Νέα

Site με ερασιτεχνικά βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μη βαζετε sites που πρέπει να πληρώσεις ,  μόνο εντελώς δωρεάν και ερασιτεχνικά

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
xxx video με ερασιτεχνες υπαρχει καπου? αν ειναι με εληνιδες ακομα καλητερα...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε νομιζω οτι ο πατερας της κοπελιτσας τον κυνηγησε τον τυπο στο βιντεο και νομιζω οτι ειναι φυλακη και μη τη βριζεις κριμα.αφου ολες οι γκομενες μας θα θελαμε να ναι σαν και αυτην μη τη βριζουμε και ευχαριστω για το σαιτ που εβαλες

γιατι τον κυνηγησε?? :think:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
γιατι τον κυνηγησε?? :think:
και του γαμησε τη κορη και την εκανε βουκινο σολο το κοσμο.ξερεις ποσοι επαιξαν μαλακια για παρτη της?λογικο δεν ειναι να τον κυνηγησει?εγω ειχα ολη τη βιντεο κασσετα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
Ειναι οντως στη φυλακη ή ειναι απλα φημες? Ρωταω γιατι ειναι μαλλον το πιο τραβηγμενο απο τα ερασιτεχνικα παρανομα βιντεο που εχουν βγει στη χωρα μας.
Το να βαζουμε ομως ξανα ενα λινκ με το βιντεο αυτο τι νομικες ευθυνες επιφερει για το σαιτ αλλα και γι αυτον που ανεβαζει το λινκ?

Οσο για το χαρακτηρισμο "τσουλα" θα διαφωνησω και εγω. Η κοπελα δεν κανει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανουν τα περισσοτερα ατομα στη ηλικια της,νεα παιδια ειναι και πηδιουνται,αυτο ειναι το απολυτα φυσιολογικο.
Απλα ο μαλακας προφανως εκμεταλλευομενος την αφελεια ή ακομα και την καψουρα της κοπελιας την κανει ρομπα σε ολη την ελλαδα.

Για σκεψου να ηταν κορη σου? Δεν θα του τον εκοβες του μαλακα και δεν θα του τοδινες να το φαει μετα?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι οντως στη φυλακη ή ειναι απλα φημες? Ρωταω γιατι ειναι μαλλον το πιο τραβηγμενο απο τα ερασιτεχνικα παρανομα βιντεο που εχουν βγει στη χωρα μας.
Το να βαζουμε ομως ξανα ενα λινκ με το βιντεο αυτο τι νομικες ευθυνες επιφερει για το σαιτ αλλα και γι αυτον που ανεβαζει το λινκ?

Οσο για το χαρακτηρισμο "τσουλα" θα διαφωνησω και εγω. Η κοπελα δεν κανει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανουν τα περισσοτερα ατομα στη ηλικια της,νεα παιδια ειναι και πηδιουνται,αυτο ειναι το απολυτα φυσιολογικο.
Απλα ο μαλακας προφανως εκμεταλλευομενος την αφελεια ή ακομα και την καψουρα της κοπελιας την κανει ρομπα σε ολη την ελλαδα.

Για σκεψου να ηταν κορη σου? Δεν θα του τον εκοβες του μαλακα και δεν θα του τοδινες να το φαει μετα?
ετσι εχω ακουσει οτι ειναι μεσα αν ειναι φημες η αληθεια δε ξερω παντως στα αλλα που λες συμφωνω σε ολα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βγάζουν οι καριόληδες τα βίντεο με τις γκόμενές τους στο Internet ρε πούστη μου? :headbang:

Καλά τσίπα δεν έχουν καθόλου, τίποτα? Αδερφές δεν έχουν τ' αρχίδια? :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom