...Ελα μορω στην αρχη κ εγω ηξερα λοιμπον ειναι ανω απω το (μαγαζι γρηγορις) αυτο μου ειπε η κωπελα τωρα δεν εχει στο καταλογο του σιτε ακωμα οκ φιλιαΤι ειναι το Αλιμο 126 Σιμονα γιατι μας μπερδεψες?Καινουργιο σπιτι στην Αλιμου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σιμόνε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλησπερ κουκλαοι εδω ειμαι πεσμω θα βαζω τωρα,εχω πολες......φοτο
ποτε θα βαλεις φωτο σιμονε?οι εδω ειμαι πεσμω θα βαζω τωρα,εχω πολες......φοτο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σιμονε τι εγινε με σενα κοριτσι μου? Το μεσημερι μου ειπες οτι θα εισαι μεχρι τις 6.00. Ακομα εκει εισαι?οι εδω ειμαι πεσμω θα βαζω τωρα,εχω πολες......φοτο
δε ξερει η κοπελα πως να ανεβασει...καποιος να βαλει οδηγιες....
ποτε θα βαλεις φωτο σιμονε?
panthiras3005
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα κουκλαρα,αντε να σε δουμε!!!!οι εδω ειμαι πεσμω θα βαζω τωρα,εχω πολες......φοτο
..τελοσ παντον πηγα να βοηθεισω κ εμενα μεχρι τις 12,αλλα μαλωσα με το γωμενο την γνωστη μου κ ξαναπαω εκε,πηγε να μου κανει μαλακια με τα λεφτα μου κ φανταζει τι εγηνεΣιμονε τι εγινε με σενα κοριτσι μου? Το μεσημερι μου ειπες οτι θα εισαι μεχρι τις 6.00. Ακομα εκει εισαι?
ααα ηθελα να κατεβαζω φοτο οπως ολοι αλλα δεν μπορω.....ΒΟΗΘΕΙΑκαλησπερα κουκλαρα,αντε να σε δουμε!!!!
Σπιτι μου ειμαι τωρα,αυριο θα μαθω που σα ειμαι...μωρο που δουλευεις τωρα?????
βρηκα πος το κανει αλλα μου γραφει οτι εινι μεγαλο το αρχειο,θα τα βρω που θα παειδε ξερει η κοπελα πως να ανεβασει...καποιος να βαλει οδηγιες....
χαμος ε?ωραια η καινουρια φωτο..τελοσ παντον πηγα να βοηθεισω κ εμενα μεχρι τις 12,αλλα μαλωσα με το γωμενο την γνωστη μου κ ξαναπαω εκε,πηγε να μου κανει μαλακια με τα λεφτα μου κ φανταζει τι εγηνε
απαντισα τωρα....μωρο εχεις pm...
απαντησε please...
οκ θα ερθεις να σου χορεβω λιγο ΣΑΜΠΑ....ok θα περιμενω να μαθω που για να ερθω
θελω κ εγω σαμπα μωρο μουοκ θα ερθεις να σου χορεβω λιγο ΣΑΜΠΑ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις