Οταν τις σκοτώνετε να προσέχετε να μην αστοχείτε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 630
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μωρη κουφαλααααααααααα..εχω στην τουαλετα οταν τις βλεπω περνω καμια λακ η οτιδηποτε σπρει και με αναπτηρα τις καιω. πεφτουν απο το ταβανι φλαμπε γαματο θεαμα
ξερω τι φωναζεις εκεινη την ωρα..
παρτα μωρη μπαοκ..
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εεεεεεεεετσιμωρη κουφαλααααααααααα..
ξερω τι φωναζεις εκεινη την ωρα..
παρτα μωρη μπαοκ..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
φίλε μπουρδελιάρη1984.
κάλεσε μια εταιρεία απολυμάνσεων και μυοκτονιων να ψεκάσει με φάρμακο αποχετευσεις κτλ στο σπίτι ή στην πολύκατοικία που μένεις , αλλιώς δεν θα γλυτώσεις απο αυτές....
κάλεσε μια εταιρεία απολυμάνσεων και μυοκτονιων να ψεκάσει με φάρμακο αποχετευσεις κτλ στο σπίτι ή στην πολύκατοικία που μένεις , αλλιώς δεν θα γλυτώσεις απο αυτές....
Επισκέπτης
τον βοθρο να φωναξει που ειναι συνγαυρος..φίλε μπουρδελιάρη1984.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μερικές ειναι και submarine. Εχω δει να βγαινουν απο τουαλετα. Μιλαμε για κομαντοεντομο και με δεικτη ευφυιασ. Παρτε ψιψινες του δρομου σπιτια σας και αφηστε τις να κανουν την αντιτρομοκρατικη....ασε που μερικες πετανε κιολας :S
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
θελετε δεν θελετε δεν γλιτωνετε(ουμε)απ'τις κατσαριδες.Ειναι το μονο ειδος που θα επιβιωσει σε πυρηνικο ολοκαυτωμα
μιλαμε για πολυ βρωμοζωο ζει δισεκατομμυρια χρονια στον πλανητη
δεν καταλαβαινει τιποτα η πουτανα.ΠΑΤΑΤΕ την οπου την πετυχεται...........
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Για τις απεντομωσεις τι γνωμη εχετε εχει χρησιμοποιησει κανεις? Ειχε αποτελεσματα?[tt][/tt]
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ψηστη στα καρβουνα γευστικοτατη!
μιλαμε για πολυ βρωμοζωο ζει δισεκατομμυρια χρονια στον πλανητη
δεν καταλαβαινει τιποτα η πουτανα.ΠΑΤΑΤΕ την οπου την πετυχεται...........
Νομίζω πλέον το thread πρέπει να μεταφερθεί στο άλλο... με τις Ελλεεινίδες !!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Νομίζω πλέον το thread πρέπει να μεταφερθεί στο άλλο... με τις Ελλεεινίδες !!!
σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ψηστη στα καρβουνα γευστικοτατη!
Να μας πουν τις εμπειρίες τους και οι Συναγωνιστές από το άλλο thread... στην Ταυλάνδη (και γενικότερα στην Ασία) συνηθίζουν να τρώνε τέτοιες "λιχουδιές"
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
Βρε την αδελφω τι επαθε!!
Φιλε η απεντομωση απο εξειδικευμενο συνεργειο εχει αποτελεσμα στανταρ.Επισης πριν φυγεις για να πας την βολτα σου ή στην δουλεια σου αφιερωσε 2-3 λεπτα ωστε να ψεκασεις ολο το σπιτι.Μολις γυριζεις θα μαζευεις πτωματα βεβαια,αλλα καλυτερα να τις μαζευεις νεκρες παρα να τις κυνηγας με το δικανο.
Βρε την αδελφω τι επαθε!!
Φιλε η απεντομωση απο εξειδικευμενο συνεργειο εχει αποτελεσμα στανταρ.Επισης πριν φυγεις για να πας την βολτα σου ή στην δουλεια σου αφιερωσε 2-3 λεπτα ωστε να ψεκασεις ολο το σπιτι.Μολις γυριζεις θα μαζευεις πτωματα βεβαια,αλλα καλυτερα να τις μαζευεις νεκρες παρα να τις κυνηγας με το δικανο.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
εδω δειτε!!!!
ΠΟΥΣΤΗΣ vs ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!
[youtube=425,35
0]TT4XO3Hjp7M[/youtube]
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εμενα???αυτες και τα μοντελα ατακα του μεγιστου Ασλανη
με παντοφλες μιτσουκο η μιγκατο θα κανεις λιγοτερη φασαριαμε το δικανο.
οποια δεις την πατας οπως εκανα και εγω προχτες απλαΑνοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
κανατε τιποτα η μπα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K