Νέα

Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συχαίνεστε τις κατσαρίδες?

• Ναι

Ψήφοι: 112 74,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
βρισκομαι αραχτος στο υγρο υπογειο του σπιτιου μου χαζευοντας το ραμπο νουμερο τεσερα.
και εκει που σκαλιζω τη μυτη μου να βγαλω κανα κακαδι , αισθανομαι ενα ριγος στα αρχιδια μου .

σκυβω τι να δω.........ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ.
κατι ειχα παρει μυρωδια προηγουμενως αλλα που να το φανταστω.
βρωμαγαν και τα 40 ποδια της.
εντρομος της πεταω ενα κακαδι στα μουτρα και την σκοτωνω.
θα μου πειτε εγκληματικη πραξη.............
αλλα ο αλλος ,ο ραμπο ποσους εφαγε ......
www.freesmileys.org] [/url]

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Καμιά συνταγή μαγειρικής με κατσαρίδα έχετε? Πως τις τρώνε όπως τις γαρίδες?

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θελετε δεν θελετε δεν γλιτωνετε(ουμε)απ'τις κατσαριδες.Ειναι το μονο ειδος που θα επιβιωσει σε πυρηνικο ολοκαυτωμα

Αυτές και ο Κιθ Ρίτσαρντς... που θα 'χει καπνίσει ουκ ολίγες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω αμα δω καμια ανεβαινω στο πιο κοντινο τραπεζι που αντεχει το βαρος μου και αρχιζω να ουρλιαζω. αμα δεν την κοπανησει απο τις φωνες κατεβενω κατω και με στραβομενα μουτρα παιρνω μια παντοφλα και με βαθια ανασα την σκοτωνω προσπαθοντας να μην ακουσω το κρατς. το χειροτερο ομως ειναι μετα οταν πρεπει να καθαρισεις το πτωμα, παλι με στραβα μουτρα και 10 στρωσεις χαρτι κουζινας κανω το μοιραιο  :S :S :S :S :S :S

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για τις απεντομωσεις τι γνωμη εχετε εχει χρησιμοποιησει κανεις? Ειχε αποτελεσματα?[tt][/tt]

Απ' ότι έχω δει, η αφεντόμωση λειτουργεί, απλώς εκείνες τις ημέρες, οι τελευταίες "επιζήσασες" ίσως και να κάνουν ηρωική έξοδο. Γενικά, σχολαστική καθαριότητα και (πολύ σημαντικό) στεγνοί νεροχύτες και άλλα είδη υγιεινής (οι κατσαρίδες χρειάζονται αρκετό νερό) είναι δυο απλά πράγματα που μπορούν να δράσουν ανασταλτικά.

Πάντως, αν μένεις σε διαμέρισμα πάνω από σουπερμάρκετ και τέτοια, δεν υπάρχει ελπίδα: η μάχη έχει χαθεί εκ των προτέρων... Σε τέτοιες συνθήκες, έχω δει κατσαρίδες να έχουν στήσει φωλιά μέσα σε ψυγείο...

μερικές ειναι και submarine. Εχω δει να βγαινουν απο τουαλετα. Μιλαμε για κομαντοεντομο και με δεικτη ευφυιασ. Παρτε ψιψινες του δρομου σπιτια σας και αφηστε τις να κανουν την αντιτρομοκρατικη.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν πνίγονται.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα σιχαινεστε οι γυναικες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:μια κατσαριδουλα και δεν σιχαινεστε το χυσιμο στη μουρη η στο στομα?

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Επισης για να ειναι καποιος ψυχραιμος τη δυσκολη αυτη στιγμη εμφανισης κατσαριδας και της επιχειρισης εξοντωσης της καλο ειναι να εχει πιει και κανα ουισκι παραπανω.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
Καμιά συνταγή μαγειρικής με κατσαρίδα έχετε? Πως τις τρώνε όπως τις γαρίδες?
στην ιαπωνια παντως,οι καμμενοι οι ιαπωνες κανουν διαγωνισμους για το ποιος θα φαει περισσοτερες κατσαριδες μεσα σε ενα λεπτο live μπροστα σε κοσμο... :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στην ιαπωνια παντως,οι καμμενοι οι ιαπωνες κανουν διαγωνισμους για το ποιος θα φαει περισσοτερες κατσαριδες μεσα σε ενα λεπτο live μπροστα σε κοσμο... :jerking: :jerking: :jerking:

