Νέα

Σφράγισμα Oίκων Aνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
προφανώς είσαι δεξιός που γουστάρει τις πουτάνες και τα σπιτάκια. Το δηλείς μόνος σου. και προφανώς ως δεξιός που γουστάρει τα σπιτάκια είσαι προοδευτικός με τις πουτάνες και το 3ο απ το πατρίς θρησκεία οικογένεια πάει περίπατο....

Αρα: τα καλα και συμφέροντα επιτρέπονται σε δεξιούς.
το αυτό όμως δεν ισχύει για αριστερούς.

Κοινώς με κάλυψες. Φωτιά και μπούρμπερη στους λαθρομετανάστες. Εκεί που γαμάω όμως είμαι κοινωνικά ευαίσθητος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Κατάσχεση στην περιουσία αυτών που δηλούν αριστεροί.

καλά μεγάλε έγραψες... αν μου πείς πότε και που τα είπα αυτά θα σε παραδεχθώ.. εκτός αν έχεις τόση μεγάλη διεσδιτικότητα που μέσω της οθόνης μπήκες στα εσώψυχα μου..

πάντως το πως κατάληξες στα συμπεράσματα αυτά αποτελεί ένα από τα μυστήρια του νεώτερου κόσμου.. ακουσες να μιλάω για πατρίς, θρησκεία, οικογένεια? Κατ αρχήν δηλώνω αμετακίνητος υλιστής (θρησκεία), σε ότι αφορά το πατρίς ναι είμαι πατριώτης και σε ότι αφορά την οικογένεια αυτή την έχω πάνω από όλα (κάποιες σεξουαλικής φύσεως παγαποντιες δεν βλάψανε ποτέ κανέναν)

πες μου που μίλησα και διαχώρισα δεξιούς και αριστερούς.. εκτός αν θεωρείς ότι οι αριστεροί έχουν το προνόμιο της προοδευτικότητας και της ανοιχτομυαλιάς...

επίσης βρες μου ένα ποστ που να έχω μιλήσει για παράνομους μετανάστες.. το τι θέση έχω σε αυτό το έμα μπορούμε να το συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις...

οσο για το τελευταίο να το θεωρήσω πλάκα  :think: :think: :think: :think: γιατί αλλιώς θα το θεωρήσω  :jerking: :jerking: :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
να μπουν και μηχανες με γκαζοζες,
και αλλες με κοτοκροκετες και γλυκισματα.
και φυσικα ψυκτες νερου.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
γιατί τώρα που το κάνεις παράνομα βγάζεις λιγότερα;
φυσικα. τα παρανομα να ξερεις εχου λιγοτερα καθαρα κερδη. πρεπει να λαδωσεις πολλους για να εχεις την ησυχια σου. αυτο ισχυει παντου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κακουσες να μιλάω για πατρίς, θρησκεία, οικογένεια? Κατ αρχήν δηλώνω αμετακίνητος υλιστής (θρησκεία), σε ότι αφορά το πατρίς ναι είμαι πατριώτης και σε ότι αφορά την οικογένεια αυτή την έχω πάνω από όλα [size=18pt](κάποιες σεξουαλικής φύσεως παγαποντιες δεν βλάψανε ποτέ κανέναν)[/size]

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Αυτά τα λες έτσι φόρα παρτίδα και στη γυναίκα σου και τα παιδιά σου;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φυσικα. τα παρανομα να ξερεις εχου λιγοτερα καθαρα κερδη. πρεπει να λαδωσεις πολλους για να εχεις την ησυχια σου. αυτο ισχυει παντου

κάπου κάνεις λάθος στην πρακτική....
απλά στα παράνομα υπάρχει συσσώρευση πλούτου παρα-κρατικά.
στα νόμιμα ελέγχονται από το κράτος.

Ο νταβατζής είτε ο ένας είτε ο άλλος θα παίρνει πάντα τη μερίδα του λέοντος....

Επισκέπτης

Ρεεεεεεεεεε

Η λαμποργκίνι...κάηκε τυχαία ?

:2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μαγκεθ, ο κλαθικοθ ο μαλακαθ ο ελιναθ
εεεεεεεεεεεεελεοοοοοοοοοοοοοθ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τους συλλογισμούς που καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα.. και σαν μαθηματικός που είμαι πιστεύω στο τρίπτυχο ορισμός-αξίωμα-θεώρημα, θέλω ανάλυση της συλλογιστικής με την οποία κατέληξες στο συμπέρασμα. Αλλιώς είναι εύκολο να πετάς παπαριές...(το είπα εγώ πάλι θα πλακωθούμε)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τους συλλογισμούς που καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα.. και σαν μαθηματικός που είμαι πιστεύω στο τρίπτυχο ορισμός-αξίωμα-θεώρημα, θέλω ανάλυση της συλλογιστικής με την οποία κατέληξες στο συμπέρασμα. Αλλιώς είναι εύκολο να πετάς παπαριές...(το είπα εγώ πάλι θα πλακωθούμε)
κανε μας ενα θεμα με μαθηματικα παραδοξα,
Αρχιμηδη κλπ και ασε τις κοντρες!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

ολοι θελουν τα νομιμα για να υπαρχει ελεγχος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν πειράζει.
κατάλαβαν οι άλλοι που δεν είναι μαθηματικοί.

Υ.Γ.1
Αλλο αξίωμα και άλλο θεώρημα.
Υ.Γ.2
κρατάω τη μόνη ειλικρινή σου θέση
"Καλά μαλάκας είμαι να το πω στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου;"
Υ.Γ.3
δε θα τσακωθούμε. Απλά εσύ εχεις τσακωθεί με την αλήθεια.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν πειράζει.
κατάλαβαν οι άλλοι που δεν είναι μαθηματικοί.

Υ.Γ.1
Αλλο αξίωμα και άλλο θεώρημα.
Υ.Γ.2
κρατάω τη μόνη ειλικρινή σου θέση
"Καλά μαλάκας είμαι να το πω στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου;"
Υ.Γ.3
δε θα τσακωθούμε. Απλά εσύ εχεις τσακωθεί με την αλήθεια.

φυσικά και είναι διαφορετικό το αξίωμα από το θεώρημα.. το πρώτο το αποδεχόμαστε το δεύτερο το αποδεικνύουμε.. κάτι που εσύ αποφεύγεις να κάνεις με τα συμπεράσματα σου.. γιαυτό και εγώ λέω ότι λειτουργείς σε διαφορετικό αξιωματικό χώρο (πχ δεν αποδέχεσαι ότι η ευθεία είναι η συντομωτέρα κάθε άλλης διαδρομής ή ότι δύο παράλληλες ευθείες δεν τέμνονται) οπότε δεν μπορούμε να έχουμε κοινή βάση επιχειρημα΄των

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
φυσικά και είναι διαφορετικό το αξίωμα από το θεώρημα.. το πρώτο το αποδεχόμαστε το δεύτερο το αποδεικνύουμε.. κάτι που εσύ αποφεύγεις να κάνεις με τα συμπεράσματα σου.. γιαυτό και εγώ λέω ότι λειτουργείς σε διαφορετικό αξιωματικό χώρο (πχ δεν αποδέχεσαι ότι η ευθεία είναι η συντομωτέρα κάθε άλλης διαδρομής ή ότι δύο παράλληλες ευθείες δεν τέμνονται) οπότε δεν μπορούμε να έχουμε κοινή βάση επιχειρημα΄των

Εξαρτάται από τη γεωμετρία που χρησιμοποιείς. Στη μη Ευκλείδεια γεωμετρία γίνεται η συντομότερη διαδρομή να μην είναι ευθεία!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Αμα είναι να τα σφραγίσουν .... ας είμαι μέσα εκείνη την στιγμή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Σου απάντησε ο προλαλήσας, αλλά θα το προχωρήσω.
Στην Ευκλείδια Αξίωμα είναι ότι από ένα σημείο περνά μόνο μια παράλληλος προς μια άλλη ευθεία.
Υπάρχει βέβαια και η ελλειπτική (καμμιά ευθεία παράλληλη προς μαι ευθεία δεν υπάρχει), οπως και η υπερβολική όπου από ένα σημείο περνούν άπειρες παράλληλες.

Και βεβαίως εσύ μου ζητάς να σου αποδείξω θεωρήματα χωρίς να έχουμε καταλήξει σε κοινό αξίωμα. Η ακόμα καλύτερα θες να βασιστούμε σε αξιώματα τα οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα αντικαθιστάε από άλλα...
Για παράδειγμα: Η οικογένεια είναι για σένα το υπέρτατο αγαθό (αξίωμα), αλλά βεβαίως κατά τη διάρκεια εφαρμογής του στα θεωρήματα δικαιολογείς σεξουαλικά παραστρατήματα. Κοινώς ξεκινάς απο αξίωμα της Ευκλείδιας Γεωμετρίας και εν συνεχεία στο αδιέξοδο της απόδειξης του θεωρήματος μεταπηδάς στην υπερβολική.

Να σαι καλά και συ και τα μαθηματικά που σου μάθανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom