You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 630
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Ναι αλλα μετα μπορει να βγει απο τη λεκανη ;) Δεν ψοφαει ετσι ισα ισα που καταληγει στην αποχετευση δηλαδη σε περιβαλλον ιδανικο για τις κατσαριδες.μαθε λοιπον οτι η κατσαριδα δεν πεθαινει ετσι
απλα τεζαρει για λιγο και μετα παλι ζωντανευει
εχει τυχει να δω κατσαριδα να βγαινει απο σακουλα των σκουπιδιων μετα απο οινοπνευμα
γι αυτο οινοπνευμα και μετα τουαλετα και καζανακι
Τελικά θα βρούμε καμία λύση ή θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές;; Τις πουτάνες...Ναι αλλα μετα μπορει να βγει απο τη λεκανη ;) Δεν ψοφαει ετσι ισα ισα που ξαταληγει στην αποχετευση δηλαδη σε περιβαλλον ιδανικο για τις κατσαριδες.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Αυτη στη φωτογραφια ειναι ε?Εγώ πριν λίγο σκότωσα μία.... Ψεκάζοντας την με το γνωστό μείγμα που χρησιμοποιείται για τις απολυμάνσεις...
Περίπου. Λίγο μικρότερη....Αυτη στη φωτογραφια ειναι ε?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
στη Ρωσσια οταν πρωτοηρθα ηταν γεματο μικρα κατσαριδακα.τα τελευταια 4-5 χρονια εχουν εξαφανιστει.γι αυτο φταινε τα βιολογικα μεταλλαγμενα τροφιμα που τρωμε.οι κατσαριδες δεν μπορουν να πολλαπλασιαστουν και εξαφανηστικαν!!!!!!αυτη ειναι ουσιαστικα οριστικη λυση , η αλοιφη που ειναι ,θαυματουργη πραγματικα την πουλαει ο Γερολυματος στην ομονοια ,επεμβαινει στο γενετικο τους κωδικα και δεν επιτρεπει την αναπαραγωγη ,οποτε γλυτωνεις για 1-2 χρονια.
μεχρι να ερθουν αλλες και να ληξει η επιδραση της αλοιφης .
παντως πακετο οι κατσαριδες εμενα μου μπαινουν απο τα δεντρα καμια φορα και φρικαρω ασχημα.
μια φορα ανεβηκε και μια πανω μου γαματα τρελαθηκα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλό είναι το Aroxol για της κατσαρίδες και έντομα αλλά βρομάει πολύ για καλύτερα να κάνεις καμία απολύμανση για να ξεσκάσεις εγώ έχω κάνει και το κεφάλι μου είναι ήσυχο χωρίς κάθε λίγο και λιγάκι να της κινηγάω όπως ποιο παλιά .
Ναι ρε γαμώτο, έχει και αξύριστα πόδια!
:o Πραγματικά σκέτη αηδία
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Να βάλει Veet .Ναι ρε γαμώτο, έχει και αξύριστα πόδια!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.936
- Πόντοι
- 6.925
μια φορα ανεβηκε και μια πανω μου γαματα τρελαθηκα
Είναι αηδιαστικό να νιώθεις τα ποδαράκια αυτά να σε γαργαλούν. Στο παρελθόν περπατούσε ενώ κοιμόμουν ένα τριχωτό βρωμοπόντικο στο χέρι μου ακόμα έχω στην μνημη μου τα ποδια του και τα νυχάκια του. Ξύπνησα θυμαμαι και τιναξα το χερι μου και έσκασε στην ντουλάπα. Πως δεν μου δάγκωσε τπτ ήμουν και γυμνός. Η γκομενα δίπλα ευτυχως ψυχραιμη (ήταν και το εξοχικο της τι να πει)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εχει συνηθισει γι'αυτο και ηταν ψυχραιμη!!!!Είναι αηδιαστικό να νιώθεις τα ποδαράκια αυτά να σε γαργαλούν. Στο παρελθόν περπατούσε ενώ κοιμόμουν ένα τριχωτό βρωμοπόντικο στο χέρι μου ακόμα έχω στην μνημη μου τα ποδια του και τα νυχάκια του. Ξύπνησα θυμαμαι και τιναξα το χερι μου και έσκασε στην ντουλάπα. Πως δεν μου δάγκωσε τπτ ήμουν και γυμνός. Η γκομενα δίπλα ευτυχως ψυχραιμη (ήταν και το εξοχικο της τι να πει)
Νομίζω πλέον το thread πρέπει να μεταφερθεί στο άλλο... με τις Ελλεεινίδες !!!
Οι ιστοριες μου με κατσαριδες ειναι απο τις πιο γελοιες.
Εχω κανει ντουζ με κρανος μηχανης γιατι απο πανω μου ηταν κατσαριδα.
Οταν ημουν μικρος παραλιγο να βαλω φωτια στο σπιτι αφου για να καψω μια κατσαριδα φεμισα την κουζινα με οινοπνευμα και πηραν φωτια τα κουρτινακια της γιαγιας μου στην πορτα. Η κατσαριδα by the way γλυτωσε και εγω τιμωρηθηκα για ενα μηνα ως προβληματικο παιδι
Εφυγα μαζι με το τραπεζομαντηλο και οτι ειχε επανω το εορταστικο τραπεζι στο σπιτι των γονιων πρωην γκομενας, καλοκαιρι στον κηπο.
Και τωρα που το θυμηθηκα τρεχω στο θρεντ " Κουβα" γιατι εχω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση ....
Εχω κανει ντουζ με κρανος μηχανης γιατι απο πανω μου ηταν κατσαριδα.
Οταν ημουν μικρος παραλιγο να βαλω φωτια στο σπιτι αφου για να καψω μια κατσαριδα φεμισα την κουζινα με οινοπνευμα και πηραν φωτια τα κουρτινακια της γιαγιας μου στην πορτα. Η κατσαριδα by the way γλυτωσε και εγω τιμωρηθηκα για ενα μηνα ως προβληματικο παιδι
Εφυγα μαζι με το τραπεζομαντηλο και οτι ειχε επανω το εορταστικο τραπεζι στο σπιτι των γονιων πρωην γκομενας, καλοκαιρι στον κηπο.
Και τωρα που το θυμηθηκα τρεχω στο θρεντ " Κουβα" γιατι εχω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση ....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδες σωθηκαμε!δοκιμαστε το συγκεκριμενο κατσαριδοκτονο και θα με θυμηθειτε,ή μαλλον θα σας ξεχασουν οι κατσαριδες για κανα εξαμηνο! το χρησιμοποιειτε στις εξοδους του σπιτιου γυρω γυρω(εξωπορτα,κουζινα,παραθυρα μπανιου,μπαλκονοπορτες,πρεβαζια) και οι κατσαριδες τρεχουν σαν τζαμαικανες!(γιουσειν μπολτ λεμεεεεεεε)
poutSAMURAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι χειμωνας ειδες καμια??Ήθελα καιρό τώρα να μοιραστώ μαζί σας την αντιπάθεια μου σε αυτά τα σιχαμερά πλάσματα της βοθρίλας και των υπονόμων!ουστ απο δω...
ειναι χειμωνας ειδες καμια??
ναί ρε γαμώτη,πάνω στις μπανάνες μου! :'( :'( :'(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K