Νέα

Σφράγισμα Oίκων Aνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικα εμεις οι δυο ταιριαζουμε.........
δεν παρακολουθώ ποιός γράφει όταν απαντώ. Κοιτάω μόνο τη λογική του.
οι μαλάκες απλά βρίζουνε χωρίς κάποιο σοβαρό αντίλογο και έτσι τους μαθαίνεις εύκολα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είμαστε αιώνες πίσω.. δυστυχώς στην ελλάδα η πορνεία (που σε μερικές χώρες είναι ένα καθόλα νόμιμο και σεβαστό επάγγελμα) θεωρείτε ακόμη από το  νομοθετικό πλαίσιο συνηφασμένη με την παρανομία. Θυμάμαι μία φάση στην περιοχή με τα κόκκινα φανάρια στο Αμστερνταμ που συνέβει περίπου στις 10 η ώρα το πρωί.. η κοπέλλα μπαίνει στο μαγαζί της και εμφανίζεται στην βιτρινα.. δίπλα η είσοδος του τριώροφου από την οποία βγαίνει μία ηλικιωμένη κυρία με ένα μικρό (περίπου 5 χρόνων) .. η κυρία με το μικρό χτυπάνε το τζάμι και η κοπέλλα βγαίνεθι έξω , χαιρετιούνται συζητάνε κάτι φιλικά και η ηλικιωμένη κυρία φεύγει με τον μικρό...

τι γνώμη έχεις για τη νομιμοποίηση των σοφτ ντράγκς που ισχύει στην Ολλανδία;

Υ.Γ.
εσύ εάν έβγαινε και σε χαιρετούσε η Κατερίνα και είχες το εγγονάκι σου μαζί τι θα έκανες;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σε αυτα που λες φιλε εχεις δικιο. OMΩΣ εαν δεν εχουν αδεια λειτουργιας σημαινει οτι:

1. οι εργαζομενες δεν παιρνανε απο ιατρικο ελεγχο

2. και γενικα οι κανονες υγιεινης εφαρμοζονται αναλογα με το σκεπτικο τη καθε πατρωνας

κάνεις λάθος .. .μην μπερδεύεις την άδεια λειτουργίας οίκου ανοχής με την δήλωση εκδιδομένου προσώπου. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα και εκδίδονται από διαφορετικές αρχές. Μπορεί σε παράνομο οίκο ανοχής να εργάζονται νόμιμα δηλωμένες κοπέλλες (που σημαίνει ότι για να συνεχίσουν να έχουν τον χαρακτηρισμό αυτό πρέπει να περνάνε κάθε δύο εβδομάδες από εξετάσεις) και σε νόμιμο οίκο ανοχής παράνομες κοπέλλες... σε ότι αφορά τους κανόνες υγιεινής δεν νομίζω ότι η αδειοδότηση θα αλλάξει τα πράγματα.. επιχειρήσεις είναι οι οποίες λειτουργούν καθαρά επιχειρηματικά. Αν μία πατρώνα είναι κωλόπαιδο είτε νόμιμο είτε παράνομο το σπίτι της θα είναι μπάχαλο..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
είμαστε αιώνες πίσω.. δυστυχώς στην ελλάδα η πορνεία (που σε μερικές χώρες είναι ένα καθόλα νόμιμο και σεβαστό επάγγελμα) θεωρείτε ακόμη από το  νομοθετικό πλαίσιο συνηφασμένη με την παρανομία. Θυμάμαι μία φάση στην περιοχή με τα κόκκινα φανάρια στο Αμστερνταμ που συνέβει περίπου στις 10 η ώρα το πρωί.. η κοπέλλα μπαίνει στο μαγαζί της και εμφανίζεται στην βιτρινα.. δίπλα η είσοδος του τριώροφου από την οποία βγαίνει μία ηλικιωμένη κυρία με ένα μικρό (περίπου 5 χρόνων) .. η κυρία με το μικρό χτυπάνε το τζάμι και η κοπέλλα βγαίνεθι έξω , χαιρετιούνται συζητάνε κάτι φιλικά και η ηλικιωμένη κυρία φεύγει με τον μικρό...
εδω σε βλεπει καμια κυραντζα να μπαινεις σε κανα σπιτι και σε κοιταει με μισω ματι, λες και πας να βιασεις την κορη της...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι γνώμη έχεις για τη νομιμοποίηση των σοφτ ντράγκς που ισχύει στην Ολλανδία;

Υ.Γ.
εσύ εάν έβγαινε και σε χαιρετούσε η Κατερίνα και είχες το εγγονάκι σου μαζί τι θα έκανες;

η νομιμοποίηση των σοφτ ντραγκσ στην Ολλανδία δεν άλλαξε σημαντικά το τοπίο, σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει στο θέμα αυτό. παρόλα αυτά ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε είναι ότι μειώθηκε ελαφρά η ροπή των εφήβων προς τα σκληρά γιατί έχουν την δυαντότητα να δοκιμάσουν νομίμως τα ελαφρά χωρίς να μπούνε στο λούκι της παρανομης αγροάς τους.

