Νέα

Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συχαίνεστε τις κατσαρίδες?

• Ναι

Ψήφοι: 112 74,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε φιλε πλακα κανω
δεν κανουν σκλααααατς αλλα σκριιιιιιιιιιτςςς

που λεει και η BiteMeIaMfresH

καλα ρε δεν συχαινεσε που γραφει και ο τιτλος ;)
να τις πατας με γυμνο ποδι?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μπουαχαχαχαχαχα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω παντως το αεροζολ το εχω παντα ευκαιρο!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
[move] Η μικρη τερεζα[/move]

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
xaxa.... ρε παιδιά....
και που να δειτε τι κατσαρίδα υπήρχε
όταν εργαζόμουν σε αποθήκες γνωστού καταστήματος supermarket!!!! :2funny:
σήκωνα κιβώτια με μπύρες, κόκα κόλα κλπ... τσουπ να τηνε..... :grin: :grin:

και ειδικά στ' αναψηκτικά όταν κάνα κουτάκι είχε τρύπα κι χυνόταν το περιεχόμενο... ουυυυυ.... εκεί να δεις πάρτυ....... μάζωξη ολόκληρη..... :2funny: :2funny:
βασικά εκεί έβρισκα τις μικρές... αλλά δε νπάυει να είνα κατσαρίδες κι αυτές!!!

Επισκέπτης
ειναι διαφοροι ανα τον κοσμο που τις εχουν και για κατοικιδια...μπηκα στη βικιπαιδεια,η μεγαλυτερη λεει ειναι 10εκατοστα και ειναι στην αυστραλια.ενας βαρεμενος ειπε οτι αν τις χαιδεψεις απαλα βγαζουν και ηχους ικανοποιησης...φαντασου αμα τις βαλεις καμμια μπατονεττα τι θα γινει...

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι διαφοροι ανα τον κοσμο που τις εχουν και για κατοικιδια...μπηκα στη βικιπαιδεια,η μεγαλυτερη λεει ειναι 10εκατοστα και ειναι στην αυστραλια.ενας βαρεμενος ειπε οτι αν τις χαιδεψεις απαλα βγαζουν και ηχους ικανοποιησης...φαντασου αμα τις βαλεις καμμια μπατονεττα τι θα γινει...
Τις κανει και μπανιο??? :2funny:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα σας. Τα τελευταια τρια χρονια δεν ειχα δει ποτε κατσαριδα σπιτι μου και γενικοτερα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, ωσπου χθες το βραδυ εγινε κατι που στοιχιωσε την ηρεμια μου. Πηγαινοντας καποια στιγμη στο μπανιο,βλεπω αυτο που απευχομουν ενδομυχα καθε καλοκαιρι. Το ελεεινο εντομο. Τραγικη εμπειρια. Μεσσαιου μεγεθους,αλλα η καθε κινηση του παγωνε το αιμα μου. Εμεινα αποσβωλομενος να την κοιταζω, ανημπορος να κανω κατι για να την εξολοθρευσω. Τελικα, κρυφτηκε πισω απο κατι ντουλαπια. Φριχτο λαθος το οτι κατα το απογευματινο μου μπανιο δε σκουπισα τα νερα και το οτι αφησα ανοιχτο το  παραθυρο του συγκεκριμμενου χωρου για αρκετες ωρες μετα. Η νυχτα μου ηταν απαισια. Σημερα,αγορασα εντομοκτονο και ψεκασα καποια σημεια στο μπανιο. Ακομα και νεκρη ομως να την βρω, η θεα της θα με αρρωστησει. Μακαρι να χαθηκε για παντα εκει,πισω απο τα ντουλαπια. Κατσαριδες. Το αθλιοτερο των εντομων. Θα εδινα κι 'ενα τσουβαλι λεφτα για να μην ξαναδω ποτε στη ζωη μου.

Επισκέπτης
Καλησπερα σας. Τα τελευταια τρια χρονια δεν ειχα δει ποτε κατσαριδα σπιτι μου και γενικοτερα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, ωσπου χθες το βραδυ εγινε κατι που στοιχιωσε την ηρεμια μου. Πηγαινοντας καποια στιγμη στο μπανιο,βλεπω αυτο που απευχομουν ενδομυχα καθε καλοκαιρι. Το ελεεινο εντομο. Τραγικη εμπειρια. Μεσσαιου μεγεθους,αλλα η καθε κινηση του παγωνε το αιμα μου. Εμεινα αποσβωλομενος να την κοιταζω, ανημπορος να κανω κατι για να την εξολοθρευσω. Τελικα, κρυφτηκε πισω απο κατι ντουλαπια. Φριχτο λαθος το οτι κατα το απογευματινο μου μπανιο δε σκουπισα τα νερα και το οτι αφησα ανοιχτο το  παραθυρο του συγκεκριμμενου χωρου για αρκετες ωρες μετα. Η νυχτα μου ηταν απαισια. Σημερα,αγορασα εντομοκτονο και ψεκασα καποια σημεια στο μπανιο. Ακομα και νεκρη ομως να την βρω, η θεα της θα με αρρωστησει. Μακαρι να χαθηκε για παντα εκει,πισω απο τα ντουλαπια. Κατσαριδες. Το αθλιοτερο των εντομων. Θα εδινα κι 'ενα τσουβαλι λεφτα για να μην ξαναδω ποτε στη ζωη μου.
ελα ρε συναγωνιστη ακακες ειναι,ενα παπουτσι και τις καθαρισες στο κατω κατω

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ελα ρε συναγωνιστη ακακες ειναι,ενα παπουτσι και τις καθαρισες στο κατω κατω
Ποιο παππουτσι? Ουτε να βλεπω να τις σκοτωνουν μπορω. Αν ακουσω και τον χαρακτηριστικο φριχτο ηχο του θανατου τους θελω δεκα drambuie για να ηρεμησω.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ σιχαίνουμι και τ'ς μπατσκάβουρες...!!! :o

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
βρισκομαι αραχτος στο υγρο υπογειο του σπιτιου μου χαζευοντας το ραμπο νουμερο τεσερα.
και εκει που σκαλιζω τη μυτη μου να βγαλω κανα κακαδι , αισθανομαι ενα ριγος στα αρχιδια μου .

σκυβω τι να δω.........ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ.
κατι ειχα παρει μυρωδια προηγουμενως αλλα που να το φανταστω.
βρωμαγαν και τα 40 ποδια της.
εντρομος της πεταω ενα κακαδι στα μουτρα και την σκοτωνω.
θα μου πειτε εγκληματικη πραξη.............
αλλα ο αλλος ,ο ραμπο ποσους εφαγε ......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βρισκομαι αραχτος στο υγρο υπογειο του σπιτιου μου χαζευοντας το ραμπο νουμερο τεσερα.
και εκει που σκαλιζω τη μυτη μου να βγαλω κανα κακαδι , αισθανομαι ενα ριγος στα αρχιδια μου .

σκυβω τι να δω.........ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ.
κατι ειχα παρει μυρωδια προηγουμενως αλλα που να το φανταστω.
βρωμαγαν και τα 40 ποδια της.
εντρομος της πεταω ενα κακαδι στα μουτρα και την σκοτωνω.
θα μου πειτε εγκληματικη πραξη.............
αλλα ο αλλος ,ο ραμπο ποσους εφαγε ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κορυφαιο ποστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom