You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σιμόνε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στο χωρο που δειχνει στο site της κορινας εχει παει κανεις?ισχυει?
τιμη?
τιμη?
Επισκέπτης
εδω και καιρο η σιμονε δεν εργαζεται στο βριλλησου 12!στο χωρο που δειχνει στο site της κορινας εχει παει κανεις?ισχυει?
τιμη?
Δανάη μετά το Σάββατο δεν θα δουλέψεις αλλού???γιασας τι κανεται η Σιμονε ειμαιβασικα ειμαι εκτοσ αθηνων στα Χανια,αλλα θα δουλεβω απω αυριο μεχρι σαββατο στο 40 μετα τις 12 τ βραδυ....φιλια σ ολους
Αν ναι ενημερώσεμε μας
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
η μαγνησιασ 11 που ειναι κοριτσι?ελα παιδια ειμαι μαγνησια 11 καθεμερα απω 5 το απογ.μεχρι 12 το βρα.απω δευτ.για οποιοσ ενδιαφερει φιλακια πολλα Δαναι,Σιμονε οπωσ προτιματε
μωρό σβήσε τα μηνύματα σου σου στέλνω pm sosγιασας τι κανεται θα ειμαι στην δουλεια απο δευτερα πρεπει να περασω απω γιατρους τα γνωστα αλλ απω δευτερα πιστευω οτι θα ειμαι εκει καθε μερα απο 5 εωσ 12 το βραδυ....φιλια
xeskoufotos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αμα ειναι η Σιμονε η βραζιλιανα που δουλευε φυλης, μαπα το καρπουζι, την ειχα παρει παλια, καλο σωμα αλλα απο συμετοχη μηδεν
δικισου γνωμη δεχτο σε δημοκρατικι χωρα ζουμε ετσι δεν ειναι.Για να μην σε κουραζω επιδι ι ιδια ειναι που δουλεβε στο 109 απλα εκει δεν με λεγανε Σιμονε αλλα Δαναι,αμα δεν με ηξερεσ απο αλου απορο το πωσ ξερεισ κ το ωνομα μου τελεοσ παντοσ.....παντα λεω αμα θελει ελα αμα δεν μιν ερχεται στο κατο κατο πας για να περασεισ καλα ι οχι....υπαρχουνε διαφορα σπιτια κ κωπελες ςυχωμε να βρεις το γουστο σου κ να περασεις τελειαααααα φιλια πολλλα Σιμονε ι Δαναι οπως θες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις