dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οι κατσαριδες ειναι πιο συχαμερες απο τα σκατα!!!!ρε μαστορα εσυ δεν σιχαινοσουν την εισαγγελεα που σε εχεζε & κολλας στις κατσαριδες???
οι κατσαριδες ειναι πιο συχαμερες απο τα σκατα!!!!ρε μαστορα εσυ δεν σιχαινοσουν την εισαγγελεα που σε εχεζε & κολλας στις κατσαριδες???
πιστευω οτι και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι μεταλλαγμενα!!!!
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οι κατσαριδες ειναι πιο συχαμερες απο τα σκατα!!!!
Οι Ελληνίδες πάντως είναι μεταλλαγμένες εδώ και πολύ καιρό
ας ρωτησουμε τον φιλο βοθρο λογω επαγγελματος εχει δει πολλες κατσαριδες οταν ανοιγει τα φρεατιαναι το προτιμω!αν και πιστευω οτι σε λιγα χρονια και στην Ελλαδα θα εχει τα ιδια σκατα προ'ι'οντα!!!!και δεν θα εχει και μουνι!!!!δεν ξερω μηπως κανω λαθος!!!γιατι στη Ρωσσια οπως και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι εισαγωμενα!!!πιστευω οτι και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι μεταλλαγμενα!!!!αλλο αν γραφουνε οτι δεν ειναι και οτι ειναι φυσικα!!!μηπως οι Ελληνικες κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες στα μεταλλαγμενα προ'ι'οντα???αυτη την απορια μονο καποιος ειδηκος θα μπορεσει να μας τη λυση.
με τα high heels προσεχε μην φας καμια σαβουρδα πανω στην ταραχη σου..πως κανετε ετσι ρε για τις μικρες τερεζες.. σιγα
να μου πειτε για ποντικια να ανεβω κ εγω στα τραπεζια κ να φωναζω *P
ναι ο Βοθρος θα ξερει σιγουρα!!!ας ρωτησουμε τον φιλο βοθρο λογω επαγγελματος εχει δει πολλες κατσαριδες οταν ανοιγει τα φρεατια
πως τα λες,πως τα λες..να τωρα τα pm..αχ νεοι ερωτες θα γεννηθουν & σημερα..με τα χαι χιλς δεν ειναι προμπλεμο..
Τα αρχιδια οι διαφημιστες πανε να μας τις κανουν συμπαθεις...[youtube=425,350]7yC41tz8uu4[/youtube]
που μενεις αδερφε και κατα τι ωρα να περασω?Κατσαριδες. Το αθλιοτερο των εντομων. Θα εδινα κι 'ενα τσουβαλι λεφτα για να μην ξαναδω ποτε στη ζωη μου.
Συνάδελφοι σήμερα το δοκίμασα και δουλεύει. Aπλό φωτιστικό μπλε οινόπνευμα. Pίχνεις μία ριπή οινοπνευματάκι στην ανυποψίαστη κατσαρίδα (πριν σε πάρει χαμπάρι) και εκείνη τα κακαρώνει σχεδόν αμέσως! Για όσους έχουν παιδάκια στο σπίτι ή δεν γουστάρουν να ψεκάζουν σαν εμένα είναι η τέλεια εναλλακτική λύση (και το πάτημα με το παπούτσι είναι λύση αλλά συνήθως οι πουτάνες ξεφεύγουν).
αυτη ειναι ουσιαστικα οριστικη λυση , η αλοιφη που ειναι ,θαυματουργη πραγματικα την πουλαει ο Γερολυματος στην ομονοια ,επεμβαινει στο γενετικο τους κωδικα και δεν επιτρεπει την αναπαραγωγη ,οποτε γλυτωνεις για 1-2 χρονια.Εκανα εγω απεντομωση-μυοκτονια πριν 2 βδομαδες και μεχρις στιγμης δεν εχω δει καμια κατσαριδα να μην τις ματιασουμε κιολας.