GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.484
- Πόντοι
- 506
Kala aderfe........milame to deytero einai ola ta lefta !!!!Για ρίχτε μια ματιά και www.home-made-videos.com/]εδώ...[/url]
... όπως επίσης και www.newbienudes.com/]εδώ!!![/url]
σιγα μην δωσουμε την πιστωτικη καρτα φιλαρακι, εχει και free site!Kala aderfe........milame to deytero einai ola ta lefta !!!!
και για αμιγώς ελληνικά...
φιλε νομιζω οτι ο πατερας της κοπελιτσας τον κυνηγησε τον τυπο στο βιντεο και νομιζω οτι ειναι φυλακη και μη τη βριζεις κριμα.αφου ολες οι γκομενες μας θα θελαμε να ναι σαν και αυτην μη τη βριζουμε και ευχαριστω για το σαιτ που εβαλες
και του γαμησε τη κορη και την εκανε βουκινο σολο το κοσμο.ξερεις ποσοι επαιξαν μαλακια για παρτη της?λογικο δεν ειναι να τον κυνηγησει?εγω ειχα ολη τη βιντεο κασσεταγιατι τον κυνηγησε??
ετσι εχω ακουσει οτι ειναι μεσα αν ειναι φημες η αληθεια δε ξερω παντως στα αλλα που λες συμφωνω σε ολαΕιναι οντως στη φυλακη ή ειναι απλα φημες? Ρωταω γιατι ειναι μαλλον το πιο τραβηγμενο απο τα ερασιτεχνικα παρανομα βιντεο που εχουν βγει στη χωρα μας.
Το να βαζουμε ομως ξανα ενα λινκ με το βιντεο αυτο τι νομικες ευθυνες επιφερει για το σαιτ αλλα και γι αυτον που ανεβαζει το λινκ?
Οσο για το χαρακτηρισμο "τσουλα" θα διαφωνησω και εγω. Η κοπελα δεν κανει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανουν τα περισσοτερα ατομα στη ηλικια της,νεα παιδια ειναι και πηδιουνται,αυτο ειναι το απολυτα φυσιολογικο.
Απλα ο μαλακας προφανως εκμεταλλευομενος την αφελεια ή ακομα και την καψουρα της κοπελιας την κανει ρομπα σε ολη την ελλαδα.
Για σκεψου να ηταν κορη σου? Δεν θα του τον εκοβες του μαλακα και δεν θα του τοδινες να το φαει μετα?