Σε ότι αφορα το δεύτερο που λές σίγουρα θα την χαιρετούσα και θα έβαζα το εγγονάκι μου να την χαιρετήσει και αυτό.. δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ένα νόμιμο (και κατά την γνώμη μου τίμιο) επάγγελμα με τις ανθρώπινες σχέσεις..ευνόητο είναι ότι δεν θα χαιρετούσα ποτέ έναν που θα ήξερα ότι σπρώχνει πρέζα (παρόλο που δεν θα μπορούσα να το αποδείξω σε δικαστήριο) και σίγουρα δεν θα τον επέτρεπα να χαιρετήσει εμένα ή συγγενικό μου ανήλικο πρόσωπο...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κάνεις λάθος .. .μην μπερδεύεις την άδεια λειτουργίας οίκου ανοχής με την δήλωση εκδιδομένου προσώπου. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα και εκδίδονται από διαφορετικές αρχές. Μπορεί σε παράνομο οίκο ανοχής να εργάζονται νόμιμα δηλωμένες κοπέλλες (που σημαίνει ότι για να συνεχίσουν να έχουν τον χαρακτηρισμό αυτό πρέπει να περνάνε κάθε δύο εβδομάδες από εξετάσεις) και σε νόμιμο οίκο ανοχής παράνομες κοπέλλες... σε ότι αφορά τους κανόνες υγιεινής δεν νομίζω ότι η αδειοδότηση θα αλλάξει τα πράγματα.. επιχειρήσεις είναι οι οποίες λειτουργούν καθαρά επιχειρηματικά. Αν μία πατρώνα είναι κωλόπαιδο είτε νόμιμο είτε παράνομο το σπίτι της θα είναι μπάχαλο..
γι αυτο ρωτησα και την κατερινα για να μας εξηγησει λιγο αυτο το κομματι

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εδω σε βλεπει καμια κυραντζα να μπαινεις σε κανα σπιτι και σε κοιταει με μισω ματι, λες και πας να βιασεις την κορη της...

διότι το φτωχό μυαλό της και τα συνεχή πλυσίματα εγκεφάλου από την εκκλησία και την γενικώτερη συντήρηση δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα σπίτια πιθανόν να βίαζες την κόρη της...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η νομιμοποίηση των σοφτ ντραγκσ στην Ολλανδία δεν άλλαξε σημαντικά το τοπίο, σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει στο θέμα αυτό. παρόλα αυτά ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε είναι ότι μειώθηκε ελαφρά η ροπή των εφήβων προς τα σκληρά γιατί έχουν την δυαντότητα να δοκιμάσουν νομίμως τα ελαφρά χωρίς να μπούνε στο λούκι της παρανομης αγροάς τους.

Σε ότι αφορα το δεύτερο που λές σίγουρα θα την χαιρετούσα και θα έβαζα το εγγονάκι μου να την χαιρετήσει και αυτό.. δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ένα νόμιμο (και κατά την γνώμη μου τίμιο) επάγγελμα με τις ανθρώπινες σχέσεις..ευνόητο είναι ότι δεν θα χαιρετούσα ποτέ έναν που θα ήξερα ότι σπρώχνει πρέζα (παρόλο που δεν θα μπορούσα να το αποδείξω σε δικαστήριο) και σίγουρα δεν θα τον επέτρεπα να χαιρετήσει εμένα ή συγγενικό μου ανήλικο πρόσωπο...

τι είπαμε ότι ψηφίζεις;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
κατσε γιατι τωρα δεν μας τα λες καλα. αυτο δεν νομιζω να γινετε. δηλαδη κανουν ντου οι men in blue κλεινουν το μαγαζι και η κοπελα φευγει κυρια????? ουστε στο csi δεν γινονται αυτα φιλαρακο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θεμα ματια μου ειναι οτι το 99% των υπηρεσιων δεν εχουν καν συνταξη (αμα ειχαν αλλωστε  δεν θα ηταν μεσα στα μπουρδελα :-) το μονο που εχουν ειναι χρεη, ανηλικα παιδια, παιδια με ειδικες αναγκες ,προβληματα υγειας που απαιτουνε πολλα χρηματα για φαρμακα θεραπειες κτλ

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Πω, πω, πω.
Τι λε βρε παιδί μου, όλες οι δυστυχίες της κοινωνίας τις δικές σας υπηρεσίες έχουν βρει.

Κοντά στην σύνταξη αλλά με ανήλικα παιδιά. Κανένα ένσημο στην ζωή τους γιατί πάντα τους έκλεβαν οι εργοδότες και δεν τους τα κολλούσανε.
Όλα τα παιδιά τους με ειδικά προβλήματα και το κράτος δεν κάνει τίποτε για αυτά.

Εεεεεε, φαντάζομαι μέσα σε αυτές τις καταφρονεμένες και βασανισμένες υπάρξεις της ζωής (αμάρτησα για το παιδί μου) περιλαμβάνεται και ο www.bourdela.tv/content/view/959/246/]δροσερος τσατσος αγκιρας[/url] του Πίτσι καθώς και ο www.bourdela.tv/content/view/901/246/]Ο Τσάτσος Της Συμφοράς[/url]

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι είπαμε ότι ψηφίζεις;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι σχέση έχει αυτό???  :think: :think:

φίλε μου στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλές πουτάνες που ήτανε κάτι παραπάνω από ΚΥΡΙΕΣ και κάτι "κυρίες" που ήτανε χειρότερες από πουτάνες, κάτι πούστηδες που ήτανε πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ και κάτι "άντρες" που η πουστιά ξεχείλιζε...

δεν βάζω ετικέτες ούτε το επάγγελμα είναι που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, πολύ δεν περισσότερο η λεγόμενη "κοινωνική" του θέση που στην σημερινή εποχή ταυτίζεται με το ύψος των καταθέσεων του.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

φίλε μου στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλές πουτάνες που ήτανε κάτι παραπάνω από ΚΥΡΙΕΣ και κάτι "κυρίες" που ήτανε χειρότερες από πουτάνες, κάτι πούστηδες που ήτανε πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ και κάτι "άντρες" που η πουστιά ξεχείλιζε...

δεν βάζω ετικέτες ούτε το επάγγελμα είναι που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, πολύ δεν περισσότερο η λεγόμενη "κοινωνική" του θέση που στην σημερινή εποχή ταυτίζεται με το ύψος των καταθέσεων του.
για εξηγησε και κατι αλλο. η παροιμια στην πουτανα πουτανιες απο που βγηκε????? :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κατσε γιατι τωρα δεν μας τα λες καλα. αυτο δεν νομιζω να γινετε. δηλαδη κανουν ντου οι men in blue κλεινουν το μαγαζι και η κοπελα φευγει κυρια????? ουστε στο csi δεν γινονται αυτα φιλαρακο
δεν είπα αυτό.. απλ΄αη κατηγορία της δεν είναι για πορνεία αλλά για άλλο αδίκημα.. και αν αποδειχθεί ότι ανήκει σε άλλον το μαγαζί δεν έχει σοβαρές ευθνύνες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο βολταίρος διαβάζει πίτσι....
Πούστηδες και Παλλικάρια ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
για εξηγησε και κατι αλλο. η παροιμια στην πουτανα πουτανιες απο που βγηκε????? :2funny: :2funny: :2funny:

γι ατον λόγο αυτό δεν τις αποκαλώ πουτάνες αλλά ιεροδουλες.. ο όρος πουτάνα είναι ιταλικός και δεν έχει καμμια σχέση με το πραγματικό νόημα της λέξης ιεροδουλος...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δεν είπα αυτό.. απλ΄αη κατηγορία της δεν είναι για πορνεία αλλά για άλλο αδίκημα.. και αν αποδειχθεί ότι ανήκει σε άλλον το μαγαζί δεν έχει σοβαρές ευθνύνες...
και τι εκανε μεσα στο μπουρδελο??? μοιραζε φυλαδια για πιτσες???? γυμνη με τα εσωρουχα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και τι εκανε μεσα στο μπουρδελο??? μοιραζε φυλαδια για πιτσες???? γυμνη με τα εσωρουχα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε.. για πορνεία θα πήγαινε αν ήταν αδήλωτη.. το αδίκημα είναι λειτουργία παρανόμου οικου ανοχής (αν είναι δικό της το μαγαζί) και εξώθηση προσώπου σε πορνεία (κάπως έτσι)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οχι ρε.. για πορνεία θα πήγαινε αν ήταν αδήλωτη.. το αδίκημα είναι λειτουργία παρανόμου οικου ανοχής (αν είναι δικό της το μαγαζί) και εξώθηση προσώπου σε πορνεία (κάπως έτσι)
ε οποτε ποια κοπελα θελει να εχει συνεχως ντραβαλα??? μαλλον καμια. οποτε θα θελουν να δουλευουν σε μαγαζια με αδεια.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γενικά πάντως τα κορίτσια που συλαμβάνονται και έχουν άδεια δεν καταδικάζονται για τίποτε εφόσον το κατάστημα δεν είναι δικό τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ωραία όλα αυτά.
στην ερώτηση δεν απάντησες και θα δεις τι σχέση έχει αυτό.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom