Και αυτό είναι τρομακτικό και αθόρυβο. Είδα πρόσφατα στην μπανιέρα μου ένα περίπου 10 εκ. Πραγματικά δεν έχω ιδέα από που βγήκε εκεί. Και αυτό το γαμημενο τσιμπαει
Είστε γουρλιδες.πηγα για τέτοια εφαρμογή σήμερα σε Ευκαρπία θεσνικης σε γυφτομαναρι.ειμαι υπάλληλος άρα και εύκρατης.πιστευω αν τον πετούσα έξω,με την οικοωτητα που αναπτύξαμε,θα έδινα το καλύτερο τζελ.το δικό μου χαχαχα
Και αυτό είναι τρομακτικό και αθόρυβο. Είδα πρόσφατα στην μπανιέρα μου ένα περίπου 10 εκ. Πραγματικά δεν έχω ιδέα από που βγήκε εκεί. Και αυτό το γαμημενο τσιμπαει
τσιμπησε εναν γνωστο μου...κρυφτηκε το γαμιδι κατω απο το μαξιλαρι και μολις ξαπλωσε αυτος και εβαλε το χερι απο κατω,τον δαγκωσε.... 3 μερες ηταν στο κρεβατι και πονουσε ολο του το σωμα....μου ειπε οτι ενοιωθε σαν να εφαγε ξυλο απο 10 ατομα...
τσιμπησε εναν γνωστο μου...κρυφτηκε το γαμιδι κατω απο το μαξιλαρι και μολις ξαπλωσε αυτος και εβαλε το χερι απο κατω,τον δαγκωσε.... 3 μερες ηταν στο κρεβατι και πονουσε ολο του το σωμα....μου ειπε οτι ενοιωθε σαν να εφαγε ξυλο απο 10 ατομα...
έγω πάντως παίδες την έχω βρει μέσα σε φαγητό και ήδη έιχα φάει το μισό, βέβαια είχε βράσει οπότε ίσως να είχαν σκοτωθεί ότι βλαβερά είχε πάνω τις αλλά μετά απο αυτό σιγά μη φοβηθώ!
Αυτό που άνοιγες το φως μες στη νύχτα και τις έβλεπες να τρέχουν στο πάτωμα ή στους νεροχύτες,απ'τις χειρότερες αναμνήσεις μου.Άσε τον ήχο που έκαναν όταν περπατούσαν,να'σαι στο κρεβάτι και να φοβάσαι μην ανεβούν πάνω.Τρομος...