Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
άλλο τούτο πάλι...Goliath και κάνε κλυφοκωλι!
μετάφραση παρακαλώ
άλλο τούτο πάλι...Goliath και κάνε κλυφοκωλι!
τύπε συλλεκτική - να είναι σαν το σκύλο μου - και υπογραφω και ομόλογα (με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου )
Σαρανταποδαρούσα.Και αυτό είναι τρομακτικό και αθόρυβο. Είδα πρόσφατα στην μπανιέρα μου ένα περίπου 10 εκ. Πραγματικά δεν έχω ιδέα από που βγήκε εκεί. Και αυτό το γαμημενο τσιμπαει
Τζελ αξίας 90 ευρώ.οτι είναι...γλυστραει πάντωςάλλο τούτο πάλι...
μετάφραση παρακαλώ
κι ο bigshak γλυστράει με αυτα που λεει...Σαρανταποδαρούσα.
Μπορεί να φάει και μικρό ποντικό.τσιμοαει πάρα πολύ άσχημα.σε ένα μικρό παιδί μπορεί να προκαλέσει το δηλητήριο της και προσωρινά παράλυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζελ αξίας 90 ευρώ.οτι είναι...γλυστραει πάντως
τσιμπησε εναν γνωστο μου...κρυφτηκε το γαμιδι κατω απο το μαξιλαρι και μολις ξαπλωσε αυτος και εβαλε το χερι απο κατω,τον δαγκωσε.... 3 μερες ηταν στο κρεβατι και πονουσε ολο του το σωμα....μου ειπε οτι ενοιωθε σαν να εφαγε ξυλο απο 10 ατομα...Και αυτό είναι τρομακτικό και αθόρυβο. Είδα πρόσφατα στην μπανιέρα μου ένα περίπου 10 εκ. Πραγματικά δεν έχω ιδέα από που βγήκε εκεί. Και αυτό το γαμημενο τσιμπαει
τσιμπησε εναν γνωστο μου...κρυφτηκε το γαμιδι κατω απο το μαξιλαρι και μολις ξαπλωσε αυτος και εβαλε το χερι απο κατω,τον δαγκωσε.... 3 μερες ηταν στο κρεβατι και πονουσε ολο του το σωμα....μου ειπε οτι ενοιωθε σαν να εφαγε ξυλο απο 10 ατομα...
ακουσες κατσαριδες εσυ και εσκασες μυτη, κατσαριδα με χεριαΑφού δεν πήγε άκλαφτος,πάλι καλά να λέει
Πωωωω ρε φίλε και εγώ το ίδιο! Τον ήχο όμως ευτυχώς δεν τον άκουσα ποτέ.Παιδικός εφιάλτης οι μαύρες κατσαρίδες.
Αυτό που άνοιγες το φως μες στη νύχτα και τις έβλεπες να τρέχουν στο πάτωμα ή στους νεροχύτες,απ'τις χειρότερες αναμνήσεις μου.Άσε τον ήχο που έκαναν όταν περπατούσαν,να'σαι στο κρεβάτι και να φοβάσαι μην ανεβούν πάνω.Τρομος...