προφανώς είσαι δεξιός που γουστάρει τις πουτάνες και τα σπιτάκια. Το δηλείς μόνος σου. και προφανώς ως δεξιός που γουστάρει τα σπιτάκια είσαι προοδευτικός με τις πουτάνες και το 3ο απ το πατρίς θρησκεία οικογένεια πάει περίπατο....
Αρα: τα καλα και συμφέροντα επιτρέπονται σε δεξιούς.
το αυτό όμως δεν ισχύει για αριστερούς.
Κοινώς με κάλυψες. Φωτιά και μπούρμπερη στους λαθρομετανάστες. Εκεί που γαμάω όμως είμαι κοινωνικά ευαίσθητος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Κατάσχεση στην περιουσία αυτών που δηλούν αριστεροί.
καλά μεγάλε έγραψες... αν μου πείς πότε και που τα είπα αυτά θα σε παραδεχθώ.. εκτός αν έχεις τόση μεγάλη διεσδιτικότητα που μέσω της οθόνης μπήκες στα εσώψυχα μου..
πάντως το πως κατάληξες στα συμπεράσματα αυτά αποτελεί ένα από τα μυστήρια του νεώτερου κόσμου.. ακουσες να μιλάω για πατρίς, θρησκεία, οικογένεια? Κατ αρχήν δηλώνω αμετακίνητος υλιστής (θρησκεία), σε ότι αφορά το πατρίς ναι είμαι πατριώτης και σε ότι αφορά την οικογένεια αυτή την έχω πάνω από όλα (κάποιες σεξουαλικής φύσεως παγαποντιες δεν βλάψανε ποτέ κανέναν)
πες μου που μίλησα και διαχώρισα δεξιούς και αριστερούς.. εκτός αν θεωρείς ότι οι αριστεροί έχουν το προνόμιο της προοδευτικότητας και της ανοιχτομυαλιάς...
επίσης βρες μου ένα ποστ που να έχω μιλήσει για παράνομους μετανάστες.. το τι θέση έχω σε αυτό το έμα μπορούμε να το συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις...
οσο για το τελευταίο να το θεωρήσω πλάκα γιατί αλλιώς θα το θεωρήσω