αυτο ειναι κατι πολυ ανωτερο!γιατι μην ξεχνατε οι κατσαριδες του τοκιο ειναι οι μεγαλυτερες του πλανητη! :dancing: :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
να ξερεις οτι η κατσαριδα σιχαινεται την οσμη της φλουδας του αγγουριου που σαπιζει.οι οικολογοι προκειμενου να αποφυγουν τα εντομοκτονα που ειναι εξαιρετικα καρκινογονα,τοποθετουν σε γωνιες του σπιτιου πιατακια με φλουδες απο αγγουρι που εχουν καθαρισει.
οσο για μενα λατρευω τις μεγαλες κατσαριδες.στο κυνηγητο επιδιωκω να τις χτυπησω με σκοτοστρα ωστε να τους σπασω 2-3 ποδαρακια.μετα βαζω φωτια στα φτερα τους και προσπαθω να τους κοψωτο κεφαλι με το γωνιακο κομματι της σκοτοστρας.καντο και εσυ μια δυο φορες και μετα οι φοβοι σου θα ξεπεραστουν.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
να ξερεις οτι η κατσαριδα σιχαινεται την οσμη της φλουδας του αγγουριου που σαπιζει.οι οικολογοι προκειμενου να αποφυγουν τα εντομοκτονα που ειναι εξαιρετικα καρκινογονα,τοποθετουν σε γωνιες του σπιτιου πιατακια με φλουδες απο αγγουρι που εχουν καθαρισει.
οσο για μενα λατρευω τις μεγαλες κατσαριδες.στο κυνηγητο επιδιωκω να τις χτυπησω με σκοτοστρα ωστε να τους σπασω 2-3 ποδαρακια.μετα βαζω φωτια στα φτερα τους και προσπαθω να τους κοψωτο κεφαλι με το γωνιακο κομματι της σκοτοστρας.καντο και εσυ μια δυο φορες και μετα οι φοβοι σου θα ξεπεραστουν.

Καφριλα,γουσταρω... :rockon: :rockon: :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Απαίσιες είναι η γ@μημένες... αλλά όχι και να τις φοβόμαστε...έλεος!
Φέτος μπήκαν και στο δικό μου σπίτι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια....
εννοείται ότι έγινε πόλεμος  :grin:

Κατέβαινα προχθές τη νύχτα με τα πόδια την Ερατοσθένους στο παγκράτι,
και μέσα από ένα φρεάτιο μπαινόβγαινε ένα ολόκληρο κοπάδι  :P

Αηδία...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω της συχαινομαι!!!στη Ρωσσια τη δεκαετια του 90 ειχε μονο μικρα καστανα κατσαριδακια.τα τελευταια 4-5 χρονια εχουν εξαφανιστει εντελως!!!!!!αυτο ομως δεν θα το εβαζα στα θετικα της Ρωσσιας!!!!Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ!!!οι επηστιμονες κανοντας πειραματα.τα'ι'ζοντας ποντηκια με βιολογικα μεταλλαγμενα προ'ι'οντα.βρηκαν οτι τα ποντηκια δεν γενανε.στην Ελλαδα ευτυχως τα προ'ι'οντα δεν ειναι ακομα τοσο χαλια!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
λοιπον προβλημα με το γαμοεντομο εχω και εγω φοβια με αυτο. Ανατριχιλα. Αν και στη ψυχιατρικη λενε οτι για να περασεις ενα φοβο πρεπει να τον αντιμετωπισεις.

(Ασε μια να περπατησει στο χερακι σου, κολο, πουτσο η αλλο)

Καλυτερα να μεινω με τη φοβια ισοβια μαλακες τρελογιατροι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι κατσαριδες εχουν ενα συστατικο που βαζουν στα φαρμακα κατα της αλλεργιας και στην Ρωσσια δεν μπορουνε να βρουνε κατσαριδες!!!!το καλητερο οπλο κατα των κατσαριδων ειναι μια παγηδα που ειχε βγαλει η Raid.ειναι σαν κουτακι.μπαινει η κατσαριδα το τρωει και φευγει.παει στη φωλια της και εκει μετα απο καποιο διαστημα πεθαινει.οι κατσαριδες ειναι κανηβαλοι δηλαδη οταν πεθανει μια την  τρωνε οι αλλες.και δηλητηριαζονται και αυτες!!!εγραφαν οι οδηγιες οτι θα δειτε τις επομενες 2 βδομαδες μετα την παγιδα κατσαριδες κουτσες με οχι ολα τα ποδια.εβλεπα παντος στην παγιδα πηγαινανε συνεχεια.μετα απο 1 μηνα δεν ξαναειδα καμια!!!αυτο ειχε γινει το 2001.σε ενα παλιο διαμερισμα που ειχα αγωρασει και μετα το πουλησα.τωρα οι κατσαριδες εχουν πια εξαφανιστει αλλα αυτο δεν θα το εβαζα στα θετικα της Ρωσσιας.πρεπει να χαιρεστε που υπαρχουν κατσαριδες στην Ελλαδα αυτο διχνει οτι τα τροφιμα δεν ειναι τοσο σκατα οπως στη Ρωσσια!!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πρεπει να χαιρεστε που υπαρχουν κατσαριδες στην Ελλαδα αυτο διχνει οτι τα τροφιμα δεν ειναι τοσο σκατα οπως στη Ρωσσια!!!!

το μουνι σερνει καραβι. προτιμας να πεθανεις απο μεταλαγμενα στην ρωσια παρα να γαμας ελληνικο μουνι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
καλα ρε δεν συχαινεσε που γραφει και ο τιτλος ;)
να τις πατας με γυμνο ποδι?

πριν.... 15 χρονια;;;; διακοπες στην Αχαια ξυπναω το πρωι, βαζω το ενα αθλητικο...κραααατςκρουτςκριτςςς....μπλιαζ πρωινιατικα...αηδια..

Εγω θελω αμα τις πετυχω να καθονται ησυχα, να μη κουνιουνται, να ειναι φρονιμες. Για να προλαβαινω να φερνω τη σκουπα να τις κανω πολτο... :headbang:

Επισκέπτης
και εγω της συχαινομαι!!!στη Ρωσσια τη δεκαετια του 90 ειχε μονο μικρα καστανα κατσαριδακια.τα τελευταια 4-5 χρονια εχουν εξαφανιστει εντελως!!!!!!αυτο ομως δεν θα το εβαζα στα θετικα της Ρωσσιας!!!!Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ!!!οι επηστιμονες κανοντας πειραματα.τα'ι'ζοντας ποντηκια με βιολογικα μεταλλαγμενα προ'ι'οντα.βρηκαν οτι τα ποντηκια δεν γενανε.στην Ελλαδα ευτυχως τα προ'ι'οντα δεν ειναι ακομα τοσο χαλια!!!!
ρε μαστορα εσυ δεν σιχαινοσουν την εισαγγελεα που σε εχεζε & κολλας στις κατσαριδες???

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
οι κατσαριδες εχουν ενα συστατικο που βαζουν στα φαρμακα κατα της αλλεργιας και στην Ρωσσια δεν μπορουνε να βρουνε κατσαριδες!!!!το καλητερο οπλο κατα των κατσαριδων ειναι μια παγηδα που ειχε βγαλει η Raid.ειναι σαν κουτακι.μπαινει η κατσαριδα το τρω'ι' και φευγει.παει στη φωλια της και εκει πεθαινει.οι κατσαριδες ειναι κανηβαλοι δηλαδη οταν πεθανει μια την  τρωνε οι αλλες.και δηλητηριαζονται και αυτες!!!εγραφαν οι οδηγιες οτι θα δειτε τις επομενες 2 βδομαδες μετα την παγιδα κατσαριδες κουτσες με οχι ολα τα ποδια.εβλεπα παντος στην παγιδα πηγαινανε συνεχεια.μετα απο 1 μηνα δεν ξαναειδα καμια!!!αυτο ειχε γινει το 2001.σε ενα παλιο διαμερισμα που ειχα αγωρασει και μετα το πουλησα.τωρα οι κατσαριδες εχουν πια εξαφανιστει αλλα αυτο δεν θα το εβαζα στα θετικα της Ρωσσιας.πρεπει να χαιρεστε που υπαρχουν κατσαριδες στην Ελλαδα αυτο διχνει οτι τα τροφιμα δεν ειναι τοσο σκατα οπως στη Ρωσσια!!!!
συμφωνω απολυτα.ομως αγαπητε δημητρακη το χειροτερο πραμα ειναι ο φοβος για το φοβο.και μονο αντιμετοπιζοντας τον καταπροσωπα τον νικαμε.αν λοιπον ο μπουρδελιαρης 84 χρειαζεται ψυχικη υποστηριξη για να το ξεπερασει προθυμοποιουμε να την δωσω.οταν κυνηγησουμε μαζι κατσαριδες και τον βοηθησω να αποκεφαλισει την πρωτη,αφου πρωτα της καψουμε τα φτερα,οι φοβοι του θα εχουν φυγει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το μουνι σερνει καραβι. προτιμας να πεθανεις απο μεταλαγμενα στην ρωσια παρα να γαμας ελληνικο μουνι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι το προτιμω!αν και πιστευω οτι σε λιγα χρονια και στην Ελλαδα θα εχει τα ιδια σκατα προ'ι'οντα!!!!και δεν θα εχει και μουνι!!!!δεν ξερω μηπως κανω λαθος!!!γιατι στη Ρωσσια οπως και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι εισαγωμενα!!!πιστευω οτι και στην Ελλαδα τα περισσοτερα προ'ι'οντα ειναι μεταλλαγμενα!!!!αλλο αν γραφουνε οτι δεν ειναι και οτι ειναι φυσικα!!!μηπως οι Ελληνικες κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες στα μεταλλαγμενα προ'ι'οντα???αυτη την απορια μονο καποιος ειδηκος θα μπορεσει να μας τη λυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom