Νέα

Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συχαίνεστε τις κατσαρίδες?

• Ναι

Ψήφοι: 112 74,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι το προτιμω!αν και πιστευω οτι σε λιγα χρονια και στην Ελλαδα θα εχει τα ιδια σκατα προ'ι'οντα!!!!και δεν θα εχει και μουνι!!!!δεν ξερω μηπως κανω λαθος!!!γιατι στη Ρωσσια οπως και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι εισαγωμενα!!!πιστευω οτι και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι μεταλλαγμενα!!!!αλλο αν γραφουνε οτι δεν ειναι και οτι ειναι φυσικα!!!μηπως οι Ελληνικες κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες στα μεταλλαγμενα προ'ι'οντα???αυτη την απορια μονο καποιος ειδηκος θα μπορεσει να μας τη λυση.
ας ρωτησουμε τον φιλο βοθρο λογω επαγγελματος εχει δει πολλες κατσαριδες οταν ανοιγει τα φρεατια :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πως κανετε ετσι ρε για τις μικρες τερεζες.. σιγα

να μου πειτε για ποντικια να ανεβω κ εγω στα τραπεζια κ να φωναζω *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
με τα χαι χιλς δεν ειναι προμπλεμο.. ξυπολυτη να μην ειμαι κ αντικρυσω κανενα αηδια μικυ μαους χαχαχα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Επι τη ευκαιρία προσέξατε ότι έχει γεμίσει ο τόπος πολλές μεγάλες σφήγκες και μεγαλόσωμα ιπτάμενα μυρμήγκια? Μουρχονται κάτι 4ποντα ιπτάμενα. Η σφιγκα είναι κι επικίνδυνη για αλλεργικους.

Επισκέπτης
Συνάδελφοι σήμερα το δοκίμασα και δουλεύει. Aπλό φωτιστικό μπλε οινόπνευμα. Pίχνεις μία ριπή οινοπνευματάκι στην ανυποψίαστη κατσαρίδα (πριν σε πάρει χαμπάρι) και εκείνη τα κακαρώνει σχεδόν αμέσως! Για όσους έχουν παιδάκια στο σπίτι ή δεν γουστάρουν να ψεκάζουν σαν εμένα είναι η τέλεια εναλλακτική λύση (και το πάτημα με το παπούτσι είναι λύση αλλά συνήθως οι πουτάνες ξεφεύγουν).

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πηγαινε παρε την αλοιφη να καθαρισεις,για δυο χρονια .

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Εκανα εγω απεντομωση-μυοκτονια πριν 2 βδομαδες και μεχρις στιγμης δεν εχω δει καμια κατσαριδα να μην τις ματιασουμε κιολας.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
:helpplea: :helpplea:

250px-Cockroachcloseup.jpg

:grin: :o  Πραγματικά σκέτη αηδία 

prinos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι σήμερα το δοκίμασα και δουλεύει. Aπλό φωτιστικό μπλε οινόπνευμα. Pίχνεις μία ριπή οινοπνευματάκι στην ανυποψίαστη κατσαρίδα (πριν σε πάρει χαμπάρι) και εκείνη τα κακαρώνει σχεδόν αμέσως! Για όσους έχουν παιδάκια στο σπίτι ή δεν γουστάρουν να ψεκάζουν σαν εμένα είναι η τέλεια εναλλακτική λύση (και το πάτημα με το παπούτσι είναι λύση αλλά συνήθως οι πουτάνες ξεφεύγουν).

μαθε λοιπον οτι η κατσαριδα δεν πεθαινει ετσι
απλα τεζαρει για λιγο και μετα παλι ζωντανευει
εχει τυχει να δω κατσαριδα να βγαινει απο σακουλα των σκουπιδιων μετα απο οινοπνευμα

γι αυτο οινοπνευμα και μετα τουαλετα και καζανακι  :grin:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εκανα εγω απεντομωση-μυοκτονια πριν 2 βδομαδες και μεχρις στιγμης δεν εχω δει καμια κατσαριδα να μην τις ματιασουμε κιολας.
αυτη ειναι ουσιαστικα οριστικη λυση , η αλοιφη που ειναι ,θαυματουργη πραγματικα την πουλαει ο Γερολυματος στην ομονοια ,επεμβαινει στο γενετικο τους κωδικα και δεν επιτρεπει την αναπαραγωγη ,οποτε γλυτωνεις για 1-2 χρονια.
μεχρι να ερθουν αλλες και να ληξει η επιδραση της αλοιφης .
παντως πακετο οι κατσαριδες εμενα μου μπαινουν απο τα δεντρα καμια φορα και φρικαρω ασχημα.
μια φορα ανεβηκε και μια πανω μου γαματα τρελαθηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom