Νέα

Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συχαίνεστε τις κατσαρίδες?

• Ναι

Ψήφοι: 112 74,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Επισκέπτης
εχω στην τουαλετα οταν τις βλεπω περνω καμια λακ η οτιδηποτε σπρει και με αναπτηρα τις καιω. πεφτουν απο το ταβανι φλαμπε γαματο θεαμα
μωρη κουφαλααααααααααα..
ξερω τι φωναζεις εκεινη την ωρα..
παρτα μωρη μπαοκ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
φίλε μπουρδελιάρη1984.
κάλεσε μια εταιρεία απολυμάνσεων και μυοκτονιων να ψεκάσει με φάρμακο αποχετευσεις κτλ στο σπίτι ή στην πολύκατοικία που μένεις , αλλιώς δεν θα γλυτώσεις απο αυτές....

Επισκέπτης
φίλε μπουρδελιάρη1984.
κάλεσε μια εταιρεία απολυμάνσεων και μυοκτονιων να ψεκάσει με φάρμακο αποχετευσεις κτλ στο σπίτι ή στην πολύκατοικία που μένεις , αλλιώς δεν θα γλυτώσεις απο αυτές....
τον βοθρο να φωναξει που ειναι συνγαυρος..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
...ασε που μερικες πετανε κιολας  :S :2funny:
μερικές ειναι και submarine. Εχω δει να βγαινουν απο τουαλετα. Μιλαμε για κομαντοεντομο και με δεικτη ευφυιασ. Παρτε ψιψινες του δρομου σπιτια σας και αφηστε τις να κανουν την αντιτρομοκρατικη.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
θελετε δεν θελετε δεν γλιτωνετε(ουμε)απ'τις κατσαριδες.Ειναι το μονο ειδος που θα επιβιωσει σε πυρηνικο ολοκαυτωμα

μιλαμε για πολυ βρωμοζωο ζει δισεκατομμυρια χρονια στον πλανητη

δεν καταλαβαινει τιποτα η πουτανα.ΠΑΤΑΤΕ την οπου την πετυχεται........... :sunglasses:

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Για τις απεντομωσεις τι γνωμη εχετε εχει χρησιμοποιησει κανεις? Ειχε αποτελεσματα?[tt][/tt]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ψηστη στα καρβουνα γευστικοτατη!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
μιλαμε για πολυ βρωμοζωο ζει δισεκατομμυρια χρονια στον πλανητη
δεν καταλαβαινει τιποτα η πουτανα.ΠΑΤΑΤΕ την οπου την πετυχεται........... :sunglasses:

Νομίζω πλέον το thread πρέπει να μεταφερθεί στο άλλο... με τις Ελλεεινίδες !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ψηστη στα καρβουνα γευστικοτατη!

Να μας πουν τις εμπειρίες τους και οι Συναγωνιστές από το άλλο thread... στην Ταυλάνδη (και γενικότερα στην Ασία) συνηθίζουν να τρώνε τέτοιες "λιχουδιές"  :headbang:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
εδω δειτε!!!!

ΠΟΥΣΤΗΣ vs  ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!! :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]TT4XO3Hjp7M[/youtube]

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ωχ οχι παλι πουστης ελεος ρε σκοτωστε τους πουστηδες αφηστε τις κατσαριδες να ζησουν

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
XAXAXAXAXAXAXAXAXA :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε την αδελφω τι επαθε!!  :2funny:

Φιλε η απεντομωση απο εξειδικευμενο συνεργειο εχει αποτελεσμα στανταρ.Επισης πριν φυγεις για να πας την βολτα σου ή στην δουλεια σου αφιερωσε 2-3 λεπτα ωστε να ψεκασεις ολο το σπιτι.Μολις γυριζεις θα μαζευεις πτωματα βεβαια,αλλα καλυτερα να τις μαζευεις νεκρες παρα να τις κυνηγας με το δικανο.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
οποια δεις την πατας οπως εκανα και εγω προχτες :2funny: :2funny: :2funny:απλα :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.

κανατε τιποτα η μπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom