nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η καυλα ειναι να εισαι ξυπολυτος και να τις παταςεμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς
να το νοιωθεις το σκλαααααατς
Η καυλα ειναι να εισαι ξυπολυτος και να τις παταςεμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς
Η καυλα ειναι να εισαι ξυπολυτος και να τις πατας
να το νοιωθεις το σκλαααααατς
τι επαθες αρσενικε?
τι επαθες αρσενικε?
ελα ρε φιλε πλακα κανω
ελα ρε φιλε πλακα κανω
δεν κανουν σκλααααατς αλλα σκριιιιιιιιιιτςςς
που λεει και η BiteMeIaMfresH
δικιο εχεις τωρα που το ξανασκεφτομε...ειναι αηδιαστικοκαλα ρε δεν συχαινεσε που γραφει και ο τιτλος ;)
να τις πατας με γυμνο ποδι?
Τις κανει και μπανιο???ειναι διαφοροι ανα τον κοσμο που τις εχουν και για κατοικιδια...μπηκα στη βικιπαιδεια,η μεγαλυτερη λεει ειναι 10εκατοστα και ειναι στην αυστραλια.ενας βαρεμενος ειπε οτι αν τις χαιδεψεις απαλα βγαζουν και ηχους ικανοποιησης...φαντασου αμα τις βαλεις καμμια μπατονεττα τι θα γινει...
εμ γι αυτο δε γαμαει ο κοσμος...αμα καθεσαι κι ασχολεισαι με την κατσαριδα που χρονος για τ αρχιδια...Τις κανει και μπανιο???
ελα ρε συναγωνιστη ακακες ειναι,ενα παπουτσι και τις καθαρισες στο κατω κατωΚαλησπερα σας. Τα τελευταια τρια χρονια δεν ειχα δει ποτε κατσαριδα σπιτι μου και γενικοτερα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, ωσπου χθες το βραδυ εγινε κατι που στοιχιωσε την ηρεμια μου. Πηγαινοντας καποια στιγμη στο μπανιο,βλεπω αυτο που απευχομουν ενδομυχα καθε καλοκαιρι. Το ελεεινο εντομο. Τραγικη εμπειρια. Μεσσαιου μεγεθους,αλλα η καθε κινηση του παγωνε το αιμα μου. Εμεινα αποσβωλομενος να την κοιταζω, ανημπορος να κανω κατι για να την εξολοθρευσω. Τελικα, κρυφτηκε πισω απο κατι ντουλαπια. Φριχτο λαθος το οτι κατα το απογευματινο μου μπανιο δε σκουπισα τα νερα και το οτι αφησα ανοιχτο το παραθυρο του συγκεκριμμενου χωρου για αρκετες ωρες μετα. Η νυχτα μου ηταν απαισια. Σημερα,αγορασα εντομοκτονο και ψεκασα καποια σημεια στο μπανιο. Ακομα και νεκρη ομως να την βρω, η θεα της θα με αρρωστησει. Μακαρι να χαθηκε για παντα εκει,πισω απο τα ντουλαπια. Κατσαριδες. Το αθλιοτερο των εντομων. Θα εδινα κι 'ενα τσουβαλι λεφτα για να μην ξαναδω ποτε στη ζωη μου.
Ποιο παππουτσι? Ουτε να βλεπω να τις σκοτωνουν μπορω. Αν ακουσω και τον χαρακτηριστικο φριχτο ηχο του θανατου τους θελω δεκα drambuie για να ηρεμησω.ελα ρε συναγωνιστη ακακες ειναι,ενα παπουτσι και τις καθαρισες στο κατω κατω
Καλησπερα σας. Τα τελευταια τρια χρονια δεν ειχα δει ποτε κατσαριδα σπιτι μου και γενικοτερα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, ωσπου χθες το βραδυ εγινε κατι που στοιχιωσε την ηρεμια μου. Πηγαινοντας καποια στιγμη στο μπανιο,βλεπω αυτο που απευχομουν ενδομυχα καθε καλοκαιρι. Το ελεεινο εντομο. Τραγικη εμπειρια. Μεσσαιου μεγεθους,αλλα η καθε κινηση του παγωνε το αιμα μου. Εμεινα αποσβωλομενος να την κοιταζω, ανημπορος να κανω κατι για να την εξολοθρευσω. Τελικα, κρυφτηκε πισω απο κατι ντουλαπια. Φριχτο λαθος το οτι κατα το απογευματινο μου μπανιο δε σκουπισα τα νερα και το οτι αφησα ανοιχτο το παραθυρο του συγκεκριμμενου χωρου για αρκετες ωρες μετα. Η νυχτα μου ηταν απαισια. Σημερα,αγορασα εντομοκτονο και ψεκασα καποια σημεια στο μπανιο. Ακομα και νεκρη ομως να την βρω, η θεα της θα με αρρωστησει. Μακαρι να χαθηκε για παντα εκει,πισω απο τα ντουλαπια. Κατσαριδες. Το αθλιοτερο των εντομων. Θα εδινα κι 'ενα τσουβαλι λεφτα για να μην ξαναδω ποτε στη ζωη μου.
βρισκομαι αραχτος στο υγρο υπογειο του σπιτιου μου χαζευοντας το ραμπο νουμερο τεσερα.
και εκει που σκαλιζω τη μυτη μου να βγαλω κανα κακαδι , αισθανομαι ενα ριγος στα αρχιδια μου .
σκυβω τι να δω.........ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ.
κατι ειχα παρει μυρωδια προηγουμενως αλλα που να το φανταστω.
βρωμαγαν και τα 40 ποδια της.
εντρομος της πεταω ενα κακαδι στα μουτρα και την σκοτωνω.
θα μου πειτε εγκληματικη πραξη.............
αλλα ο αλλος ,ο ραμπο ποσους εφαγε ......