τι αμαξι εχεις,το μυαλο τους ειναι κυριως στο στεγνο σεξ,κανεις δεν παντρευεται ολες συζουν ,για αυτο και η καθεμια εχει 2 3 παιδια απο 2 3 διαφορετικους αντρες,
η νορβηγιδα που συζουσα π.χ. ειχε 2 παιδια απο 2 διαφορετικους αντρες,αλλα εκει 16 το πολυ 17 το παιδι εχει φυγει απο το σπιτι

Slavolagnos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι ειναι θεες,κατι σαν την τζουλια δουλευουν στα σουπερ μαρκετ,αν και αβιζες και ακολες οι περισσοτερες,αυτα που κανουν στα νησια τα κανουν και πανω,πολυ ελευθερες αλλα και πολυ ανεξαρτητες σε ολα,καμια δεν θα σε ρωτησειτι δουλεια κανεις η τι αμαξι εχεις,το μυαλο τους ειναι κυριως στο στεγνο σεξ,κανεις δεν παντρευεται ολες συζουν ,για αυτο και η καθεμια εχει 2 3 παιδια απο 2 3 διαφορετικους αντρες,
η νορβηγιδα που συζουσα π.χ. ειχε 2 παιδια απο 2 διαφορετικους αντρες,αλλα εκει 16 το πολυ 17 το παιδι εχει φυγει απο το σπιτι

Περίεργη ερώτηση αλλά εσύ γενικότερα από την ζωή εκεί και μετά και τις γυναίκες προφανώς είσαι ευχαριστημένος;Δεν θέλω κλισέ απαντήσεις ότι ο κόσμος δεν ξενυχτάει στα μπουζούκια ως τα ξημερώματα και δεν έχει σουβλάκια όπως εδώ,έτσι κι αλλιώς όποιος πάει εκεί πέραν του οικονομικού ξέρει περίπου τι να περιμένει.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36
Την συμπεριφορά και την νοοτροπία των γυναικών θέλω να μάθω εγώ.Είναι όντως τόσο εντυπωσιακές;Δεν μιλάω για μοντέλα αλλά για την μέση Σκανδιναβή σε σχέση με την μέση Ελληνίδα.
να σου πω οτι δεν καπνιζω και δεν με ενδιαφερει το τσιγαρο,εξαλλου πουθενα δεν μπορεις να καπνισεις σε εσωτερικο χωρο ουτε καν μεσα στο σπιτι που νοικιαζεις ουτε στα μπαρ κατι που εμενα μου αρεσει,αμα εχεις την εληνικη νοοτροποια ξεχασετο,καλυτερα μην ανεβεις,οσο για το κρεας εισαι υπερβολικος τα φρουτα ειναι πανακριβα ναι,αλλα για το κρεας δνε παω στο rema 1000 αλλα οποιο εχει προσφορα και κανω τα ψωνια μου,μπορει να ειναι το coop αλλα,αν εχεις βασικο μισθο 130 ευρο την μερα δεν πιστευω να κοιτας και πολυ τις τιμες,το μονο ασχημο για μενα ειναι οι 3 σιμη μηνες συνεχωμενης μερας ,

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36
να σας φτιαξω και λιγο

Συνημμένα

• S4010634.JPG
    S4010634.JPG
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 140

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
να σας φτιαξω και λιγο
Δε μας λυπάσαι φίλε και εμάς εδώ στο ελλαδιστάν; Εσύ κάνεις βόλτα και ανοίγει το μάτι σου, εμείς βγαίνουμε και... μαύριζει το μάτι μας!  :headbang:

Slavolagnos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δε μας λυπάσαι φίλε και εμάς εδώ στο ελλαδιστάν; Εσύ κάνεις βόλτα και ανοίγει το μάτι σου, εμείς βγαίνουμε και... μαύριζει το μάτι μας!  :headbang:

Εντάξει,είσαι υπερβολικός.Μια χαρά είναι οι ελληνίδες σωματικά.

Slavolagnos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σε σύγκριση με τις Βόρειες - Σκανδιναυές; Δε νομίζω... Τάκη! Η μέρα με τη νύχτα!

Καλά ρε παιδί μου κι εγώ το έγραψα πιο πίσω ότι με όλες αυτές τις γυναίκες από εκεί πάνω έχω κόλλημα και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά κι εδώ (σε εμφάνιση μιλάω πάντα, γιατί σε συμπεριφορά...)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Καλά ρε παιδί μου κι εγώ το έγραψα πιο πίσω ότι με όλες αυτές τις γυναίκες από εκεί πάνω έχω κόλλημα και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά κι εδώ (σε εμφάνιση μιλάω πάντα, γιατί σε συμπεριφορά...)
Ας μη συζητήσουμε και για τη συμπεριφορά... Τότε η κατάσταση γίνεται πιο τραγική και από αρχαία ελληνική τραγωδία... Φρονώ δε, ότι η άσχημη εμφάνιση πηγάζει (σε ένα βαθμό) και από τη μαλακισμένη νοοτροπία και συμπεριφορά των ελλ(ε)ηνίδων.

Slavolagnos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ας μη συζητήσουμε και για τη συμπεριφορά... Τότε η κατάσταση γίνεται πιο τραγική και από αρχαία ελληνική τραγωδία... Φρονώ δε, ότι η άσχημη εμφάνιση πηγάζει (σε ένα βαθμό) και από τη μαλακισμένη νοοτροπία και συμπεριφορά των ελλ(ε)ηνίδων.

Κοίτα συμφωνώ αλλά μιας και είμαστε στο thread για σκανδιναβές ας μην το χαλάσουμε με άσχετα ζητήματα και να μας διαφωτίσουν λίγο όσοι έχουν  πάει.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Κοίτα συμφωνώ αλλά μιας και είμαστε στο thread για σκανδιναβές ας μην το χαλάσουμε με άσχετα ζητήματα και να μας διαφωτίσουν λίγο όσοι έχουν  πάει.
Σωστός ο παίκτης... Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις... σαχλαμπούχλες!!!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
οκ.αυτα που διαπιστωσα ειναι οτι οι γκομενες ειναι ευκολες..οχι στην καθημερινοτητα,αλλα στα κλαμπακια.ΒΕΒΑΙΑ ΛΓΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ δεν παιζουν ευκολα δεσμοι.μπορει καλλιστα να συζεις κ ενα ωραιο πρωινο να σε  διωξει.γιατι?γιατι βρηκε κατι καλυτερο-μεγαλυτερο...χαχαχαχ.γενικα δεν υπαρχουν δεσμοι οικογενειας..ειναι παραξενος λαος.πολυ παραξενος.η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι δεσμοι μεταξυ ελληνων νορβηγιδων πρεπει να αρχιζουν κ να τελειωνουν σε καποιο νησι.ειναι ποοοολυ δυσκολο να συνιθισει καποιος την ζωη εκει.να επισημανω οτι η εγκληματικοτητα χτυπαει κοκκινο..ασε που ο μεσοειακος ΔΕΝ μετραει πλεον τοσο..πολλα προβληματα κ πολλοι ξενοι.γκομενες ναι υπαρχουν ..ΚΑΛΕΣ  οταν σκασει μουναρα ....ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΥΣΤΡΑ...Αλλα εχει ως πι το πλειστον κατι χοντροκωλες γμσε τα....ολα αυτα μετα 3 χρονια παραμονης στο DRAMMEN 50 XLM απο το ΟΣΛΟ...

danton

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με την πορνεια τι παιζει? Είναι παρανομο να πληρωσεις  λενε. Υπαρχει κίνδυνος να βρεθεις φυλακη?

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:)ΛΟΙΠΟΝ αγορια.μπουκαδορος δεν ειμαι...απλα εμπλεξα με ενα τυπακι που επασχε απο μανιοκαταθλιψη(διπολικη διαταραχη)ψυχασθενης δλδ.φυσικα ο μλκς ελληνας καψουρευτηκε.αυτη σε φαση μανιας ηταν το κατι αλλο.μολις μετοικησα με σκυλια πραματα μηχανακια κ 100000 πανω μου,αφου τα φαγαμε .αρχισαν τα οργανα.τα 3 παιδια της που μουχε πει.ταχε με 3 πατεραδες!!!!!2 φορες πηγε να αυτοκτονησει παλαιοτερα.αλλες 2 σε ιδρυματα..ηταν σα να ζεις στο Δαφνι.στα τελειωματα μια χειρονομια πανω σε καβγα ηταν αρκετη ωστε να ελθει η κατηγορια κ να περασω αρκετο καιρο μεσα ωστε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα....to MEDICAL RECORD της τυπισσας ηταν αρκετο...

Καλα εσυ εισαι πιο αρχηγός απο τον παραλίμνιο!
Πως απόδειξε οτι τις εριξες σφαλιάρα?!!?
Ποσο εκατσες μέσα και πόσο γρήγορα σε μπουζιουριασανε και δικασανε??
Τρελο ακούγετε αλλα επειδη εχω ζήσει στην δίπλα χώρα καποιον καιρο σε πιστεύω!!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Καλα εσυ εισαι πιο αρχηγός απο τον παραλίμνιο!
Πως απόδειξε οτι τις εριξες σφαλιάρα?!!?
Ποσο εκατσες μέσα και πόσο γρήγορα σε μπουζιουριασανε και δικασανε??
Τρελο ακούγετε αλλα επειδη εχω ζήσει στην δίπλα χώρα καποιον καιρο σε πιστεύω!!
ετρεχε δικαστηριο για αποπειρα αλλα αναβκηθηκε επ αοριστου οταν εστειλα στοιχεια οτι η μουρλη κατεβηκε κρητη κ γαμηθηκαμε ΣΚ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!!!!!

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εισαι θεούλης ρε τρελοΜαξ!
Πρεπει να σε εφτιαχνε πολύ η τυπισσα για να τραβήξεις τέτοιο λούκι (και ακόμη τραβάς φαίνετε)
Τι να πώ.. αμα ακουγα για παιδια εγώ ειχα πάρει το πρώτο αεροπλάνο πίσω.
Πάντως πολυ δύσκολο για μεσογειακό αντρα να κάνει προκοπή εκει πάνω, ειναι εντελώς μητροκρατούμενες περιοχες.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
εισαι θεούλης ρε τρελοΜαξ!
Πρεπει να σε εφτιαχνε πολύ η τυπισσα για να τραβήξεις τέτοιο λούκι (και ακόμη τραβάς φαίνετε)
Τι να πώ.. αμα ακουγα για παιδια εγώ ειχα πάρει το πρώτο αεροπλάνο πίσω.
Πάντως πολυ δύσκολο για μεσογειακό αντρα να κάνει προκοπή εκει πάνω, ειναι εντελώς μητροκρατούμενες περιοχες.
Μπααα δε τραβαω κανενα ζορι πλεον,δοξα τω θεο εχω τη γυναικα πλεον κ ριχνω κ κανα πουτσο σε καμια πιτσιρικα για αλλαγη κ ειμαι κομπλε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom